Annonce

SF's slappe udlændingepolitik

Kira Marie Peter-Hansen (SF) talte udenom i den afsluttende spidskandidatdebat. SF er stadig et parti, der på lange stræk har en slap udlændingepolitik
Foto: Frej Rosenstjerne
Niels Jespersen, chefredaktør på Netavisen Pio
Skal Danmark tage imod flygtninge fra andre EU-lande? 

Det var svært at blive klog på, da SF’s spidskandidat, Kira Marie Peter-Hansen, i gårsdagens afsluttende spidskandidatdebat bare gentog, at Danmark skulle tage 500 kvoteflygtninge fra FN.

Forud er gået kritik fra blandt andet integrationsminister Kaare Dybvad (S) og Christel Schaldemose (S) om, at SF kører et dobbelt politisk bogholderi: 

I Danmark støtter SF op om den stramme udlændingepolitik, mens partiet stemmer imod den i Europa-Parlamentet.

placeholder

Stadig masser af naivitet i SF

For mange vælgere der er skuffet over midterregeringen, fremstår SF som tættere på den ægte røde vare. Samtidig markedsfører SF sig som et parti, der balancerer mellem humanisme og realisme i udlændingepolitikken.

Det er bare ikke hele sandheden.

For selv om SF har flyttet sig de seneste år, skal man ikke langt uden for kredsen omkring partiformand Pia Olsen Dyhr, for at finde masser af gammeldags naivitet i partiet.

De fleste SF-politikere er på udlændingeområdet tættere på Enhedslisten og De Radikale, end på Socialdemokratiet.  

SF har siden stiftelsen konsekvent modarbejdet nødvendige stramninger

Her mener man som Kira Marie Peter-Hansen udtalte i 2019, at Sverige er et foregangsland som “er med til at løfte sit internationale ansvar, når det f.eks. gælder flygtninge, og er med til at arbejde for en fælles aftale i EU.”

Taberne bliver arbejder- og underklassen

SF har siden stiftelsen konsekvent modarbejdet nødvendige stramninger og insisteret på en idealistisk tilgang, der ikke tager højde for de virkelige udfordringer ved integration.

Deres modstand mod initiativer som asylbehandling i Rwanda og krav om flere kvoteflygtninge viser en politik, der er mere præget af symbolhandlinger end af konkrete løsninger.

En effektiv integration kræver, at Danmark ikke tager imod flere indvandrere, end vi kan absorbere

Resultatet er, at Danmark står med en integration, der halter, og en befolkning, der bliver mere og mere fragmenteret.

Taberne bliver underklassen og arbejderklassen.

Både den gammel- og den nydanske, der betaler prisen for den fejlslagne integration. Det er deres skoler og boligområder, som lider under kriminalitet og modborgerskab.  

Antallet gør en forskel

En effektiv integration kræver, at Danmark ikke tager imod flere indvandrere, end vi kan absorbere. Det forudsætter en restriktiv tilgang til asylansøgere og familiesammenføring.

Dette står i skarp kontrast til SF's politik, som historisk har vist sig at være ineffektiv og naiv.

Hvis SF ønsker at blive taget seriøst i udlændingedebatten, må de endegyldigt forlade deres bløde linje

Tværtimod kan en stram politik skabe de nødvendige rammer for en vellykket integration og sikre social sammenhængskraft.

Hvis SF ønsker at blive taget seriøst i udlændingedebatten, må de endegyldigt forlade deres bløde linje og begynde at adressere de reelle udfordringer, vi står overfor.

Det kræver mod og vilje til at træffe de svære, men nødvendige beslutninger – noget, som SF desværre ofte mangler. Især ude i kommunerne hvor den praktiske integration foregår.

