Annonce

Elif Demir Gökce trækker i land: Sletter påstanden om at Hamas ikke står bag angrebet på israelere

”Min tekst har givet anledning til misforståelse,” skriver folketingskandidat for Kristendemokraterne
Foto: Brøndby Kommune
Elif Demir Gökce (KD), folketingskandidat og medlem af Brøndby Kommunalbestyrelse
Kristendemokraternes folketingskandidat og byrådsmedlem i Brøndby Kommune, Elif Demir Gökce, påstod forleden, at hun meget tvivler på, at Hamas står bag nedslagtningen af hundredvis af israelere og kidnapningen af op mod 200 personer forrige lørdag.

Som omtalt i Netavisen Pio mandag skrev Elif Demir Gökce forleden i et opslag på Facebook, at “det tyder så meget på en gennemtænkt false flag operation”. Altså at det ikke er Hamas, der står bag nedslagtningen, men nogle helt andre:

“Så lidt tro(r) jeg på, at HAMAS selvstændigt udenom USA og Israels viden har indledt det voldsomme missilbeskydninger,” skrev KD-byrådsmedlemmet.

Kristendemokraternes formand Jeppe Hedaa sagde mandag til Netavisen Pio, at han ikke forstår, hvad det er Elif Demir Gökce skriver, i og med at Hamas har påtaget sig skylden:

jeg forstår ikke dét Elif skriver

“Men Hamas har jo taget ansvaret for ugerningen, så jeg forstår ikke dét Elif skriver.” 

Hedaa føjede til, at han nu skulle have en samtale med Elif Demir Gökce om sagen.

Men nu trækker Elif Demir Gökce i land:

“Jeg kan godt se at min tekst har givet anledning til misforståelse. Jeg har valgt at slette (afsnittet) som kun var min personlige undring og tvivl. Ingen skal ligges for last for mine tanker,” skriver hun nu på Facebook.

Trækker også påstand om 9/11

Samtidig har Elif Demir Gökce også slettet et afsnit om, at hun heller ikke tror på, at Al Qaeda og Osama bin Laden stod bag terrorangrebene på USA 11. september 2001.

Indtil i aftes hed det i Gökces Facebook-opslag: 

“Ligesom jeg aldrig har troet på at ”to passagerfly” havde ødelagt 110-etagers tvillingetårne til grunde under 9/11.” 

Også det afsnit har Elif Demir Gökce nu fjernet fra sit Facebook-opslag.

placeholder

 

I dialog med tidligere KD-formand

Elif Demir Gökce har fjernet de to kontroversielle afsnit efter dialog med Kristendemokraternes tidligere formand, Stig Grenov.

I kommentarfeltet til Facebook-opslaget skrev Grenov således til Gökce:

“Jeg kan ikke dele din tanke om at 9/11 er andres skyld, eftersom terroristerne selv tog ansvar for dem. Jeg kan ikke dele dit syn på at Hamas var forledt til det af USA, Israel eller andre.”

Grenov skrev også, at man nogle gange må erkende, at det onde kommer fra ens egne trosfæller:

Nogle gange må man bare æde at det onde er blandt ens trosfæller

“Nogle gange må man bare æde at det onde er blandt ens trosfæller.”

Grenov nævnte i den forbindelse, at danske kristne i guds navn har begået grusomheder tilbage i historien:

“Jeg er ikke stolt over at Danmark var den største slavenation af alle i forhold til vores størrelse. Danske "kristne" sømænd tog til Afrika og huggede hænderne af genstridige afrikanere i Congo, når de ikke betalte skat. I Guds navn tillod vi "De kristne" slaveri på De Vestindiske Øer.”

Opdateres

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Jeg væmmes normalt ved de tørklædebærende kvinder. Vi ved alle hvad tørklædet indebærer: Jeg er en stolt og rettroende muslim.
For mig kunne hun lige så godt have båret et hagekors: Jeg er en stolt og rettroende nazist. For der er jo ikke den store forskel. Det har vi lige fået præciseret.
Tørklædet hører da slet ikke hjemme i dansk politik. At Grenov har været så dum at lade hende stille op i partiets navn, viser blot at han aldrig har været en ordentlig leder af partiet.

Sharia-tilhængeren Elif Demir Gökce bor udelukkende i Danmark, fordi vi danskere ikke kræver, at hun bor hjemme i sit eget land Tyrkiet. Vi kunne have krævet det ved seneste folketingsvalg i november 2022, men det gjorde vi ikke. Danmark er et godt, rigt og højtudviklet land - så vi kan sådan set ikke bebrejde folk fra lavtudviklede skodlande, at de gerne vil bo i Danmark. Det er helt naturligt og fornuftigt, at de gerne vil det. Spørgsmålet er kun, hvorfor vi danskere tillader dem det, når ikke de indordner sig under vores normer? Om tre år bliver vi spurgt igen. Hvad vælger du?

Du har - næsten - ret. Jeg kommer ikke til at stemme mere; jeg har mistet tilliden til "systemet". Hvad skal vi med politikere der fjerner arbejdernes fridage, som vil indføre sharialov i Danmark - og flere muslimer i øvrigt, og som forgifter danskerne med noget stygt stads fra Pfizer, som de tilmed har den frækhed at kalde "vaccine" (efter ordre fra WHO). Folk dør af det!"
Enten rager det dem en høstblomst, eller også "længes de efter død og skibskatastrofer".

Johansen -
“ Asiatisk i vælde er angsten “ nu du føler trang til citere fra Tom Kristensen ( Det asiatiske har ikke noget med Wuhan at gøre ;-) -

Annonce