Annonce

Vanopslagh indtager førstepladsen i Aarhus

Liberal Alliances leder har fået flest personlige stemmer, og henviser prominente modstandere til anden- og tredjepladsen.
Foto: LA
Alex Vanopslagh, formand for Liberal Alliance
Det blev et godt folketingsvalg for Liberal Alliance. Partiet går fra 4 til 14 mandater og fra 2,3 procent af stemmer ved valget i 2019 til nu 7,9 procent.

Partiformanden, Alex Vanopslagh, har også grund til personligt at juble. De fire aarhusianske valgkredse har netop offentliggjort stemmetallene, og ifølge Lokalavisen Aarhus er 31-årige Vanopslag den kandidat, som har fået flest personlige stemmer. Nemlig 19.277 stemmer.

Dermed henviser han to andre prominente kandidater i det østjyske til henholdsvis anden- og tredjepladsen

Anden- og tredjepladsen

Dermed henviser han to andre prominente kandidater i det østjyske til henholdsvis anden- og tredjepladsen. Nemlig socialdemokratiske Nicolai Wammen, finansminister i den afgående Frederiksen-regering, som fik 11.256 personlige stemmer,                    

Venstres formand og statsministerkandidat, Jakob Ellemann-Jensen, fik 10.544 personlige stemmer.

Souschef, journalist og redaktionssekretær.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Prøv at lytte til det der kommer ud af hans mund, det er jo tågesnak, overfladisk snak. Fatter ikke han får så mange personlige stemmer, han er en tik tok fjollehoved.

For første gang i mit liv er jeg flov over at nogen på min hjemegn kan være så blinde at stemme på netop ham; hvad har han nogensinde gjort for Aarhus? Har han overhovedet tilknytning til byen? Er bange for at de mange studerende er blevet forført at hans bragesnak.

Til Helle
Han har dog udvist en vis flair for at manipulerer med sine folkeregisteradresser og snyde sig til et uberettigede årligt tilskud på 30.000 kr. under henvisning til en dækadresse i Struer.

Alex V. interesserer sig ikke for politiske resultater. Han ønsker blot at pleje sit eget ego.

Valgt på sin TikTok-optræden af unge mennesker uden hverken viden eller indsigt og for næsten alles vedkommende også uden penge nok til, at en stemme på LA giver nogen mening, hvis de da ikke har en eller anden bizar fetich

Men kan vi så i det mindste slippe for at høre mere om nedsættelse af valgretsalderen, fordi "de unge" jo er åh så oplyste og modne?

Nu er det Mor, der bestemmer over de små blå uartige drenge... He he he

- TikTok mig her, TikTok mig der.

Til det næste folketingsvalg skal alle de damer og herre sikkert forsøge sig med en god sprællende figur på TikTok. Alt i mens kineserne analyserer hvert et danse trin for at kunne udlede noget.