Annonce

Efter et års konflikt: Takker dem, der kæmpede for chauffør-overenskomsten

Gruppeformanden for 3F Transport sender tak til dem, der uge efter uge gik på gaden for at presse Nemlig.com til at tegne overenskomst.
Foto: 3F
Jan Villadsen, gruppeformand, 3F Transport
Gruppeformand for 3F Transport, Jan Villadsen, takker i et opslag på Facebook, alle de 3F-medlemmer, der uge efter uge gennem det seneste år har været på barrikaderne for at presse onlinesupermarkedet Nemlig.com til at tegne en chauffør-overenskomst.

Mandag kunne en stolt Jan Villadsen - side om side med direktøren for Nemlig.com, Stefan Plenge - offentliggøre, at 3F Transport og Nemlig.com har indgået en chauffør-overenskomst. Efter at 3F og fagbevægelsen i mere end et år har ligget i konflikt med Nemlig.com.

Det er jeg simpelthen så glad for

“Så skete det. Nemlig.com og 3F Transport har skrevet under på en overenskomst. Det er jeg simpelthen så glad for! Chaufførerne er nu sikret ordnede forhold. Nemlig.com vil ansætte deres egne chauffører. Det er dejligt.”

Underleverandører også forpligtede

3F-gruppeformanden understreger, at underleverandørerne nu også er forpligtede til at lønne efter overenskomsten:

“Men lige så vigtigt er det, at underleverandørerne er forpligtet til at lønne efter overenskomsten, ligesom vi har ret til vide, hvem underleverandørerne er.”

Det skriver Jan Villadsen i opslaget - og sender så en helt særlig hilsen til chauffører og andre medlemmer af 3F, der uge efter uge har demonstreret ude ved Nemlig.com-hovedsædet i Brøndby:

Der skal lyde et kæmpe stort tak til alle jer, der uge efter uge på forskellig vis har kæmpet

“Det har taget lang tid. Men alt godt kommer til den, der venter. Der skal lyde et kæmpe stort tak til alle jer, der uge efter uge på forskellig vis har kæmpet for, at vi nu har sikret chaufførerne ordentlige løn- og arbejdsvilkår.”

placeholder

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Annonce