Niels Jespersen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

At der er forskel i udlændingepolitikken mellem SF og S er velkendt, og SF bør stå ved det, i stedet for at overfuse Schaldemose. Det er ok. Og de vælgere der mener som Ø ,R på migration kan jo stemme på dem eller SF

Undskyld Helle og Niels jeg ved ikke om du Helle sov lidt under debatten, men det var jo sådan set Christel Schaldemose der selv startet med at anfægte SF i debatten, så må man jo forvente, at man får et modsvar og i dette tilfælde et konstruktivt et af slagsen. Men det handler jo ikke om emnet for S, det handler om at de taber så meget i meningsmålingerne, og samtidig vokser tilslutningen til SF og på den baggrund er kommet instruktion fra toppen i A, at der skal indledes en nærmest "klapjagt" på SF. Kære A! Hold jer på egen banehalvdel og få ryddet op der, der der rigeligt at gå igang med! Det i har glemt, som engang var jeres dna, er begrebet solidaritet,så lad vær med at "angribe" SF fordi de ikke har ofret sig selv for usle stemmer og faktisk profitere af det. Dbh. en frafalden socialdemokrat.

Kira svarede uden om og gik til angreb. Jeg sov ikke, men synes det virkede lidt voldsomt.

Tænk, at et kan opfattes som en slap udlændingepolitik, at man vil leve op til FNs kvoteflygtningepolitik - Danmark er en bundskraber, når det kommer til det, det er skamfuldt - især efter at Danmark nu er blevet medlem af Sikkerhedsrådet i kraft af stemmer fra det globale syd! Socialdemokratiet er vendt tilbage til 30erne, hvor man rask væk sendte politiske flygninge og jøder tilbage til Gestapo - og hvor Mussolini bevægede sig fra Socialdemokratiet til at være fascist.....

Tak for at vi bliver mindet om, at en stemme for SF, er en stemme for flere flygtninge til DK.

Schaldemose var den angribende part. Så er det på plads.
Det, der kræver mod i disse år, er at stå fast og ikke lade sig lokke med ud på den yderste højrefløjs ønsker om etnisk udrensning. Mette Frederiksens flerårige omklamring af Tulle, har assimileret Socialdemokratiets politik med Dansk Folkepartis alene for at komme til magten.
Så det er minsandten Socialdemokratiet, der trænger til at få luget de værste tidsler ud.

Det er jo sandt alt sammen (og også vigtigt), men vi kommer desværre ikke udenom, at et par stykker på Socialdemokratiets opstillingsliste står præcis samme sted mht. fordeling af migranter og udlændingepolitikken generelt.

Og det tage unægtelig noget fra kritikken af SF-kandidaten.

Der var engang et skandinavisk land der stod som et humanitært fyrtårn når det gjaldt om at modtage flygtninge og immigranter - Vi skal åbne vores arme og hjerter sagde landets daværende statsminister Reinfeldt til den svenske befolkning - Denne naive tilgang til flygtningeproblemet ramte Sverige som en boomerang i 2015 da flygtningene strømmede til landet -

I dag erkender de svenske politiker at det var en fell - og at mængden af asylsøgere har stor betydning for hvordan man lykkes med en succesfuld integration - Derfor har de svenske politiker travlt med at stramme op overalt hvor det er muligt -

Spørgsmålet er om det er forsent - Sverige er fortabt har det lydt fra flere sider - og man er tilbøjelig til at give dem ret - Når man kan læse om byer som Malmø der er blevet overtaget og domineres af kriminelle indvandrerbander der ikke går af vejen for mord og bombeanttentater i deres interne stridigheder -

Så ja til at vi fortsat herhjemme skal have en stram udlændingepolitik , lad os ikke gentage fortidens fejl - Den danske udlændingelov af 1983 der blev kaldt den mest liberale i Europa på den tid , var en katastrofe.- Den gav ret til familiesammenføring i et omfang der førte til store problemer i de byer og bydele der skulle tages sig af disse mennesker -

Ja, Sverige er tabt, det ville selv undtagelsestilstand og nok så drakoniske indgreb ikke længere kunne ændre på. Og det har været åbenlyst i årtier, så det er virkelig helt håbløst så sent som i 2019 at sige, som hun gjorde.

Enig -Håbløs og naiv kommentar fra SF’ eren på det tidspunkt -

Det nytter ikke at stemme på SF eller enhedslisten for den sags skyld da begge partier vil slække
på udlændingepolitikken og vi vil få samme problemer som Sverige. Sverige viser jo klart at
størsteparten af indvandrene med muslimsks baggrund ikke lader sig intergrere.

