Politisk kommentator: Jakob Ellemann går en hård tid i møde

Jakob Ellemann (V) skal ikke forvente en hensynsfuld modtagelse, efter han er vendt tilbage fra sin stress-sygemelding, vurderer politisk kommentator.
Foto: Forsvarsministeriet/Stine Tidsvilde
Jakob Ellemann-Jensen (V), forsvarsminister, pt. sygemeldt
I Netavisen Pios podcast ‘Tingets Tilstand’ diskuterer de to værter chefredaktør, Niels Jespersen, og politisk kommentator Benny Damsgaard situationen for Jakob Ellemann-Jensen, som nu vender tilbage til Christiansborg.

Venstre-formanden Ellemann-Jensen har som bekendt været sygemeldt med stress i en længere periode, men han meddelte i sidste uge,  at han agter at vende tilbage til politik fra den 1. august.

Benhårdt fra dag et

Kan det tænkes, at man i det politiske landskab vil være mildere mod Jakob Ellemann-Jensen, når han vender tilbage - at man ikke vil skubbe de vælgere væk, der kan have stor sympati for Ellemanns situation?

Det spørgsmål stiller Niels Jespersen.

Men Jakob Ellemann-Jensen skal slet ikke gøre sig forhåbninger om, at der vil blive taget hensyn til ham, mener Benny Damsgaard.

“Der vil ikke være medlidenhed at hente. Han vil blive tryktestet fra dag et, hvor han er tilbage. Men det ved han godt,” lyder vurderingen fra den politiske kommentator.

Der vil ikke være medlidenhed at hente

Han understreger, at det er nødvendigt i toppolitik, at man er robust.  

“Hvis ikke du er i stand til at kigge på tingene koldt og køligt, så kan du ikke indgå aftaler,” lyder den kontante vurdering fra Benny Damsgaard.

Du kan lytte til hele afsnittet af ‘Tingets Tilstand’ her.

Emma Inge Hansen er journalist på Netavisen Pio og uddannet cand.mag i analytisk journalistik.


placeholder

Kommentarer

Selv om man er robust kan man vel nok stå inde for det man prædiker.

Politik er hårdt, kan man ikke klare mosten, så skal man vælge noget andet.

Annonce