Søren Pape beklager II: “Jeg fortryder de møder”

De Konservatives statsministerkandidat beklager at han har afholdt ministermøder i Den Dominikanske Republik uden at informere og involvere udenrigstjenesten
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Søren Pape Poulsen, formand for De Konservative
Stik mod sædvane har statsministerkandidat, De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, i 2018, da han var justitsminister, afholdt møder med ministre fra Den Dominikanske Republik uden at involvere udenrigstjenesten før, under og efter møderne.

Ministermøderne fandt sted under Papes sommerferie med ægtemanden Josue Medina Vazquez Poulsen i den caribiske østat, som Papes ægtefælle stammer fra.

To andre danske ministre fra Lars Løkke Rasmussens daværende VLAK-regering deltog i Papes uofficielle ministermøder i 2018. Nemlig daværende socialminister, Mai Mercado (K) og daværende udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg, dengang Venstre.

Hørte aldrig fra Pape

Hverken Udenrigsministeriet eller ambassaden i Mexico, som dækker Den Dominikanske Republik, er blevet informeret om ministermøderne. Hverken af Pape, Mercado eller Støjberg.

Udenrigsminister Jeppe Kofod (S) har kritiseret Papes private ministermøder, og bedt Pape om en nærmere redegørelse:

Jeg finder det stærkt problematisk

“Jeg finder det stærkt problematisk, at vi i dag ikke kan få at vide, hvad der rent faktisk er blevet sagt. For det er vi nødt til at vide, når Danmark fører udenrigspolitik,” siger Kofod til Jyllands-Posten.  

Kofod føjer til, at han undrer sig over, at Pape, der tilbage i 2018 var justitsminister, under en privat ferie har udført noget, der ligner udenrigspolitik.

Papes uofficielle ministermøder kritiseres også - ifølge Jyllands-Posten - af eksperter i dansk udenrigspolitik, tidligere topembedsmænd i udenrigstjenesten og tidligere udenrigsminister Anders Samuelsen (LA).

Pape til Kofod: Den klarer vi over en kop kaffe

Hidtil har Pape Poulsen bagatelliseret hans uofficielle ministermøder som en lille fodfejl:

Jeppe Kofod er hjertens velkommen på mit kontor til en kop kaffe

“Enhver kan se, at Socialdemokratiets interesse handler om valgkamp, når feriebesøget har været kendt i fire år. Jeppe Kofod er hjertens velkommen på mit kontor til en kop kaffe, hvor jeg kan fortælle om min ferie. Men der skete intet, som har nogen som helst interesse for Danmark,” udtalte Pape Poulsen således til Jyllands-Posten 6. september.

Men torsdag lyder der helt nye toner fra Pape.

I TV 2-programmet Lippert erkender Pape nu, at han ikke burde have afholdt sådanne møder:

“Set i bagklogskabens klare lys, så skal jeg jo ikke tage den slags møder. Jeg skal i hvert fald sikre mig, at jeg orienterer om det. Men det er jo ikke nogen møder, der har betydning for Danmark.”

Og:

“Jeg er ked af, at det er sket.”

så skal jeg jo ikke tage den slags møder

I et opslag på Facebook fredag formiddag er Pape endnu klarere i spyttet. Nu “fortryder” Pape direkte møderne:

“Som Ekstra Bladet og Jyllands-Posten har skrevet, har jeg haft møder med politikere fra den Dominikanske Republik. Det står klart for mig, at jeg ikke skulle have mødtes med de politikere, uden jeg forudgående havde informeret og rådført mig med den danske udenrigstjeneste. Jeg fortryder de møder.”

placeholder

 

Præsident er alligevel ikke Papes ægtesfælles onkel

Efter 16 dages betænkningstid beklagede Søren Pape Poulsen torsdag over for offentligheden, at han har fortalt, at hans ægtefælle, Josue Medina Vazquez Poulsen, er nevø til præsidenten - nu ekspræsidenten - i Den Dominikanske Republik, Danilo Medina Sánchez. Selv om det ikke passer.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hvad vil det konservative gøre ved at deres partiformand og statsministerkandidat har bragt sig selv i fedtefadet?
DET bliver spændende at se
.
Jakob Ellemann må da gnide sig i hænderne af fryd
.
.

