Politisk kommentator: “Den ene mere dødssyge og utroværdige forklaring efter den anden”

Søren Pape Poulsens mange forklaringer i sagerne om usandhederne om hans mand og møder i Caribien får drøje hug fra kommentatorer.
Foto: Pressefoto, Andreas Houmann, Det Konservative Folkeparti
De konservative holdt i weekenden landsråd, men et spørgsmål overskyggede alt - nemlig historierne om Søren Pape og hans mand, Josue Medina Vasquez Poulsen.

Inden Ekstra Bladet bragte den første historie om at Søren Pape Poulsens mand, som Pape Poulsen ellers havde påstået, i virkeligheden ikke var præsidentens nevø,  kaldte den konservative partileder det en “grov indblanding” i hans privatliv.

Siden er det kommet frem, at Pape Poulsens mand heller ikke er jøde, som Pape Poulsen har påstået over for den jødiske menighed i Danmark.

Endelig er det kommet frem, at Søren Pape Poulsen, i sin tid som justitsminister, sammen med de daværende ministerkolleger Inger Støjberg og Mai Mercado, har været på et uofficielt ministerbesøg i Den Dominikanske Republik.

Søren Pape Poulsen forsøgte sig fredag med en forklaring på Facebook, hvor han skriver:

“Min mand har sagt ting, som er forkert, mens andet er baseret på misforståelser. Det er oplysninger, som også jeg har viderebragt, men i god tro.”

Om møderne med de dominikanske ministre, skriver han videre: “Det står klart for mig, at jeg ikke skulle have mødtes med de politikere, uden jeg forudgående havde informeret og rådført mig med den danske udenrigstjeneste. Jeg fortryder de møder.”

Skriger til himlen

Søren Pape Poulsens skiftende forklaringer i sagerne er et problem, mener flere politiske kommentatorer. Så store problemer, at det er et reelt problem for hans statsministerkandidatur, mener politiske kommentator Hans Engell:

“Den konservative partiformands markedsføring af Josue som nevø til en præsident, hans jødiske opvækst samt den mystiske og uanmeldte rejse af Pape og to andre ministre til Caribien skriger til himlen,” lyder det fra den tidligere minister og tidligere formand for de konservative..

“Især fordi Pape har rodet sig ud i den ene mere dødssyge og utroværdige forklaring efter den anden. Skælder ud på Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. For derefter at ty til en undskyldning,” skriver han.

Hans Engell mener, at Pape Poulsens mange skiftende forklaringer er et problem for hans mulige statsministerkandidatur, da det skaber tvivl om hans lederevner blandt de øvrige blå partier.

Forklar-mig-røv

Heller ikke hos konkurrenten B.T. er der meget ros tilovers til Papes mange skiftende forklaringer.

Avisens faste politiske kommentator Søs Marie Serup mener, at sagerne sætter spørgsmålstegn ved den konservative partileders dømmekraft:

“Det handler om karakter, og derfor er det ikke kun et spørgsmål om private forhold, men også om Søren Pape Poulsens dømmekraft - og dermed egnethed som statsminister. Det er blevet en sag, som ikke kan lukkes, og det er i sig selv et problem,” skriver hun og fortsætter:

“Mange ville nok have haft et skævt smil til overs for en forklaring om, at kurmageri kan afføde lidt pynt på den personlige fortælling. Hvad der til gengæld ikke er den store forståelse for, er gentagne omgange forklar-mig-røv (undskyld udtrykket),” siger Søs Marie Serup.

David Troels Garby-Holm er redaktør og souschef på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Jacob Ellemann har tidligere udtalt, at han ikke stoler på Mette Frederiksen. Gad vist om han stoler på Søren Pape nu, og vil sidde i regering med ham, efter Søren Papes mange løgne?

Det vil Ellemann utvivlsomt, hvis det bare får ham til magten. Ære og selvrespekt er ikke noget man gør i, ovre på den borgerlige fløj.

