Annonce

Dybvad på dybt vand: ”Han skyder helt ved siden af”

Utilfredsheden i det socialdemokratiske landskab med udlændinge- og integrationsministeren fortsætter. Dog kaster en enkelt borgmester en redningskrans
Foto: Indenrigs- og boligministeriet/Claus Bech
Udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad (S).
”Han skyder helt ved siden af.” 

Så kontant lyder det fra politisk ordfører i den københavnske borgerrepræsentation, Laura Rosenvinge (S).

Bredsiden affyrer hun i Berlingske, og den er henvendt til partifællen og udlændinge- og integrationsminister, Kaare Dybvad Bek.

Dybvad skriver i et brev til de 12 ud af 98 danske kommuner, som tilbyder kønsopdelt svømning, at de bør stoppe den praksis, da kønsopdelt svømning efter ministerens mening er udansk.

Lasse Frimand Jensen (S), borgmester i Aalborg Kommune, siger til Berlingske, at han ikke kan se, at den kønsopdelte svømning udgør et problem i hans kommune.

Redningskrans fra Herlev

Thomas Gyldal Petersen, der er socialdemokratisk borgmester i Herlev, står dog klar med en redningskrans til Kaare Dybvad Bek.  

Borgmesteren fortæller til avisen, at han helt og holdent forstår Dybvad og hans kritik.

Gyldal understreger at fælles svømning er en del af den danske tradition.

”Københavnsk” 

Før Rosenvinge og Frimand har Socialdemokratiets kultur- og fritidsordfører i Københavns Borgerrepræsentation, Andreas Keil, afvist at forbyde den kønsopdelte svømning i Københavns svømmehaller, som ellers både Venstre og De Konservative i hovedstaden også gerne ser afskaffet.

”Kaare Dybvad skal passe på med at definere, hvad der er udansk. Det her er i hvert fald københavnsk”, lød det forleden fra Andreas Keil i Berlingske.

Andreas Keil oplyste desuden, at der er omkring 1000 foreninger som benytter de københavnske svømmehaller, og af dem har kun otte kønsopdelt svømning.

Derfor er Dybvads opfordring, ifølge Keil, ude af proportioner.

Både repræsentanter fra De Radikale i København og Aarhus har bedt ministeren blande sig udenom. Samme melding kommer fra borgmesteren i Kolding, Knud Erik Langhoff (K). Han bakkes op af viceborgmesteren, socialdemokraten Birgitte Munk Grunnet.

Ifølge DR Nyheder er de 12 kommuner, som har modtaget brevet fra Kaare Dybvad Bek København, Aarhus, Odense, Aalborg, Ballerup, Brøndby, Fredericia, Haderslev, Kolding, Randers, Roskilde og Sønderborg.

Souschef, journalist og redaktionssekretær.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Det er Folketinget og ikke borgmestre, der lovgiver her i landet. Regeringen kan allerede i morgen fremsætte et lovforslag, der forbyder reaktionære islamistiske shariahold i offentligt finansierede danske svømmehaller. Reaktionære islamister, der ønsker kønsadskillelse, kan hurtigt, let og enkelt flyve til Saudi-Arabien eller Iran og svømme rundt dér. Spørgsmålet er bare: Vil regeringen reelt forbyde det?

Den 2. juni 2023 stemte Kaare Dybvad Bek imod:
https://www.ft.dk/samling/20222/beslutningsforslag/b51/71/344/afstemning...

Da jeg var en ung mand, var det dejligt at kunne gå i svømmehal uden at blive overbegloet at kvinder.
Det er ikke aktuelt i dag, hvor kvinderne er mere interesserede i mine penge end i min krop.
Peter Jensen er en nar, men det ved han sikkert selv.
Med venlig hilsen/ kw

KW, så Peter Jensen er en nar, fordi du ikke har passet på din krop og den ikke længere er attraktiv i kvindeøjne. 1-0 til dig KW

Det er måske en kombination. Jeg er født i 1948, er i rigtig god form. Spiller tennis i KB, ror kajak i sommerhalvåret, har overlevet tre cancersygdomme. Det skal så sættes op imod en velvoksen pension og en friværdi i huset på cirka 6.000.000 kroner.