Fejl eller misinformation?
Minksagens nøgleord.
Pape har misinformeret
Mette har lavet en fejl
Hvornår forstår befolkningen,at fejl kan vi alle begå, men misinformation er bevidst svindel?
Morale: Mette er ikke fejlfri, Pape er heller ikke fejlfri, men samtidig en bevidst fusentast.

Mens mange mennesker ikke ved, hvordan de skal betale deres varmeregninger den kommende vinter, bevæger de rigeste sig ubekymret som i en parallelverden. Denne uoverensstemmelse vil blive kraftigt forstærket, hvis Det Blå Svindlerhold sætter sig til rette i statsministerstolen og udløser en skattenedsættelse for de mest velhavende med op til 108.000 kr. årligt på bekostning af dem der har allermindst, som skal betale regningen for de riges skattelettelser oven i en varmeregning, som løber op i hele deres rådighedsbeløb og mere.

Det Blå Svindlershold ”moderne” Danmark.

Det Blå svindlerhold
Det Blå Svindlerhold

Jeppe, kan vi ikke få at vide hvad du står for, ikke kun i ord men også i handling???
Er du ikke mand nok til at delagtiggøre os eller er

DU en RØD SVINDLER???

Jeppe Lindholm, som det gode menneske du er (?) og samtidig er et pragteksemplar af en socialdemokrat, går jeg ud fra at du udfører frivilligt arbejde til overflod, at du ikke 'rager til dig' men at du naturligvis deler rundhåndet ud af dine materielle gode og din økonomiske formåen.
Har jeg ikke ret i det?

Og nedenstående er vel fortid, eller løgn eller er du skabs-blå.

Jeppe Lindholm - 18 juni, 2022 - 20:11 - #25113

"... Jeg har lige været et par dage i Kuala Lumpur. Et per flyvetimer fra Thailand. Lige nu nyder jeg livet på min kones og mit sommerresidens i Krabi provisen i det sydlige Thailand med udsigt til den Thailandske Gulf. Storslået. Det er ren og skær paradis. Hvis man har råd".

Jeppe Lindholm - 28 august, 2022 - 18:31 - #27348
Lige nu er jeg i Singapore Kurt. Har lige været ude at gå en tur i 27 grader i regnvejr med torden ud over Singapore Strædet kl. 00.31. En fantastisk by.

Jeppe for fanden, det der jo bare endnu et generisk indlæg, der lige så godt kunne være skrevet af en bot, og som i øvrigt ikke har en pind med emnet at gøre.

Thor, JL er uimodtagelig for sund fornuft
.

Pape ligger sig fladt ned og tilstår alt i håb om alle vil glemme det hurtigst muligt og vende til bage til mink. Herefter benytter han sig af Pape tricket ved at forholde sig i absolut tavshed, som han er verdensberømt for i Danmark at have praktiseret mens corona krisen udfordrede Danmark for at undgå at lave fejl. Tavshed er Guld. Men han har ladt Danmark i stikken i hele den tid.

Skal han så nu virkelig være statsminister? Og det ved at købe vælgere ved at love at fjerne topskatten?

Ikke meget ordenlighed og hædersmand over det.

Med bemærkningen "at gå på pension for andre folks penge" indleder Søren Pape Poulsen nu et angreb på folkepensionen.

Det skal DanmarksDemokraternes vælgere lige være klar over. For det er nok ikke lige det de har i tankerne og i deres drømme ved at stemme på Inger Støjberg og DanmarksDemokraterne.

Jeppe Lindholm, hvorfor tror du ikke PIO's læsere kan tænke selv???
"Det skal DanmarksDemokraternes vælgere lige være klar over": hvor mange af DDs vælgere tror du læser PIO - og hvor mange af dem der gør tror du du kan 'omvende'?
Få dig en hobby - og spis en hot dog med svinekød. Velbekomme!
.