Jeg er også fortørnet over Papes løgne og bortforklaringer!
Mener også Papes mand har besøgt forsk. Organisationer og radiostationer i den Dominikandke republik, med sig havde han en sekretær fra det konservative.
Spørgsmålet er: Er det de konservative der har finansieret turen om hvorfor!
Efter forlydender, skulle turen være et led i Josuia’s vej til det danske politiske arbejde!

Er det ikke ved at være på tide, at bilag osv. bliver gennemgået, fra diverse rejser, møder o.l.

Hvem har mon betalt for flybiletter til alle dem der var med i Caribien

Vi må næsten håbe, at det er skatteyderne der har betalt. Alternativet er jo, at nogle andre udenoms demokratiske personer elle organisationer har betalt rejsen, fordi de har jagtet en økonomisk eller en politisk fordel.
Og det store spørgsmål: Hvem hulen er det i administrationen der har organiseret rejsen, og har vedkommende osse bidraget til, at en uvedkommende ven til Pape pludseligt kunne fremstå som dansk viseminister. Det må - og skal - undersøges til bunds. Vi kan ikke have udenoms demokratiske kræfter i Statsadministrationen.

Det kan måske være en gave fra Lars Løkke Rasmussen, og han er jo kendt for at betale alt af egen lomme.

.
Mon ikke det (måske) er Søren Papes mand, Josue Medina Vasquez, der har tjent penge på rejsen, fordi han (muligvis) har en turistvirksomhed i Den Dominikanske Republik. Tja, og måske er deres møder og "hemmelige" (ferie)rejse(r) finansieret af statskassen (danskernes fælleskasse), who knows. Det må nogle andre med indsigt jo grave videre i. Men de mange blå medier graver jo nok ikke så dybt i den blå blok. De blå har været optaget af urimelig personhetz på Mette F. og været mink-djævle-besatte i langt over et år, fordi blå fløj syntes minkpelse blev vigtigere end menneskeliv, åbenbart.
Dæleme komisk vildledning, at visse "målinger" udnævner Pape til at være "troværdig", når han netop befinder sig i Cepos-blå, og han desuden har formået (taktisk) at skjule sig meget som formand, uden at blive nær så "snavset". Også under pandemien kørte Pape under radaren og har mest brugt Rasmus Jarlov som mink-skytsvåben i stedet for ham selv.
De rige i borgerskabet i Nordsjælland, der da selv er ligeglade med "de der mink-bønder" i Jylland og Venstres mink-besættelse, hoppede nok over til de Konservative i den periode.
Nåh men...
Svært for os gængse danskere at gennemskue/vide det, men...
De Konservative og blå blok har jo travlt med at påtale konstant, at der mangler arbejdskraft herhjemme, og stod nærmest som griske gribe i skænderier hvilke blå kommuner der skulle have, KUN, de yngre Ukrainske flygtninge, fordi de så dem som arbejdskraft.
Det kunne være interessant at vide, hvad Papes mand egentlig bidrager med af VÆKSTværdi her i Danmark? Med blå blok og den liberalistiske Cepos-sekt-retorik, så skal mennesket jo "effektiviseres" endnu mere, mennesket skal arbejde til det vælter omkuld, og menneskebørn skal formes korrekt og perfekt til at give mest mulig afkast. Som perfekte fejlfrie veldrejede (billige robuste) møtrikker til maskineriet i Cepos-excel-arket, til borgerskabets erhvervsejere.

