Pia K med hidsigt angreb på Vermund: Patetisk

Folketingets formand er oprørt over, at Nye Borgerliges formand ikke vil stemme til søndagens valg til Europa-Parlamentet.
Folketingets formand Pia Kjærsgaard (DF) vender sig kraftigt mod meldingen fra formanden for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, om, at hun ikke vil deltage i valget til Europa-Parlamentet på søndag.

”Jeg har efter lange overvejelser besluttet, at jeg ikke kan stemme på nogen af dem, der stiller op, uden at føle, at jeg skader alt det, som jeg står for. Jeg har ingen tillid til, at de partier, der stiller op, vil slås for Danmark,” sagde Pernille Vermund onsdag til A4 Nu.

Ifølge hende er det væsentligt, at partier i EU stemmer nej til alt, og det gør Dansk Folkeparti ikke.

Men den udmelding huer ikke Pia Kjærsgaard.

” Hvad f..... har hun gang i!! Ikke stemme på søndag! I Danmark hvor vi har folkestyre og demokrati. Fordi NB ikke selv opstiller, så bliver Vermund på sofaen!! Og så bruge de næste fem år til at skælde ud på dem, der bliver valgt. Patetisk,” skriver Pia Kjærsgaard på Twitter.

placeholder

Vil ikke vise tillid til systemet

Pernille Vermund siger til Politiken, at det heller ikke en mulighed at stemme blankt, fordi det vil vise tillid til systemet - og det har hun ikke.

”Det ville være en anerkendelse af, at det har en betydning, og at der er et reelt valg for danskerne, og det er der ikke. For mig at se er det et røgslør. Det er fløjtende ligegyldigt, hvad man stemmer med de nuværende muligheder, fordi det vil handle om mindre frihed til danskerne, mindre selvbestemmelse, mindre suverænitet og mere magt til Bruxelles.”.

Nye Borgerlige forsøgte selv at bliver opstillet til Europa-Parlamentsvalget, men partiet nåede ikke at indsamle de nødvendige underskrifter inden deadline.

Det er ikke kun Pernille Vermund, der ikke vil deltage i Europa-Parlamentsvalget. Heller ikke det islamiske og fundamentalistiske parti Hizb ut-Tahrir vil deltage. Under hashtagget #IslamErMitValg opfordrer de muslimer til at boykotte både valget til Europa-Parlamentet og til Folketinget.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


placeholder

Annonce