Kurt Jensen Du er i din gode ret til at være uenig i hvad folk skriver - det er bla. sådan man får en god og oplysende debat. Men hvis du kun har lyst til at være perfid så gå ud og snak med spejlet istedet for

Hans Jørgen Hansson, jeg vil sådan set hellere have et svar fra JL end din intetsigende kommentar
.

Hvis man skal følge den skabelon, som Jarlov og Pape selv bruger, har Pape løjet om at han kan spare 17 milliarder kr. om året ved at effektivisere en offentlige sektor, og løgneren har også gengivet sin partners løgnehistorier og holdt uautoriserede møder med toppolitikere i udlandet uden at informere udenrigstjenesten. >Og så tror han, at den kan han ved at klare ved at lægge sig fladt ned og undskylde? Det var eksakt hvad Mette prøvede på, da hun fem dage efter meddelelsen om nedslagtning af mink lagde sig fladt ne og undskyldte sin fejltagelse og straks underrettede folketingets formand og foranledigede, at beslutningen blev lovliggjort. Jeg synes i hvert fald, at Pape bør stege i sit eget fedt til efter valget.

Pressemødet var d. 4. d. 7 mener jeg MF fik besked om manglende hjemmel og kontaktede folketingets formand samt V m. fl. om sagen. V lovede, at hjælpe med hastelovgivning, men vendte 180 gr. et stort svigt af Ellemann, han blev banket på plads af minkavlernes formand og Troels L.P. Mink formanden deltog i gruppemødet i V, noget der er unormalt, derfor gik så længere tid, men hjemlen kom på plads med de røde partier kort efter. de røde tog ansvaret på sig, hvad de blå ikke gjorde. De blæste på folkesundheden, deres valgkroner fra minkavlerne var vigtigere at fastholde.

I virkeligheden foregik der pengeafpresning fra Venstres side på skatteborgernes regning. Minkene blev værdiansat i forhold til de seneste 10 års indtjening, der, ud over at være unormalt langt tidsrum for en kapitalisering, også var en langt mere lukrativ periode, end den efterfølgende. Minkavlerne oplevede meget lave priser på dette tidspunkt helt ned til 100 kr. pr. skind mod ca. 400 kr., da den var højest i fortiden, og ca. 25 % af branchen stod overfor konkurs.
Normalt når man køber en virksomhed vil det være den fremadrettede drift der definerer værdien. Det er jo den, der skal forrente og retfærdiggøre investeringen, så den af Venstre frempressede pris var formentlig en voldsom overpris langt over markedspris.
Det ser som sædvanlig ud til, at Venstre udnyttede situationen til at forgylde egne vælgere, helt som da kvotekongerne mod et latterligt beløb købte ejendomsret til i al evighed til at fiske en kæmpe andel af havets fisk i det danske fiskeområde. Vi ved ikke hvor meget Venstre til gengæld modtog i partistøtte, eller hvor meget Løkkefonden modtog i gaver, men det var måske passende at afklare, hvor meget en urimelig ydelse fra statens aktiver til enkeltpersoner har været givet i bytte for partimæssige eller private modydelser, og om grænsen for korruption er overskredet. Vi ved jo, at en af kvotekongerne senere har været for retten, at beslægtede, der ejede en robåd, også på stråmandsagtig vis ejede fiskekvoter, og at forholdet har været kritiseret af statsrevisorerne.
Det er den samme sang, hver gang V og K kommer til magten. De sultede SKAT ud af en rimelig funktionalitet i ligningen, og udvirkede derved, at skatteligningen ikke fik indkrævet de skatter, man skulle på især B-indkomst siden. De gennemførte en grøn reform i landbruger i 18, der hvilede på et fremtidigt, men ikke eksisterende gødningssystem, hvilket resulterede i, at udledningerne fortsatte nærmest uantastet, de udvirkede, at privathospitalerne fik bevillinger 1 mia. kr. over, hvad der var belæg for, de fastansatte en procentgrænse for, hvad der mindst skulle privatiseres i offentlige udbud, helt uanset, om der var økonomisk holdbart.
Og så her jeg slet ikke nævnt olieaftalen i Nordsøen, der i forhold til de norske ditto nærmest var skandaløse, eller bankpakke 2, der nærmest var en gave i form af et 24 mia. kr. stort "lån" til fallitboet Danske Bank, der betød at dets aktionærer overlevede med den fulde værdi på deres aktier. Ved den tilsvarende ordning i Sverige, krævede staten aktier til gengæld.
De er nærmest reglen, under borgerligt regimente, at statskassen skvulper over ikke mindst til benefice for de store kapitalinteresser og kernevælgerne, alt imens "det skal kunne betale sig at arbejde" og overførselsindkomsterne beskæres og arbejdsudbuddet øges, gerne med billige Filippinere og folk fra tredjelande, for i den liberale lejr ved man om nogen, at når udbuddet øges falder prisen, i dette tilfælde lønnen.
Hvis man fifler med markedsmekanismen kaldes det normalt markedsmanipulation, og det er ulovligt. Men det kunne
de liberalteologerne, der tror at markedet også er en etisk filosofisk retning, sandelig da aldrig finde på, vel?
Man merkt die Absicht und ist verstimmt.

