Annonce

KD-formand forstår ikke folketingskandidat: “Hamas har jo taget ansvaret for ugerningen”

KD-folketingskandidat tror ikke på, at Hamas står bag drab på jøder og festivaldeltagere: “Jeg forstår ikke dét Elif Demir Gökce skriver,” siger Kristendemokraternes formand
Foto: KD/Walther Bølge
Jeppe Hedaa (Kristendemokraterne), formand
Formanden for Kristendemokraterne, Jeppe Hedaa,  forstår ikke partiets folketingskandidat og byrådsmedlem i Brøndby, Elif Demir Gökce.

Jeppe Hedaa oplyser samtidig over for Netavisen Pio, at han “endnu ikke har haft tid til at snakke med Elif om sagen”.

Elif Demir Gökce skriver i et opslag på Facebook, at hun ikke tror på, at Hamas står bag nedslagtningen af flere hundrede israelere og kidnapningen af andre 100 - 150.

“Men Hamas har jo taget ansvaret for ugerningen, så jeg forstår ikke dét Elif skriver,” lyder Jeppe Hedaas umiddelbare reaktion over for Netavisen Pio.

det tyder så meget på en gennemtænkt false flag operation

I et opslag på Facebook skriver Elif Demir Gökce, at “det tyder så meget på en gennemtænkt false flag operation”. Altså at det ikke er Hamas, der står bag nedslagtningen, men nogle helt andre:

“Så lidt tro(r) jeg på, at HAMAS selvstændigt udenom USA og Israels viden har indledt det voldsomme missilbeskydninger,” skriver KD-byrådsmedlemmet.

Ikke Al Qaeda

I samme opslag skriver Elif Demir Gökce også, at hun aldrig har troet på, at det var Al Qaeda og Osama bin Laden, der stod bag terroraktionerne mod USA 11. september 2001:

“Ligesom jeg aldrig har troet på at ”to passagerfly” havde ødelagt 110-etagers tvillingetårne til grunde under 9/11,” skriver Kristendemokraternes repræsentant i Brøndby i sit opslag på Facebook.

I opslaget henviser Elif Demir Gökce til en podcast udgivet af  den britiske konspirationsteoretiker og voldtægtsanklagede Russell Brand.

placeholder

 

Røg uklar med De Radikale

Elif Demir Gökce blev oprindeligt valgt til Brøndby Kommunalbestyrelse for De Radikale.

Hun røg dog uklar med partiet sidste år, efter at hun i radioprogrammet ‘Alis Fædreland’ udtalte, at det ikke var en muslim, der halshuggede den franske skolelærer Samuel Paty i efteråret 2020.

Efterfølgende tog den radikale landsformand, Mikkel Sarbo, skarpt afstand fra udtalelsen og bebudede, at han ville tage en kammeratlig samtale med Elif Demir Gökce:

"Det er overhovedet ikke Radikale Venstres politik, som bliver fremført i den udsendelse. Jeg kommer til at tage sagen op med hendes kommuneforening, og tage en dialog med det pågældende byrådsmedlem om, hvorvidt hun hører hjemme hos os," skrev Mikkel Sarbo i en debattråd på Facebook.

Det er overhovedet ikke Radikale Venstres politik

Efter den kammeratlige samtale meldte Elif Demir Gökce sig sidst i januar sidste år ud af De Radikale for i stedet at blive løsgænger. På vejen ud af De Radikale erklærede Elif Demir Gökce, at der alligevel ikke var så højt til loftet hos De Radikale, som hun havde troet:

“Jeg vil ikke tale med to tunger og stryge med hårene. Vi burde kunne tale åbent, ærligt og kritisk om alle emner i vores samfund – og ikke stoppe holdninger og ideologier ned i halsen på hinanden,” skrev hun i et opslag på Facebook.

I august sidste år skiftede Elif Demir Gökce så til Kristendemokraterne. Måneden efter blev hun også folketingskandidat for Kristendemokraterne.

Opdateret kl. 15.25

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hvorfor bor Elif Demir Gökce som kulturfremmed i Danmark til gene og frustration for de fleste danskere, når hun passer perfekt ind hjemme i Erdogans Tyrkiet, der er allieret med Det Muslimske Broderskab? Hvorfor tillader vi hende at bo i vores land?

Elif Demir Gökce er hjertelig velkommen i midt Danmark.

Mener du Samsø? Der er da også smukt.

Hvis Jeppe Hedaa oprigtigt havde forestillet sig, at virkeligheden i form af f.eks. billeder, film og Hamas' egen erkendelse af ansvaret for det groteske terrorangreb ville kunne få en som hende til at genoverveje sin absurde konspirationstankegang, må han da befinde sig i en noget besynderlig boble. Men det er selvfølgelig også en del af det at være medlem af KD.

Nogen virker vores demokrati - og jeg er dansker