Kommentator om strandet Hjort-sag: Regeringen er lettet

Internt i den blå blok står Jakob Ellemann-Jensen tilbage som vinder.
Foto: Jacob Kjerumgaard/Venstre (Flickr)
Jakob Ellemann-Jensen, formand for Venstre
Hvis nogen havde troet, at S-regeringen ærgrer sig over, at sagen mod tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) strandede torsdag, så tager de fuldstændig fejl. Tværtimod er regeringen lettet over den aktuelle udgang på sagen.

Det vurderer politisk kommentator, tidligere pressechef hos De Konservative, Benny Damsgaard:

S-regeringen er glade over at sagen er overstået

“S-regeringen er glade over at sagen er overstået. Nu kan de igen begynde at tale politik. Sagen har skygget for utrolig meget. Så regeringen er lettet over denne udgang på sagen,” siger Benny Damsgaard til Netavisen Pio.

En situation hvor De Konservative havde stemt for ophævelse af Claus Hjort Frederiksens immunitet - og dermed skabt flertal for ophævelsen af hans immunitet sammen med S, SF, De radikale og Frie Grønne - ville blot have været næstbedste udgang på sagen for regeringen, vurderer Damsgaard:

“Det næstbedste scenarium for regeringen ville have været, at De Konservative var gået med - så regeringen kunne have opnået at splitte oppositionen. Men nu det ikke kunne lade sig gøre, så er det en fin situation for regeringen, at det nu er overstået. Så regeringen nu kan komme tilbage og tale politik. Der er ikke stemmer i den her sag. Der er kun problemer.”

En klar vinder internt i blå blok

Set ud fra et vælger-synspunkt er der ingen vindere på Claus Hjort-forløbet. Derimod er der internt i blå blok en klar vinder, vurderer Damsgaard:

“Internt i den borgerlige blok er der en klar vinder, og det er Jakob Ellemann. Han fremstår som lederen af den blå blok. Søren Pape er blevet noget rundbarberet over den sidste uges tid. Sagen har tydeligt skadet hans relationer til de andre borgerlige partier - og dermed hans statsminister-ambitioner.”

Så Jakob Ellemann står styrket tilbage på blå side

“Så Jakob Ellemann står styrket tilbage på blå side, som ham der kunne lægge en linje og få de andre borgerlige til at følge den - inklusive De Konservative.”

Dårlig sag for alle

I forhold til vælgerne står ingen politiske partier tilbage som vindere, mener Benny Damsgaard:

“I forhold til vælgerne, så er der ikke rigtig nogen, der går styrkede ud af den her sag. Hverken regeringen eller oppositionen. Det er en sag som øger mistilliden til systemet og politikerne generelt. Så på den måde er der ikke nogen, der har vundet på den her sag.”

Damsgaard understreger, at Hjort-sagen er en dårlig sag for alle:

“Det er en dårlig sag for alle. Det er en sag, der øger mistilliden til det politiske system og til myndighederne stort set uanset hvilken vinkel man kigger på den fra. Mistillid til politikere, det er noget som har en tendens til at ramme alle politikere og det politiske system som helhed.”

De, der er kritiske over for regeringen, bliver med Hjort-sagen bekræftet i, at regeringen er magtfuldkommen:

som illustrerer og understreger regeringens magtfuldkommenhed

“Hvis man er kritisk over for regeringen, så mener man jo, at det er en sag, som illustrerer og understreger regeringens magtfuldkommenhed, og dens ønske om at bruge systemet til at knægte politiske modstandere. Det er ikke noget, der øger tilliden til det politiske system og til retssystemet i det hele taget. Indirekte så siger man jo der, at vi har en anklagemyndighed og et politi, som går enhver tid siddende regerings ærinde. Det øger ikke tilliden.”

De, der er kritiske over for den blå opposition, bliver med forløbet bekræftet i, at der ikke er lighed for loven:

Magtfulde politikere skal ikke for retten - selv om anklagemyndigheden mener de skal

“Omvendt så det at man fra borgerlig bloks side har gået  så langt for at beskytte Claus Hjort i den her sag, det sender jo et signal til befolkningen om, at der er lighed for loven - på nær når det handler om magtfulde politikere. Magtfulde politikere skal ikke for retten - selv om anklagemyndigheden mener de skal det,” understreger Benny Damsgaard.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Kommentar:

lad mig høfligt starte med at sige, at afgørelsen sagtens kan sende vores Folkevalgte helt i bund på "Troværdighedslisten"...

