Annonce

Lokalpolitiker nægtede at Hamas stod bag terrorangreb på israelere - nu har hun taget en beslutning

Elif Demir Gökce fik lov at fortsætte i Kristendemokraterne trods bemærkelsesværdige “false flag”-påstande, men nu har hun selv meldt sig ud af partiet
Foto: Brøndby Kommune
Elif Demir Gökce (Løsgænger), medlem af Brøndby Kommunalbestyrelse
Medlem af Brøndby Kommunalbestyrelse for Kristendemokraterne, Elif Demir Gökce, gjorde sig bemærket i kølvandet på Hamas terrorangreb 7. oktober sidste år, ved i et Facebook-opslag at betvivle, at Hamas stod bag drabene på 1.200 israelere og andre.

13. oktober skrev Gökce på sin Facebook-profil, at hun mente, at massakren mod israelerne 7. oktober var en "false flag operation". Altså at massakren var udført af nogle helt andre end Hamas: 

Det tyder så meget på en gennemtænkt false flag operation

“Det tyder så meget på en gennemtænkt false flag operation,” skrev Gökce blandt andet i sit Facebook-opslag.

Undgik eksklusion

Opslaget medførte, at Kristendemokraternes hovedbestyrelse havde en grundig drøftelse af, hvordan partiet skulle forholde sig til hende.

Hovedbestyrelsen besluttede ganske overraskende 31. oktober, at Elif Demir Gökce kunne fortsætte i partiet - selv om partiets forretningsudvalg havde indstillet hende til eksklusion.

Men nu godt syv en halv måned senere har Elif Demir Gökce selv meldt sig ud af Kristendemokraterne.

Jeg har måtte sande nogle stærke værdimæssige konflikter

“Jeg har måtte sande nogle stærke værdimæssige konflikter ift. min egen klare overbevisninger og trosliv, som gør, at jeg ikke længere kan kæmpe hos KD,” skriver Elif Demir Gökce, der er troende muslim, i et opslag på Facebook.

Gökce skriver videre: 

“Jeg handler altid på mine principper, hvorfor det ikke er “navn” eller “personer” der er det afgørende i mine valg. Men indholdet. Hvis indholdet udvander mine centrale værdier, må jeg give slip. Om det så gælder at stå alene tilbage.”

placeholder

 

Formand skiftede holdning

Netavisen Pio erfarede 2. november, at Kristendemokraternes formand, Jeppe Hedaa, oprindeligt bakkede op om forretningsudvalgets indstilling om at ekskludere Elif Demir Gökce, men da hovedbestyrelsen skulle tage endelig stilling til sagen, havde han i mellemtiden skiftet mening - og det indledte han hovedbestyrelsesmødet med at oplyse.

Et holdningsskifte, som var stærkt medvirkende til, at Elif Demir Gökce kunne fortsætte i Kristendemokraterne.

Hovedbestyrelsen udsendte følgende konklusioner i forbindelse med drøftelsen af personen Gökce:

  • Elif Demir Gökce har slettet opslaget, efter at hun har forstået, at Hamas selv – officielt – har taget ansvaret.

  • Vi anerkender det store og gode arbejde Elif Demir Gökce gør i Brøndby kommune.

  • Vi stræber ikke efter en 0-fejlskultur blandt vores politikere, men tror på dialog og fælles forståelse, og selvfølgelig loyalitet overfor partiets politiske linje, også på de private platforme.

  • Kristendemokraterne anerkender, at vi som mennesker bærer historie, kultur og følelser med os, men vores politik bygger på vores værdigrundlag, og en faglig tilgang til virkeligheden.

  • Kristendemokraternes politik er: Vi anerkender Israels ret til at eksistere trygt og fredeligt. Vi støtter arbejdet for en to-stats løsning, og vi opfordrer konfliktens parter til at overholde krigens love og folkeretten.

I en pressemeddelelse opfordrede Kristendemokraterne til, at parterne i Israel-Palæstina-konflikten forsøger at forstå hinanden: 

“Vi vil gerne benytte anledningen til at opmuntre alle danskere til at søge indsigt i parternes synspunkter i konflikten, at bygge bro mellem oppositionerne og søge fredelige løsninger. Vi har alle et ansvar for at søge at forstå hinanden – også i denne dybt ulykkelige og komplicerede konflikt.”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Så mangler vi bare at hun også forlader Danmark - for bestandigt!

Det gør hun desværre kun hvis S-vælgerne kræver det.

Ja, og hun må hilse hjemme, når hun når frem...