Jamen KW, så må du da vælte dig i kvinder.
At du som ung syntes det var ubehageligt at kvinder kiggede på dig, skyldtes måske at du ikke var interesseret i dem. Jeg er næsten lige så gammel som dig, og vi var da en hel del knægte der gjorde os lækre, bare for at blive set af damerne. Men den tid er jo godt nok forbi, og nu kan det også være lige meget.

Den tvivlsomme anekdote fra KW er nu nok også mere end noget andet en kikset opvisning i gloriepudsning, da den endeløse godhed åbenbart ligger i at bøje sig for tossede krav fra klodens mest reaktionære og bagstræberiske religion - i hvert fald i den version af Omvendtland, som KW og mange andre klamrer sig til af grunde, jeg ikke engang gider spørge ind til.

Måske div. borgmestre og byrødder skal svinge sig lidt mere op, end tænke på de få indvandrer-vælgere som måske vil stemme på dem.
Der er rigtig mange S vælgere der er mere enig med Dybvad end med de enøjede borgmestre.
Men Fremskridtspartiet er sikkert glade for S borgmestrenes udmelding.

Jeg er faktisk helt enig med Dybvad at kønsopdeling i alle anledninger ikke er dansk når vi taler om ligestilling. Det er mest indvandringen som har medført ønsker grundet deres piger ikke må blandes med drenge hvad der ingen grund er til det, da vi har hvert sit omklædningsrum og bruger badedragter og badebukser. Vil man bo i Danmark så skik følge eller land flyve.

Langt de fleste mennesker bakker op om Dybvad her. men specielt Københavns Kommune har jo for længst udviklet sig til et reservat for tosser. Tosser med lange uddannelser ganske vist, men stadig tosser (og ja, der findes da undtagelser, det gør der næsten altid).

Det er DISKRIMINATION at lukke svømmehaller for personer på grund af race, religion, seksualitet, alder nationalitet eller køn. Det bør være ulovligt i det mindste for offentlige betalt facilitere.
I Danmark promoverer fundamentalistisk muslimer og yderliggående feminister adskilles ved køn. Adskilles er ond og skaber betingelserne for undertrykkelse . f.eks. apartheid, segregation, kvindeundertrykkelse, the troubles, holocaust, osv.

Vi flyver i flok når vi er mange nok!

Langs Vestkysten kan man se flokke af vadefugle der bader sammen!

De nyder flokmentaliteten!

Desværre er det svært på afstand at skelne hanner fra hunner eller hvad de nu hedder!

Men det er tydeligt at biodiversiteten nyder hver sine små nicher overalt i fjorde og bugter og åløb!

Før de flyver videre mod nordligere himmelstrøg!

I Skagen samles ornitologer i stor stil for at få et sidste glimt inden den lange sommer før efterårstrækket!

Desværre er det ikke alle arter der kan finde nicher i fred og ro!

Er storken kommet til Danmark 2024?
Årets første stork i Jejsing 2024 har ikke ring på. Her til eftermiddag klokken 16.30 landede den første trækkende stork - formodentlig Clyde - i storkereden i Jejsing og varsler dermed begyndelsen på storkesæsonen.20. feb. 2024.

Forårets megen regn gør at hannen ofte står på dybt vand!

Men forudsætningen for masser af føde burde være til stede!

Men kommer der en hun?

“Måske skyder han helt ved siden af”

Bare på med tørklædet piger, og husk at holde ramadan...
Lands skik følge, eller fly...
Danmark er måske på vej til at blive muslimsk...vi ser en mørk fremtid i møde...
Se at få stoppet dette vanvid, og få lavet love, der tilgodeser etniske danskere...