SF-profil i modvind: Kalder Danmarks rigeste for oligark

Bestseller-milliardær god for 90 milliarder: Ingen personer fortjener en så stor formue, mener SF’ skatteordfører, der får hård borgerlige kritik.
Foto: Bestseller
Anders Holch Povlsen, ejer af og koncernchef for tøjkoncernen Bestseller
Med en formue på intet mindre end 92,6 milliarder kroner er Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen Danmarks rigeste, ifølge Forbes nyeste oversigt over verdens rigeste.

Forbes-opgørelsen har fået SF’s skatteordfører, Carl Valentin, op på mærkerne.

På Facebook noterer han, at ingen kan arbejde så hårdt, at man har fortjent sådan en stor formue:

Intet enkeltindivid arbejder så hårdt, at de har fortjent disse summer

“Intet enkeltindivid arbejder så hårdt, at de har fortjent disse summer. Det er sygt og uretfærdigt og udtryk for et økonomisk system, der tillader overklassen at blive ekstremt rige på de manges hårde arbejde,” skriver SF’eren på Facebook.

Et synspunkt, som i den grad har fået en række borgerlige politikere på tæerne. En lille tilføjelse gør det hele meget værre - ikke mindst set med konservative briller:

“Ja, der findes også oligarker i Danmark,” skriver Carl Valentin om Anders Holch Povlsen, der blandt andet ejer den internationale tøjkæde, Bestseller, og hovedparten af det danske, omdiskuterede online-supermarked, Nemlig.com.

placeholder

 

Betonsocialisme, jantelov, misundelse

Usmageligt, lyder det fra De Konservatives politiske ordfører, Mette Abildgaard, der i den grad er forarget.

“Carl Valentin har lavet det mest usmagelige facebookopslag. Hvor han kalder Anders Holch Povlsen for en “oligark”, hvilket naturligvis leder tankerne til Putins venner, “ skriver hun i et opslag på Facebook og fortsætter:

“Vi taler om en mand, som har doneret et trecifret millionbeløb til at støtte Ukraine. Som har givet sine danske medarbejdere fri med løn, hvis de hjælper ukrainere. Har stoppet alt salg og handel med Rusland. Samtidig med at han skaber tusindevis af arbejdspladser i Danmark - og er involveret i mange velgørende projekter.”

Mette Abildgaard skriver, at SF-politikerens kommentar er udtryk for “betonsocialisme, “misundelse” og “jantelov”.

I stedet for at udskamme Holch Povlsen burde Valentin hylde ham, mener hun.

placeholder

 

Valentin: Fair beskatning

Carl Valentin får også læst og påskrevet af blandt andet Mai Mercado (K), Henrik Dahl (LA),  Sophie Løhde (V), Alex Vanopslagh (LA) og Anders Samuelsen (LA) samt erhvervsmanden, Jesper Buch, kendt fra DR-programmet Løvens Hule.

I et svar til folketingsmedlem for Liberal Alliance, Henrik Dahl, skriver Carl Valentin, at det ikke er første gang, at han bliver angrebet for sine synspunkter om, hvordan midlerne i samfundet bør fordeles:

“Det er bestemt ikke første gang, jeg oplever, at uenighed om, hvordan midlerne i samfundet skal fordeles, udlægges som værende et udtryk for manglende viden om elementær økonomi. Men det bliver ikke rigtigt af at blive gentaget mange gange,” skriver Valentin.

Han understreger, at han alene taler for at hovedrige personer a la Holch Povlsen skal beskattes “fair”:

Jeg taler om retfærdig beskatning

“Derudover taler ingen her om konfiskation. Det er din udlægning. Jeg taler om retfærdig beskatning.”

Grov tone - lukker kommentarspor

Carl Valentin har tilsyneladende modtaget langt mere voldsomme reaktioner på sit opslag om Danmarks rigeste mand, end dem han har modtaget fra borgerlige politikere.

