Annonce

“Endnu en gang underløber Løkke statsministeren”

Udenrigsminister Lars Løkke advarer nu direkte Mette Frederiksen mod at takke ja til Nato-toppost - kommentatorer er meget overraskede over Lars Løkkes ageren
Foto: Politikens Forlag
Lars Løkke Rasmussen (M), udenrigsminister
Udenrigsminister, Lars Løkke Rasmussen (M), kommenterer torsdag morgen yderligere spørgsmålet om statsminister Mette Frederiksens mulige kandidatur til den snart ledige post som Nato-generalsekretær.

På spørgsmålet om - hvis han var Mette Frederiksen, og han fik tilbuddet om Nato-jobbet - så ville sige ja til jobbet, svarer Lars Løkke først undvigende over for TV 2, men siger så:

Og vi har startet et helt nyt politisk projekt i Danmark

“Jeg ville gøre mig mine overvejelser. For vi har haft valg for kun et halvt år siden. Og vi har startet et helt nyt politisk projekt i Danmark, som jo i høj grad også er personbåret i den forstand, at det hviler jo på, at jeg selv stiftede et nyt parti med den raison d’etre, at vi skulle lave en ny konstruktion i dansk politik, og at Mette Frederiksen, da valget blev udskrevet, satte sin egen person ind på det.”

Hans Engell: “Ret opsigtsvækkende”

Politiske kommentatorer er meget overraskede over Lars Løkke Rasmussens ageren.

Hans Engell betegner det som “ret opsigtsvækkende”, at Løkke overhovedet kommenterer Nato-rygterne, mens alle andre klapper i - og nu tilmed offentligt advarer Mette Frederiksen mod at takke ja til jobbet: 

Det er ret opsigtsvækkende, at Løkke går på banen

“Og Løkke advarer Mette Frederiksen imod at tage posten. Han siger jo, at vi har haft en ny regering i kort tid, og at denne regering er bygget op omkring personer. Mette Frederiksen, ham selv og Jakob Ellemann (V). Det indgår altså ikke i planen, at der skal skiftes ud på statsministerposten.”

“Det er ret opsigtsvækkende, at Løkke går på banen, mens alle andre er lukkede som østers,” føjer Engell til.

Altingets politiske redaktør, Esben Schjørring, finder Lars Løkkes ageren nærmest uhørt:

“Løkke tager ‘at være i regering og opposition samtidig’ til helt nye højder. Kan ikke huske en regering, hvor en minister i den grad og så offentligt underminerede sin statsminister,” skriver han i et tweet på Twitter.

placeholder

 

“Time will show”

Kritikken af Lars Løkke kommer i kølvandet på, at en anden udtalelse fra Lars Løkke onsdag aften gav anledning til kritik og undren blandt politiske kommentatorer.

“Time will show”, lød svaret da Lars Løkke Rasmussen blev spurgt, om en dansker - underforstået Mette Frederiksen - kan blive Natos næste generalsekretær.

Også her mener Altingets politiske redaktør, at Løkke med sin udtalelse underløb statsministeren:

Hvis hun ikke blive Nato-GS, skal der nok snart trækkes streger og slås i bordet

“Endnu engang underløber Løkke statsministeren. Det er blevet fast ugentligt inventar idansk politik. Hvis hun ikke blive Nato-GS, skal der nok snart trækkes streger og slås i bordet.”

Sjørring henviser her også til, at Lars Løkke i forvejen vækker irritation langt ind i Venstres og Socialdemokratiets folketingsgrupper og regeringen - ved konstant at udtale sig om politiske emner, der enten ligger langt uden for hans ressortområde - eller emner som man endnu ikke har taget stilling til internt i SVM-regeringen.

"Lars Løkke kører åbenbart sit eget løb”

Konkret har Løkke vakt irritation ved at fabulere løs om, at man måske skulle indføre brugerbetaling i ældreplejen og måske også afskaffe vetoretten i EU.

“Lars Løkke kører åbenbart sit eget løb - lidt som vi kender det fra Før-Lars, da han som formand for Venstre tromlede sine ting igennem - hen over hovedet på den øvrige ledelse i partiet. Det er hverken særlig klædeligt eller særlig hjælpsomt for SVM-regeringen,” sagde et fremtrædende medlem af S-gruppen således til Netavisen Pio 25. maj.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Kommentar:

Personligt mener jeg, man fordrejer alt, hvad Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen fremkommer med af udtaelser..

Erling Drews...

Der er vist ikke nogen der fordrejer den lille svindlers hensigter han får aldrig en toppost i udlandet det har han svindlet for mange mennesker og hans parti kammerater da han var Venstre mand,han tror stadig at det er ham der er statsminister hvor ville jeg da håbe verdens bedste statsminister får job i nato for så er der ingen 3 kløver mere som flertal i regeringen så må vi håbe vi får en rød regering flertal så vi kan komme af med den lille svindler han kan kun underløbe andre mennesker.