Det er nemlig så rigtigt og vigtigt, hvad du skriver her. Det er uhyggeligt hvad de slipper igennem med - takket været en sløv og borgerlig presse.

Søren Pape burde ikke have en chance med de afsløringer. At han tilsyneladende er blevet bondefanget af en lækker charlatan er en ting, men hans fremfærd i Sydamerika er ganske simpelt for langt ude til at han kan blive minister. Og hvad med Inger Støjberg's rolle her?
Så hellere Den Lille Soldat .

Ja de blå fik virkeligt skaffet penge til minkfolkene - og ja olien hold da kæft hvor var politikerne dumme . ap møller gav 20 kr for rettigheden til undergrunden. Siden er retten blevet solgt til Total - SIg mig hva laver vore politikere- får de penge under bordet fra f.eks Total. Lige nu hvor gassen mangler da renoveres det store felt.

🫶

Søre Pape beklager sgu ingenting .
Han er mere ked af af der var nogen der opdagede hans lille nummer med en rejse til mandens hjemland på skatteborgernes regning
.Altså vores penge .

Hvis man siden 2013, hvor Pape har mødt sin nuværende mand, og til 2022 har troet på det der nu viser sig at være usandt, så er man virkelig naiv og har manglende dømmekraft. Der har da været tid nok til at tjekke hvad der var rigtigt og forkert. Det er den ene ting, den anden er den uforsonlige tone Pape har anvendt mod Mette F i mink sagen, hvor det beviseligt og vitterligt ikke var med fortsæt, men på grund af manglende viden, der blev begået en fejl, minkene ville blive aflivet under alle omstændigheder, på grund af folkesundheden, det var kun et spørgsmål om hastelovgivning, hvor Venstre svigtede. Hvem havde påtaget sig ansvaret, hvis hun havde tøvet og den nye variant havde vist sig så farlig som advarslen lød på. Havde de blå, hvis regeringen havde tøvet og ventet for en sekund opinion, eller ladet de raske mink fortsætte til de blev syge eller.... ingen aner hvad der ville være sket. De mink skulle aflives, hjemmel eller ej. Mette F gjorde det rette. Hvorfor nogle vil have hun skal lægge sig fladt ned og undskylde. Undskylde for hvad. At der blev reddet liv. At der blev vist rettidig omhu. Hun har beklaget og undskyld den fejl, hun har undskyldt overfor minkejerne at hjemlen kom på plads bagefter, de får fed erstatning inden 2024, så hvad med at komme videre.
Pape bør lære at man måske skal se lidt indad før man farer ud med bål og brand og anklager andre. Hans troværdighed har lidt et alvorligt knæk, så nemt er det Pape, at haven i mediemøllen, når man vil være på toppen.

Danmarks mest troværdige politiker.......