Han har således set sig nødsaget til at blokere udvalgte personer, der deltager i debatten på Facebook. Og tilmed lukke helt ned for muligheden for at skrive kommentarer:

“Kritik er mere end velkommen. Også hård kritik. Men flere af kommentarerne i denne tråd er af så grov karakter, at jeg har måtte slette og blokere folk. Jeg har ikke mulighed for at kunne garantere en sober tone. Jeg lukker derfor kommentarsporet her.”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

"Ingen personer fortjener en så stor formue"

Kan ikke være mere enig. Verdens rigeste er lige nu Elon Musk. Han har mange doblet sin formue på bare ét år til nu at være 1.450.000.000.000 kroner. Så svimlende summer kan ingen eje. Det er værdier skabt gennem andre menneskers arbejde. Ofte må de hårdt arbejdende mennesker rundt i verden arbejde for noget der minder om slavelignende løn forhold under elendige arbejdsforhold med livet som indsats, på f.eks. tøjfabrikker i Bangladesh, for at skabe mest mulig profit for verdens rigeste. En menneskelig perversion, hvor menneskeliv intet betyder. En foragt mod demokrati og menneskerettigheder. Derudover skaber så store formue grundlag for et absurd forbrug. 10% af verdens rigeste står således for over 50% af alt CO2 udledning og anden forurening.

I dag ejer 1% over 85% af alle menneskeskabte værdier. Tendens stigende. Hvor skal det stoppe? Gennem intensiv lobbyisme er det lykkedes den slags mennesker, at få afskaffet formueskat og få nedsat selskabsskatten betydeligt. For Ronald Reagan var der en top skat i USA på 70% og en selskabsskat på 40%. Herhjemme har vi CEPOS, som er sat i verden for at beskytte de rigeste i Danmark sammen med søster foretagenet Liberal Alliance. Propaganda foretagende, som er skabt til at holde høtyvene væk far de rigeste og sikre deres formuer. En række af Danmarks største familieejede virksomheder har således i et netværk, gennem en årelang indædt propaganda indsats over for demokratiets politikere fået afskaffet arveafgiften i Danmark ved et virksomheds generationsskifte.

- Tænk, at man kan købe sig til så markante økonomiske fordele til sig selv i et såkaldt demokrati?

Et resultat af en grådig ureguleret kapitalisme, som kun fører til rovdrift af mennesker og jordens endelige ressourcer og har ført til en forestående klimakatastrofe. Ikke drevet af dygtighed, rationalitet og til gavn for menneskeligheden.

I USA består ca. 40% af BNP af penge der skifter hænder uden at skabe nogen form for værdig andet end at gøre den 1% rigere og rigere. Alt i mens millioner af mennesker i det amerikanske samfund må betale regningen med sved og tåre. I de hårdest ramte amerikanske familier må Mor og Far vælge mellem mad på bordet eller lægelig behandling af et sygt barn.

Ophobning af så markante formuer skal stoppes. Det er værdier, som tilfalder menneskeligheden.

Misundelse er en af de syv dødssynder. Vi lever vores liv forskelligt. Nogle arbejder effektivt, andre ikke. Nogle arbejder meget, andre ikke. Nogle arbejder i mange år, andre ikke. Nogle arbejder med kostbare sager, andre ikke. Nogle er gode til at organisere, andre ikke. Skal de alle have samme løn?
Den gode Carl Valentin kunne have valgt et arbejde i erhvervslivet - der hvor pengene tjenes - i stedet for et arbejde i et politisk parti - der hvor de penge andre tjener, fordeles.
Hvilken beskatning er retfærdig? Det giver han ingen svar på.

Godt vi har folk som carl valentin .

"Intet enkeltindivid arbejder så hårdt, at de har fortjent disse summer"

Så langt er jeg fuldstændig og aldeles enig med Carl Valentin.

Men ordet oligark betyder jo noget helt konkret, og bør derfor også kun bruges der, hvor det giver mening, og kan man bare ikke sige, det gør her.

Eftersom vi lever i et demokrati, ikke i et oligarki, så har vi ingen oligarker i Danmark. Det ved Carl Valentin udmærket; han læser så vidt jeg ved samfundsfag.

Det herlige ved et demokrati er så, at flertallet bestemmer. Så hvis flertallet beslutter, at alle formuer over f.eks. 1.000.000.000 kr. skal beskattes med 70%, så er "problemet" løst.

Og nej. Når det ikke er rimmeligt at nogen person skal eje så enorme formuer, at de er større end et statsbudget, så har det ikke længere noget med misundelse og dødssyn at gøre. Så er der tale om et brist i det politiske system.

Desuden. Registreret af dødssyner glæder jo kun for de troende ;-)

Problemet bliver nok løst ved at milliardens ejermand flytter udenlands. Griskhed er også en dødssynd. En dumhed for de ikke-troende.

