Annonce

Kære Trine Bramsen, tak for at du endelig har fået øjnene op, modsat dine kollegaer

Det kunne være rart hvis politikerne valgte at løse et problem, når det opstår i stedet for at vente på, at problemet skaber flere problemer. Kære Trine Bramsen, tak for at du endelig har fået øjnene op, modsat dine kollegaer.
Foto: Colourbox
Lørdag d. 2. september kunne Peter Rahbæk Juel (S) stolt afsløre ”Novo Nordisk til Odense”, en stor farmaceutisk virksomhed kommer derved til at have produktion i Odense.

Søndag d. 3. september skriver folketingsmedlem Trine Bramsen (S) på sin Facebook, at hun er begejstret, men hun synes det er skørt at laborantuddannelsen lige er lukket.

placeholder

Vi kunne ikke være mere enige med Trine Bramsen, lukning af laborantuddannelsen på UCL(Erhvervsakademi og professionshøjskole, red.) er virkelig skørt, det skrev vi et læserbrev om, der blev bragt i Netavisen Pio den 23. juni.

Kære Trine Bramsen

Hvad der i vores hoveder er endnu mere skørt er, at det krævede, at en stor virksomhed oprettede endnu et produktionssted i nærheden, før politikerne fik øjne op for at laborantuddannelsen lukkede.

Det kunne være rart hvis politikerne valgte at løse et problem, når det opstår i stedet for at vente på, at problemet skaber flere problemer.

Så kære Trine Bramsen, tak for at du endelig har fået øjnene op, modsat dine kollegaer.

Til næste gang ville vi sætte pris på, at det gik lidt stærkere.

Henholdsvis formand og landsudvalgsrepræsentant, HK Ungdom Midt.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Politikere har sommetider svært ved at se, at det ikke kun er den forreste dominobrik, der vælter.