Annonce

Glansen pillet af Løkkes wonderboy

Nyvalgt medlem af Folketinget for Moderaterne er blevet markedsført som succesfuld serieiværksætter, men virkeligheden er en ganske anden.
Foto: kristianklarskov.dk
Kristian Klarskov (M), medlem af Folketinget, og Lars Løkke Rasmussen (M), medlem af Folketinget, formand for og stifter af Moderaterne
Glansen er pillet af af Lars Løkke Rasmussens wonderboy, det nyvalgte medlem af Folketinget for Moderaterne, Kristian Klarskov.

Op til og under den netop overståede valgkamp er Kristian Klarskov, der er opstillet og valgt i Nordjylland for Moderaterne, markedsført som en erfaren erhvervsmand og serieiværksætter. Men Jyllands-Posten afslører, at serieiværksætteren ikke har haft meget held med sit iværksætteri.

På papiret har Kristian Klarskov som iværksætter søsat virksomheder som Wakk Ultrawear, K2 Group, 1stMediaBank International.

Men Kristian Klarskov erkender over for Jyllands-Posten, at virksomhederne er nødlidende, og at han ikke har tjent penge de sidste omkring ti år. I stedet har han levet af konens indtægter.

Jyllands-Posten har bedt Per Nikolaj Bukh, professor i økonomistyring ved Aalborg Universitet, gennemgå økonomien bag Kristian Klarskovs virksomheder.

Professorens konklusion er, at man kan sætte spørgsmålstegn ved, om Kristian Klarskov overhovedet kan betegnes som iværksætter:

“Iværksætter indebærer, at man sætter et eller andet i værk, som bliver til noget. Det begreb er måske lidt bredt anvendt om ham. Han har muligvis været involveret i én virksomhed, der blev iværksat. Men den fremstår ikke succesfuld.”

Lokalformand blev advaret

Allerede under valgkampen blev Moderaterne i Nordjylland advaret om, at Klarskov ikke er så succesfuld, som han giver udtryk for.

Politiken oplyser således, at tidligere medlem af Moderaternes bestyrelse i Nordjylland, Eva Lund Eriksen, i begyndelsen af valgkampen advarede den nordjyske lokalformand, Rasmus Larsen, mod Kristian Klarskov.

I en mail nævner hun, at hun under et kundemøde blev advaret om, at Kristian Klarskovs succes som erhvervsmand er yderst begrænset:

“Han (Kunden, red.) siger Kristian aldrig er lykkedes med noget, og at iværksætteriet er minimalt, at de 2 sidste firma’er regnskab består af kr 0. Han har flere konkurser bag sig. Kan godt blive noget skidt når han siger han har startet mange arbejdspladser i Nordjylland, hvis det ikke passer,” skrev hun i sin advarende mail til Moderaternes lokalformand, som Politiken har haft adgang til.

"Det med, at han proklamerede sig som serieiværksætter. Det har ikke gang på jord," siger Eva Lund Eriksen til Politiken - efter at hun efter henvendelsen fra kunden selv tjekkede lidt op på Kristian Klarskov på nettet.

Partitoppen tavs

Netavisen Pio har bedt Kristian Klarskov kommentere de nye oplysninger, men Klarskov er ikke vendt tilbage indenfor den fastsatte tidsfrist.

Netavisen Pio har spurgt Moderaternes politiske ordfører, Jakob Engel-Schmidt, om partiet var bekendt med, at Klarskov snarere er serie-fallent end serieiværksætter. Og hvis ikke, om det skyldes, at Moderaternes ledelse op til opstillingen af partiets folketingskandidater har forsømt at se de mulige kandidater efter i sømmene.

Jakob Engel-Schmidt er ikke vendt tilbage indenfor den fastsatte deadline.

 

Om WAKK Ultrawear Aps

Oktober 2017 startede Kristian Klarskov virksomheden WAKK Ultrawear Aps op. Den solgte sportstøj til kvinder.

Af ledelsesberetningen for regnskabsåret 2019 (Hentet fra CVR-registeret) fremgår følgende:

"Da vi ikke havde midlerne til at markedsføre virksomheden efter det første år, måtte vi lukke vores webshop og der er derfor ikke længere noget salg. Virksomheden har ikke været aktiv i sidste og nuværende regnskabsår."

Siden 2019 har virksomheden ikke offentliggjort regnskaber.

Af ledelsesberetningen for 2017/2018 fremgår følgende (Regnskabet er vedhæftet - se nedenfor):

"Det økonomiske resultat for virksomheden lever på ingen måde op til de forventninger, som ledelsen havde ved virksomhedsstart. Der blev opnået en omsætning på kun 1/10 af det forventede for virksomhedens første år, på trods af massiv markedsføring igennem sociale medier.