Ja vor herre bevares, så måske at Ellemann skulle stå frem i TV, og sige "Jeg stoler ikke på Søren Pape"
Han havde travlt med vores udmærkede statsminister, Frederiksen som håndterede virus pandemien helt fantastisk.
Håber at der er nogen der straffer ham ved valget, en løgner kan da ikke blive statsminister her i landet.
Måske de vil ha` ham i Den Dominikanske Republik.

Pape skulle også lige fedte sig ind hos jøderne, med en påstand om at hans mand var jøde, så han vidste alt om deres problemer. Nu viser det sig at hans mand er tilhænger af Mormonerne, så nu er det nok hos dem at Pape vil kapre vælgere. Det næste bliver at hans mand er sort, så Pape ved alt om de sortes problemer, ok så snupper han også nogle vælgere der. Og bøssernes problemer forstår han også, og de riges problemer. Nu mangler han bare de alm. danskere, men der kniber det lidt mere med forståelsen.

Jeg er lige blevet ringet op af Pape. Hans mand er ikke Mormon, men 7. dages adventist, hvilket Pape er godt tilfreds med, da denne sekt har mange flere medlemmer, og dermed potentielle vælgere, siger Pape.
Jeg har selvfølgelig beklaget fejlen, hvilket Pape anerkender. Vi kan jo alle fejle, som han siger.

Papes interview med Lippert var lige gået i gang, og han skulle netop i gang med sine (bort?)forklaringer, da Dronning Elizabeth døde, programmet blev afbrudt, og resten af dagens sendeflade blev fyldt ud med det.

Jeg siger ikke, at Pape har noget med hendes død at gøre, men måske Scotland Yard burde kigge en gang mere på, om noget ser mistænkeligt ud .. man ved jo aldrig ;-)

Navnet syvendedags-adventisterne – eller i daglig tale: adventisterne – skyldes, at bevægelsen lærer, at ugens syvende dag, lørdagen, er hviledag (sabbat). Bibelens profetier om Jesu genkomst (advent) har en central plads i undervisningen og er drivkraften bag adventisternes mission. Kirken praktiserer voksendåb. Kirkens medlemmer tilskyndes til at føre en sund livsstil med vegetarisk kost og afholdenhed fra alkohol, tobak og koffein, og desuden anbefales de gammeltestamentlige kostregler mod svinekød og krybdyr. Var der ikke noget med at S.P. mand kom op og slås på et værtshus??

Jo, han rendte rundt på værtshuse midt om natten, og kom i klammeri med en anden udlænding.
Hvorfor han rendte rundt om natten og viste sig frem som bøsse, må man gætte sig til.
Men hvis min kone havde gjort det samme, ville hun komme til en særdeles alvorlig kammeratlig samtale.

Kan vi ikke godt blive fri for den fobi nogle også her har mod homoseksualitet. Man bestemmer ikke selv, hvordan man fødes, hverken lesbisk eller andet, og det er helt irrelevant i denne sag. Pape har gjort i nælderne ved at lyve, han siger, han har handlet i god tro, det er muligt, bare han så husker samme holdning, når andre, f. eks statsministeren holdt sit pressemøde i god tro mht. til en hjemmel, hun troede var på plads, ingen havde oplyst om andet. Han har råbt og skreget om skandaler osv osv. Lige nu angriber Claus Hjort ham kraftigt, så V og K er bestemt ikke enige selv om de leger det på TV. Blå blok er en kaos bunke. Og der er så megen splid og uenighed , når det kommer til stykket. Må vi bede om Mette F faste hånd på rattet. Tak

Helle, min kommentar har da intet med homofobi at gøre. Jeg nævner fakta. Hvis homoseksuelle vil anerkendes må de da også stå ved deres seksualitet. At begynde at fortie og gøre det til tabu, som du er inde på, så er vi tilbage til 1950erne.
Det som jeg skriver er fakta. Papes mand og X kom op at toppes fordi X mente at Papefyren lagde an på ham, og X kunne ikke lide bøsser, erklærede han i retten.
Hvordan vil du beskrive denne hændelse uden at nævne at der er en bøsse involveret. Du kan selvfølgelig også lade som om at det slet ikke er sket. I den forbindelse er det også interessant at X fik en ret hård straf. Gad vide om det har noget at gøre med, at det var justitsminister Papes mand der fik en lussing. Men det skriver vi ikke om mere, for så er vi bare homofobiske.