Men "pas på". Liberalismen sparker altid kun nedad og tåler ikke der bliver sparket opad. Søren Pape benytter også gerne de riges typiske "jantelov og misundelses-offerkort" – i aggressiv forsvar imod de anstændige hæderlige danskere der ytrer sig – hvis de rige i overklassen bliver fornærmet og bliver kritiseret for grådighed, fusk, bedrag, egoisme eller lign. Lidt ligesom når islam-tilbedere bliver fornærmet og benytter deres typiske "racisme-offerkort" i forsvar imod danskerne, når deres ego-islam eller macho-kultur kritiseres.
Liberalismen og overklassen ser andre mennesker (danske arbejdere) som "undersåtter" der skal udnyttes/undertrykkes/udsultes. Islam-tilbedere ser andre (jøder, kristne, vantro) som "andenrangsborgere", der skal bekæmpes ifølge koranen, og udnytter gerne de "kristne" danskeres velfærdskasse. Begge dele er egoist-ideologier/religioner, der gerne bygger en mur omkring sig selv i deres egne parallelsamfund. Både i rigmandsghettoen og islamghettoen, findes der flest grådige, svindlere, egoister, bedragere, løgnere, kriminelle, taler med flere tunger, narko, udnytter andre, læser jura for at forsvare sig selv eller deres svindel/religion, m.m. Og tja, både Nye Borgelige (plus tilbedere) og Islam Religionen (og dens tilbedere) har en del tilfælles – de dyrker, hædre og ære en macho-kultur, og til tider vold, våben, m.m. Og de går ikke på kompromis med deres ego-overbevisning der kun skal gavne dem SELV, og vil ikke forhandle, og da slet ikke i et dansk demokrati.

Liberalisme-egoismen forstår vitterligt at skabe ubalance, ulighed og utryghed i et samfund.
Islam-relgionsegoismen forstår vitterligt at skabe ubalance, ulighed og utryghed i et samfund.

Jeg må indrømme, at jeg som DANSKER med RØDT flag – med danske værdier, frisind, frihed, og tryghed i at løfte i flok fordi ingen skal svigtes – er p..... træt af både EU-magten, liberalisme og islam, som skader og smadrer vores danske velfærdssamfundsmodel.
Vores velfærdskasse til de gængse DANSKERE er blevet taget som gidsel, imellem de to ideologiers egoisme og grådighed.

......

SELVSTÆNDIG VIRKSOMHED
Ifølge disse oplysninger...
https://www.regeringen.dk/media/5517/justitsminister-soeren-pape-poulsen...
...ser det ud til at Josue Medina Vasquez er selvstændig med en turistvirksomhed (fra juni til august) i Den Dominikanske Republik. Derfor muligvis intet CVR-nummer her i Danmark.

Vi danskere ved det ikke, men noget tyder (måske) på, at ham Josue (måske) ikke rigtig bidrager med arbejdsindsats/skat til vores danske samfund, skat/fælleskasse og velfærd. Men mon dog ikke at han helt kvit og frit alligevel får behandling på vores sygehuse, hvis han bliver syg, og derved også får omsorg af vores kære offentlige ansatte af sygeplejerskere og danske læger der knokler, fordi blå blok bevidst har kørt sygehusene (og plejehjem) på kanten i årevis, fordi blå blok i bund og grund er ligeglade med offentlig ansatte, der konstant skal nedgøres/udskammes af blå blok og blå medier, fordi de blå ønsker at udrydde dem og udrydde danskernes velfærdssikkerhedsnet. Udrydde vores danske/nordiske velfærdssamfundsmodel, fordi de rigeste liberalister aldrig rigtig bliver glade og tilfredse med deres luksus-liv og velbehag, før alle andre danskere bor i husvogne som i USA, får dårligere arbejds- og levevilkår, færre rettigheder, mindre frihed og større utryghed.
Læs resten af tidligere kommentar:
https://piopio.dk/hk-formand-i-angreb-paa-pape-putter-kvinder-i-stereoty...

.........

Andre kommentarer:

DE BORGELIGE LIBERALES "NÆSTEKÆRLIGHED"
https://piopio.dk/isabella-arendt-stiller-op-de-konservative#comment-24911
......

NEJ TAK TIL NYE BORGELIGE, USA OG MACHO-KULTUR
https://piopio.dk/trumps-ambassadoer-forarger-saa-fattige-er-danskerne#c...
.......