De samme tomme svar som altid. Sådan er det jo.

Det blå svindlerhold er jo nu også gået til "modangreb" som det hedder på demokratisk. Egentlig ikke så sært, at selv en essentiel krise som en kommende klimakatastrofe ikke kan blive løst. For der er altid et "modangreb" mod selv de bedste nødvendige løsninger.

Enig i at intet menneske burde tjene disse enorme summer i løn, uanset om det er direktører, fodboldspillere eller spekulanter.
Men ellers udstiller Carl V. sin manglende viden og overblik. Flovt for et folketingsmedlem.

Den kloge narrer den mindre kloge!

Hvis rige mennesker blot er klogere end de fleste, er vi måske heldigere stillet end vi tror!

Men hvis rige mennesker er rige, blot fordi Kina nu er verdens mest forurenede land, fordi snu vestjyder har flyttet deres tøjproduktion til et dummere land og ikke vil være med til at rydde op i miseren efterfølgende, ja, det er jo en hel anden snak.

Rige mennesker udgør den fordel, at hvis verden af en elller anden grund går ad h… til, ja, så er der nogen der lynhurtigt kan beslutte at gøre noget i form af forskning eller indkøb af det fornødne for egne penge for at redde menneskeheden.

SFere tror kun at fattige mennesker, der er politisk troende, vil være i stand til at redde verden.

De fleste sygdomme, der har eksisteret rundt om i verden, er ophørt ikke på grund af FN, men på grund af rige donationer fra milliardærer, millionærer eller smårige.

Kræftens bekæmpelse i Danmark er et godt eksempel! Få det evt. bekræftet fra organisationen! 90 % af donationerne kommer fra 10% af de rigeste danskere?

Hvad rige mennesker egentlig bruger deres penge på, er et studie værdigt!

Hvis ikke aktieejere investerede så meget i Novonordisk og andre medicinske selskaber, ja, så stod det formodentlig skidt til med sundhedsniveauet i Danmark og i verden generelt!

Viden om rige menneskers gode indsatser og betydning for menneskeheden, forekommer ofte ret så ubelyst!

Hvilket måske skyldes at rige foretrækker at leve “i det stille” - netop fordi misundelse, tiggerier, plagerier, mistro er det de vil undgå!

Uvidenhed og tro skaber som regel de største diskussioner!

Tænk hvis en eller anden rig var i stand til at stoppe den næste pandemi, uden at vi nogensinde hørte derom!

Tænk hvis en eller anden rig er i stand til at stoppe Putin!

Måske Ecco, Carlsberg, og alle de andre rige virksomheder bliver udslagsgivende.

Almindelige mennesker kan gøre sig mange urealistiske tanker om, hvordan vi kunne gøre en ende på Putins forbandelser!

Vi nøjes i sidste ende med at stemme på partier, der støtter verdens rigeste klub NATO!

Og selv den er sat skakmat af Putin!

En rig mand/kvinde kan måske liste Putin af pinden!

De kloge narrer altid de mindre kloge!

Hvordan det russiske folk har placeret en så ubegavet, umenneskelig person som Putin øverst blandt alle milliardærerne i Rusland, kan vi kun gætte på!

Selv Hitler blev oprindeligt valgt af folket!

Hvis vi forestillede os at alle de “gode” rige i hele verden slog sig sammen i “De gode riges klub” og i fællesskab købte alle atomvåben i hele verden og destruerede dem, og skaffede sig et netværk, der til enhver tid fjernede verdens dummeste diktatorer, ja, så var vi måske nærmere den verdensfred, som alle gode politiske ismer i disse dage går og drømmer om.

De kloge narrer altid de mindre kloge!

Et velkendt dansk udtryk fra 1960erne!

Actions speak louder than words!

Det engelske udtryk er langt mere til iværksætteri end det danske!

Det er nok derfor at danskere i almindelighed kender flere politikere end rige mennesker!

Den der lever stille lever godt!

De fattige råber op! Og de har jo den danske model, som statsminister Mette Frederiksen lovpriser dagligt!

Verdens største holdkæftbolsje!

Den kloge narrer den mindre kloge! Kun kloge sidder i dag i folketinget! Til verdens højeste timeløn!

Og det på trods af at de fleste efterhånden er såkaldte løsgængere!