SF er nu Danmarks største parti. SVM har kun opbagning fra 30% af befolkningen.

Det hele skriger på valg Mette Frederiksen. Demokratiet er ikke længere med dig i dit SVM foretagende.

Og nu er der så valg!

Frem for alt er SF et grønt parti!

Men de gør heller ikke her noget ved det!

De taler og taler!

SF har haft 20 år til at stoppe forureningen af Vesterhavet og brugen af pesticider fra Cheminova!

Danske byer og haveejere bruger løs af giftstoffer!

Så de ikke skal bruge ferien hjemme i haven, men have tid og overskud til at tage på fly-charterrejser til Syden.

Dobbeltmoralen er dobbelt så stor hos SF som Socialdemokratiets!

Derfor stemmer socialdemokrater nu SF!

Hvordan skulle man ellers fortsat komme på charterferien som allerede er bestilt og betalt!

Moral er godt!

Dobbelt moral er dobbelt så godt!

Både på udlændingepolitikken og den grønne omstilling!

Socialdemokrater flyver nu dobbelt så langt!

Og de flytter stemmerne til SF!

Der er moralsk logik i skidtet!

Til gengæld betaler folk på landet for Socialdemokraternes socialistiske dobbeltmoral!

Her går stemmerne derfor til Danmarksdemokraterne og Dansk Folkeparti!

300.000kr kommer det i snit til at koste i energirenoveringer for folk på landet, når SF og Socialdemokratiet stemmer grønt i fællesskab!

Det er sikkert og vist!

Men Cheminova lever videre i bedste velgående!

Det sikrer byboerne tid til årets charterferie!

Så god ferie og godt valg!

SF og Socialdemokratiet flyver på 1. klasse.

Og derude møder de befolkningerne der tænker:

Der må vi hen!

Tænk de har råd til at flyve helt herhen!

Venner i nye lande!

Men aldrig en ferie i lille Danmark og se hvordan danskerne bor og lever derude på landet i faldefærdige rønner hvor fuglene trives i al slags vejr.

Fuglesang gør Danmark grønnere end nogensinde!

Stemmerne kvidrer løs!

Aldrig har så mange danskere haft det så godt!

32 mandater til SF i folketinget og 4 mandater i EU -parlamentet!

Danske lønmodtagere har fået råd til at blive folke-socialister og vi rejser verden rundt og inviterer til vort overflødighedshorn!

Og den socialdemokratiske bønnekalder udbringer og by og land:

Aldrig har så mange været i beskæftigelse!
Aldrig har så mange betalt skat!
Aldrig har dansk økonomi været stærkere!

Aldrig har så mange bestilt en charterrejse!

I Norge fløj nordmændene 20% mere i maj 2024 end i maj 2023!

3-1 slog vi nordmændene!

Det går ufatteligt godt i lille Danmark!

Aldrig har udlændingepolitikken været strammere!

Aldrig har co2 målene været så tæt på opfyldte!

Aldrig har vi bestilt så meget hjem fra Kina!

Aldrig har vi fløjet så meget!

Så stem SF!

Lad tvivlen komme klimaet og de fremmede til gode!

Og det gør danskerne så!

Hvorefter det går sydpå til varmere himmelstrøg!

Afsted med god samvittighed!

Nyd ferien!

Med et lille kryds på SF er verden pludseligt et langt bedre sted!

Åh, hvor er det skønt at være dansker!

SFs nedsmeltning udvander spildevandet fra Cheminova!

Og nedsmeltningen foregår fortsat!

Ukrudtet forsvinder!

Flyrejsen en vinder!

Villy på eventyr!

Klimamartyr!

Egentlig burde man stille alle kandidaterne dette spørgsmål:

"Ville du stille op til Øvropa-parlamentet, hvis du ikke havde udsigt til, at få 100.000 kroner udbetalt hver måned?"

Hvis de svarede ærligt, var der næppe mange tilbage!

Og til Kira-sagen:

Sådan svarede Kira Marie Peter-Hansen i 2019
Spørgsmål: Hvilket EU-land bør Danmark se op til?

