Hjort som finansminister: Brud på tavshedspligten kan give fængsel

Truede medlemmer af Finansudvalget med op til to års fængsel, hvis de brød tavshedspligten i forbindelse med fremlæggelse af forslag til Finanslov for 2010
Foto: Venstre
Folketingsmedlem Claus Hjort Frederiksen (V)
Der er stor forskel på, hvordan tidligere forsvars- og finansminister, Venstre-manden Claus Hjort Frederiksen, ser på brud på tavshedspligten før og nu.

I hvert fald understregede daværende finansminister Claus Hjort Frederiksen i august 2009 skriftligt over for medlemmerne af Folketingets finansudvalg, at brud på medlemmers tavshedspligt op til offentliggørelse af VK-regeringens forslag til Finanslov 2010 kunne give op til to års fængsel.

at det ifølge værdipapirloven kan give op til halvandet års fængsel

Hjort og Finansministeriet understregede konkret over for udvalgsmedlemmerne, at det ifølge værdipapirloven kan give op til halvandet års fængsel at røbe intern, markedsrelevant information om statsbudgettet. Det blev yderligere pindet ud over for udvalgsmedlemmerne, at offentliggørelse af oplysninger om statens lånebehov og netto- og bruttofinansieringsbehov kan udløse fængselsstraf.

Hjort Frederiksen fandt anledning til at understrege hvor alvorligt han så på folketingsmedlemmers mulige brud på tavshedspligten i forbindelse med, at Finansudvalgets medlemmer mandag aften den 24. august fik noget af VK-regeringens forslag til Finanslov for 2010 udleveret i al fortrolighed - altså aftenen før VK-regeringen offentliggjorde finanslovsforslaget tirsdag den 25. august kl. 12.

Sigtet for at have røbet hemmeligheder, der kan skade rigets sikkerhed

Claus Hjort Frederiksen anno 2021 blev i december sigtet for at have røbet hemmeligheder, hvis offentliggørelse skader rigets sikkerhed. Hjort er sigtet efter den alvorlige landsforæderiparagraf 109, der kan give op til 12 års fængsel.

Claus Hjort Frederiksen har flere gange udtalt, at sigtelsen alene bygger på, hvad han har udtalt til pressen:

“Som jeg tidligere har fortalt, beror sigtelsen udelukkende på interview i pressen,” siger Claus Hjort Frederiksen til Weekendavisen onsdag.

beror sigtelsen udelukkende på interview i pressen

Hjort modtog sigtelsen få dage efter, at han lod sig interviewe i TV 2 News-programmet “Lippert” 15. december sidste år.

Her bekræftede Hjort overraskende, at der eksisterer et samarbejde mellem Forsvarets Efterretningstjeneste, FE, og den amerikanske efterretningstjeneste, NSA, om aflytning af internationale datakabler, der passerer gennem dansk territorium.

Åbenmundet Hjort i TV-program

Hjort bekræfter dermed oplysninger, som ikke hidtil er blevet officielt bekræftet. Hverken af ministre, tidligere ministre eller embedsmænd.

Hjort lægger i TV-programmet ikke skjul på, at han er fuldstændig klar over, at han bevæger sig ind i et tavshedsbelagt område. Og også at man står til fængselsstraf, hvis man bryder sin tavshedspligt:

ellers må jeg risikere fængselsstraf

“Nu vil jeg være forsigtig med, hvad jeg siger, og ellers må jeg risikere fængselsstraf, men jeg har i hvert fald været med til at orientere om, at den aftale fandtes,” sagde Claus Hjort Frederiksen direkte citeret - i tilknytning til, at han valgte at bekræfte eksistensen af FE-NSA-samarbejdet.

Claus Hjort Frederiksens hovedærinde i “Lippert” var at kritisere S-regeringen for dens hidtidige håndtering af sagen om sigtelser mod fem efterretningsfolk, herunder FE’s tidligere chef, Lars Findsen.

Eksperter: Hjort kan have brudt sin tavshedspligt

Eksperter vurderede tilbage i januar, at Claus Hjort Frederiksen i sin iver efter at kritisere regeringen kan have brudt sin tavshedspligt.

