Liberal Alliance har forført B.T.

B.T.'s skandaløse kampagne mod fagforeningen 3F er ikke blot usaglig, men stammer også fra Liberal Alliances inderste cirkler.
De sidste dages artikler i B.T. om 3F har fået Netavisen Pio op af stolen. For hvordan kan det lade sig gøre, at så elendige, forkerte, gamle og ligegyldige artikler får så meget spalteplads?

Det begyndte med en forside om en 3F-medarbejder der havde oprettet en facebookprofil i sit pigenavn. Herregud. Herefter anklagede de så 3F for at have presset en mand til selvmord. Det må ikke have været rart for familien at læse. Manden tog nemlig ikke sit eget liv. Og ellers har der været stort anlagte genoptryk af fem år gamle artikler, der ikke engang dengang var specielt forargelige. Eksempelvis har der været uenighed om fratrædelsesgodtgørelser. Og selvom B.T. havde haft fem år til at finde en nyttig ekspert, kunne B.T. kun diske op med en advokat, der skråsikkert ville udtale at 3F havde gjort noget forkert. Men plads fik artiklen. Masser af plads.

Mysteriet om de bizarre artikler løste sig selv forleden. I Facebookgruppen 'Konflikten 3F og Restaurant Vejlegården' praler en af Liberal Alliances bagmænd, Søren Kenner, ikke blot med at stå bag historierne, men fortæller også, at han har fået afsat mange flere historier, blandt andre til DR og TV 2.

Og her er næppe tale om ligeså rædderlige artikler som dem han har varmet op med i B.T. Søren Kenner modtager nemlig ligefrem væddemål på om kampagnen mod fagforeningen lykkes. Mister 3F ikke mindst 50.000 medlemmer på kampagnen, så giver han en kasse vin.

Den i offentligheden ukendte reklamemillionær Søren Kenner er blevet en meget central figur i Liberal Alliances bagland, hvor han både har været med til at forme partiet, skaffe Saxo Bank, hvor han tidligere har været marketingchef, som sponsor og i dag sidder som formand for partiets såkaldte Visionsgruppe. At sælge historier til medierne med grimme historier om 3F er ikke nyt for ham. Han har tidligere indrømmet at have hjulpet Vejlegården i deres konflikt. Og det er nok også de takter han skal finde igen, hvis han skal nå sit mål om at få yderligere 50.000 til at melde sig ud af 3F.

Vi venter i spænding på at se, om Søren Kenners netværk er stort nok og hans propagandaevner gode nok til at få afsat historierne til TV2 og DR. Og især vil vi holde øje med, om TV 2 og DR er ligeså lette at forføre som B.T.


placeholder

Annonce