I tresserne måtte “løsgængere” nøjes med fattighjælp! Eller søge et job for at forsørge sig og sine!

Den dårlige samvittighed stråler ud af folketingsmedlemmer, der selv føler sig som “de forkerte rige”.

Rige på skatteydernes bekostning!

Gør noget velgørende!

Det gør rige med dårlig samvittighed!

I taknemmelighed! Over deres klogskab! Deres held!

At tro det bedste om selv de rige er en træningsøvelse! Især for venstrefløjen!

Desværre har Putin og oligarkerne forsinket processen!

Ind i det næste århundrede!

Ingen rigmand eller kvinde udtaler sig offentlig om Putin!

Der er alt for meget på spil!

Og de rige rige bliver endnu rigere! Som under pandemien!

Gullasch-baroner trives især i krisetider!

Her kan den kloge endnu nemmere narre den mindre kloge!

2000-2020 stod i lighedens tegn. Især i Danmark!

I de glade 20ere vil vi lære hvad ægte rigdom betyder!

Hvordan den kloge hjælper den mindre kloge!

Der kommer ikke megen klogskab ud af Putins Rusland!

Verden har aldrig haft mere brug for de kloge - de rige!

Skabe fred- skabe CO2 reduktioner- skabe fødevarer- skabe en ny verden der passer til verdens behov!

De rige bliver nødvendige som aldrig før!

Lad os få alle løsgængere i arbejde!

SF’er sat i Bur:

Med en formue på intet mindre end 92,6 milliarder kroner er Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen Danmarks rigeste, ifølge Forbes nyeste oversigt over verdens rigeste.
Forbes-opgørelsen har fået SF’s skatteordfører, Carl Valentin, op på mærkerne.

På Facebook noterer han, at ingen kan arbejde så hårdt, at man har fortjent sådan en stor formue:

“Bur: Omfanget af den er ikke helt til at begribe, selvom man står og kigger direkte på den. Så stor er Solarpark; en solcellepark Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen byggede ved Bur sidste år.
Det er Holch Povlsens investeringsselskab Heartland, der står bag projektet.
Den er Nordeuropas største solcellepark med sine 222 hektar. Måske mere konkret svarer det til 311 fodboldbaner, og fra dets vestligste punkt til dets mest østlige punkt er der cirka 2,77 kilometer. Fra nord mod syd cirka halvanden kilometer.

Et halvt år efter, solcelleparken blev koblet på elnettet, er der jubel hos Heartland og direktør Lise Kaae. Marts måned var nemlig noget ud over det sædvanlige.
- Det har været en rigtig god måned for solcelleparken, og den har i marts produceret 35 procent mere strøm end forventet, hvilket er rigtig godt, siger Lise Kaae, der også glæder sig over det samlede resultat siden åbningen:
- Hidtil har anlægget leveret grøn strøm som forventet, blandt andet med udgangspunkt i en rigtig god marts måned på grund af godt solskinsvejr. Indtil videre har parken produceret hele 58 millioner kWh siden dets åbning.

Det er virksomheder, der køber og dækker deres energiforbrug med strømmen fra solcelleparken. I dag er det ikke muligt at levere strøm til forbrugere og virksomheders stikkontakter udelukkende baseret på vedvarende energi. Al strøm fra både vedvarende og fossile energikilder blandes således sammen i elnettet, og transporteres derefter videre.
På den måde finder strømmen fra Bur vej ud i alles stikkontakter.
- Strømmen fra parken ryger direkte i elnettet, så mere strøm fra solcelleparken giver blot mere grøn strøm i det danske og europæiske elnet. Helt generelt er der en stor efterspørgsel på grøn, vedvarende energi, og samtlige certifikater for 2022, og altså muligheden for at få dækket sin strøm med grøn energi fra parken, er allerede solgt. Det er vi meget tilfredse med og glade for, siger direktør Lise Kaae.
Selvom parken soler sig for tiden, kommer den ikke til at stå hen, lover Heartland. Der er flere projekter på vej i og omkring parken.

- Den kommende tid er der fokus på endnu flere biodiversitetsprojekter, som fra start har været væsentligt for os. I forvejen er solcelleanlægget etableret, så det tager hensyn til dyre- og planteliv i området. Markerne er blandt andet omlagt til økologi og er vildt beplantet med frø fra den lokale Holstebro-producent DSV-Frø. Desuden går der allerede græssende får på hele arealet. I den kommende tid vil vi etablere endnu flere projekter, der vil understøtte det, garanterer Lise Kaae.
Solcelleparken, der ligger mellem Bur og Holstebro, er så stor, at den arealmæssigt ville kunne dække byer som Ulfborg eller Vinderup.”