Tidligere analysechef i FE, Jacob Kaarsbo, er en af dem, der i januar betegnede Hjorts åbenmundethed som problematisk:

Jeg var ved at tabe både næse og mund på grund af detaljerne

“Jeg var ved at tabe både næse og mund på grund af detaljerne og de ting, som Claus Hjort Frederiksen sagde,” sagde Kaarsbo til TV2.dk

I samme artikel citeres jura-professor Sten Bønsing fra Aalborg Universitet, professor i strafferet ved Syddansk Universitet, Sten Schaumburg-Müller, og tidligere operativ chef i PET, Jørgen Bonnichsen, for at Hjorts åbenmundethed kan være et brud på tavshedspligten.

Selv forsvarer Claus Hjort Frederiksen sig med, at han i pressen blot bekræftede allerede kendte oplysninger.

Claus Hjort må her hentyde til, at den internationalt kendte whistleblower, tidligere CIA-agent Edward Snowden, tilbage i 2014 påstod, at der eksisterede et samarbejde mellem Danmark og National Security Agency (NSA).

Snowdens påstande var tilbage i 2014 genstand for en del presseomtale i Danmark, blandt andet i dagbladet Information. Men at der var hold i påstandene bekræftes først officielt med tidligere forsvarsminister Claus Hjort Frederiksens udtalelser til først Weekendavisen og dernæst TV2-programmet.

Claus Hjort tavs

Netavisen Pio har tirsdag spurgt Claus Hjort Frederiksen, om han stadig mener, at man står til fængsel, hvis man bryder sin tavshedspligt.

Vi har også spurgt Claus Hjort om, om han - i bagklogskabens ulideligt klare lys - i dag mener, at han kom til at sige for meget/talte over sig i TV-programmet Lippert.

har ikke reageret på Netavisen Pios henvendelser

Claus Hjort Frederiksen har ikke reageret på Netavisen Pios henvendelser.

Hjort Frederiksen udsendte 14. januar en pressemeddelelse, hvor han bekræfter, at han er sigtet, men afviser, at han kunne finde på at foretage sig noget, som kunne skade Danmark:

"Jeg kan bekræfte, jeg er sigtet efter straffelovens paragraf 109 for at have overtrådt grænserne for min ytringsfrihed. Jeg har ytret mig som Folketingsmedlem om en politisk sag, og jeg har ikke yderligere at tilføje for nuværende. Men jeg kunne aldrig drømme om at foretage mig noget, som kunne gøre skade på Danmark eller Danmarks interesser," skriver Claus Hjort i pressemeddelelsen.

Opdateret med januar-kommentar fra Claus Hjort Frederksen

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Truede medlemmer af Finansudvalget med op til to års fængsel, hvis de brød tavshedspligten i forbindelse med fremlæggelse af forslag til Finanslov for 2010

Der er stor forskel på, hvordan tidligere forsvars- og finansminister, Venstre-manden Claus Hjort Frederiksen, ser på brud på tavshedspligten før og nu.
I hvert fald understregede daværende finansminister Claus Hjort Frederiksen i august 2009 skriftligt over for medlemmerne af Folketingets finansudvalg, at brud på medlemmers tavshedspligt op til offentliggørelse af VK-regeringens forslag til Finanslov 2010 kunne give op til to års fængsel.

Venstre-folk nøjes med at true!

Mette Frederiksen fører blot realiteterne ud i livet!

Sådan er politikere så forskellige!

Putin truede med krig! Og førte den ud i livet!

I alle tre tilfælde skal man kende lusen på sin gang!

Den venlige bedstefar type! Som de ældre mænd i Enhedslisten! Masser af trusler men intet reelt indhold!

Den opstrammede tante som alle snart ved hvad vil! Der har været en del i dansk politik! Sjældent populære men nødvendige, især i krisetider!

Og så er der Putin i særklasse! Flere og flere indser at hans forgænger-model i Tyskland også elskede død og ødelæggelse blot for at nå sine mål! Beskytte sit folk!

Bundespräsident Frank-Walter Steinmeier besøgte 12. april Polen. En præsident der sammen med forbundskansler Merkel har styrket europæisk politik med nære venskaber og få trusler.

Men:

Den tyske præsident, Frank-Walter Steinmeier, har fået at vide af Ukraines regering, at han ikke er ønsket som gæst i Ukraines hovedstad, Kyiv.

Det siger præsidenten selv tirsdag.

