Annonce

Så er der hul igennem til Moderaterne: Jo, vi er positive over for de gule

Partiets tidligere beskæftigelsesordfører Jeppe Søe: “I min optik er alt det med gul og rød og blå ikke væsentligt”
Foto: Folketinget/Marie Hald
Jeppe Søe (M), medlem af Folketinget
Onsdag kunne Netavisen Pio fortælle, at Moderaternes formand og stifter, udenrigsminister, Lars Løkke Rasmussen, kissemisser med de gule.

Således optræder han som gæstetaler på Kristelig Arbejdsgiverforenings generalforsamling 1. marts på Marienlyst Strandhotel i Helsingør.

Derimod var det straks sværere at få opklaret, hvad Moderaterne egentlig mener om de gule fagforeninger og de gule arbejdsgiverforeninger.

For hverken partiets beskæftigelsesordfører, Karin Liltorp, partiets politiske ordfører Monika Rubin eller partiets beskæftigelsesordfører indtil november, Jeppe Søe, vendte tilbage med svar på Netavisen Pios spørgsmål.

Men nu er der hul igennem til Moderaterne. I al fald oplyser Jeppe Søe nu, at han ser positivt på de gule:

“Jeg havde som beskæftigelsesordfører et fantastisk samarbejde med alle fagforeningerne - sørme også Krifa (Kristelig Fagforening, red.). I min optik er alt det med gul og rød og blå ikke væsentligt,” skriver Jeppe Søe i et mailsvar til Netavisen Pio og fortsætter:

Krifa er meget vidende folk

“Krifa er meget vidende folk og de har også gode tanker om hvordan man kan indrette beskæftigelsesområdet. Hvis danskerne har valgt organisering i en forening, har vi en forpligtelse til at lytte til dem også og samarbejde. Og jeg havde et fint samspil med både Krifa, FH, 3F mv.”

Glæder sig til Løkkes besøg

Tilbage hos Kristelig Arbejdsgiverforening, der nu om dage hedder Arbejdsgiverforeningen KA, glæder man sig rigtig meget til Lars Løkkes besøg:

“Vi glæder os meget til besøget og til at høre Lars Løkke Rasmussens udlægning af den aktuelle politiske situation,” skriver Arbejdsgiverforeningen KA således i et opslag på Facebook. Opslaget er flankeret af et stort billede af Lars Løkke Rasmussen.

placeholder

 

Sidste år var gæstetaleren på Arbejdsgiverforeningen KA’s generalforsamling Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt.

I 2022 var det Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh, der var gæstetaler. Og i 2021 havde formanden for De Konservative, Søren Pape Poulsen, tjansen som gæstetaler.

Direktøren for Kristeligt Arbejdsgiverforening, Karsten Høgild, skriver i et mailsvar til Netavisen Pio, at han ser frem til at høre Lars Løkke Rasmussen udlægge den aktuelle politiske situation:

”Vi har de seneste år inviteret forskellige partiformænd til at tale på vores generalforsamling, fordi vi synes, det er meget interessant at høre toppolitikerne udlægge den politiske situation og folde deres holdninger ud. I 2021 havde vi besøg af Søren Pape Poulsen, i 2022 Alex Vanopslagh, sidste år var det Morten Messerschmidt og i år er det Lars Løkke Rasmussen, som vi glæder os meget til at høre."

Åben invitation til S-partiformanden

Karsten Høgild håber, at også Mette Frederiksen på et tidspunkt vil lægge vejen fordi de kristelige arbejdsgiveres generalforsamling:

Vi giver meget gerne taletid til politikere, som vi er uenige med

"Vi håber at nå hele vejen rundt i forhold til partiformænd, og vi håber, at den socialdemokratiske partiformand også har lyst til at tale på vores generalforsamling på et tidspunkt. Tidligere har vi inviteret politikere til at debattere på vores generalforsamling – i den forbindelse har vi haft besøg af blandt andre Margrethe Vestager, Anders Samuelsen, Jonas Dahl, Benny Engelbrecht og Karina Lorentzen. Vi giver meget gerne taletid til politikere, som vi er uenige med, fordi vi oplever igen og igen, at dialog nedbryder fordomme og gør en positiv forskel.”  

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Denne tilståelse var nu ikke nødvendig. Tingene er lige præcis, som vi udmærket godt vidste i forvejen. Og det kunne såmænd lige så godt have været Venstre.

Fred i verden har ingen gang på Jorden. Vi fortsætter ufortrøden som sædvanlig. Den bekvemme vej. Aldrig mere fortsætter igen og igen.

Tja - den lille svindler...
Intet har ændret sig fra hans side...

Lars Løkke Moderaterne.
Du skal overhovedet ikke forsøge dig med de Gule, for så er du helt færdig. Så bliver det bistands kontant hjælp for dit vedkommende.

Annonce