Nordjyske: "Den vrantne statsminister er væk: Mette F. tilbage med overskud"

Statsministeren blev mødt med klapsalver fra nogle af eleverne på gymnasiet i nordjyske Hjørring, rapporterer dagbladet Nordjyske
Statsminister Mette Frederiksen besøgte torsdag ikke alene en stor minkfarm ved Kolding, men var forinden også på tur rundt i det - nu tidligere - mink-tætte Nordjylland.

Det regionale nordjyske dagblad, Nordjyske, rapporterer under overskriften "Den vrantne statsminister er væk: Mette Frederiksen var tilbage med overskud", at statsministeren blev mødt med klapsalver fra nogle af eleverne på Hjørring Gymnasium.

På vej ind til gymnasiet mødes Mette Frederiksen dog med en mindre demonstration, der kommer fra forskellige grupperinger som partiet JFK 21 og Nordjylland for frihed:

“Allerede ved ankomst er det tydeligt, at Mette Frederiksen ikke virker som en, der er synderligt påvirket af den seneste tids turbulens. Hvor hun var noget vranten på tv i sidste uge, så var hun torsdag tilbage med overskud,” rapporterer Nordjyske og fortsætter:

I virkelige diktaturer får systemkritikere ikke lov til at stå to meter fra statschefen og skrige landsforræder

“Flokken udenfor kan ikke engang kaldes en udfordring for statsministeren - nærmere tværtimod, for stik mod deres vilje ender de som en demonstration af, at Danmark ikke er et diktatur stramt styret af diktator Frederiksen. I virkelige diktaturer får systemkritikere ikke lov til at stå to meter fra statschefen og skrige landsforræder, men i Hjørring kan flokkens profet, Mads Palsvig (Formand for partiet Jorden, Frihed, Kundskab 21, red.), ubesværet skrige alt, det han vil og endda streame det på Facebook. Kim Jong-un har beordret halshugning for mindre:"

Ingen stemning af mistillidsvotum

Nordjyske noterer, at Mette Frederiksen i Hjørring ikke ligner eller lyder som en statsminister i krise. På gymnasiet var der heller ikke stemning af mistillidsvotum - "nærmere en varm og noget benovet modtagelse af statsministeren", kontaterer avisen:

"Overhovedet ingen protester, og faktisk var der nogle af eleverne, der spontant begyndte at klappe,” rapporterer Nordjyske.

faktisk var der nogle af eleverne, der spontant begyndte at klappe

Efter besøget på Hjørring Gymnasium skiftede Mette Frederiksen til gummistøvler og besøgte en i gård i udkanten af Øster Brønderslev.

Nordjyske rapporterer, at de mange medfølgende pressefolk her oplevede “en Mette Frederiksen tilbage i topform”.

Mette F.: De unge tager coronakrisen med oprejst pande

Mette Frederiksen sendte torsdag via et opslag på Facebook en særskilt hilsen til unge i Nordjylland og resten af landet:

“Begyndte min dag på Hjørring Gymnasium sammen med eleverne. Gymnasiet har været delvist lukket ned. Og det var tydeligt at mærke, at de er glade for at være tilbage igen. Også selvom meget stadig er anderledes."

Vores unge er unge i en historisk svær tid

Metter Frederiksen fortsætter:

"Vores unge er unge i en historisk svær tid. Jeg forstår til fulde, at livet som ung under corona ikke er nemt. Og afsavnene er store. Men hvor gør det mig også stolt og glad, at de unge - også her i Hjørring - har taget det med oprejst pande. Ikke for dem selv, men for at passe på hinanden og dem, der bare ikke må få Corona.

Tak for jeres store indsats. Sammen kan vi fortsætte med at holde smitten i Danmark nede.”

placeholder

 

Tårevældet møde med minkfarmere

Torsdag eftermiddag besøgte Mette Frederiksen en minkfarm i Jordrup ved Kolding i Sydjylland.

Under besøget her gav statsministeren - som beskrevet i Netavisen Pio torsdag - en uforbeholden og meget følelsesladet undskyldning til landets minkavlere. Med tårerne løbende ned af kinderne sagde hun:

"Jeg synes, at der er grund til at undskylde for det her forløb. Jeg har ikke nogen problemer med at undskylde for det her forløb, for der er begået fejl," sagder hun og føjede så til:

har det også været et ekstremt hårdt forløb for familierne og for minkavlerne

"På grund af de fejl, der er begået, og den uro, der har været, har det også været et ekstremt hårdt forløb for familierne og for minkavlerne, som - ud over at skulle håndtere aflivning af deres dyr - også har skullet se på et rodet forløb," lød det fra Mette Frederiksen.

En helt særlig hilsen til familien Hindbo

I endnu et opslag på Facebook sender Mette Frederiksen en helt særlig hilsen til minkfarmerne bag Hindbo Mink, Peter og Andreas Hindbo:

“Jeg besøgte i dag Peter Hindbo og Andreas Hindbo. Far og søn. Begge minkavlere på deres fælles minkfarm i Jordrup. I dag er farmen desværre tom."