At Regeringen skulle være glad for at sagne er afsluttet, hopper jeg ikke på, den eneste, som egentligt kan være glad er Claus Hjort Frederiksen, da vores Folkevalgte med et flertal har sikret ytringsfriheden, mens sikkerheden for Danmark er tilsidesat..

Hvordan kan man have en Folkeafstemning om, at afskaffe forsvarsforbeholdet, med begrundelsen, at det vil øge Danmarks sikkerhed, alt imens et Flertal i Folketinget "ikke ønsker at sikre Danmarks sikkerhed", da man ikke ønsker Claus Hjort Frederiksen stillet for retten, så sagen kan få er retfærdigt afslutning...

God Weekend,

Erling Drews...

Erling Drews. Sagen lukket, men lugter rådent. Der er jo en anden Forsvars ordfører. Lars Christian Lillholdt. Han er også glad. Ole K.

Kommentar til Ole Kloster Simonsen !

Tak for debatsvar !

Jeg skal ikke gå ind i debatten om sagen er råddent, men sagen burde efter min mening ! være afgjort på en sober og anstændiigt måde, både for befolkningens skyld - men ikke mindst for Claus Hjort Frederiksens skyld, som vel nok, er mit gæt så, "har en mistanke hængende over hovedet" da sagen ikke er blevet afgjort ved domstolene...

God Weekend,

Erling Drews...

De to største blå partier og er pilrådne. Danskerne fortjener bedre. Politikernes troværdighed ligger under brugtvognsforhandlernes. Kan udlandet stole på vores troværdighed efter CHF frikendelse fra vennerne, Jeg tror ikke at vi har set det sidste i den sag, CHF selvmedlidenhed er kvalmende, Hans eftermæle er svækkes Han burde sendes på tvungen orlov ,da man ikke ved om han laver flere ulykker, Man burde ikke have mennesker over 70 år på vigtige poster i Folketinget, fordi nogle ældre mennesker smider de normale hæmninger, derved kan de blive mere åbenmundet. Vi ser det også med Pia Kjærsgaard. De blå har flere ældre medlemmer, så man snart skal opføre et alderdomshjem på Borgen og de har svært ved at tilegne dem den nyere tids politik og ledelsesstil.

Det er vel helt i orden, at man freder "de værste" politikere - det er så en god forberedelse til når russerne kommer.

Jeg har haft dårlige erfaringer med det danske retssystem, hvor dommeren ringer efter modparten, da denne ikke dukker op. Et andet eksempel, at man sender post hvor af fremgår at der skal være møde dagen efter - blot var der problemer med adressen - så sagen blev afviklet uden modpart. - jeg har andre ikke så gode historier om retssystemet. (Ikke nødvendigvis mine).
Historien om politiske unddragelser af egne handlinger har der været for mange af gennem tiden. En af de dummeste var lukningen af Irakkommisionen, hvor der virkelig er noget at komme efter - og det er ikke statshemmeligheder der er gemt af vejen, det er igen beskyttelse af borgerlige politikeres uansvarlige handlinger.
Foreksempel er det historiefraskrivelse, når Anders Fogh igen optræder i DR.
Der var engang, hvor de borgerlige partier klagede over en "rød presse" - det bliver nu åbenbaret for demokratiet, at der er en god grund til at afskaffe den kritiske presse.
En kritisk presse i dag ville ikke kunne være tavs om de "kammeratlige" handlinger der foregår i politik i dag.
Jeg tænker at Pepe må havde det svært, som forhenværende justitsminister - han burde om noge kende lovgivningen. Hvis han er så nem at dreje rundt med, så er næste sprørgsmål, hvad der er blevet fortiet eller gemt medens de borgelige havde flertallet, støtte af DF. Jeg mener at kunne huske, der var nogle sager, som kun blev lukket fordi de borgelige havde flertal og magten.

Hvis reglerne skal gælde for politikere som for danskere, så kan vi måske stemme om betaling af den næste parkeringsbøde??