PAPE LIGNER FOR NOGEN EN "HYGGE-ONKEL", MEN ER KOLD OG KYNISK
https://piopio.dk/pape-er-den-mest-trovaerdige-og-metal-indgaar-pilotove...
.......

Groft sagt:
1. Har Pape løjet?
2. Har Pape været dum og naiv?

Hvad er værst for en selvudråbt statsministerkandidat?

Mit svar ville være:
2: Det er værst, hvis Pape har været dum og naiv.

Hvorfor: Jo, det kan være en absolut fordel, hvis man som politiker er i stand til at lyve.

Søren Pape er jo fuld af løgn, og man sidder jo bare og venter på at næste "bølge" af usandheder fra ham, lander på diverse forsider, så bliver det spændende at se, hvem han så smider ind under bussen, sin hund evt?.

Papes dømmekraft : Ikke bestået. Har Papes mand arbejdstilladelse i Danmark ? Bruger han den ?

Det er muligt at opnå opholdstilladelse gennem ægteskab og ikke kun gennem arbejdstilladelse.

Pape kaldte i går Mette Frederiksen regering/styre for TUSINDÅRS RIGET! Det samme som nazisterne kaldte det tredie rige

Det er forhåbentligt løgn, men vil du ikke oplyse hvor det er sagt, så vi kan fakta chekke😉

Nej, Nazisterne kaldte Tyskland for 'Dritte Reich'. Det 3. rige. Tusindsårsriget er noget helt andet og funderet i bibelen.

"Tusindårsriget er en bibelsk forestilling om et jordisk lykkerige forud for dommedag. Ifølge Johannes' Åbenbaring, 20,1-6 fængsles Satan ved tidernes ende i 1000 år, mens Kristus og de troende hersker på Jorden; derefter indtræffer dommedag og skabelsen af en ny Himmel og en ny Jord."
https://denstoredanske.lex.dk/tusind%C3%A5rsriget

Jeg kunne godt tænke mig at vide hvem der har finansieret rejsen og ophold til Den Dominikanske Rep. Er det det offentlige eller er det Konservative. Mai Merkado og Inger Støjberg var også med på rejsen. Spørg dem hvad formålet med rejsen var og hvem der har betalt rejse og ophold der.

Og nu vil han også skilles - LEVEBRØDSPOLITIK NÅR NU UANEDE HØJDER - ha ha ha

Da jeg i sin tid flyttede til Brasilien, fandt jeg et land med så udbredt korruption at de rakte helt ud i selv de mindste flækker og langt ind i urskoven og helt ud i de fjerneste egne. Brasilien ligger på en 38. plads i verden når det kommer til netop korruption. I den Brasilianske befolkning opfattes korruption som 'a fact of life', det er lige så almindeligt som alt andet der hører til det daglige liv, de har aldrig kendt andet. Og alle deltager i korruptionen, uden undtagelser. Hvis du ikke modtager bestikkelse, så betaler du bestikkelse. Endnu inden vi nåede ud af lufthavnen, var jeg selv involveret i bestikkelse. Min hund var ankommet med fly fra Frankfurt, mens vi selv var ankommet fra Paris, nogenlunde samtidigt. Vi fik oplyst at det ville tage tre dage at få ham (hunden) udleveret. En 20 dollar seddel under bordet, frigav ham dog 40 minutter senere.

Hvorfor fortæller jeg dette?

Den Dominikanske Republik ligger på en 45. plads når det kommer til korruption, de er altså mere korrupte end Brasilien.

Selvom der også er korruption i Danmark, så ligger vi blandt de allermindst korrupte lande i verden, måske derfor er de danske politikere (Læs Pape og Støjberg) så uendeligt naive, når det kommer til mellem- og sydamerikanske lande, måske ville de bare have en lækker ferie.

Annonce