Så husk dog kommaerne! Man bliver helt forpustet af at læse det🤪

Hvis det her land ikke kan forstå, hvem der er den retsmæssige statsminister i det her land, så skal jeg nok vise Jer det. Bare vent til Mette snart flytter til Bryssel.

Hvis Mette Frederiksen flytter til Bryssel, så skal vi snart til valg igen. For den her SVM regering kan ikke holde til det cirkus Den-Lille-Svindler så sætter i værk.

Det må da være muligt at finde en mere besindig og klogere person end mette, til Nato topposten.
Der er ikke brug for hovsa løsninger, men gennemtænkte beslutninger.

Mette er den bedste til jobbet,mener mange af vore partnere. Men det gør åbenbart ikke indtryk . Er du russer?

Den-Lille-Svindler er stærkt bekymret over sit livsværk om at omdanne den skatte finansierede velfærdsstat og den danske model til det forsikringsfinansierede private velfærdssamfund. Han har anvendt alle metoder til at komme i mål. Senest ved at ligge grundlaget til en midtsøgende regering hen over midten for at fjerne de sidste rester af Danmark og velfærdsstaten. Mette Frederiksen hoppede fuldtonet på ideen. Ikke for Danmarks skyld, men for Mette Frederiksens skyld for at udvise handlekraft og dermed bane vejen til en international toppost. Socialdemokratiet har virkelig ikke været alt for heldige med deres, indtil nu, to kvindelige parti forkvinder og statsministerinder. Men hvis Mette Frederiksen ender som NATO-GS, så er der banet vej for en ny rød blok og en rød regering, som så kan komme i gang med at rydde op efter Mette Frederiksen og Den-Lille-Svindler.

Den-Lille-Svindler
Den-Lille-Svindler

Jeppe Lindolm - du har svært ved at glemme Danmark - selvom du har fraskrevet dig dit danske statsborgerskab og også har forladt landet.

Ved du hvad du vil med dit liv???
.

Thjaaa, nu du spørger. Så er kontrakten i hus. Jeg har fået tilladelse til at erhverve en Bugatti Chiron Pur Sport. Sådan en kan man ikke bare lige købe. Det kræver en ansøgning. Pris OMG. CO2 udslip pr. kilometer OMG 571 gram pr. kilometer. Benzin forbrug ved bundgas 40 kilometer på 100 liter. Men så går det også latterligt stærkt med en teoretisk tophastighed på 500 km/t . 1.479 hk ved 6.700 rpm. Moment 1180. W16. 8 Liter. Det kræver et godt sug. Hele 893 liter pr. sekund.

3.600.000 dollar for basis modellen. 5.600.000 dollar med fuld udstyr. Men så har den også GPS navigation og stereo anlæg. Det kræver en solid husholdningskasse. Men så har den også et udstødningsrør af titan :-) Nye bremser 100.000 dollar. Nye dæk 80.000 dollar, skal skiftes hver 10.000 kilometer for at kunne holde til tophastigheden. 0-400-0 km/t på 42 sekunder på 3.112 meter. Efter sådan en tur smiler du hele vejen hjem. Med garanti. Hvis du ellers tør. Og lyden? Ha ha ha. Wau.

Det mest forbløffende ved køretøjet er, at den på en gang er et monster, men samtidig er hverdagsduelig. Et køreaggregat til perfektion. Ferrari, Lambogini, McLaren ect.. Glem det.

- Der bliver bygget 60 styk. And I got one :-)

Den bliver leveret til Abu Dhabi 01. juli 2023. Den giver alle andre baghjul. Og så må den oven i købet køre på offentlig vej. Der er en strækning mellem Abu Dhabi og Dubai, hvor politiet ser gennem fingrene med hastighedsbegrænsning. Hvis du har pengepungen i orden. Og det har jeg. Ja, der findes virkelig paradis for os mega rige - Og der er INTET som ikke kan købes for penge i menneske verdenen.

Lars Løkke Rasmussen? En komplet ligegyldig person i det spil. Men syn for Danmark, at det nul har noget at sige. Det siger faktisk ikke så lidt om Danmark. Her finder folk sig i ALT. Selv en ligegyldig Den-Lile-Svindler.

Men ellers befinder jeg mig i New Zealand på mit anwesen. Har lige været på den lokale pub med min ven Ed Sheeran for at fejre hans frikendelse for plagiat. En god stemning down under. Konen er lige lidt for vild med ham. Med hvad.

I øvrigt. De Forenede Arabiske Emirater udleder 34 tons CO2 pr. indbygger pr. år. Her er der ingen klimabegrænsninger. Det overlader de til lande som Danmark efter devisen vi udleder intet i forhold til resten af verden. Der er lige taget tre stor atomkraftværker i brug. Så her er der ingen begrænsninger. The big race. Så her kan man give den gas uden begrænsninger og samvittighed.

Hvorfor har du kun købt en Bugatti Chiron Pur Sport? ER du ikke meget rig?

Din fantasi fejler ikke noget JL!

