Hårde tacklinger i debat om offentlig udskamning af Nordic Waste-milliardær

"Kan nogen af os påkalde os fuldkommen uskyld?” spørger chefredaktør på Berlingske, Tom Jensen, på X.
Foto: USTC
Torben Østergaard-Nielsen og hans to døtre ejer USTC Group, som ejer hovedparten af Nordic Waste. Familien ejer også - sammen med en fynsk rigmand - Jensens Bøfhus
Hårde tacklinger i debat om offentlig udskamning af Nordic Waste-milliardær

På X stempler chefredaktør på Berlingske, Tom Jensen, ind i debatten, som er startet af et indlæg fra leder af Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, som opfordrer til at tøjle blodrusen, når det kommer til at udskamme offentlige personer som eksempelvis den plagiat-mistænkte influencer Katherine Dies og Nordic Waste-milliardæren Torben Østergaard-Nielsen.

”Jeg tror vi alle, og jeg mener alle, med fordel kan læse med her. Selvfølgelig har Alex Vanopslagh givetvis et politisk formål med at sige dette. Men derfor kan han jo godt samtidig have en pointe, der kan mane til eftertanke. Uanset lejr, holdning, parti. Eller hvem man nu er, der ytrer sig i publicistiske eller på sociale medier. Kan nogen af os påkalde os fuldkommen uskyld?” skriver Tom Jensen på X.

placeholder

Kandidat til Europa-Parlamentet for Socialdemokratiet Magnus Barsøe er ikke kendt for at sige nej til et raskt slagsmål online. Han byder ind med følgende svada:

”Vildere, klovn, vildere!”

Chefredaktøren på nærværende medie, Niels Jespersen, svinger også krabasken med følgende:

”Hvad tænker du om jeres dækning af Barbara Bertelsen? En embedsmand der ikke har brudt nogen regler og som i praksis ikke kan svare for sig?”

Socialdemokratiets hårdtslående mellemvægter Rasmus Stoklund går heller ikke af vejen for at sætte et par stød ind:

”Hvis budskabets afsender ikke selv havde kastet så utroligt mange sten med anklager om lovbrud, løgne og "ulækker opførsel", ville jeg bedre kunne tro på oprigtigheden.”

Souschef, journalist og redaktionssekretær.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

"Hårde tacklinger i debat om offentlig udskamning af Nordic Waste-milliardær"

Sagen må nu gå sin gang i retssystemet...

Nordic Waste blev oprettet for at foretage jordrensning af "lettere" forurenet jord til genbrug. Det kan derfor undre at der var opmagasineret forurenet jord i så store mængder som tilfældet er. Hvorfor har firmaet undladt at rense jorden, som de har fået betaling for? Det burde ejerne af virksomheden komme ned en "god" forklaring på. Og hvorfor modtog de mere forurenet jord end der var plads til på grunden?

Annonce