Modtager ministre ikke 'undervisning' fra dem med 'skæg og blå briller' i hvordan man skal omgås kontakter især i udlandet? (SPP var oven i købet justitsminister!) Og har de ikke en slags pligt til tilbagemelding om kontakter også især i udlandet?

Hvis nu de blå blev udsat for samme medicin, som de giver de røde, ville det så lyde sådant:
Vi forlanger en kommissions undersøgelse omgående, om hvad fru Støjberg og fru Mercado sammen med hr. Pape lavede i den Dominikanske Republik?
Hvilke forbindelser har relevans for Danmark, kan vi hjælpe med noget, er der noget at købe, ud over verdens bedste cigarer, hvorfor er 3 danske ministre i DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK?
Hvem betalte rejsen og er der bilag som bør gennemgåes?
Var hr.Lars Løkke (statsminister)involveret eller vidende om Justitsministeriet aktiviteter i Ddr.
Hvorfor blev Udenrigsministeriet ikke informeret om den,måske, hemmelige rejse.
Som de fleste nok kan se, så ville helvede bryde løs hvis vores regering havde så meget mystisk igang.
Derfor: Vi vil have klare svar på alting, omgående og hellere før end straks. Og skulle rigsadvokaturen ikke mene at der er noget at komme efter, så er de nok blevet købt af de blå.

Til al held reagerer de røde ikke sådan,her er der alligevel nok til at enhver må tænke sit.

Du glemte krav om rigsret.

Danmark vil betale Rwanda for at udvikle landets asylsystem. Og danske myndigheder skal hjælpe det afrikanske land med at styrke grænsekontrollen, blive bedre til at hjemsende flygtninge og bekæmpe menneskesmugling.

Det fremgår af en samarbejdsaftale om asyl og migration, som to danske ministre i slutningen af april indgik med regeringen i Rwanda, der som det eneste land offentligt har været åben for at indgå et samarbejde med den danske regering om at oprette asyllejre.

Regeringen i Danmark har i en uge holdt aftalen hemmelig, men Altinget kan nu løfte sløret for indholdet af den syv sider lange aftale.

Tilsyneladende er den socialdemokratiske regering bedre til at få asylaftaler igennem sammenlignet med Lars Løkkes ministre.

Og den hemmelige mission til Den Dominikanske Republik blev afsløret på trods af særdeles gode relationer til præsidenten!

Pape var en handlingens mand. Inger Støjberg en handlingens kvinde! Men…

Regeringens Rwanda-plan kan være på plads til næste sommer, mener udlændinge- og integrationsministeren, som netop nu besøger det centralafrikanske land.

De Radikale truer med at trække støtten til regeringen i samme øjeblik, som de første asylsøgere sættes på et fly med kurs med Rwanda.

Men ikke desto mindre arbejder regeringen videre på at realisere den kontroversielle plan om at etablere et modtagecenter i Rwanda, som skal huse spontane asylsøgere, der kommer til Danmark.

Måske handler politik oftere mere om personlige relationer end vi vælgere går og tror!

Mette Frederiksen har studeret Afrika!

Søren Pape troede han havde studeret Den Dominikanske Republik!

1-0 til Mette!

Svesken på disken Pape Poulsen
Ferieturen til Den Dominikanske Republik har deltagerne, Støjberg, Mercado og Pape Poulsen betalt af egen beskattede kroner forlyder det fra Pape Poulsen.. Håber EB også har svaret herpå.
Den tænksomme.

hvem var den 4 minister som blev tiltalt som sports minister i Danmark viste ikke vi havde sådan en i Løkkes regering og så kalder pape Mette for løgner i dagens avis han skulle skamme sig den mand har ingen pli til at blive Statsminister i Danmark kan tro at hans mand er jøde og så tillige med skose ekstrabladet fordi de er kommet frem med alle Papes løgne hvad laver Papes mand egentlig lever han på nas af Danskernes penge som Pape har travlt med at Arne gør.