På baggrund af de for ledelsen skuffende resultater, forventes virksomheden opløst efter seneste abonnementsperiodes ophøj til august 2019. Det vil ikke være forsvarligt at fortsætte driften med de muligheder, der er."

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Moderaterne, et midt søgende parti. Ha ha ha ha ha haaa...

Den er der vist ingen, som hopper på.

Også for mig blev det klart at de Moderate er mere fup end fakta.Lars Løkke er en dreven politiker ,men en person jeg ikke ville dele økonomi med

Overrasket ?
Nej, slet ikke!

Moderaterne er og blir' plattenslagere
.

Jamen, nu har han da en (god) indtægt og er ikke længere afhængig af fruen.

Som Løkke siger, hans mandater er rigtige mennesker, ja så, jeg oplever nogle af dem som lidt flossede i kanten, krage søger mage, åbenbart, men tror også, der bl. er nogle, som kan bidrage, positivt, en læge f. eks. virkede meget troværdig og fornuftig, men summasumarum, om fem år er moderaterne skrumpet måske opløst igen, det samme er DD Ingers Parti. Og gået over til andre partier igen.

Som Løkke siger, hans mandater er rigtige mennesker, ja så, jeg oplever nogle af dem som lidt flossede i kanten, krage søger mage, åbenbart, men tror også, der bl. er nogle, som kan bidrage, positivt, en læge f. eks. virkede meget troværdig og fornuftig, men summasumarum, om fem år er moderaterne skrumpet måske opløst igen, det samme er DD Ingers Parti. Og gået over til andre partier igen.

Jamen så passer han godt sammen med Løkke. At nasse på andre, og få andre til at betale for sig, er kendetegnet for Løkke.

Jeg troede da, at én svindler kunne genkende/gennemskue en anden!?
Men det var måske ligegyldigt?
Nu er der imidlertid én svindler mere, som skatteyderne skal betale til….

Nej, Karin, det var ikke ligegyldigt. En svindler kunne selvfølgelig kende en anden, derfor dette resultat.

Moderaterne ! Er platuglernes parti, opportunister som basker rundt for at finde det næste gratis måltid, og helst uden alt for meget besvær. En Innovative art som desværre bliver mere og mere almindelig, om der skyldes klimaforandringer vides ikke.

Fremover bliver det svært for venstrefløjen at finde egnede kandidater.

Filosofien er at man skal være nyttig for sig selv, for sin egen økonomi, men det sværeste at være nyttig for andre og andres økonomi før man kan indtage folketingsgagen, der sikrer en de næste fire år.

I de rigtig gode gamle dage skulle man være almindelig anerkendt og selvforsørgende for at komme på tinge!

Demokratiet fordrer i dag kun teoretisk at du repræsenterer egne meninger og synspunkter!

Altså kontanthjælpsmodtagere, førtidspensionister, folkepensionister, hjemløse, alkoholikere, sygdomsramte, osv. er i princippet velkomne i folketinget.

Det hedder vist nok folke-styre- demokrati!

Og denne gang er det lykkedes en uddannet sygeplejerske i beskæftigelse som sådan og endda en mindre heldig iværksætter at komme i folketinget!

Danmark burde jo holde en fest a la vm i Qatar!

“Vi” er repræsenteret der hvor det gælder!

Symbolpolitik på det som vi så gerne vil være!

Repræsentere det der er at repræsentere!

Diversiteten overalt i lille Danmark!

Og vise verden:

“At vi kan. Vi ved hvad folkelighed og breddeidræt står for”

I Danmark har alle en stemme!

Lige indtil socialdemokrater begynder at udtale sig!

Hvis man ellers ved hvad en socialdemokrat er for en størrelse!

Demokrat = tilhænger af folkestyre.

Folket er sjovt nok også sygeplejersker og mindre heldige iværksættere!

Diversitet!

Socialdemokratisk symbolpolitik!

Haven fyldt af røde roser!

Ingen aftenstjerne, alleviol, amaryllis, anemone, asters, etc.

Kun røde roser i folketinget!

Biodiversitet a la FIFA!

Aksel Jensen - hvad mener du om at Rosa Lund, på grund af sygdommen sklerose, bliver nødt til at at tage sygeorlov fra folketinget, da hun skal behandling med en ny medicin der giver bivirkninger???

Du springer jo let hen over emnet i denne artikel:

https://piopio.dk/efter-sygemelding-stor-stoette-fra-baade-roede-og-blaa

https://piopio.dk/comment/31456#comment-31456

Aksel Jensen - har du nogen menneskelige egenskaber eller er du bare ude på at se dit eget navn på tryk???
.

Annonce