Steinmeier havde planlagt et besøg i hovedstaden sammen med præsidenterne fra Polen, Estland, Letland og Litauen.

»Jeg var klar til det, men åbenbart – og det må jeg bare tage til efterretning – var det ikke ønsket i Kyiv,« siger Steinmeier.

Steinmeier har den seneste tid fået kritik for i flere år at have haft en relativt venlig og forsonende linje over for Rusland.

Efter at krigen i Ukraine er begyndt, har Steinmeier lagt afstand til Rusland og den russiske præsident, Vladimir Putin.

Alligevel er han altså ikke velkommen i Kyiv. Det skriver også den tyske avis Bild, der har talt med en ukrainsk diplomat.

»Vi kender alle Steinmeiers tætte bånd til Rusland. Han er ikke velkommen i Kyiv lige nu. Vi må se, om det ændrer sig,« siger diplomaten.

Steinmeier har tidligere også været tilhænger af rørledningen Nord Stream 2, der skulle transportere gas fra Rusland til Europa. Han har efterfølgende dog erkendt, at hans støtte »tydeligvis var en fejl«.

Han erkender desuden at have taget fejl af præsident Putin.

»Jeg håbede, at Vladimir Putin var i besiddelse af en lille smule rationalitet.«

»Jeg troede ikke, at den russiske præsident ville risikere sit lands komplette politiske, økonomiske og moralske undergang i jagten på en illusion om et imperie,« siger Steinmeier i et interview med Der Spiegel.

Zu einem geplanten gemeinsamen Besuch in Kiew teilte der Bundespräsident mit: "Mein Freund, der polnische Präsident Andrzej Duda, hat in den vergangenen Tagen angeregt, dass wir beide gemeinsam mit den Präsidenten Estlands, Lettlands und Litauens eine Reise nach Kiew unternehmen, um dort ein starkes Zeichen gemeinsamer europäischer Solidarität mit der Ukraine zu senden und zu setzen. Ich war dazu bereit. Aber offenbar – und ich muss zur Kenntnis nehmen – war das in Kiew nicht gewünscht."

Åbenhed og ærligheden i tysk politik er det de fleste danskere og europæere havde håbet på kunne være våbenet til fred og fordragelighed!

Ind imellem bestemmer vi ikke selv våbenet!

Iblandt kræves trusler!
Iblandt upopulære beslutninger!
Iblandt går verden over gevind og ender i krig!

En Paris-aftale, der kræver at alle sætter forbruget ned og omlægger produktionen i løbet af en alt for kort årrække, giver problemer med den politiske rekruttering verden over!

Grobunden for despoter ligner 30ernes store omlægninger af stål, kul, og fødevareproduktion. Alle skulle have biler, traktorer og flyvemaskiner. Men råstofferne manglede!

Aldrig har råstof-mangelgennemgang været større end efter corona-pandemien.

Alverdens lande bør sætte sig ned og lave en plan, således at forhastede politikere ikke komme til at styrte verden i grus.

Grunden er allerede lagt!

At skabe selvforsyning i større regioner, bliver det nye mantra!

Vesteuropa og Østeuropa viste sig at være en for stor region! Tilliden forsvandt, da russerne kom til at se at forsyninger af fødevarer især korn indenfor en kort årrække vil blive en mangelvare!

Kornkammeret Ukraine stod på ønskelisten!

Fødevareforsyningen efter Paris-aftalen er verdens vigtigste tema!

Putin forsøgte at være frontløber!

I Danmark kommer CO2-afgifterne til at reducere fødevareproduktionen med 10-15 %. Gang op med alverdens lande!

Gode politikere, der forstår at mangelvare-situationen og en galoperende inflation som i 30erne, er vores nye situation efter Paris-aftalen, bliver en mangelvare!

At indrømme tidligere fejl bliver en nødvendighed.

At energipolitik og klimapolitik er sikkerhedspolitik gik hurtigt at erkende for danske politikere.

At forsikre alverdens politikere at der er mad, varme og beklædning til hele jordens befolkning under Paris-aftalerne ført ud i livet, bliver hovedopgaven uden at trykke på knappen til atombomberne!

Klimaet er menneskeskabt fandt forskerne ud af i deres store søgen!

Freden er ligeledes menneskeskabt!

