Annonce

Stopper som formand for Kristendemokraterne

Mangler opbakning: Isabella Arendt melder sig ud af partiet med øjeblikkelig virkning
Isabella Arendt stopper som formand for Kristendemokraterne (KD), og hun melder sig ud af partiet med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser hun i en mail til Ritzau, ifølge Jyllands-Posten.

Isabella Arendt føler ikke længere, at hun har den nødvendige opbakning i partiet:

"Jeg brænder for at gøre Danmark grønnere, friere og mere næstekærligt. Jeg har ikke længere en oplevelse af opbakning, og derfor tager jeg konsekvensen og har truffet denne beslutning," skriver Arendt.

Det er kun ti dage siden, at Jens Rohde, der repræsenterer Kristendemokraterne i Folketinget, meddelte, at han forlader politik ved det kommende folketingsvalg.

Opslag om abort kan have tændt et oprør

For blot fire dage siden skrev Isabella Arendt et opslag på Facebook om Kristendemokraternes holdning til fri abort. I opslaget slår hun fast, at KD "går ind for fri abort":

"For det første: KD går ind for kvinders ret til abort i Danmark. Samtidig kæmper vi for, at forebygge at kvinder bliver uønsket gravide og derved nedbringe aborttallet." 

Arendt fortsatte: 

"For KD er abort et sundhedspolitisk spørgsmål, som ikke skal gøres til en menneskeret. Det er en juridisk ret, vi har i Danmark. I Danmark er grænsen 12 uger. I andre lande er grænsen og reglerne anderledes."

placeholder
  

Om Isabella Arendts opslag på Facebook har fået uenigheden om abortspørgsmålet i KD til at blusse op igen er pt. uvist. Men det er meget sandsynligt, at den klare tale i opslaget kan have antændt et oprør mod KD-formanden.

Isabella Arendt afviser dog i sin skriftlige meddelelse, at det er en bestemt sag, der nu får hende til at forlade Kristendemokraterne.

Hun oplyser derimod, at hun i en længere periode ikke har følt glæde ved at gå på arbejde.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

"Jeg brænder for at gøre Danmark grønnere, friere og mere næstekærligt"

Det kan jeg meget godt forstå. Og at hun har taget beslutningen at melde sig ud af blå blok underbygger dette ønske. For hvis man vil have et Danmark med næstekærlighed kan man ikke være at finde hos det blå svindlerhold, som i over 20 år har arbejdet for at tage alt fra de ressourcesvage i Dannark for at gøre livet behageligt for sig selv på andres bekostning. Hvis du tænker kan det da virkelig være rigtig, så genopfrisk lige denne her https://piopio.dk/vu-formand-om-folkepensionister-man-bare-sidder-og-cas...

God vind til Isabella Arendt - Mon ikke vejen før eller siden vender retur til Christiansborg? Hun har trods alt en Bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet. Adgangsbilletten til folketinget.

det blå svindlerhold

Blå smølf, find nu på noget andet eller undlad det helt, vi ved godt hvad du mener
.

Mon ikke det er et godt gæt, at hun dukker op af hatten som en af Løkkes kaniner grundlovsdag?

Kristendemokraterne er &bliver et svært parti, der gerne vil stå i midten, men oftest har "hældt" mest til den borgerlige side.
Det er en skam..næstekærlighed &solidaritet..og lige rettigheder for Alle, er hvad der burde være KD,s mærkesager..håber Isabella Arendt, skifter til den rigtige side.hvor der er rummelighed, for de Holdninger Hun har..🚩..⭕, Hun har vældig gode argumenter, til og holde ved og være politisk aktiv ❗

Jeg tror også hun hopper på Løkke den hellige fis,han er så uskyldig i alle sine gerninger i nullerne den borgelige regering ødelagde alt velfærd med deres sparen på 2 procent,det bøder vi for i dag.

Den-Lille-Svindler takkede ja til at fortsætte Anders Fogh Rasmussens og Claus Hjort Frederiksnes ødelæggelser af Danmark sammen med resten af det blå svindlerhold.

.
KRISTENDEMOKRATERNES "NÆSTEKÆRLIGHED"
Der er noget komisk over det, når et borgeligt liberalt parti/politiker snakker om "næstekærlighed" (når man tænker på, hvordan blå blok gerne vil udsulte/udrydde vores danske fællesskab mht. vores velfærdssamfundsmodel). Men de religiøse, der benytter den der "såkaldte Gud" som argument/vejleder, lader vel også "næstekærlighed" være op til "fortolkning", dvs. egen fortolkning, hvad der gavner kun en selv, og kun egen familie.

Ikke desto mindre stod Isabella Arendt i efteråret 2021, og snakkede om at topskatten skulle sættes ned – til gavn for (de mere velhavende) børnefamilier, naturligvis, så kun den ene part behøver at arbejde.

I kristendommens navn, ønsker blå liberal Isabel Arendt større ulighed, fordi i "næstekærlighedens" navn skal de velhavende højtlønnede nemlig have yderligere topskattelettelser, så flere koner (og rigmandsfruer) kan gå derhjemme og "passe" børn (hvis de da ikke allerede har hyret en "barnepige" – nok nærmere en rengøringsstuepige).

Jo jo, Isabella og Kristendemokraterne går nemlig ind for de gammeldags kristne dyder, hvor manden arbejder og kvinden går derhjemme, passer børn og sørger for manden. Det er Kristendemokraternes måde at pakke det ind under gamle danske kristne værdier i falsk betegnelse "liberal frihed til at vælge familielivet", og derved ikke arbejde, er jo så det KD ønsker. Derved skal højtlønnede mænd have lønforhøjelse og skattelettelser, så han kan forsørge sin "kristne" kone og familie. Som i gamle dage med biblen ved sengen.

Vor herre bevares.

....

NB: Der burde være et max på antal gange/år, et parti kan forsøge at komme i Folketinget. Kristendemokraterne burde snart stoppe deres forsøg.
.

PS:
RELIGION ER OGSÅ MAGTSYGE, PAKKET IND UNDER GUD
Hvilket minder mig om, at blå Mette Bock, fra det ultraliberale Liberal Alliance, valgte at blive præst, så hun kunne fortsætte på prædikestolen og have nogle "undersåtter" under sig, der skal høre hende prædike – hendes ord på "talerstolen", og "forgude" den "almægtige" (dvs. hende selv, dækket ind under gud).

Vor herre bevares.

Komisk er det også, fordi Mette Bock via hendes Liberal Alliance-ideologi ellers hader alt hvad der er offentlig og stat, men alligevel vælger hun, sørme så, at blive statsansat på løn betalt af skatteborgere. Hun kunne ikke forlade "statens sikkerhedsnet", og præst var en nem måde at forblive som statsansat med høj løn. Og sikkert ganske afslappede at være præst, hvor hun selv kan styre det meste.
Og apropos, så synes Alex V. fra Liberal Alliance jo selv, at han er "guds gave til menneskeheden".

Vor herre bevares.