Pape står og lyver, han påstår at i folkeskolen kommer forældrene ikke og laver frivilligt arbejde, jo Pape det gør de , både i SFO og i deres børns klasser. Og det er ikke konservativt specielt at hjælpe sin gamle nabo, det gør folk uanset om de er røde eller blå. Og det er for ringe han ikke vil acceptere, at Mette f handlede i god tro, da hun vægte folkesundheden frem for syge mink, han siger han trods 10 års samliv ikke vidste hans kæreste ikke var nevø af præsidenten eller ikke var jøde. PaPe har mistet troværdigheden . Og vi skal ikke have en statsminister som tror alt kan løses ved effektivisering og skattelettelser. Han mener i fuld alvor at en sosu skal arbejde mere, tage fire besøg i stedet for tre hos en ældre medborger. Han mener man i den offentlige sektor skal arbejde mere.

Men han vil ikke svare på finansiering eller hvem der skal stå for skud. Der gælder andre regler for Pape end for Mette Frederiksen i Papes verden. Nej hvor han skuffer. Han gemte sig i tre år, nu viser han sortblå politik, gem dig igen Pape.

Hørte lidt af Papes tale på Det Konservative Folkepartis Landsråd 2022.
Og godt for det - Papes er kvalmende at høre på - det han siger flugter jo overhovedet ikke med det han siger i andre situationer og det de konservative vil og står for
.
Pape har bevist det jeg har skrevet før: han har hverken evnerne eller formatet til at være statsminister

Søren Pape Poulsens mands onkel siges at være den nu afdøde dronning Elizabeth d. II af Storbritannien. Æret være hendes minde. Sikke familie relationer denne ordenlige og Danmarks mest troværdige mand har. Selv præsidenter er iblandt.

Pape Poulsen skulle ifølge meningsmålinger det sidste år være Danmarks mest troværdige mand. Et år, hvor Pape Poulsen har forholdt sig i total tavshed. Men nu efter han har åbnet munden. Uha uha. Så må man virkelig sige tavshed er Guld. Nu er sandheden kommet frem skal jeg ellers lige love for.

En anden ting er så. Mens andre almindelige danskere må kæmpe med myndighederne i årevis og flytte både til Tyskland og Sverige for at kunne bo sammen med deres udenlandske ægte fælle, så har det tilsyneladende kun været en formalitet for Pape og sin mand. Ligesom den gang Papes mand fik særbehandling af politi og justist myndighederne i en voldssag i det københavnske natte liv som en almindelig dansker kun kan drømme om.

Jo. Hvem ka, Pape ka.

Nu er Pape omsider begyndt at tale ,og jeg er sikker på, at det vil koste ham mange stemmer.
Inger Støjberg må også snart i gang med at tale, og det kommer også til at koste hende stemmer.

Jeg fortryder

Så blev det søndag den 11. september.

I Sverige er det valgdag og vælgerne skal vælge imellem de to hyggelige og venlige statsministerkandidater Ulf og Magdalena.

Sverige har haft rekordår i eksport af strøm til Tyskland og Danmark. El-Selskaberne skraber penge ind. Norge har scoret kassen på eksport til Sverige. Og den norske stat og el-selskaber vælter sig i penge. El-prisen for hver time bestemmes af markedet, der prissætter efter den dyreste sidste kWt om det så er vind, sol, vand, kul, olie eller biogas eller gas!

Ulf går nu ind for atomkraftværker i Sverige. Helt op til 12 og Kristendemokraterne vil have Barcebäck-værket genåbnet! Magdalena tøver og satser på havvind og vind!

Alt imens stiller en meget ulykkelig svensk teenagepige grædende spørgsmålet om hvorfor Ulf og Magdalena “Intet gör ved klimatfråganet?”