Men hvilke mennesker/politikere der skal til, ved forskerne endnu ikke!

Indtil videre er den venlige Merkel afprøvet! Det gik så længe hun sad der!

Mange amerikanske præsidenter er afprøvede! Det endte altid i krig!

I Europa har demokratiet frembragt mange ledere! De kunne stoppe en pandemi! Men en ny storkrig truer!

Militærstrateger og politiske spindoktorer analyserer og diskuterer.

Ingen forudså Putin angrebskrig. Bortset fra den amerikanske præsident!

Måske er trusler bedre end som så!

Slår du? Så slår jeg igen!

Efterretninger der har sin virkning!

Så længe det bliver ved trusler!

Erfarne politikere eftersøges! Overalt i verden!

Politikere der kan gøre deres pointe klar, så folk ved hvor de står!

Lukker Aalborg Portland? Eller lukke Aalborg Portland ikke?

Indtil videre er det blot trusler!

En CO2-afgift er nødvendig for klimaindsatsen, mener Liberal Alliances formand, Alex Vanopslagh, som ikke har noget problem med, hvis den grønne omstilling betyder, at Aalborg Portland må lukke.

Al cement må således importeres til danske vindmølle-fundamenter fra Gotland, hvor Grethe Thunberg ønsker den svenske cementproduktion stoppet!

Alle erhverv er truede, alle produktioner er truede, alt er truet!

Selv dyreliv, biodiversiteten og klimaet er truet.

Der er ofre overalt!

Først startede Putin med at redde sin nation. Lebensraum! 1930ernes nazipolitik!

Gode politikere søges! Folk der nøjes med trusler! Men finder løsninger!

Før 80 millioner mennesker ligger i graven som i 1940’erne. Hvor man løste 1930ernes problemer!

Dengang kendte man kun til oprustning! Og fjernelse af forsvarsforbehold!

Hvornår besøger den danske statsminister sammen med den finske og svenske og norske statsminister hærfører Putin.

Og forklarer ham et og andet!

I årevis har Sverige og Finland truet med at melde sig ind i NATO!

Hvad angår Sverige, Finland og NATO: De har en interessant fælles historie. Sverige regerede over Finland i er par hundrede år. Så tabte de Finland til Rusland i en krig, men Rusland accepterede en vis selvstændighed som Sverige ikke ville give dem. Senere blev Finland ven med Hitler efter en krig mod Sovjetunionen som de tabte begge gangene, men endte så som neutrale med ordene: "Svenskere er vi IKKE. Russere vil vi IKKE være, så lad os da være finner". En forbitret borgerkrig i Finland hører også med i beretningen hvor højre og venstrefløjen kæmpede indædt mod hinanden, så tanken om at de nu skal slutte sig sammen hvor Finland IKKE lader det bero på en folkeafstemning, men alene på den parlamentariske situation i landet, og hvor Sverige også har indtaget en neutral indgang til tingene, er en forunderlig måde at kunne iagttage hvordan verden ser ud af i dag. Et risikofyldt farvande de to lande træder ind i hvis de bliver medlemmer af NATO. Hvordan mon Rusland vil reagere: De ønskede ikke NATO til at omklamre landet. Nu ser det ud til at det sker alligevel, blot med et par andre lande der tidligere ville have forsvoret at det ville komme til at ske. I det lys kunne man tænke sig at Rusland hurtigt ville afslutte krigen i Ukraine og kaste deres "kærlighed" på Finland og Sverige før de to lande endte i NATO. Tiden vil vise det, men det er uhyggelige perspektiver vi kan risikere at skulle se frem til.

Det er ret uhyggeligt,, hvad finnerne har gang i. Hvis russerne er bekymrede for Ukraine som medlem af NATO, vil de være lige så bekymrede for Finland. Rusland har vist, at landet tager sikkerheden alvorligt, så der er helt klart en risiko for, at russerne vil forsøge at destruere det finske militær.

Der har været mange spekulationer om, hvorfor russerne ikke har sat alle deres tropper ind på at eliminere det ukrainske militær. Måske er svaret, at der står stærke reserver parat i baglandet, som er parat til at reagere på andre NATO-fremstød - fx i Finland?

