Lars Løkke langer ud: Pressen bør går hårdere til Alex Vanopslagh

TV 2-analyse, der understreger, at LA-formanden mere og mere ligner en statsministerkandidat, får udenrigsministeren til at foreslå, at TV 2 giver Vanopslagh samme tur, som Søren Pape Poulsen fik op til valget i 2022
Foto: Folketinget/Marie Hald og Folketinget/Marie Hald - Fotografik: Anders Bredsdorff
Lars Løkke Rasmussen (M), udenrigsminister og Alex Vanopslagh (LA), formand
En TV2-analyse, der konkluderer at formand for Liberal Alliance (LA), Alex Vanopslagh, mere og mere ligner en statsministerkandidat, får nu udenrigsminister og Moderaternes formand, Lars Løkke Rasmussen, op på tæerne.

I et opslag på det sociale medie X skriver Lars Løkke således, at det ville være rigtig fint, hvis Alex Vanopslagh meldte sig som statsministerkandidat, for så kunne det være at TV2 ville lægge fløjlshandskerne og behandle både Vanopslagh og Liberal Alliance langt mere kritisk:

“Kunne være fint, så ville I måske dække deres forslag om at nedlægge Danmarks Eksport- og Investeringsfond og betegnelsen af FN som en idiotorganisation.”

placeholder

 

Søren Pape Poulsen blev gået efter med tættekam 

Lars Løkke Rasmussen henviser med sit opslag til den presse-mekanisme, der meget tydeligt ramte De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, kort efter at han 15. august 2022 officielt meddelte, at han gik efter statsministerposten ved et kommende valg.

Det blev starten på pressens afdækning af en række pinagtige sager, som satte alvorlige spørgsmålstegn ved K-formandens personlige dømmekraft.

Resultatet blev, at folketingsvalget 1. november 2022 blev en katastrofe for De Konservative

Resultatet blev, at folketingsvalget 1. november 2022 blev en katastrofe for De Konservative. Partiet tabte to mandater og stod tilbage med kun ti mandater. Svarende til 5,5 procent af stemmerne.

Et valgresultat, der stod i skærende kontrast til, at De Konservative godt to måneder tidligere - 25. august - stod til at opnå 16,7 procent af stemmerne - svarende til 31 mandater.

FN som ‘idiotorganisation’

Lars Løkke Rasmussen opfordrer altså TV 2 - og pressen i øvrigt må man formode - til at give Liberal Alliance og Alex Vanopslagh et grundigt eftersyn a la det som pressen lavede på Søren Pape Poulsen og De Konservative i månederne op til 1. november-valget i 2022.

Lars Løkke foreslår TV 2 at starte med at se nærmere på Liberal Alliances forslag om at nedlægge Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Og også, at se nærmere på LA-politikerens Henrik Dahls bemærkelsesværdige udmelding på det sociale medie X om, at FN er en ‘idiotorganisation’.

placeholder

 

Vanopslagh til Løkke: Ret hellere skytset mod Socialdemokratiet

Alex Vanopslagh er en anelse skuffet over Lars Løkkes forslag til TV 2. På X skriver Vanopslagh således i kommentartråden til Løkkes opslag:

Lars, for pokker

“Lars, for pokker - hvor kommer din pludselige optagethed af LA fra? Vi to deler så mange fælles visioner for Danmarks fremtid - bør du ikke rette skytset mod dem, der fodslæbende stiller sig i vejen for reformer af Danmark? Det kunne være Socialdemokratiet eksempelvis.”

placeholder

 

Den svada får Moderaternes spidskandidat til Europaparlamentsvalget til sommer, Stine Bosse, på banen - også på X:

“Måske blot naturlig undren. Hvis man gerne vil lede - så må man jo være tydelig og ordentlig - jfr dine egne udsagn. Går ud fra at de skal tages alvorligt …”

Torsdag formiddag svarer Lars Løkke Rasmussen Vanopslagh på, hvorfra hans pludselige interessere for Liberal Alliances politik kommer fra:

F.eks. fra disse noget forsimplede gengivelser af min politik

“F.eks. fra disse noget forsimplede gengivelser af min politik … Og dernæst ægte interesse: Forstår simpelthen ikke, at I vil forringe dansk erhvervslivs eksportmuligheder ved at nedlægge Danmarks Eksport- og Investeringsfond.”

placeholder

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Her er jeg ganske enig med Løkke - Vanopslagh kan ikke længere gå og gemme sig - fuld spotlight på manden og LA,s politik generelt - Tak !!!
Personligt vil jeg da gerne vide hvad det er for reformer han mener at Danmark har så hårdt brug for -

I stedet for at højne manden, som visse medier gør og agere mikrofonholdere, burde de gå til stålet og gennem tjekke LA `s politik, samt hvor skal pengene komme fra, når det hele skal gå til gratis mad i skoler, skattelettelser, ingen skat før efter de 18 år, fri hash osv osv. Hvordan vil han få sit flertal på plads? De er mange, mange ubesvarede spørgsmål, man gerne vil have svar på. Det er ikke nok at være en jovial, hygge daddy på Tik tok, der fjoller med de helt unge, der kan manipuleres til hvad som helst.
Jeg benægter ikke at LAs leder har politisk talent, men på mig virker han lidt som en distanceblænder har ha det meste i sin lidt flabede facon, hvor han angriber regeringen, uden sådan set at have noget alternativ. Og han to kumpaner Ole Birk og Henrik Dahl sælger ikke billetter nogen af dem. Så test dem, oglad os så se hvor langt det bærer vand.

