Annonce

Så går det løs: Optrapning i kampen mod Price

Fredag tager 3F København hårdere metoder i brug i kampen for overenskomst med Brdr. Price-restauranterne
Foto: Brdr. Price
James Price(tv) og Adam Price.
Den 22. marts begynder den længe ventede sympatikonflikt mellem 3F København og selskaberne mellem bag Brdr. Price-restauranterne og A Hereford Beefstouw.  

Konflikten bunder i, at selskaberne bag de tre Brdr. Price-restauranter, A Hereford Beefstouw-kæden og Dragsholm Slot i et samarbejde har opsagt overenskomsten med 3F og Horesta Arbejdsgiver fra marts 2023.

Sympatikonflikten begynder

Fredag klokken 14.30-15.30  mødes fagligt aktive foran A Hereford Beefstouw overfor Axeltorv ved Tivoli i København.

Det gør de for at markere, at sympatikonflikten på transportområdet mod Brdr. Price og A Hereford Beefstouw bliver aktiveret.

Sympatikonflikt betyder, at andre faggrupper kan nægte at udføre arbejde for en virksomhed, som ikke vil indgå overenskomst.

3F København oplyser desuden, at de har lavet en sang om konflikten i dagens anledning, som endnu ikke er offentliggjort.  

placeholder

Et stormfuldt forløb  

Konflikten mellem 3F København og selskaberne bag restauranterne har bølget frem og tilbage.

Konflikten mellem 3F København og selskaberne bag restauranterne har bølget frem og tilbage

3F København har arrangeret et utal af demonstrationer mod restauranterne og har fulgt i hælene på brødrene Price, da rejste Danmark rundt i forbindelse med road-showet  “Price (i) live”.

Uenigheden mellem parterne i sagen har forgrenet sig til andre emner og underemner - eksempelvis blev DR inddraget i sagen, da brødrene Price blev beskyldt for at bruge deres madprogram ‘Spise med Price’ til at sætte fagforeninger i et dårligt lys - en beskyldning Adam Price senere afvist.

Du kan læse Netavisen Pios artikler om konflikten her.

Emma Inge Hansen er journalist på Netavisen Pio. 


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Nu kan man med pluskortet fån10% hos Bdr.Price i Rosenborggade og 5% i Tivoli.Er det særligt solidarisk fra fagforeningskortet?