"Sverige. Sverige er med til at løfte sit internationale ansvar, når det f.eks. gælder flygtninge, og er med til at arbejde for en fælles aftale i EU. Derudover har de et vigtigt fokus på ligestilling og minoritetsrettigheder. Det kunne Danmark godt lære noget af."

Hverdagen har meldt sin ankomst i Sverige , og en ny realisme har vist sig - Fremover vil landet tage imod 900 kvoteflygtninge årligt , mod tidligere 5000 årligt -

“Undskyldninger er der nok af, men det er kun stemmer, der tæller. Siden sidste valg er priserne steget, der er udbrudt krig i Europa og klimaet er blevet mere ekstremt.”

Statens alibi for fortsat at være medlem af EU er nu sat i russiske statsobligationer: Høj stemmeprocent lig høj EU tilslutning?

Eller hur! Som de siger hinsidan! Den ældre generation er pikeret siger DR nyheder!

1) Priserne er steget.
2) Der er udbrudt krig i Europa.
3) Klimaet er blevet mere ekstremt.

Summasummarum!

Stem på SF!

Regeringen er skyld i alle tre faktorer. SF har skiftet holdning til NATO. SF kører hele artilleriet i stilling imod polerne!

Staten har givet SF Europas største valgplakat!

Betalt af staten!

Formuleret af staten!

Udsendt af staten!

Men, men, men…..siden sidste EU-parlamentsvalg….

1) Aldrig har så mange danskere fløjet så meget til udlandet.
2) Aldrig er så mange flyttet fra land til by.
3) Aldrig er så mange biogasanlæg blevet bygget i Danmark.
4) Aldrig er så mange solcelleparker blevet opstillet i Danmark.
5) Aldrig har så mange danskere fået en længere uddannelse.
6) Aldrig har så mange indbyggere været i beskæftigelse.
7) Aldrig har så mange kollektive trafikruter blevet nedlagt.
8) Aldrig har partierne talt mere om unges mistrivsel.
9) Aldrig har så mange danskere tjent deres penge i udenlandske firmaer.
10) Aldrig har så få firmaer holdt BNPet oppe i Danmark.
11) Aldrig har så mange politikere som medarbejdere som direktører gået ned med stress.
12) Aldrig har landbrugets bruttofaktorindkomst ligget så højt.
13) Aldrig har offentligt ansatte fået et så stort lønløft.
14) Aldrig har pensionsvilkårene været bedre i Danmark.
15) Aldrig har indbyggerne arbejdet så meget.
16) Aldrig har virksomhederne svinet så meget i Danmark.
17) Aldrig har så mange ulve sneget sig rundt i Danmark

Valget er dit!

Kvit og frit!

EU er så meget!

Meget mere end vi tror!

For nogle kun alle dåserne der ligger spredt overalt i det danske landskab. Panten giver i Brugsen lidt til dagen og vejen!

Måske dåsepant på alt købt i Europa bliver de fattigste redning!

Sammen med miljøet?

Så hvem går ind for en fælles europæisk dåsepant?

Det kan snart være slut med at købe pantfri øl og sodavand syd for grænsen.
Fra 2029 skal der nemlig opkræves pant op dåser købt i Tyskland.
Det har EU-Parlamentet besluttet som del af en ny emballageforordning, skriver Ritzau.
Det er ikke bare i Tyskland, dåser og flasker skal være pantmærkede. Forordningen gælder i hele EU fra 2029.
Miljøminister Magnus Heunicke (S) har blandt andet talt varmt for at sætte pant på de mange dåser med øl og sodavand, som kommer over grænsen fra Tyskland.
- Vi har kæmpet i tyve år for at få pant på tyske dåser og for at få løst problemet med, at pantfri dåser fra tyske grænsehandelsbutikker ender i den danske natur, udtaler ministeren i en pressemeddelelse om den nye forordning.
- Grænsehandelsbutikkerne skal nu følge de samme regler som alle andre butikker. Det er en sejr for os, men det er i særdeleshed en sejr for den danske natur, siger miljøminister Magnus Heunicke.

Men som sædvanlig vandrer Villy Søvndal søvngængeragtigt rundt på Nordpolen!