Nielsen ham Vanopslagh kan da ikke noget, det er fortrinsvis unge 15-16. Når de møder sandheden kommer tomlen ned.
Hvad skete der med den tidligere Ny alliance, det gik godt i 2015 og 2019.
Ole

Bolsoj Spasiba

Laskavo prosymo - Slava Ukraini

LA, repræsenteret af et par idioter og en social bedrager, der er bedaget af at vide sandheden og løsningen på alle verdens problemer.
DET plejer man at betegne som naivitet og umodenhed. Måske det er derfor de har støtte hos ligesindede, børn og barnlige sjæle.

Ja! Det eneste Alex Dominique Kristensen Vanopslagh har vist indtil dato, det er evindelige og usympatiske nedgørelser af politiske modstandere fremført på hans favorit netværk TikTok. Samtlige TikTok videoer har intet som helst med politik at gøre, det er udelukkende videoer med personlig hetz intet spor andet og det mest mærkelige er, at ungdommen endnu ikke har aflæst det, men får at håbe det vil ske inden næste valg.

Den dag kuglestøderen går død for flere kugler at affyre for de riges Danmark, ja, så står en endnu mere slagfærdig Alex klar i kulissen.

Købt og betalt af millionærer og milliardærer og deres sønner!

Penge har ingen betydning og det handler, som Pape altid siger om “god ledelse”!

Og “god ledelse” ved altid hvornpr det bedst betaler sig “at gå konkurs” og slippe for:

“Forureneren betaler”.

Alex har allerede godt og grundigt ført den danske ungdom i fordærv!

“God ledelse” skal nok få manden til at trække sig i tide!

Rådgiveren sidder allerede ved hans side!

Jeppe på Bjerget eller Den forvandlede Bonde er en komedie af Ludvig Holberg fra 1722. Komediens titelfigur er fæstebonde i den fiktive landsby Bjerget på Sjælland og i klemme mellem sin kone Nille og ridefogeden. Nille er meget hård mod Jeppe, fordi han drikker pengene op og så elsker hun sin krabask Mester Erik. Desuden ydmyges han socialt ved at hun ligger i med degnen. I stedet for at prøve at løse sine problemer rationelt, fortrænger han dem ved et voldsomt drikkeri – og forstærker dermed problemerne så meget at de på det nærmeste bliver uløselige.

Godsejeren, baronen, og hans folk beslutter at anstille et socialt eksperiment. De bærer Jeppe, der er den mest uduelige bonde af alle, og som er sanseløs af druk, op i baronens seng for at se, hvad der vil ske…..

Vi derfor Øvrighed fra Ploven meer ey tage,
Giør Bonde til Regent, som udi fordum Dage,
Thi gamle Griller hvis man fuldte derudi,
Hvert Herredom, maa ske, faldt hen til Tyrannie

Et tilsvarende tema findes i Den politiske Kandestøber.

Danmarks politiske Kandestøber nummer et tager nu tilsyneladende til genmæle.

På ægte sjællandsk:

Det hele begyndte i Græsted
Lars Løkke Rasmussen blev født i Vejle og flyttede til Græsted i Nordsjælland som syv-årig. Her voksede han op som den mellemste i en søskendeflok på tre. Han cyklede rundt med Berlingske Tidende i villakvartererne som dreng og blev senere student fra Helsinge Gymnasium.

“det er lige så forkert at en kandestøber bliver amtsborgmester, som at en statsmand i hast bliver kandestøber”

Scenefald og morale!

Jeppe på Bjerget er medtaget i kanonen for scenekunst og i begrundelsen står:

Mere end noget andet har dette drama hen over det danske land sluppet en afskyelig, løssluppen folkesjæl løs, der til stadighed hærger og ødelægger alene ved geni. Det er kunst som anarki, det højeste mål.

Pernille Vermunds skifte til LA fik flere til at spå problemer for Alex Vanopslagh. Men den forudsigelse finder ikke opbakning hos vælgerne, der kvitterer med yderligere støtte.

Jeppe i baronens seng. Lars Lække som Pernilles krabask Mester Erik!

Dansk politik med fuld rollebesætning primo anno 2024!

Hvad med at gå Løkkes egen politik igennem. Se på alle de sygehuse han har fået nedlagt, og se på alle de supersygehuse som overskrider alle budgetter uden nogen skrider ind. Det i forbindelse med løkkes årlige
2 % nedskæringer på sygehusvæsenet tidligere, det nævner han aldrig. Hvor vil han iøvrigt finde personale
når sygehusene engang er færdigbyggede. Så skal man også tænke på a t alle disse supersygehuse bliver gamle
og nedslidte på samme tid, derfor skulle man have spredt byggeriet over en meget længere årrække.

Løkke har mange lig i lasten. Og mange af hans reformer har vist sig at være fejl, men han snor sig mere end ålen. Han har sluppet godt fra det meste. Utroligt.

Annonce

Annonce