Hjort sagen er en lortesag for ham og alle andre, men han har dummet sig. Der hvor man kan undre sig er, at hele blå blok er ligeglade med retssystemet, hvis det kan gavne deres egne. hvis Hjort var uskyldig, hvorfor vil han så ikke frikendes ved en retssag. Nu vil det altid hænge på hans navn, Albertisagen tages frem næsten 100 år efter den fandt sted, vil det samme ske med Hjort. Fogh her siger man altid det var ham som gik ind i Irak på en løgn og trak os ud på en anden. Ellemann, nej han har ikke samlet noget som helst, Pape blev svækket, og La og Nye B. samt V, hvordan kan man have tillid til politikere der blæser på lov og ret.
Nu får vi se hvor sagen med Findsen ender.
Tesfaye har håndteret det fantastisk flot.

Som jeg ser det; så er det sådan at et flertal af de folkevalgte ikke har tillid til Rigsadvokaten og åbenbart anser det for sandsynligt at Rigsadvokaturen er inkompetent og ikke er i stand til at vurdere om der er hold i at rejse en sigtelse for landsforrædderi. Ellers ville man vel ikke beskytte en sigtet, potentiel kriminel?
Jeg forstår ganske enkelt ikke at et flertal er imod at der sker retfærdighed.
Man siger at "tyv tror hvermand stjæler", måske kan sandheden ligge her i?.

Jeg er slet ikke sikker på at Ellemann står som vinder, og slet ikke Pape.
Nu breder der sig en mistanke i befolkningen om ikke de borgerlige har holdt hånden over en skyldig, og bare har ydet en vennetjeneste.
Men det vil de kommende meningsmålinger vise. Så der går nok et par uger før de 2 kan sove roligt.

Det blå svindlerhold er blevet radikaliseret. Demokratiet og retssamfundet er under angreb. Donald Trumps tilgang til politik har overtaget borgerligheden i Danmark.

Det blå svindlerhold

skriver den blå 'røvvasker' smølf
.

Og alt imens de hyggede sig med madam blå og matador udspillede 3. verdenskrig sig lige uden for deres øjne.

Det ingen så, ville ingen se!

Allerede på Skivemødet dags dato debatterede Mette Frederiksen og tidligere forsvarsminister Søren Gade forsvarsforbeholdet.

Om grunden til afstemningen forklarede statsministeren det uforklarlige: Krigen i Ukraine og inflationen!

Ingen af delene havde statsministeren forudset!

Men Biden så det længe forinden!

At Rusland allerede umiddelbart efter Parisaftalen havde forberedt sig på en verdensomspændende fødevarekrise så FE og PET ikke!

Eller også har fru Frederiksen mistet kommunikationen med FE?

At nedskæringer af verdens mest ambitiøse omfang af CO2 i Danmark som foregangsland for de øvrige EU-lande ikke skulle føre til fødevaremangel, viser blot hvor afhængig Mette Frederiksen er af venstreorienteret volapyk a la Enhedslisten!

Fjernes en mark, fjernes fødevarer! En logik der blot ikke findes og ikke kan findes på stenbroen i København. Mælk kommer fra køleskabet og grønt fra Brugsen nede på hjørnet!

Putin var imidlertid ti gange klogere! Tog bestik af situationen og udså sig Europas bedste spisekammer som sin redning!

Logik for perlehøns. Blot ikke hønsene i statsministeriet!

Thi de kunne deres socialdemokratiske historieskrivning!

Som Mette Frederiksen så fint beskrev det på dagens Skive-møde. (Der hvor politikere møder almindelige mennesker - uden spørgsmål eller kommentarer fra almindelige mennesker):

“Den dag Tyskland vælger Hitler, vælger vi (socialdemokrater, det radikale Venstre og Venstre) Kanslergade forliget”.

Eller ført op til dagens logik, da verden igen forandrede sig 24. februar 2022:

“Den dag Rusland valgte Ukraine som sin redning imod fødevaremanglen som følge af Parisaftalen, valgte Socialdemokratiet, det radikale Venstre, Venstre, det konservative folkeparti og SF at udskrive valg om forsvarsforbeholdet og sætte forsvarsudgifterne op til 2% af Danmarks BNP”

Eller som Mette Frederiksen så smukt formulerede det:

“Når verden forandrer sig! Så forandrer vi os!”

Og tilføjede Mette Frederiksen: “Glødende NATO tilhænger med hjertet”

Vi må forstå at tidligere stod “fornuften” forrest.