Alt imens var det svenske kongepar til galla i Danmark for at fejre dronning Margretes 50 års jubilæum som statsoverhoved.

Det kongelige teater viste sin formåen og en mand sang højlydt imens 20 andre på lønningslisten lyttede på, imens klimaministeren der sætter temperaturen for børn og unge ned til 19 grader fra 1. oktober ligeledes lyttede på sammen med kulturminister Ane i aftenens absolut flotteste kjole. Intet genbrug - kun Isabella - teenageren fra kongehuset - var i genbrug - må man forstå!

Selv Inger Støjberg og Søren Pape mødte op i sit stiveste puds i de københavnske saloner!

I London blev Charles den 3. udnævnt til konge. Manden der har brugt de 73 første år af sit liv på at redde biodiversitet og klimaet!

Et moderne monarki forudså en af de ældste danske kongelige eksperter!

Natten i Jylland var på 10 grader og et velisoleret lille hus holder lige de 20-21 grader blot med lidt varme i gulvet på badeværelset og overskudsvarmen fra bryggerset.

Enhedslisten, der som de eneste ikke var repræsenteret i monarkiets højborg, overtog den reelle magt i København!

Fra alle stuerne i lille Danmark blev der kigget på, alt imens snakken gik om indkøb af uldstrømper, varmt undertøj, hjemmesko til børnehave og skole, halsedisser med kaptajn klo, vanter!

19 grader Danmark kræver et opbud af nye sygeplejersker og læger!

Forældre vil nødvendigvis begå fejl!

At gå fra et 21-22 grader Danmark til et 19 grader Danmark. Det kræver overblik, indsigt, historisk viden og forandringsparathed!

Og vi fejler jo alle som Mette Frederiksen og nu Søren Pape understøttet af Inger plejer at sige!

Alt imens forsøgte oversygeplejersken på Gødstrup akutmodtagning at indkalde vikarer fra den yderste reserve! Her var alt som normalt!

Og Lars Løkke der var arkitekten bag storsygehuset i Gødstrup, hyggede sig gevaldigt over overfloden på scenen.

Den dyreste scene med de fleste udøvere bestemmer prisen!

Præcist som ved fastsættelsen af en kilowatt-time!

De der sidder på flæsken tager sig dyrt betalt!

Og søndag spilles “Kejserens nye klæder”!

Ikke på det kongelige teater!

Nej, i virkelighedens København!

Blot er den lille dreng blevet voksen og har selv iført sig det selv samme tøj!

Thi det virker når du vil frem i lille Danmark!

Kejseren ser heller intet, men vil heller ikke røbe, at han intet kan se. Kejseren viser sine nye klæder frem og pludselig kommer der en dreng, som siger: ...

Ulf fra Sverige vil nu have vil straffe efter dansk forbillede!

Men selv en kejser kan narres!

H.C. Andersen skabte det kongedømme som vi elsker.

Forudsigeligt dyrt som olien og strømmen fra Norge!

Men kun kejsere ladet sig narre!

Hele det socialdemokratiske kejserrige var repræsenteret i det fineste puds!

Kun Mette i genbrug!

Hun fortryder intet!

Dronningen fortjente hvert et øjeblik!

Koste hvad det koste vil!

Hun fik Danmark til at stå sammen under kronen!

Kærlighed gør blind!

En Prince consort har ofte sin fortid, sine planer, sit liv!

Et Danmark i 19 grader får om ti år sine konsekvenser!

Måske bliver det kongehusets sidste!

Ved 20 grader og smuk søndagssol udenfor småfryser man allerede sine underben!

Lange underbukser er lidt for tidligt allerede i september!

Kejserens nye klæder! Langt væk fra salonerne i København!

I morgen udskriver Mette valg!

Når Magdalena har genvundet valget!

Risikoen for en kold krigsvinter er alt for stort for Mette!

Og Søren fortryder allerede alt!

De begyndende små hvide vinger viste sig at være en and!

Og dronningen kender om nogen sine papen-hej-mere!

Annonce