Annonce

Giv dit bud på fremtidens Socialdemokrati?

Konkurrence: Landets største politiske samtale er skudt i gang. Det kommende Socialdemokratiske principprogram har brug for dig til at løfte debatten om fremtidens Socialdemokratiske drømme.
Socialdemokratiet skal have nyt principprogram. Det stolte arbejderparti skal føre sine stærke politiske værdier ind i en ny tid og formulere nye svar på tidens største udfordringer. Det har været spørgsmål som flygtningekrise, globalisering, bærerdygtighed og ulighed, der har stået i centrum, når Socialdemokrater landet over har diskuteret fremtidens socialdemokratiske principprogram.

Sæt dit aftryk!
Men HVAD SYNES DU? I samarbejde med Socialdemokratiet og arbejdsgruppen for principprogrammet udskriver Netavisen Pio nu en konkurrence, hvor vi opfordrer alle partimedlemmer til at fatte pennen og skrive et indlæg til Netavisen Pio.

Vi er åbne for indhold og form. Du skal blot sætte pen til papir på de udfordringer og dertilhørende løsninger, som du finder mest oplagt. Hvorvidt det skal handle om, at Socialdemokratiet skal styrke kampen mod det forurenende landbrug, omfavne dele-økonomiske virksomheder som Uber eller omskrive grundloven, så vi kan stoppe ekstremister imamer - det er helt op til dig! Emnet er helt åbent – vi vil bare gerne høre din stemme med i debatten.

Socialdemokraterne skal have et principprogram, der skal diskuteres på kongressen i september 2016 og endeligt vedtages på partikongressen i september 2017. Programmet skal afløse det nuværende principprogram ’Hånden på hjertet’ der blev vedtaget i 2004.

Du kan følge indlæggene og den løbende debat om Socialdemokratiets nye principprogram på Netavisen Pio, der løbende vil dække debatten i Socialdemokratiet: http://piopio.dk/category/principprogram

Hvad skal jeg gøre?
Du skal skrive et indlæg til Netavisen Pio på mindst 600 og maksimalt 1200 ord. Medsend billede og 2 linjer om dig selv. Send dit indlæg til redaktion@piopio.dk. Konkurrencen løber fra marts 2016 frem til 1. september 2016.

Hvad får jeg ud af?
Udover den ære det er at sætte fingeraftryk på debatten om partiets kommende principprogram, så vinder 1. pladsen en tur for to til Bruxelles, 2. pladsen en frokost med principprogramudvalgets formand Dan Jørgensen og 3. pladsen en bogpakke med vigtige bøger om partiets historie

Alle artikler vil blive bragt indenfor rammer af almindelige redaktionel autonomi. Vinderen vil blive offentliggjort i forbindelse med Socialdemokratiets kongres 2016. Netavisen Pio vil sammen med arbejdsgruppen udpege vinderen.

 

Jens Jonatan Steen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Annonce