Og så talte Søren og Mette lystigt om:

1) Nye udfordringer truer Europa.
2) Immigrationsstrømme fra Afrika
3) EU i Afrika
4) Kravet om flere penge

Problemet med hele debatten var blot at “Ukraine vinder krigen” og “Ukraine kommer til at stå på egne ben” lå som en selvfølgelighed i hele debatten.

Præcist som danskernes vedtagelse af Kanslergadeforliget i 1930erne fik danskerne til at tro at alle problemer vedrørende inflationen og arbejdsløsheden i Europa var løste.

Syv år senere fik vores naive tilgang svar på tiltale!

Anden Verdenskrig var den mest dødelige konflikt i den menneskelige historie, hvilket kostede mellem 50 og 85 millioner mennesker livet, hvoraf de fleste var civile i Sovjetunionen og Kina.

Kanslergadeforliget var en katastofe for omverdenen, men efter krigen indså alle dens nødvendighed.

Hvad kunne have stoppet Hitler?

Hvad kan stoppe Putin?

En nordeuropæisk Østersø angrebs pagt med tre hangarskibe med 150 norske, svenske, finske og danske angrebs-fly skal stå klar 24/7.

Det ville Hitler have haft respekt for!

Det vil Putin have respekt for!

Søren og Mettes signalpolitik stod allerede deres prøve i 1930erne!

De to kvindelige statsministre i Finland og Sverige har forstået alvoren!

Lad flyene komme på vingerne allerede i morgen og drop afstemningen om forsvarsforbeholdene!

Hver minut og time tæller!

Befolkningerne sulter allerede rundt om i verden på grund af manglen på fødevarer fra Ukraine!

1930erne er allerede langt efter Kanslergadeforliget og Hitlers magtovertagelse!

Putin gør hvad der passer ham!

Hitler gjorde hvad der passede ham!

Send de nordiske fly på vingerne dag og nat!

Skyd alt russisk der rører NATO og Finland og Sverige!

Søren Gade: “ Vi bliver nødt til at reagere!”

Og virkede tilfreds med penge til ekstra penge til kasernen i Holstebro!

Alvoren er ikke gået op for Søren og Mette!

Parisaftalen kommer til at skabe hungersnød overalt i verden!

Præcist som verdenskrisen i 1930erne!

Og vi skal blot stemme om et ja eller nej?

Nej, få de fly på vingerne jo før desto bedre!

12.04.2022: 84 procent af finnerne anser Rusland for at være en betydelig militær trussel. Det viser en måling foretaget af den finske tænketank EVA.

Krigen i Ukraine har fået mange finner til at frygte, at det neutrale Finland kan risikere at blive udsat for et russisk angreb.
Op mod 60 procent siger i målinger, at de støtter medlemskab af Nato.

Der er bred støtte til NATO-medlemskab i det finske parlament, og derfor er debatten mere præget af snak om, hvordan Finlands rolle i alliancen vil udspille sig. Det skriver YLE.
Forsvarsminister Antti Kaikkonen siger, at det ikke kommer på tale at opstille NATO-atomvåben på finsk territorium.
- Vi kommer ikke til at søge atomvåben, der skal placeres på finsk jord, og ingen tvinger dem ind, siger han.

Altså kære Norden op i jagerflyene og gør klar til at forsvare Østersø-landene!

Lånte amerikanske hangarskibe kan sejles ind allerede i morgen!

Tænk hvis Hitler havde fået den besked i 1933!

Hvad havde verden ikke været sparet for!

Og dansk landbrug kunne have skaffet mad til millioner af mennesker rundt om i Europa og Rusland!

Nu går alle pengene til våben!

Præcist som Hitler valgte!

Historien kender selv socialdemokraterne alt for godt!

Men kun historien om Kanslergadeforliget overlevede “de fem forbandede år”!

Skabt af fødevarekrisen som følge af WallStreet krakket!

Nutidens fødevarekrise skyldes Parisaftalen!

Men det vil historikerne og nutidens politikere først erkende om 15 år!

Da er de nye fem forbandede år allerede glemt.

Spørgsmålet er om der kommer endnu en Marshall-hjælp fra kinesisk hold!

Verdensøkonomien går i stå! Og hvem skal kineserne producere til?

Start debatten på Pio ved at erkende at Parisaftalen er den reelle årsag til Ukraine-krigen!

Og kom så videre til langsigtede beslutninger der stopper nutidens Hitler alias Putin!