Russerne kæmper - i egen selvopfattelse - for nationens liv. I krig og kærlighed gælder, at "perception is reality", så hvis russerne føler sig truet, ER de truet, uanset hvad Stoltenberg siger. Forsikringer om, at NATO er en forsvarsalliance, er nyttesløse, så længe russerne er overbeviste om, at USA og NATO går efter at ødelægge deres land. Senest har Biden opfordret til at udemokratiske kræfter i Rusland burde vælte Putin. Så russerne har faktisk noget at have deres paranoia i.

EU, USA og NATO er i færd med at føre et ideologisk korstog vendt mod Rusland og Kina. Men den globale liberalisme har spillet fallit, så og resten af verden hepper på Rusland og Kina. Det er kun os her i Vesten - som kun omfatter en femtedel af verdens befolkning - der ser Rusland og Kina som trusler. Resten af verden ser USA som den største trussel mod verdensfreden. EU er i denne sammenhæng bare en gammel tandløs kone uden en selvstændig udenrigspolitik.

Axel kunne du begrænse dine romaner lidt. Tak.
NATO og Sverige og Finland???? Tro ikke det ender med medlemskab, men med noget forhandling , hvor medlemskab indgår. Putin er utilregnelig, værre end Trump, og så længe løgnen spiller den største rolle i Putins ageren, er en løsning svær at øjne. Må dog håbe freden snart kommer.

Der er ingen i Danmarks historien der som Anders Fogh Rasmussen og Claus Hjort Frederiksen, som har skadet Danmark mere. En snyd sig fra at stå til ansvar for at sende Danmark i en ulovlig krig. En anden har bekræftet hemmelige efterretninger for offentligheden på TV i den bedste sendetid. Og begge har de to blå svindlere snydt og bedraget vælgerne ved at ødelægge Danmarks værdier og velfærdsstat ved at benytte Dansk Folkeparti og udlændinge politikken som brækjern - Og det selv om Venstre, ideologisk set, har en liberal holdning til indvandring.

- Det største bedrageri i Danmarks historien med det blå svindlerhold som arkitekt.

Før var Danmark et samfund med mennesker som den væsentligste værdi. Men takket være, særligt Venstre, har vi nu et samfund, hvor kun penge har nogen værdi. Almindelige mennesker er i dag bare en ting til fri udnyttelse af de bredeste skuldre uden samvittighed.

'Der er ingen i Danmarks historien der som Anders Fogh Rasmussen og Claus Hjort Frederiksen, som har skadet Danmark mere'. Har du glemt de radikale og indvandringen fra menap landene???

de to blå svindlere
det blå svindlerhold

det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark
det RØDE SVINDLERHOLD har hentet en etbenet pirat til Danmark
.

IH Kurt, spil dog en anden melodi: Den etbenede pirat.
Kan du ikke finde på andet??

Onsdagens budskap från Finland kan ses som ett ja till Nato, den analysen drar SVT:s politiska kommentator Mats Knutson.
– Finland kommer landa i ett ja till Nato och konsekvensen av det blir att också Sverige kommer göra det, säger Knutson.
Den finska regeringens utredning om ett eventuellt Natomedlemskap innehåller endast en redogörelse för de säkerhetspolitiska och ekonomiska konsekvenserna av ett medlemskap. Men det går ändå att urskilja vart Finlands är på väg i Natofrågan, säger Knutson.

– Rapporten är mycket tydlig med att säkerheten i Östersjöområdet blir starkare om Sverige och Finland går med i Nato.

SVT:s utsända i Finland, Liselott Lindström, är inne på samma linje.

– Försvarsminister Antti Kaikkonen sa att Finland nu inte bara ska tänka på detta året, utan också på den långsiktiga säkerheten, säger Lindström och fortsätter:

– Samtidigt konstateras att Ukrainakriget inte kommer gå över snabbt. I värsta fall kan det ta tiotals år. Så där mellan raderna kunde man utläsa att det fanns en positiv inställning till Nato.

Finlands statsminister: Besked snabbt
Under dagen har Finlands statsminister besökt Sverige och statsminister Magdalena Andersson. Marin poängterade vikten av ett enigt Finland och Sverige.

– Det vore bra om vi gjorde samma val i framtiden men det är inget krav, men det vore väldigt bra att göra samma val och ha samma tidsplan, sade Marin.

Beskedet om Nato väntas inom kort.

