Annonce

Naser Khader får hug for at æde "Trumps retorik råt”

De konservatives udenrigsordfører udråber meningsmålingerne, CNN, New York Times og de danske medier til USA-præsidentvalgets største tabere
De konservatives udenrigsordfører, Naser Khader, påkalder sig vrede, fordi han i tweet  udråber meningsmålingerne, CNN, New York Times, de danske medier og kommentatorerne til USA-præsidentvalgets største tabere.

“Det er så tæt - tror stadig Trump bliver genvalgt. Men uanset udfaldet er (meningsmålingerne, CNN, New York Times, de danske medier og kommentatorerne) de største tabere. Hadet til Trump har gjort dem blinde,” skriver Naser Khader.

placeholder

 

Den melding får han hug for af blandt andet den tidligere LA-politiker, Joachim B. Olsen, der nu er blevet politisk kommentator på Ekstra Bladet:

Hvorfor æder du Trumps retorik råt

“Hold dog op. Hvorfor æder du Trumps retorik råt? Analyseinstitutteter forsøger at lave præcise målinger. De lever af det. De har da ingen interesse i at lave et dårligt produkt og dermed underminere deres egen forretning.”

placeholder

 

Analysedirektør hos meningsmålingsinstituttet Voxmeter, Anna Midtgaard Christensen, er helt enig med med Joachim B. Olsen:

“Enig, enig og enig,” skriver hun på Twitter.

Khader: Danske medier kopierer CNN's og New York Times had

Netavisen Pio har på den baggrund spurgt Naser Khader, om han med sit tweet ikke netop kopierer Donald Trumps retorik:

"Meningsmålingerne har ramt helt vildt skævt. Indtil for få dage siden spåede meningsmålingsinstitutterne en jordskredssejr til Joe Biden. Og det passer jo ikke. De tog fejl i 2016 og de tager fejl nu igen," siger Naser Khader til Netavisen Pio.

Men du skriver, at også, at "hadet til Trump har gjort dem blinde"?

"Jo, men det er de andre. Det med "hadet til Trump har gjort dem blinde" gælder CNN, New York Times, de danske medier og kommentatorer. Ikke meningsmålingsinstitutterne. Der var bare ikke plads til den nuancering på Twitter," forklarer Naser Khader.

Der var bare ikke plads til den nuancering på Twitter

"Min synspunkt er, at danske medier og danske kommentatorer kopierer amerikanske medier som CNN og New York Times' had til Trump. Danske medier burde folkeoplyse, men det gør de ikke. Hvorfor citerer danske medier ikke Wall Street Journal, som er meget mere nuanceret i deres dækning af Trump?"

Naser Khader siger, at han indtil for et halvt års tid siden selv var langt mere kritisk over for Donald Trump:

"Trump har på det seneste opnået en lang række resultater. Beskæftigelsen blandt de sorte amerikanere er langt højere end under Obama. Altså før coronakrisen. Hvornår har vi kunnet læse om det i danske medier? Det er fantastisk stort, at der er indgået fredsaftaler mellem Bahrain/De Forende Arabiske Emirater/Sudan og Israel. Det er fuldstændig underbelyst i danske medier."

Naser Khader mener, at danske medier nærmest konsekvent ikke belyser Trumps positive resultater:

I stedet taler man hele tiden om hans hår

"Trump har slået verdens største terrorrist ihjel. Trump udfordrer Kinas verdensdominans. Han har fået kinserne til at trække sig fra Grønland og Arktis. Beskæftigelsen er den højeste i meget, meget lang tid. Økonomien er i top - indtil coronanen kom. Trump har ikke fået kredit for sine resultater. I stedet taler man hele tiden om hans hår."

 

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det passer ikke Trump taler til alm mennesker i et sprog man forstår

Jeg stemer på dem der vil gøre noget ved den menneskeskabt klima-forurening
Skru ned for olie-forbruget,og kul-forbruget
Og skru op for VIND-ENERGI,SOL-ENERGI.OG BRINT-ENERGI
Og jeg stemmer på dem der ikke vil splitte men samle befolkningerne
Det der sker i USA lige nu, ender med borgekrig

Nu anser jeg mig selv som et "almindeligt menneske", og jeg er opdraget til ikke at lyve, tale pænt om andre mennesker, holde kæft hvis man ikke har noget pænt at sige om andre, være empatisk, være gavmild, være kærlig, og intet af det magter Donald Trump!