Langs udfartsvejene til danske provinsbyer ligger nu snart kun affaldet fra McDonald og alle de andre takeaway-firmaer!

Mens Villy flyver til polerne….

Ved jorden at blive det tjener os bedst…..

Så gå op og stem!

Og saml lidt affald op på turen!

Så har du i det mindste gjort dagens gode gerning….

Alt imens Villy vandrer på Nordpolen.

Fra dåse-øl til Ølst!

Dagens tema!

Og når du kommer hjem så fjern lidt ukrudt med fingrene!

Nu nu motorikken allerede er varmet op!

Med dagens klogeste kryds!

Jeg synes det er for ringe at vælgere, der har stemmeret ikke sætter sig mere ind i tingene. De har i et demokrati et ansvar. De er gode til at klage og brokke sig og kræve og forlange af andre, men alle har selv et ansvar for at bidrage og medvirke til vi kan fastholde vor frihed, demokrati og det gode land vi bor i . Så ned og stem.

Kære Niels Jespersen.

Må jeg ikke anbefale mit tidligere parti, at indkøbe et spejl ??

SF gør det betydeligt bedre end A.

Også indenfor det felt, din leder handler om.

MVH tidligere A'er gennem 35 år.

Hvis Mette Frederiksen og Socialdemokratiet følger Lars Løkke Rasmussens krav om flere reformer efter hans og Moderaternes hoveder, så kan Socialdemokratiet se frem til at blive halveret til fordel for et voldsomt voksende SF.

Du vrøvler og ser kun det, som din S-tunge prisme vil tillade dig at se, Niels Jespersen...
SF har fat i den lange ende, og rigtigt mange venstreorienterede "lyserøde", som ligger i fællesmængden SF - S, får stadigt sværere ved at se sig i S. I forhold til EU-politikken, så burde en fælleseuropæisk, solidarisk tilgang til, hvordan EU i fællesskab løser udfordringerne med de asylansøgere, som får lov til at komme ind, jo egentlig være en klar vindersag for alle. Alene vores retsforbehold, og så den rodfæstede danske merkantilisme ("kan det nu betale sig?") muliggør vores lettere egoistiske sololøb på spørgsmålet om den fælles asylpolitik.

Både min hjerne og mit hjerte placerer mig solidt hos SF, og stadig mindre og mindre hos S (og det er åbenbart en analyse, som jeg har til fælles med rigtig mange andre....).

Tillykke til SF med det flotte resultat og den tillid som vælgerne har vist partiet - En tillid som forpligter - Så ræk hånden op Olsen Dyhr og meld dit kandidatur til statsministerposten i en ren rød regering - ( 90 mandater logikken )

Jeg har aldrig oplevet at være fuldstændig enig med et bestemt parti. Trods det store udvalg af partier, er der ikke noget parti, jeg kan tilslutte mig 100%. Derfor må jeg bruge udelukkelsesmetoden og satse på det parti, som jeg har størst tillid til, vil gøre noget ved dyrevelfærden i landbruget - og den grønne omstilling. Derfor valgte jeg SF som parti. Indvandring er ikke min mærkesag og var derfor ikke en del af min agenda. Det overlader jeg trygt til andre, inkl liste A, som - så vidt jeg ved - desværre ikke har foretaget sig noget som helst mht at forbedre livet for de mange millioner landbrugsdyr, eller produktionsdyr, som bondemanden selv kalder sine dyr. Debatten om miljø og biodiversitet starter med dyrevelfærden, som vil betyde færre dyr - eller dyreenheder, som det hedder i fagsproget.

Min beslutning var muligvis en fejl. Det begynder i al fald ikke godt. Jeg læste, at SF serverede røde pølser til deres valgfest. Velbekomme. Jeg må gå ud fra, at det var en stop-madspildsbeslutning, selvom farvet slagteriaffald ikke er mad i min verden. Og det fortæller mig, at SF ikke er vidende om, hvordan de grise har haft det - hvor langt og hvor længe de er blevet transporteret osv. Eller er direkte ligeglade med det og derfor vælger at støtte dyremishandling. Fy fy skamme!