– Jag tror att det kommer ske snabbt – inom veckor, inte månader.

At følge dem man er i alliance med giver ind imellem tæsk!
Danske politikere elsker i dag NATO. Selv mandagstrænerne!
Når danskerne ikke føler sig truede, er vi parate til at kritisere vores partnere, især USA.
Og mandagstrænerne er især hårdhændede!

NATO's tidligere topgeneral advarer Danmark: - I skal gøre noget lige nu

Wesley Clark er overbevist om, at selve invasionen af Ukraine har været i støbeskeen i mere end ti år, og han fortalte mødedeltagerne, at der er masser af offentligt tilgængelige informationer, som kunne have fortalt os, hvad Vladimir Putin var i færd med.
- Men folk bekymrede sig ikke om det. Hitlers bog, 'Mein Kampf', var også tilgængelig for offentligheden. Folk troede det heller ikke, sagde Wesley Clark.
Fordi Vladimir Putin har sat hele sin fremtid ind på at vinde krigen, frygter Wesley Clark, at den den russiske præsident er villig til at bruge atomvåben.
- Når Putin truer med atomvåben, mener jeg, at det er farligt at tro, at han bluffer, sagde Wesley Clark under mødet.
Er det Baltikum næste gang?
Truslen har til dels lammet den vestlige verdens militære hjælp til Ukraine, og det, mener generalen, er farligt.
- Der er ingen forskel på den trussel, Putin kommer med nu, og den, han vil komme med, hvis han besætter Estland, Letland og Litauen, sagde Wesley Clark, der netop har set militæreksperter drøfte en invasion af Baltikum på russisk tv.
- Selvfølgelig vil en invasion ledsages af en atomtrussel. Når han går ind i Polen, vil Danmark så sige: "Vi kan ikke gøre noget, for der er en atomtrussel. Lad ham få Polen"? spurgte den pensionerede general tilhørerne fra Syddansk Universitet.

Ifølge generalen er der en chance for, at Vladimir Putin bliver udsat for et kup eller et attentatforsøg - især hvis han bruger atomvåben.
- Hvis han bruger et betydeligt atomvåben, tror jeg, at der er fornuftige russere, der vil gå imod det, sagde Wesley Clark, der sluttede mødet med at komme med en opfordring til alle danskere:
- Jeg vil se jer demonstrere i Københavns gader og andre steder for at støtte Ukraines præsident, Zelenskij, og forlange, at de europæiske regeringer gør noget. Lad ikke dette onde vedblive med at være i vores verden. Det er på tide at standse det, lød det fra generalen.

At skabe en Østersø-forsvarsunion med Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tyskland med to-tre hangarskibe med hver 50 angrebs-fly, der kunne angribe russiske styrker i samme øjeblik som de nærmer sig grænserne til ovenstående lande, ville være den afskrækkelse, der holder Putin ude og hjemme i Moskva.

Det ville naturligvis koste! Slå først Frede er det Putin forstår! Det eneste manden forstår!

Han findes i hver eneste skolegård! Gårdvagten kender ham på hans gang!

- Da tyskerne kom, tog det jo flere år, før Danmark kunne fostre en modstandsbevægelse, lød det fra general Wesley Clark.

Om de små elever i første klasse arrangerer demonstration i et hjørne af skolegården imod skolens trælse slagsbror, lyder som en vittighed!

Nej, gårdvagten må træde i karakter og glemme alt om kaffe, kage og pædagogiske konferencer på lærerværelset! Det er ude i frontlinjen at krigen vindes! Hver dag!
Generaler elsker forelæsninger og teoretiske udredninger! Zelenskij gør noget!

Danmark burde gå foran og danne en Østersø-forsvarsunion med 150 angrebsfly placeret på tre hangarskibe i Østersøen!

Det ville hr. Mein Kampf Putin forstå! Og især hans soldater!

Han er lynende intelligent/ beregnende, kan sno folk om sin lillefinger; men har et menneskesyn der, hvordan skal man benævne det: ikke eksisterende. Han har været fødselshjælper her http://fagforeningsfup.dk/vis1.php?side=sider/presse2011.htm og har som den eneste nye, efter den nye lov, tildelt denne mand retten til at drive a-kasse, selvom Rigsrevisionen i en rapport betvivlede at det krævede medlemstal overhovedet var tilstede. Hele forløbet her, der er meget speget, viser at denne mand, med det der gemmer sig hos ham, skulle have være stoppet for længst. Dels af Venstre og dels af en alt for passiv presse. At han nu står tiltalt i FE-sagen overrasker ikke os.

