Annonce

Ejer af asbest-firma truer 18-årig: “Så bliver det værst for dig selv”

”Han prøver på at skræmme mig. Det er groft,” siger den tidligere ansatte Asbjørn Glisbo
Foto: Privat
Asbjørn Glisbo - modtog trusler pr. sms
Sagen om Odsherred-firmaet LM Multiservices, der har  sat børn i 12 - 16 års alderen til at nedtage asbestholdige tagplader på en landejendom i Sønderjylland, tager nu en ny drejning.

Fagbladet 3F skriver således, at indehaveren af LM Multiservices, Luini Joe Mammen, har fremsat trusler mod en tidligere ansat, 18-årige Asbjørn Glisbo.

Asbjørn Glisbo arbejdede i september på en opgave i Billund i Midtjylland for LM Multiservices. Og det var i den forbindelse, at Luini Joe Mammen fremsatte truslerne mod ham.

Asbjørn Glisbo forklarer, at Joe Mammen pludselig vil have ham til at køre LM Multiservices’ firmabil fra Billund i Midtjylland til Hørve i Vestsjælland.

Glisbo svarer pr. sms, at det vil betyde, at han må afbryde arbejdet i Billund - og at han så må have penge til transporten retur til Billund fra firmaet. Meldinger, som Joe Mammen bestemt ikke er tilfreds med: 

Ellers så sender jeg nogle op og henter den, og så bliver det værst for dig selv

“Jeg er fucking ligeglad, hvordan du gør, den bil skal tilbage, og det er nu! Ellers så sender jeg nogle op og henter den, og så bliver det værst for dig selv, hvis jeg skal sende nogle,” skrev Mammen i en truende sms-besked til Asbjørn.

I en anden sms-besked råder Luini Joe Mammen Asbjørn Glisbo til at flygte ud af Danmark.

Fagbladet 3F har set sms-korrespondancen mellem de to.

3F: "Forbandet svineri"

“Han prøver på at skræmme mig. Det er groft,” siger Asbjørn Glisbo til Fagbladet 3F.

Formanden for 3F Holbæk-Odsherred, Allan Andersen, betegner over for Netavisen Pio truslerne som "noget forbandet svineri":

Det er så vildt, som det overhovedet kan være

"Det er ikke noget vi er vant til i Danmark. Det er vildt, at man når dertil som arbejdsgiver, at man på den måde truer en ansat. Det er så vildt, som det overhovedet kan være."

Asbjørn Glisbo mangler i øvrigt at få betaling for en del arbejde, som han har udført for LM Multiservices.

3F Holbæk-Odsherred har i den forbindelse sendt et betalingskrav til LM Multiservices på Asbjørn Glisbos vegne på godt 100.000 kroner.

Opdateret kl. 15.25 med kommentarer fra 3F-formand Allan Andersen

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hvorfor giver vi ham lov til at bo i vores land?