Annonce

Dansk Folkeparti skulle se at komme i sommerhumør

Overborgmester i København, Sophie Hæstorp Andersen, (S), opfordrer DF til at finde sommerhumøret frem i stedet for at rase imod borgere med mellemøstlig baggrund
Foto: DF/Carsten Lundager
Morten Messerschmidt, formand for Dansk Folkeparti
Hen over foråret har et debatten om indvandreres eventuelle undergravning af samfundet være hidsig. Socialdemokratiets integrationsordfører, Frederik Vad, satte for alvor gang i debatten med sin tale til Folketingets værdidebat i april.

Før det gjorde Frederik Vad opmærksom på det han kaldte herskerattitude blandt visse grupper af indvandrere.

Dansk Folkeparti har haft det svært med ikke længere at være Folketingets mest bidske hund, når det kommer til integrationsdebatten.

Noget som i øvrigt også blev tydeligt, da førnævnte Frederik Vad fuldstændig stjal rampelyset fra Dansk Folkeparti til værdidebatten.

Dansk Folkepartis seneste forsøg på at indhente noget af det tabte foregår på det sociale medie X.

Her har partiet lagt en video op, som viser en gruppe mennesker, som må formodes at have mellemøstlig baggrund, holde en form for sammenkomst på et grønt rekreativt område ved et bord- og bænkesæt.

Til den sociale sammenkomst er der også musik af mellemøstlig art, og om volumen er høj eller lav, er jo nok et spørgsmål om temperament.

Dansk Folkeparti, kan man vist godt konkludere, mener at musikken er til ulempe.

I hvert fald skriver de over videoen:

”Herskermentaliteten slår til igen. #rejshjem

Den socialdemokratiske overborgmester i København, Sophie Hæstorp Andersen, lader til at synes, at Dansk Folkeparti går i lige lovlig små sko. I hvert fald kommer hun med en opfordring, som refererer til tidligere medlem Søren Espersen, som nu er medlem af Danmarksdemokraterne.

placeholder

Citatet henviser til en episode i 2016, hvor Dansk Folkeparti fik kritik for en kampagneplakat med en gruppe hvide danskere på.

Her sagde Søren Espersen til TV 2:

”Selv er jeg farveblind, så jeg aner ikke hvad farve de har. Sådan tænker vi ikke. Vi kunne da sagtens have sat en neger ind, og hvad så? Hvad havde det ændret på noget som helst? Jeg synes folk generelt skulle se og komme i sommerhumør og så glæde sig over denne her ”Feel Good”-kampagne. Det er ikke andet.”

Flere artikler om emnet

Kommentarer

Objektivt set er musikken ikke højere end dansk musik, og principelt bør musik vel ikke forbydes alene fordi, at det er på et andet sprog, eksempelvis arabisk, men spørgsmålet om en nation er ikke objektivt. Faktum er, at der i disse år er ved at ske en omfattende befolkningsudskiftning her i landet, hvor etniske danskere ikke reproducerer sig selv, samtidig med, at de tillader massiv massetilvandring fra mellemøsten og Afrika. Disse indvandrere har som altovervejende hovedregel vist sig at medbringe og opretholde deres kultur og ideologi her i landet i flere generationer. Spørgsmålet er nu, hvor vi nærmer os 20 procent udenlandsk befolkning her i landet, om det er bæredygtigt at fortsætte tilvandringen af fremmede, når vi selv ingen danske børn føder?

På Udlændinge- og Integrationsministeriets hjemmeside uim.dk kan man den 28. juni 2024 læse: "Danmark tager 200 kvoteflygtninge fra Rwanda, Eritrea og Afghanistan" og "Danmark besluttede også i 2020, 2021, 2022 og 2023 at modtage 200 kvoteflygtninge. I 2023 var der, ligesom der vil være det i 2024, tale om kvoteflygtninge fra flygtningelejre i Rwanda samt eritreiske og afghanske flygtninge, der er flygtet til de omkringliggende lande".

Hvem tror, at de kommende generationer af danskere i dette land, som er det eneste land i verden for danskere, vil være mere fremmedgjorte fremover? Er der ingen grænser for, hvor meget "habibi", "wallah" og "yallah", der skal lyde, når man åbner et vindue her i landet?