Med en formue på intet mindre end 92,6 milliarder kroner er Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen Danmarks rigeste, ifølge Forbes nyeste oversigt over verdens rigeste.
Forbes-opgørelsen har fået SF’s skatteordfører, Carl Valentin, op på mærkerne.

På Facebook noterer han, at ingen kan arbejde så hårdt, at man har fortjent sådan en stor formue:

Endnu engang har Carl Valentin og SF sat sig selv i bur.

Carl Valentin der egenhændig satte alle Danmarks minkavlere i bur!

Men på klimaområdet er SF og Carl Valentin fanget af den nuværende socialdemokratiske et-parti-regering! Det bliver kun til målsætninger!

Men så kom en rigmand på banen:

Det SF har ønsket sig i årevis klares med et snuptag!

Egenhændig er rigmanden på vej til at sætte Putin i bur!

SF vil nu fremover bruge 2% af BNP på forsvaret!

Så må rigmanden tage sig klimaet, miljøet og Putin!

Efter en samler kommer en spreder! Siger vi i Jylland!

Rigmanden samlede milliarder og spreder nu stor glæde ved at kunne medvirke til udfasning af Putins gas!

Og i Rusland fryser den almindelige borger, idet billige minkpelse fra Danmark ej mere er på markedet!

Således er verden så forunderligt skruet sammen!

Alle sættes i bur!

Især af Venstrefløjen! Pludselig er der blevet penge i klimaet!

Forbrugerne bestemmer endnu engang!

Hvis de ellers er sparsommelige og har nogen at bruge af!

Til klimaforbedringer!

SF har brugt 19 milliarder på mink!
SF har brugt 71 milliarder ekstra på NATO kontingentet indtil 2030!

I alt 90 milliarder. Svarende til en vis rigmands formue!

Tænk alt det grønne strøm manden har fået for blot en af sine investeringer!
Carl Valentin og SF har skaffet nul grøn strøm for de samme 90 milliarder!

Carl Valentin er ikke sin lille løn værd!

Selv Lynetteholmen og dens miljøforurening var SF ikke i stand til at stoppe!

SF og Carl Valentin skylder allerede svenskerne adskillige milliarder! For ikke at tale om borgerne i Køge.

De rigtige folk på de rigtige poster er milliarder værd!

For klimaet, for danskerne!

Politiske oligarker er ofte dyrere for folket end rigmænd!

Se blot Putin!

I Danmark kan de politiske oligarker heldigvis smides ud efter fire år!

Ingen person fortjener en så stor opsamlet politisk indflydelse!

SF’er sat i Bur:

Med en formue på intet mindre end 92,6 milliarder kroner er Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen Danmarks rigeste, ifølge Forbes nyeste oversigt over verdens rigeste.
Forbes-opgørelsen har fået SF’s skatteordfører, Carl Valentin, op på mærkerne.

På Facebook noterer han, at ingen kan arbejde så hårdt, at man har fortjent sådan en stor formue:

“Bur: Omfanget af den er ikke helt til at begribe, selvom man står og kigger direkte på den. Så stor er Solarpark; en solcellepark Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen byggede ved Bur sidste år.
Det er Holch Povlsens investeringsselskab Heartland, der står bag projektet.
Den er Nordeuropas største solcellepark med sine 222 hektar. Måske mere konkret svarer det til 311 fodboldbaner, og fra dets vestligste punkt til dets mest østlige punkt er der cirka 2,77 kilometer. Fra nord mod syd cirka halvanden kilometer.

Et halvt år efter, solcelleparken blev koblet på elnettet, er der jubel hos Heartland og direktør Lise Kaae. Marts måned var nemlig noget ud over det sædvanlige.
- Det har været en rigtig god måned for solcelleparken, og den har i marts produceret 35 procent mere strøm end forventet, hvilket er rigtig godt, siger Lise Kaae, der også glæder sig over det samlede resultat siden åbningen:
- Hidtil har anlægget leveret grøn strøm som forventet, blandt andet med udgangspunkt i en rigtig god marts måned på grund af godt solskinsvejr. Indtil videre har parken produceret hele 58 millioner kWh siden dets åbning.