Peter og Andreas har på meget kort tid set deres livsværk forsvinde

Metter Frederiksen skriver videre:

"Det er en ulykkelig situation for hele familien. Peter og Andreas har på meget kort tid set deres livsværk forsvinde. Den seneste tid har været fyldt med frustration, sorg og vrede. Alt det fortalte de om i dag.

Vi har begået fejl fra regeringens side. Desværre. Og både jeg og regeringen har erkendt vores fejl og beklager. Det gjorde jeg igen i dag til Peter og hele familien.”

placeholder

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Ja da den magtliderlige statsminister Mette skulle videre, var det svært at finde sympatisører!

Mette Frederiksen er den værste statsminister i Danmarks historie!

Til BRØLABEN JPN: Der er over 30 % af danmarks befolkning der IKKE er enig med dig din skrighals. Så sympatisører med den bedste statsminister Danmark har haft i rigtig mange år er tydelig i meningsmålingerne. FAT DET , hvis du har evnerne.

dum dummere dummest troll her. JPJ

Jeg er bare ikke hjernevasket Helle!

Jens Peder, jeg tror heller ikke du er hjernevaske. Man kan ikke vaske noget man ikke har.

Læse og forstå kan metteisterene heller ikke;-)
Det er jo nærmest pinligt!

Nej JensPeter, du er ikke hjernevasket, det er umuligt, når der ikke er noget at vaske

Måske ikke hjernevasket - men ville også være svært at foretage med dig - du er simpelthen udgået for alle almindelige hjerneceller - som almindelige folk har.

dum dummere dummest troll her. JPN

Nej du er bestemt ikke vasket med grøn sæbe i munden, som man sagde i gamle dage, når nogen var ubehøvlede.

Magt og Politik går hånd i hånd i Danmark! Det er borgerne der stemmer på politikerne og giver dem magt i forhold til, at løse landets store og små problemer. Mette Frederiksen har udvist handle kraft og vilje til at løse de store udfordringer i denne svære corona tid! Derfor er det min klare overbevisning at Statsminister Mette Frederiksen og alle ministerierne viser hvad de politisk duer til og bruger deres magt yderst fornuftigt!

Med al respekt for landbrug og fiskeri, men de er altså ikke de eneste der rammes af kredit, og covid 19. Det er vigtigt vi samarbejder, og de mink var livsfarlige for mennesker, landbruget har jo ikke påtaget sig ansvaret her. Vi må alle bidrage, og minkavlerne rolle skulle nok også undersøges. De har også lavet store fejl. Ikke svaret på henvendelser, har udenlandsk arbejdskraft, det har boet tæt sammen, mange er smittet. Det er ikke kun sort eller hvidt de her problemer.

https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2020/minkavlere-fik-ikke-brev-om-ansatte

Helle en løgn bliver ikke sand af at blive gentaget!

Har du ingen saglige argumenter?

Nedtur sku der stå ikke kredit.

A: siger "tissemand" og "du er dum".
B: Reagerer umiddelbart vredt og siger "det kan du selv være"

Det er lidt fortegnet billede af dele af skriverierne ovenfor, men det forekommer mig ikke, at det bidrager til nogen større indsigt i det emne tråden har under behandling.

Det minder en del om niveauet i underskolens negative moppeunivers.
Man har lov til at udtrykke sin mening. Derimod kan man til gengæld ikke regne med nogens respekt eller for den sags skyld respons, hvis man ikke begrunder denne holdning i nogen vederheftig indsigt, eller kun søger provokationen.

Nå - det er så bare min mening :-)

Poul helt enig med dig, men metteisterene og trumpisterne er jo ikke særlig intelligente!

Og Jens Peder fatter stadig intet. Og ligegyldigt hvad han kalder mig, så er han altså stadig lige dum.

Hans følte du dig truffet?

Så er Narcisisten igang igen
ser kun sig selv og skriver kun om sig selv

Jens du lyder som en sur gammel idiot!

Har du haft et træls liv, uden evner eller motivation til at opnå noget som helst?

Du fremstår ret patetisk!

Hvilket UTAKNEMMELIGT job du har Mette Frederiksen. Evigt "overvåget" og "analyseret" på. BEUNDRER dig for hvad du gør.Og for den du er. Intet slapt og vegt ved dig.TAK for det. En pryd for landet. Vis og veltalende.

Det ville have været en SKANDALE for landet om Mette Frederiksen havde stået "STORLEFLENDE " for "de blå". Hurra at hun bare tør være METTE FREDERIKSEN. Enhver SOCIALDEMOKRAT bør bare være STOLT af hende. Hun er en unik repræsentant for DANMARK.

Hvor er jeg enig. TAK.

Ika en skam at 75 procent af vælgerne ikke er socialdemokrater!

Men Mette Frederiksen er selvfølgelig ligeglad med demokrati og grundloven, så hvorfor skulle det ændrer noget!

Annonce