Lebensraum lig fødevarer er det krigen handler om!

Inflationen og fødevaremanglen som følge af “vejen væk fra Putins gas” lig målsætningerne i Parisaftalen er hovedårsagen som paneldeltagerne burde tage stilling til!

Hvordan vi får Hitler ud af Polen er ikke interessant? (September 1939)

Hvordan vi undgår en 3. verdenskrig er emnet!

At Hitler kunne indtage Danmark og Norge forstår alle!

Hvordan Putin kunne indtage Finland fatter ingen!

Få alle Nordens fly placeret på tre amerikanske hangarskibe i Østersøen!

Der er ingen tid at spilde på Kansler-Søren-gade forlig stem ja/nej?

Tiden er til handling!

Thi hvis Hjort har ret! Ja, så har Biden ret!

“Rusland invaderer Ukraine!”

Tænk hvis Mette Frederiksen blot havde nøjedes med at lytte til en erfaren forsvarsminister!

Nu blev statsministeren taget på endnu et doorstep!

Meddeleren myrdes!

Først Mogens Jensen!

Så Claus Hjort! Frederiksen!

Kun en vinder Putin og Rusland!

Vi stemmer om sammenhold og solidaritet, siger statsministeren!

Sikke et forbillede!

Forbehold for Mette Frederiksen som statsminister er måske det danskerne mest af alt stemmer om?

Putin har ingen forbehold! Han gør som det passer ham!

Indtil Nordens fly går på vingerne!

Og det kræver en erfaren forsvarsminister! Der åbent og ærligt fortæller om efterretningerne!

Flyene på vingerne! Det er hvad Vladimir (Hitler) Putin forstår!

Ved ikke hvorfor. men jeg kommer sådan til at tænke på filmen "Joker" med epseptionelle Joaquin Phoenix i hovedrollen.

Don't know why...

40% af USA's BNP er penge, som bare flyttes rundt uden at skabe værdi andet end for det blå svindlerhold. Regningen sendes ned på bunden, hvor de knokler i både to eller tre jobs til en sulteløn for at overleve.

Hvis det er den fremtid du ønsker for dine børn, så skal du bare afgive din stemme til det blå svindlerhold. For dig betyder der oftest Dansk Folkeparti eller Nye Borgerlige. Så er dine børn sikret fattigdom hele livet frem til deres pensionsalder på mindst 74 år - Desværre er de sikkert døde før den tid af stress.

det blå svindlerhold
det blå svindlerhold

skriver den blå 'røvvasker' smølf
skriver den blå 'røvvasker' smølf
.

Efter det blå svindlerhold caschede in oven på finanskrisen, som ramte USA hårdt, med million tunge dollar bonusser finansieret af de amerikanske skatteydere måtte de selv samme millioner af skatteydere gå fra hus og hjem, samt miste deres pensionsopsparing. Alt imens det blå svindlerhold blev forgyldt.

Det gør de altid i det neo liberale kapitalistiske system. Og du og dine børn betaler regningen - Hver gang.

Det er konsekvensen af at stemme på det blå svindlerhold. Det er konsekvensen af at støtte de gule fagforeninger vis loyalitet entydigt befinder sig på arbejdsgiverens side - Ikke din.

Finanskrisen i 2008. Hvis du skulle være i tvivl.

det blå svindlerhold
det blå svindlerhold
det blå svindlerhold

skriver den blå 'røvvasker' smølf
skriver den blå 'røvvasker' smølf
skriver den blå 'røvvasker' smølf
.

Multinationale boligspekulanter opkøber flere og flere lejligheder i alle de europæiske større byer. Herunder København. Og huslejerne bare stiger og stiger. De 40% beriger sig mere og mere på bekostning af de 60%, som må se sit livsgrundlag skrumpe mere og mere. Deres lønninger er i bedste fald stagneret de sidste 10 år eller direkte faldet. Inflationen udhuler samtidig de 60%'s købekraft alvorligt. Og bor du til leje og er din lejekontrakt underskrevet fra 2015 og frem har udlejer ret til at inflationsregulære din husleje en gang årligt. Så høre du til de 60% og bor du til leje med en nyere kontrakt er du tribel ramt. Hos de 40% derimod vælter pengene bare ind på kontoen.

