Annonce

NB-næstformand: ”Det er jeg ked af, og jeg vil gerne undskylde”

Henriette Ergemann undskylder nu for at hendes ”uhensigtsmæssige” kommentarer på Facebook har skygget for Nye Borgerliges arbejde.
Foto: Nye Borgerlige
Henriette Ergemann (NB), tidligere næstformand
Nye Borgerlige fik ikke bare ny formand for nylig, men også en ny næstformand i skikkelse af Henriette Ergemann, som også er medlem af kommunalbestyrelsen i Kalundborg.

Hun var ikke noget synderligt kendt navn i medierne, da hun blev valgt, men det ændrede sig hurtigt, da flere medier gravede gamle Facebook-kommentarer frem.

Blandt andet kunne man læse, at Ergemann kaldte daværende generalsekretær i UNICEF, Karen Hækkerup, for "sindssyge kælling" og skrev at "hun skal i fængsel for mord på uskyldige børn".

Årsagen var, at UNICEF havde indkøbt corona-vacciner til børn.

Undskyldning

Men torsdag undskylder Henriette Ergemann for sine kommentarer. Det gør hun i et opslag på Facebook.

”De kommentarer, som jeg i vrede over corona-håndteringen - men også i sorg og afmagt over min fars død - formulerede på de sociale medier, beklager jeg, da de bestemt ikke har været ordentlige.”

placeholder

Henriettte Ergemann var ikke den profil i partiet, da hun skrev kommentarerne, som hun er nu. Men hun mener alligevel, at hun bør undskylde for dem, da de siden de kom frem har skygget for partiets arbejde.

”Selvom jeg hverken var folketingskandidat eller næstformand i Nye Borgerlige, da jeg skrev kommentarerne, er partiet i de seneste dage havnet i en mediestorm på grund af dem, hvilket har skygget for den gode og fornuftige politik, vi har på hylderne,” skriver Henriette Ergemann og fortsætter:

”Det er jeg ked af, og jeg vil gerne undskylde. Og jeg vil gøre mit ypperste for at vise, at jeg er værdig til den enorme tillidserklæring, som Nye Borgerliges medlemmer viste mig ved at vælge mig som deres næstformand ved det ekstraordinære årsmøde i sidste uge.”

Saltvandsindsprøjtning

På Facebook påstod Henriette Ergemann også, at politikerne ikke selv tog imod vaccinen, men blot fik saltvandsindsprøjtninger.

"Pøblen får ikke saltvand. Det er forbeholdt politiker-skuespillerne der har behov for at promovere, at de har taget sprøjten," skrev hun i en kommentar til daværende sundhedsminister Magnus Heunicke på et opslag, der handlede om at han var på vej til at få sin 13-årige datter vaccineret.

I sit opslag på Facebook i dag slår næstformanden også fast, at hun ikke er konspirationsteoretiker.

”Men min corona-kritik betyder ikke, at jeg er konspirationsteoretiker, som nogle har kaldt mig, efter at medierne de seneste dage har gravet nogle meget uhensigtsmæssige kommentarer frem, som jeg for år tilbage skrev på sociale medier.” 

På vinterferie

Netavisen Pio har forsøgt at fange Henriette Ergemann for at spørge hende om, hvorvidt undskyldningen kun er henvendt til Nye Borgerliges medlemmer for den ballade kommentarerne har skabt, eller om undskyldningen også gælder Karen Hækkerup og Magnus Heunicke.

Partiet oplyser via sekretariatschef, Lars Eldrup, at Henriette Ergemann i øjeblikket er på vinterferie.

Souschef, journalist og redaktionssekretær.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hun er med andre ord ked af at have givet sit parti negativ opmærksomhed.

At hun har kaldt Karen Hækkerup en sindssyg kælling og beskyldt hende for mord, er hun dog ikke så ked af.

Selvfølgelig er hun "ked" af det, og undskylder.
Spørgsmålet er om hun mener den undskyldning, eller det bare er et forsøg på at redde karrieren.
Sandsynligvis det sidste.

Skræmmende, hvad det er for nogle skrub skører mennesker, som får lov til at tage plads i folketinget. Med såvel en formand som næst formand styret af deres vilde fantasier og konspirationer vipper det Nye Borgerlige ud over kanten af det rationelle.

Men 3,8% ser ud til at håbe på tåbernes vogn i den seneste meningsmåling.

Sådan er det vel, når folk ikke kan følge med og ikke forstå verden omkring sig. Så får fantasien fuld løb. Og i de her online tider er det jp mere end let at finde artsfælder verden rundt.

Et absurd teater er ved at blive stillet på benene. Snart kører folketinget på TikTak som forhandlingsplatform.

God fornøjelse til Nye Borgerlige vælgere. Eller rettere sagt ofre.

Som ikke dansk statsborger er dine betragtninger i bund og grund ikke interessante.
Du vendte Danmark ryggen - så stik piben ind!

Er der en voksen til stede som vil forsvare kravet om at "vaccinere" børn for at de ikke skulle smitte deres bedsteforældre?
Jeg spørger bare, for det var en klokkeklar overtrædelse af Børnekonventionen.

Sikke noget vrøvl. Du aner INTET om hvad du fabler om.
Det næste du påstår som overtrådt er vel tyngdeloven.

Selvfølgelig ved jeg hvad jeg skriver om, hvis du tror jeg tager fejl, så bevis det.

Så forleden, hvor Erdogan i Tyrkiet besøgte jordskældsramte på et hospital. Han besøgte bl.a. en kvinde, som lige havde født. Og her tog han barnet, kikkede det dybt i øjnene og udtalte 3 gange:

Du hedder Gunnar

Du hedder Gunnar

Du hedder Gunnar

Og så hed barnet Gunnar :-)

-

Nu vil jeg forsøge det samme:

Gunnar du tager fejl

Gunnar du tager fejl

Gunnar du tager fejl

Så skulle den være i vinkel :-)

Det er vist også noget med i Islam, at hvis manden udtaler han vil skilles tre gange. Ja, så er han skilt. Alle gode gange tre som vi siger det.

PS. Det glæder ikke for koner.

Jeg har åbenbart stillet en for svær opgave.
1) Pfizer har indrømmet at de aldrig testede om "vaccinen" hindrede "vaccinerede" i at smitte videre.
2) Børnekonventionen går ud på at man i alle foranstaltninger over for et barn tager udgangspunkt i barnets tarv. Altså ikke i samfundets tarv, heller ikke i bedsteforældrenes tarv, men i barnets tarv alene.
Er det svært at forstå?