893 liter på et sekund ved 500 km t
så skal der godt nok være en stor benzintank og mange benzintankstationer
på den vej du køre på

og efter 3112 meter på 42 skunder så er det en tank
der rummer mindst 45 ton

Løkke har jo fået næsten alt det, han har peget på i regeringssamarbejdet, så det er måske ikke så overraskende, at han nu åbenbart føler, han er den reelle chef, som Vestager også var det i sin tid. Ydmyghed og loyalitet er jo ikke lige hans stærke sider.

Lars Løkke er altid loyal over for sig selv!

Og tænk at hans loyalitet strækkede til at ville gøre Mette Frederiksen til statsminister!

En eminent form for loyalitet som en socialdemokrat aldrig ville kunne forestille sig!

Tænk hvis Mette Frederiksen havde udvist en tilsvarende loyalitet over for Pia Olsen Dyhr!

Gjort Pia til Danmarks statsminister!

Den slags loyalitet sætter noget i banken!

Noget man har til gode!

Pia Olsen Dyhr tog sig godt betalt da hun gjorde Mette Frederiksen til statsminister!

Noget for noget!

Lars Løkke fortæller altid dette “noget” i god tid!

Lige op til et valg!

Lars Løkke og Mette Frederiksen er på bølgelængde!

Ja nærmest soulmates!

Det er nærmest første gang i mandens lange politiske liv at tonerne så meget har slået i takt!

Det fortæller manden nu åbent og ærligt!

En politisk kærligheds-erklæring!

Det må aftvinge respekt!

Det er jo det vælgerne efterspørger før et valg!

Samarbejde, løsnings-orienteret, i samklang!

Hos de konservative skete det sidst under Schlüter!

Alle lærte at holde af manden!

Lars og Mette har kun hinanden!

Og alle de loyale partifæller!

Lars Løkke underløber ingen!

Manden melder altid klart og tydeligt ud!

I regering for enhver pris!

Det sikrer alderdommen!

Der bør i øvrigt nedsættes en Israel/Ellemann kommission med de løgnagtigheder Ellemann udsatte folketinget for før han sygemeldte sig med stress. Eller hvad det nu er.

Minkkommissionen er stadig varm. så måske mink teamet kan tager over?

Enig!
Politikere der lyver for folketinget skal straffes. Hårdt!

Politikerlede kommer ikke af ingenting!
.

Det er Løkkes største skuffelse her i livet, at det ikke er ham der er nævnt som emne til Nato.
Og hvis han ikke kan bruges, så er der ingen der kan bruges, i flg. Løkke.

Hvad sker der hvis statsminister tager posten som generalsekretær ???
Kan de blive enig om at det er en fra socialdemokratiet der overtager
posten som statsminister, eller kommer de op at skændes i alle tre partier
og hvad er det værste der vil ske,
at der bliver udskrevet folketingsvalg,
og alle tre partier står dårligt, i meningsmålingerne
og der er ingen af de tre partier der kan føle sig sikker
på om de vil gå frem eller tilbage i mandat tal
og det har Lars Lykke Rasmussen regnet ud
så bedst vil det være at Mette bliver

Lille land. Stor ansvarlighed!

På Pio kan man allerede læse annoncen for Danmarks nye statsminister!

Det gælder om at reklamere i god tid!

Det har altid været Lars Lækkes styrke!

Send ballonerne afsted i god tid!

“Jeg vil ha’ en blå ballon,
en af dem med sjov facon
Den skal ha’ hat og næse på
Og den skal være blå”

Det blå er udskiftet med “stor” og farven “lilla”.

Problemet med “lilla” er at det mest rimer på rigtig mange eksotiske kvinde-navne. Og er et to-stavelses-rim!

Lilla underløber således sangens rytme og endemål!

Lejligheds-digteren er derfor på en noget akavet og vanskelig opgave!

Hvorvidt rød og Wammen giver lejligheds-sangen mere fylde og dybde og overbevisning, ja, det bliver op til den ansvarlige ord-fører!

Men “lille” skal tilsyneladende indgå i retorikken!

Wammen er således meget tættere på Lars Løkke end Mette Frederiksen!

Fra lille til lilla mangler således kun det berømte “A”!

Wammen og Socialdemokratiet har således allerede sendt et vigtigt signal, ikke blot til Moderaterne og Lars Løkke, men til vælgerne:

“Lille land, stor ansvarlighed”!

Jeg vil ha’ en lille ballon
En af dem med lykke facon
Den skal ha “A” og rose på
Og den kan være blå

Og et apropos til Mette og det ny-valgte underspillede “lille” i den nye statsminister-beskrivelse “Lille land. Stor ansvarlighed”

Lille Palle sang:

Flyv ikke højere end vingerne bærer…

Måske Lars Løkke i virkeligheden ved hvem der har strømperne på…

Hvis ikke man kan se, at Lars Løkke Rasmussen kører sit eget (Trump lignende) egotrip og underløber både statsministeren og Venstre og Socialdemokraterne, er det helt enkelt fordi, man ikke VIL se det.
Den lille lort skal man ikke vende ryggen til.

Annonce