Annonce

Kan ikke støtte Løkke som statsminister

“Det giver sig selv, at jeg selvfølgelig ikke kan støtte Lars Løkke som statsminister,” fastslår Danmarksdemokraternes formand
Foto: Jacob Kjerumgaard, Venstre (Flickr)
Inger Støjberg, stifter af og formand for Danmarksdemokraterne
Danmarksdemokraternes formand, Inger Støjberg, understreger nu i et interview med TV2, at hun ikke kan støtte Lars Løkke som statsminister.

Lars’ projekt er alt det modsatte af, hvad Danmarksdemokraterne står for

“Lars’ projekt er alt det modsatte af, hvad Danmarksdemokraterne står for. Lars vil lempe udlændingepolitikken, have endnu mere centralisering, og går til valg på et pilskævt skatteudspil, der vil forgylde whiskybæltet og betyde højere skatter for helt almindelige lønmodtagere,” lyder argumentationen fra Danmarksdemokraternes stifter og formand, Inger Støjberg.

Hun hæfter sig ved, at selve fundamentet for Løkkes parti, Moderaterne, er, at Støjbergs Danmarksdemokraterne skal holdes uden for indflydelse.

“Så det giver sig selv, at jeg selvfølgelig ikke kan støtte Lars Løkke som statsminister,” understreger Støjberg.

Løkkes drøm

Den anden vej rundt har Lars Løkke flere gange understreget, at han har endog meget svært ved at se Inger Støjbergs Danmarksdemokraterne deltage i en regering hen over midten.

Lars Løkkes drømmeregering er en SMV-regering - altså en regering bestående af Socialdemokratiet, Moderaterne og Venstre. Men med den tilføjelse, at det hele ville blive meget lettere, hvis ikke Mette Frederiksen var formand for Socialdemokratiet - og dermed partiets statsministerkandidat.

Mette Frederiksen ser blåt

Den melding fik onsdag statsminister Mette Frederiksen til at se blåt:

Det synes jeg lige er friskt nok

"Jeg synes, det er lige friskt nok, at Lars Løkke både vil bestemme, hvem der skal være landets statsminister - uden selv at melde sig som statsministerkandidat -, og oveni det nu også definerer, hvem medlemmer af andre politiske partier skal have som deres formænd. Det synes jeg lige er friskt nok,” lød det skarpt fra Mette Frederiksen.

Hun ser Løkke-meldingen som udtryk for, at han nu har fundet en undskyldning for at gå blåt:

“Jeg tror mest af alt, at man kan se meldingen fra i går (Tirsdag, red.), som en meget, meget klar indikation af, at Lars Løkke Rasmussen har tænkt sig at gå blåt efter valget, og nu har han så fundet en undskyldning for ikke at lave den brede regering, man har slået sig op på.”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Inger Støjberg nægter at svare på, om hun vil give statsborgerskab til flere tilvandrede islamtilhængere.

Støjberg støtter ikke Løkke som statsminister, nej for han har ej heller meldt sit kandidatur, det gør han på valgnatten, men det udsagn er det mest fornuftige fru Støjberg har sagt til dato.

De lange knives nat!

Enhver er sin egen Løkkes smed!

Det starter hos politikerne hørte vi i Ålborg!

44% af de unge imellem 15 og 25 år mistrives i Danmark!

Aldrig i Danmarkshistorien har 23 folketingsmedlemmer før blevet løsgængere!

Mistrivslen skriger til himmelen og alle råber krise dit, krise dat og pludselig tror de unge på landets ledere!

Det går direkte i folkesjælen og psykiatrien er blevet valgets hovedtema fra mund til mund og børn nægter at gå i skole!

Hvor skal optimismen komme fra! Skolelærere og sygeplejersker der skal redde skidtet, er dem der trædes mest under fode!

Skift hele lortet ud og start forfra med skolelærere og sygeplejersker, der ved hvor skoen og sjælen trykker!

Inger Støjbergs storebror får ondt i maven straks han hører Mai fra Enhedslisten!

Skolelærere og sygeplejersker får det dårligt når de hører Mette Frederiksen åbne munden!

Alle pensionister får det dårligt når de hører Alex!

Alle ufødte børnebørn og oldebørn nægter at blive født når de hører Lars Løkke!

Løkken strammes til om verdens lykkeligste folk!

Valget er dit!

Gas-eksplosions-valget!

Og Mogensen og Kristiansen glæder sig med julelys i øjnene!

I Ryde og alle andre små byer i Danmark bliver frygt til angst!

Danmark er på lykkepiller!

Gamle, unge, landbruget, skolelærere og sygeplejersker!

Stil dig i kø! Der er allerede udsolgt!

Inger Støjberg skriver på Facebook, at dyrene i landets nationalparker mishandles.

Ærlig talt, det er da det værste vrøvl en politiker har sagt i mans minde for at skaffe sig stemmer. Nationalparkernes formål med hensyn til dyr, er at de kan leve et naturligt liv. Det har intet med mishandling at gøre.

Danmarksdemokraterne er protestpartiet, som samler de frustrerede vælgere op. Hvad de end er frustrerede over. Det må Gud vide. De gør det sikkert ikke en gang selv. Det er en tilstand, som følger med de her online tider og skabt af nogle få forstyrrede sjæles konspirationer som det ses i alle demokratier med ytringsfrihed verden rundt. Klimakatastrofe, krig, pandemier, energi- og økonomikrise er en for stor mundfuld for det almindelige liv, som bliver forstyrret i sin rutine.

Men Danmarksdemokraternes vælgere stemmer imod deres eget bedste. Ligesom mange gjorde det ved at stemme om det nu hedengangne Dansk Folkeparti, som skabte parlamentarisk grobund for ødelæggelse af velfærdsstaten, som mest af alle de vælgere har mest gavn af. Deres børn går en hård fremtid i møde grundet forældrenes besynderlige valg.