Det er virksomheder, der køber og dækker deres energiforbrug med strømmen fra solcelleparken. I dag er det ikke muligt at levere strøm til forbrugere og virksomheders stikkontakter udelukkende baseret på vedvarende energi. Al strøm fra både vedvarende og fossile energikilder blandes således sammen i elnettet, og transporteres derefter videre.
På den måde finder strømmen fra Bur vej ud i alles stikkontakter.
- Strømmen fra parken ryger direkte i elnettet, så mere strøm fra solcelleparken giver blot mere grøn strøm i det danske og europæiske elnet. Helt generelt er der en stor efterspørgsel på grøn, vedvarende energi, og samtlige certifikater for 2022, og altså muligheden for at få dækket sin strøm med grøn energi fra parken, er allerede solgt. Det er vi meget tilfredse med og glade for, siger direktør Lise Kaae.
Selvom parken soler sig for tiden, kommer den ikke til at stå hen, lover Heartland. Der er flere projekter på vej i og omkring parken.

- Den kommende tid er der fokus på endnu flere biodiversitetsprojekter, som fra start har været væsentligt for os. I forvejen er solcelleanlægget etableret, så det tager hensyn til dyre- og planteliv i området. Markerne er blandt andet omlagt til økologi og er vildt beplantet med frø fra den lokale Holstebro-producent DSV-Frø. Desuden går der allerede græssende får på hele arealet. I den kommende tid vil vi etablere endnu flere projekter, der vil understøtte det, garanterer Lise Kaae.
Solcelleparken, der ligger mellem Bur og Holstebro, er så stor, at den arealmæssigt ville kunne dække byer som Ulfborg eller Vinderup.”

Med en formue på intet mindre end 92,6 milliarder kroner er Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen Danmarks rigeste, ifølge Forbes nyeste oversigt over verdens rigeste.
Forbes-opgørelsen har fået SF’s skatteordfører, Carl Valentin, op på mærkerne.

På Facebook noterer han, at ingen kan arbejde så hårdt, at man har fortjent sådan en stor formue:

Endnu engang har Carl Valentin og SF sat sig selv i bur.

Carl Valentin der egenhændig satte alle Danmarks minkavlere i bur!

Men på klimaområdet er SF og Carl Valentin fanget af den nuværende socialdemokratiske et-parti-regering! Det bliver kun til målsætninger!

Men så kom en rigmand på banen:

Det SF har ønsket sig i årevis klares med et snuptag!

Egenhændig er rigmanden på vej til at sætte Putin i bur!

SF vil nu fremover bruge 2% af BNP på forsvaret!

Så må rigmanden tage sig klimaet, miljøet og Putin!

Efter en samler kommer en spreder! Siger vi i Jylland!

Rigmanden samlede milliarder og spreder nu stor glæde ved at kunne medvirke til udfasning af Putins gas!

Og i Rusland fryser den almindelige borger, idet billige minkpelse fra Danmark ej mere er på markedet!

Således er verden så forunderligt skruet sammen!

Alle sættes i bur!

Især af Venstrefløjen! Pludselig er der blevet penge i klimaet!

Forbrugerne bestemmer endnu engang!

Hvis de ellers er sparsommelige og har nogen at bruge af!

Til klimaforbedringer!

SF har brugt 19 milliarder på mink!
SF har brugt 71 milliarder ekstra på NATO kontingentet indtil 2030!

I alt 90 milliarder. Svarende til en vis rigmands formue!

Tænk alt det grønne strøm manden har fået for blot en af sine investeringer!
Carl Valentin og SF har skaffet nul grøn strøm for de samme 90 milliarder!

Carl Valentin er ikke sin lille løn værd!

Selv Lynetteholmen og dens miljøforurening var SF ikke i stand til at stoppe!

SF og Carl Valentin skylder allerede svenskerne adskillige milliarder! For ikke at tale om borgerne i Køge.

De rigtige folk på de rigtige poster er milliarder værd!

For klimaet, for danskerne!

Politiske oligarker er ofte dyrere for folket end rigmænd!

Se blot Putin!

I Danmark kan de politiske oligarker heldigvis smides ud efter fire år!

Ingen person fortjener en så stor opsamlet politisk indflydelse!

Annonce