Om Sverige och Finland går med i Nato kommer det att få allvarliga konsekvenser, säger Dimitrij Medvedev, vice ordförande i Rysslands säkerhetsråd, i ett uttalande på torsdagsmorgonen, enligt Sky news.
Ryssland kommer att ”vidta åtgärder” i regionen om så sker, förklarar Medvedev och tillägger att ett medlemskap i Nato skulle påverka kärnvapenbalansen i Östersjöområdet, vilket skulle innebära att Ryssland i så fall ”måste återställa” den balansen.
– Vi skulle inte längre kunna prata om Östersjön som en kärnvapenfri zon, säger Medvedev.

Russerne truer og truer!

Hvem styrer egentlig i skolegården!

Hvem var her først? Hvem kom til? Hvem skal være her i fremtiden?

Zelensky kæmper! Vil vesteuropæerne kæmpe?

En Østersø-forsvarsalliance med 150 angrebsfly placeret i Østersøen kan give russerne noget andet at tænke på?

Angreb er det bedste forsvar! Tror Putin!

Taktikken er velkendt! Og ligetil!

Spørgsmålet er? Må vi andre være her?

Et forældrepar der træder i karakter! En gårdvagt der træder i karakter!

Blødsødne ældre enhedsliste mænd er skiftet ud med tre nordiske statsministre der ikke finder sig i noget!

#metoo Putin der en gang for alle sættes på plads!

At kvinder og børn skal rykkes af rode, fordi en Mein Kampf Putin tror at hans maskuline muskler skal bestemme alt!

Maskulisme Putins fald!

150 kampfly kunne fjerne Putins kamptropper på fem minutter.

I ethvert land omkring Østersøen.

Hvis blot Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Polen og Tyskland satte sig ned i morgen.

Og fik våbnene leveret af USA i overmorgen!

Tiden er kort!

En arvtager efter Putin kunne hurtigt følge hans ideer!

En sejr nu ville medføre et venligt og imødekommende land som Tyskland efter Hitler!

Men arbejdet skal gøres!

Nu! Hitlers ideer blev værre dag for dag!

Og Putin er nutidens Hitler!

Vi behøver ikke flere beviser!

Og alt imens taler vi i Danmark om brud på tavshedspligten!

Tavsheden er larmende! Stilhed før stormen!

I løbet af en nat nedlagde Mette Frederiksen et uskyldigt minkerhverv!

Hvis Putin vidste hvad han er op imod i Norden, ville han krybe i ly i Kreml!

Biden har læst manden!

Under 2. verdenskrig var amerikanerne de sidste til at aflæse Hitler!

Putin truer og truer!

Coronaen truede en hel verden og dens befolkning!

Vi opfandt våbenet imod coronaen.

Våbenet imod Putin er for længst opfundet!

Pearl Harbour eller P…. M…..

Kan finansudvalget og sikkerhedsudvalget holde på hemmeligheden!

Eller må statsministeren agere uden lovhjemmel?

Det er Europas og Norden og Danmark og verdens sikkerhed det gælder!

Verdens langfredag med modsat fortegn venter forude!

Nå ja. Nu kommer kineserne jo og fortæller os hvad vi må og ikke må for fremtiden 💀💀💀. Så kan det jo være lige meget 🤪🤪🤪.

Tavshedspligt er en god ting. Men, på nogle områder kan tavshedspligt jo også være det modsatte.
ALT afhænger af "situationen". Tavshedspligt kan begrænse muligheder for at få ting frem i lyset,som burde
lægges frem for befolkningen. Og meget der ikke burde praktiseres,kan dermed aldrig blive belyst men holdes skjult i det evindelige. Det gælder i en lang række tilfælde. Fordi der ikke kan tales højt om alting. Det er jo værd at tænke over.

Hvis tavshedspligten ikke fandtes ville der komme meget skræmmende frem i lyset. Kunne det være "sundt" for samfundet at AFSKAFFE tavshedspligten,af samme grund ? Og kun bibeholde den i særlige forhold.

