Ugens citat: Kristian Jensen som praktikant til julefrokost hos Zentropa

Ugens citat går til politisk kommentator Helle Ib, som sammenligner landets finansminister med en praktikant hos Zentropa.

Annonce

Netavisen Pio udvælger løbende citater, som på den ene eller anden måde fortæller noget om ugen der gik eller fortjener at blive fremhævet for enten det gode eller det dårlige. Citatet er derfor også kun udtryk for personens egen holdning.

I denne går Ugens citat til Børsens politiske kommentator Helle Ib, som i fredgens udgave af Børsen giver sin vurdering af finansminister Kristian Jensens tilstand, efter Kristian Jensen i denne uge måtte opgive selv at køre en finanslovsaftale og en skattereform i hus i sit første år som finansminister. I stedet måtte Lars Løkke træde til og overtage forhandlingerne.

"Christiansborg er ikke en julefrokost hos Zentropa. Men man kan ikke fortænke landets finansminister i, hvis han i disse dage har haft det som en af de unge kvinder på filmselskabets hovedscene: Man skal knokle som en gal. Bide al skam i sig. Og finde sig i bizarre optrin og absurde ydmygelser foran et stort publikum."

- Helle Ib, politiske kommentator, i Børsen, den 8. december 2017.


Kommentarer fra Facebook