Hvornår bliver det til noget for de nedslidte, DF?

Under valgkampen agerede DF som Løkkes glade kamikaze-tropper i kampen mod tidligere tilbagetrækning. Nu kan DF slet ikke vente på en løsning. Hmm?
Dansk Folkeparti har henover sommeren lanceret en ny kampagne-hjemmeside omkring tidligere tilbagetrækning for landets nedslidte: Hvornår bliver det til noget, Mette? med henvisning til Socialdemokratiet forslag om tidligere tilbagetrækning for nedslidte danskere, som blev præsenteret i januar måned.

Dansk Folkeparti selv er flikflakket frem og tilbage

Tidligere tilbagetrækning for landets nedslidte har været et varmt ønske, som både fagbevægelse og partierne til venstre for midten længe har advokeret for, mens Dansk Folkeparti selv er flikflakket frem og tilbage.

Billedtekst: Læs mere på Dansk Folkepartis kampagnehjemmeside her.

Dansk Folkeparti spørger skælmsk og sarkastisk til hvornår det hele bliver til noget. Det korte svar er, at det gør det lige så snart Dansk Folkeparti dropper deres julelege, sætter Christiansborg-drilleriet på pause, går ansvarligt ind i diskussionen og finder viljen til at sikre opbakning til en differentieret tilbagetrækning for dem, der startede tidligst på arbejdsmarkedet.

Dansk Folkeparti sidder selv med de afgørende mandater. Og har dermed nøglen til en løsning.

DFs forvandling til lurepassende bureaukrater

Men indtil nu har Dansk Folkeparti forsøgt at underminere de nuværende bud på løsninger for de nedslidte.

Først valgte Dansk Folkeparti lurepasser-logikken

Først valgte Dansk Folkeparti 'lurepasser-logikken' ved at svare at man ikke kunne tage stilling til noget før det forestående folketingsvalg.

Dernæst valgte Dansk Folkeparti 'embedsapparats-logikken' der tilsagde at tidligere tilbagetrækning potentielt set – af tekniske årsager – kunne være i strid med velfærdsforliget fra 2006.

Alt sammen selvom Dansk Folkeparti forsikrede danskerne om at de egentligt støttede principperne og Kristian Thulesen Dahl med store armbevægelser på sin egen blog erklærede: ”Selvfølgelig skal nedslidte kunne komme tidligere på pension. Så lad os komme i gang nu!”

Det er med andre ord den helt store vandrutsjebanetur, som Thulesen Dahl og resten af Dansk Folkeparti har kastet sig på. Den er fyldt med bump, spiraler og tunneller før den kommer til det afsluttende maveplask.

Det forbliver ved det store maveplask for Dansk Folkeparti, så længeThulesen Dahl fortsætter med at optræde som et talende jakkesæt

Det forbliver ved det store maveplask for Dansk Folkeparti, så længe de vælger at de vælger at sky ansvaret og så længe Thulesen Dahl fortsætter med at optræde som et talende jakkesæt.

Lad os komme i gang nu

Virkeligheden er at arbejderne ude på byggepladserne, slagterierne og plejehjemmene fortsat har brug for at blive taget seriøst af politikerne. De har brug for en tryg og værdig tilbagetrækning. Og det er ikke seriøst, når Dansk Folkeparti fortsætter med at tale som over-bureaukraterne og hellere vil drille end lave politik.

De nedslidte danske hårdt brug for Dansk Folkepartis tilbageværende 16 mandater

Thulesen Dahl burde huske hvem han er sat i verden for. Og han burde huske sine egne ord: ”…lad os komme i gang nu!”. De nedslidte danskere hhar årdt brug for Dansk Folkepartis tilbageværende 16 mandater.

Jens Jonatan Steen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Bare vent så snart Mette Frederiksen får noget konkret på bordet med arbejdsmarkedet parter, så kommer df løbende og vil være med, hvis det lykkes.

Annonce

Annonce