Hjorten er og bliver min yndlingshadepolitiker. Ingen har som ham gjort livet surt for de fattigste danskere, og hvis jeg var religiøs, ville jeg glæde mig over at han vil brænde i helvede til evig tid.

Men i denne sag har han min fulde støtte. At det er forbudt at oplyse befolkningen om, at de danske efterretningstjenester samarbejder med repræsentanter for den største trussel mod verdensfreden, nemlig USA, er en skandale.

Faktisk burde det være strafbart at fortie den slags oplysninger.

Brud på tavshedspligten.

Greta Thunberg rasede! Putin tog konsekvensen! Hvor var demonstrationerne i Sverige? Da Putin brændte ukrainske byer ned?

Brud på tavshedspligten.

Paludan antændte en enkelt muslimsk bibel i en svensk gade i en svensk by. De nye svenskere gik på gaden og antændte den svenske infrastruktur, der passer på svenskerne og deres demokrati!

Sammenholdet i Norden er truet! Et Sverige der hellere smadrer eget infrastruktur end kæmper imod en ydre fjende!

- How dare you! Råber Greta Thunberg imod alverdens politikere!

Start med at rydde op i egne skuffer og hjem og gader!

Brud på tavshedspligten

I morgen skal klimaministeren foreslå at den grønne strøm i Danmark blive firedoblet!

En konsekvens af Greta Thunbergs hærgen overalt i vestlige medier?
Eller en konsekvens af Putins hærgen i Ukraine?

Brud på tavshedspligten!

Hvad mener svenskerne om Putin?
Hvad mener muslimerne om Paludan?
Hvad mener svenskerne om Greta Thunberg?

Brud på tavshedspligten!

En ydre fjende bekæmpes med grøn sammenhold i Danmark med en fire-dobling af solcellestrøm og vindkraftstrøm.

Uden at en eneste politibil brændes af i en dansk provinshovedstad!

Brud på tavshedspligten!

Ingen muslim i Danmark er i tvivl om hvor danskerne står!

Brud på tavshedspligten,

Vi siger sandheden! Klart og tydeligt!

Vi vælger vores krige med omhu!

Danskere som indvandrere!

Putin er fjenden! Putin tager den nemme klimaløsning! Putin går på strandhugst blandt naboerne! For at sikre sig lebensraum, energi og fødevarer!

Svenske muslimer har fået Paludan på hjernen!

Putin brænder bydel på bydel ned i Ukraine!

Hvor var muslimernes taknemmelighed over for et Sverige, der med åbne arme tog imod dem og forsvarede dem med svensk politi?

Hvor var Putins taknemmelighed overfor et Venligsindet Tyskland, der tog imod russisk gas og betalte den russiske velfærd!

Brud på tavshedspligten!

Hvornår hører vi den almindelige velintegrerede svenske muslim der tager bladet fra munden og tager afstand fra bål og brand i svenske gader!

Hvornår går svenskerne på gaden og i samlet flok demonstrerer imod Putin!

Brud på tavshedspligten!

Brud på svensk neutralitetspolitik!

Og langsomt ædes Sverige op indefra!

Putin er i virkelighedens verden ingen trussel!

Kun i Danmark!

Brud på tavshedspligten!

Takket være danske politikere der i Dansk folkeparti, Venstre og nu Socialdemokratiet tør sige sandheden!

Om indvandring, om muslimer, om amerikanere, om Putin!

Danmark er et frit samfund!

Lidt endnu!

Putin har vist at klimaforandringerne bliver diktatorernes kamp!

Kamp om mangel på råstoffer, fødevarer, energi, og viden!

Biodiversitet og religion hidser kun op på gader og stræder!

Brud på tavshedspligten!

I Danmark ved alle hvor vi står!

Nye grønne har endnu en plads i folketinget!

Så længe spares brandmændene! Så længe har utaknemmeligheden en røst!

Dansk demokratis 2%grænse holder lighteren i lommen!

Alle ved at fjenden hedder Putin! Selv danske muslimer bor i gasopvarmede huse og lejligheder!

Land følg eller land fly!

Grundforudsætning!

Brud på tavshedspligten!

Neutralitet er udansk! Viden er talebaseret! Putin er fjenden!

Selv i Sverige!

Annonce