Annonce

SF-profil vender tilbage på borgen efter øjenoperation

Jacob Mark retur til Christiansborg efter stress-sygdom, der satte sig på hans syn
Foto: William Vest-Lillesøe
Jacob Mark, folketingsmedlem for SF
SF's tidligere gruppeformand, Jacob Mark, vender tilbage til Christiansborg 7. juni.

Det skriver han på Facebook, hvor han også skriver, at hans stress-sygemelding, som fratog ham en stor del af synet, har taget længere tid end han regnede med:

"Hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg ikke, at det ville ende sådan, da jeg meldte mig syg for måneder tilbage. Men det blev godt igen, særligt på grund af hjælp fra venner, familie, Christina og min hund Ebba," skriver Jacob Mark, der privat danner par med Holbæks borgmester, socialdemokraten Christina Krzyrosiak Hansen.

Vellykket operation

Inden Jacob Mark nåede hertil har han været gennem en øjenoperation, der har givet ham en stor del af synet tilbage:

"Øjenoperationen gik som den skulle og selvom mit syn aldrig bliver det samme, så er det blevet bedre end jeg turde håbe på."

Mark glæder sig til igen at gøre en forskel:

Jeg har lært meget af den tid jeg har været væk

"Jeg har lært meget af den tid jeg har været væk, og der kommer en tid hvor jeg vil sige mere om det. Men ikke nu - nu vil jeg tilbage og igang med at lave det politiske benarbejde og gøre en forskel. Det er det jeg brænder for."

Jacob Mark vil tilbage i Folketinget arbejde med børn og unge:

"Endnu engang vil jeg arbejde med børn og unge. Alt for mange af dem har det stadig ikke godt, og det har vi en forpligtelse til at gøre noget ved. Det arbejde som jeg var i gang med, vil jeg gerne have lov til at fortsætte. Vi skal stadig give børn mere ro på og give plads til dem… også dem der ikke passer ned i de stive rammer," skriver Jacob Mark, der slutter sit opslag med et "Det føles godt at skulle tilbage".

Jacob Mark var indtil sygeorloven også gruppeformand i SF.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Annonce