Dertil kommer så, at de 60% i stigende grad vælger de overenskomstbærende fagforeninger fra i stor stil til VOLSOM skade for dem selv. Enten køre de på frihjul uden en fagforening eller også er de organiseret hos en gul arbejdsgiver fagforening som nærmest ingen overenskomster har.

Samtidig er det de 60% som hele tiden rammes økonomisk af reformtiltag. ALT skæres væk for at trække økonomien væk under benene på de 60% for at gøre dem til føjelig "slaver" for de 40%. Tilstande som ses mange andre "moderne" lande som f.eks. Tyskland, Storbritannien, USA og flere.

Det er samme metoder diktatorer verden over benytter. Skab frygt blandt majoriteten af befolkningen og forgyld en mindre elite. Så sidder du sikkert på din diktatorpost. Samme princip gælder også for den liberale kapitalisme. De 40% er diktatoren/eliten og de 60% er folket, som lever i frygt, angst og stress.

Og er de 60% først havnet i den situation er der INGEN vej tilbage. Og der er INGEN protester af betydning. For de mennesker har mere end travlt med at overleve. Alle ressourcer bruges på basal overlevelse. Og derfor er der INGEN vej ud for de 99%.

I Danmark er de tragiske, at det er de 60% som selv har banet vejen for deres situation. De har gjort det frivilligt. De har stemt på Dansk Folkeparti (og i dag Nye Borgerlige) i frygt for udlændige skal tage deres plads. Hvilket har ført til voldsom økonomisk nedskæring for dem selv gennem reformer og et liberalt samfund, hvor deres huslejer kun kender en vej. Op. De har undsagt de overenskomstbærende fagforeninger og afskrevet sig muligheden for at strejke.

Med andre ord. En stor del af de 60% har gennem de sidste 20 år sendt sig selv længere og længere ned i fattigdom. De første mange år var de ikke så hårdt ramt og opdagede slet ikke de voldsomme ødelæggelser de var udsat for. Men nu begynder konsekvenserne for alvor at dukke op. Og nu er det danske samfund ændret så meget at de 60% deroute er ustoppelig.

Men de er selv skyld i det. De har selv banet vejen for det blå svindlerholds "moderne" Danmark, hvor de 40% udbytter de 60%. De har gjort det ved at stemme på Dansk Folkeparties udlændige politik, som det blå svindlerhold har anvendt som brækjern til at nedbryde velfærdsstaten Danmark og de har gjort de gennem forargelse af Fattig-Carina og Dovne-Robert. To opdigtede sjæle til formålet.

Og hvis du tror bunden er nået, så kan jeg fortælle dig det bliver meget meget være for de 60% fremadrettet. De 60% selvforskyldte økonomiske nedtur er først lige begyndt. Og ALLE værst vil det komme til at gå ud over deres børn, som vil blive ramt af det nye "moderne" Danmark med fuld kraft.

Tænk lige over det ved det kommende folketingsvalg. Særligt, hvis du høre til blandt de laveste 60% indkomster. Det er såvel ufaglærte som faglærte der rammes her. For dine børns skyld stem på rød blok og ikke på det blå svindlerhold og deres "moderen" amerikaniserede Danmark.

det blå svindlerholds
det blå svindlerhold
det blå svindlerhold

skriver den blå 'røvvasker' smølf
skriver den blå 'røvvasker' smølf
skriver den blå 'røvvasker' smølf
.

Hele denne såkaldte "landsforrædersag" skulle aldrig være startet og skyldes alene en inkompetent chef for PET.
Det som tilsyneladende er sket, er at Claus Hjort Frederiksen har bekræftet noget der har været fremme i medierne siden 2013/2014, nemmelig at USA har "spioneret" mod andre lande/personer (bl.a. Tysklands Kansler, Merkel) via et kabel der er ført gennem Danmark. Det har "fjendtligsindet" lande sikkert for længst registreret.
Den nuværende PET-chef lagde også sag an mod den tidliger chef på grund af bogen, 7 år for PET. Der var 28 anklagepunkter, Jacob Scharf blev dømt for et punkt med en stemmes flertal. Det betød 10 dagbøder á kr. 1.000,00, men sagen har nok kostet staten et millionbeløb, da staten blev dømt til at betale sagens omkostninger. Han er en "dyr" chef for sine ca. 700 ansatte. Man skulle tro at han havde nogle mere vigtige sager at tage sig af en en "pjattet" sag om påstået landsforræderi.

Annonce