Hvorfor skulle hun rejse hjem, når S-vælgerne ikke kræver det? Det kommer aldrig til at ske.

Elif Demir Gökce har som alle andre islamister ét mål, nemlig Allahs verdensomspændende Kalifat, og til det mål, lyver man gerne, og benægter, at tidligere udtalelser er blevet udtalt.

Men det er jo islam i sin essens, at benægte virkeligheden, og når muslimer påpeger, at vores vestlige demokratier ikke duer, har de jo alt andet lige, langt hen ad vejen ret, for den tolerance som er indlejret i vores kultur, bliver også den "værdi" som giver plads til, at lade islam overtage vores lande.

Og dét behøver muslimerne ikke lyve om, for sandheden er jo nok, at vi ikke kan imødegå fascistiske ideologier som islam, uden at give afkald på den tolerante humanisme, som Allah nu bruger som et våben imod os selv.

"Inshallah!", og "Sharia, from the river to the sea", som de siger i moskeerne, og medlemmerne af Klub Islam, mener det sgu!

Kære Jens Bruun
Islam har fulgt af koranen og profetens levevis (sunnah) i 1400 år. "Muslim" er et arabisk ord, der oversat til dansk betyder slave. Islam indebærer, at man er en slave af Allah. Profeten Mohammed er det perfekte idealmenneske i islam. Derfor har slaverne pligt til at efterleve profetens levevis. Det er bl.a. derfor, at de spiser på gulvet med fingrene og kun bader om fredagen (det er sunnah, fordi profeten levede sådan). Møbler og bestik var jo ikke opfundet endnu da profeten levede, og rent vand var en mangelvare, som man måtte spare på. Sådan er det i øvrigt stadig de fleste steder i mellemøsten, undtagen de områder, der tilfældigvis har olie, som de kan sælge. Det som kan undre mig er, hvordan islam kan komme som sådan en stor overraskelse for de socialdemokratiske vælgere. Islam er jo ingen nyhed. Islam og slavernes elendighed er langt ældre end Socialdemokratiet, så hvorfor er det, at Socialdemokratiet stadig tillader, at slaverne vandrer hertil og bosætter sig i kolonier i vores land? Hvorfor er det, at Socialdemokratiet stadig forærer dem tidsubegrænset opholdstilladelse og indfødsret? Hvorfor er det, at Socialdemokratiet stadig giver dem asyl, familiesammenføring, opholdstilladelse, boliganvisning, boligstøtte, børneydelser, kontanthjælp, SU og førtidspension? Det er der, hvor kæden hopper af for mig, og hvor jeg efterlades uden noget andet valg end at stemme DF, som er det eneste parti i Folketinget, der ikke stemmer for de halvårlige love om indfødsrets meddelelse til de massetilvandrede tilhængere af sharia, polygami, kvindeundertrykkelse, mv.

Den bedste forklaring på tingenes tilstand synes at være at de toneangivende globalister i EU bevidst vil underminere nationalstaterne på længere sigt: Danmark for danskerne skal dø, Sverige for svenskerne er allerede død, Tyskland for tyskerne nok også, Holland for hollændere skal dø, Finland for finner skal dø osv. osv.
Når nationalstaterne er afgået ved døden, kan globalisterne endelig få fut i Europas Forenede Stater som pendant til Amerikas Forenede Stater.
At det skulle gøre os lykkeligere er dog en fed utopi. Det kommer ikke til at ske. Alle vil tabe på den plan. Demokratiet vil også være afskaffet. Det kan ikke eksistere sammen med islam. Tænk bare på koranloven.
Jeg er modtagelig for en anden forklaring. Faktum er dog at politikerne ønsker den skadelige udvikling, vi ser, ellers ville de opføre sig på en anden måde.

Polen, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet, Rumænien, Portugal og Finland er medlemmer af EU uden muslimsk kolonialisering.

Norge er ikke medlem af EU, men har lige så omfattende muslimske kolonier som Danmark.

Det følger intet sted af EU-retten at vi skal førtidspensionere folk i 20'erne og 30'erne, have boligstøtte, børneydelser, boliganvisning, mv. Det er der mange EU-lande, der ikke har.

Det er selvfølgelig de sociale ydelser der afgør sagen. I Portugal får indvandrere stort set ingen offentlige ydelser ved jeg, men det gør de selvfølgelig i Norge.
Luk pengekassen, så stopper tilstrømningen.

Netop. Follow the money. Det er dumt at udbetale dårlige mennesker penge for at komme og bosætte sig i ens land, sådan som vi gør.