Annonce

Ny B.T.-redaktør er borgerlig helt ind i knoglerne: ”Venstreorienterede er sådan nogle, der…”

Simon Richard Nielsen er ny chefredaktør, og vil skrive til ”voksne mennesker, som går på arbejde.” Sådan lyder det i Ekstra Bladet-podcast.
Foto: Berlingske Media
Simon Richard Nielsen, chefredaktør for B.T.
Efter Pernille Holbøll blev fyret som chefredaktør på B.T. efter lidt over et år på posten, er der nu en ny mand i chefredaktørstolen i Pilestræde.

Han hedder Simon Richard Nielsen. Han har tidligere været redaktør på Euroinvestor, under Berlingske Media, som han også i denne omgang skal stå i spidsen for samtidig med jobbet på B.T.

I forbindelse med offentliggørelsen af jobskiftet gjorde Simon Richard Nielsen meget ud at fortælle, at han er borgerlig, og at B.T. skal være et borgerligt tabloidt medie.

I fredagens udgave Ekstra Bladets podcast ’Q & Co', som bestyres af Henrik Qvortrup, var Nielsen gæst, og her satte han lidt flere ord på, hvad han egentlig mener.

Hjælp hos kommunen

I podcasten lyder det således fra den nye chefredaktør, som med egne ord er borgerlig helt ind i knoglerne, og som i øvrigt har tænkt sig at genindføre den ellers afskaffede leder-artikel.

”BT er et borgerligt tabloidt medie. Og det kan være, du gerne vil høre hvad det betyder. Det betyder at vi henvender os til borgerlige mennesker. Voksne mennesker i Danmark som går på arbejde og passer deres job, kerer sig om sig selv og tager ansvar for sig selv og deres nærmeste og familie og deres fædreland,” lyder det fra Simon Richard Nielsen.

Han bliver derefter spurgt af værten Henrik Qvortrup, om ikke også venstreorienterede mennesker gør sådan.

Til det svarer den nyslåede chefredaktør: 

”Jo, men det er ikke… Venstreorienterede for mig er sådan nogle, der spørger, hvordan kan kommunen hjælpe mig med at udfolde mit liv bedst, og hvis det går galt i livet, hvordan kan staten hjælpe mig.” 

Han glatter dog en smule ud, og fortæller at hans definition af borgerlig er meget bred, og at det ikke er et spørgsmål om rød eller blå blok, men nærmere skal forstås som et værdigrundlag.

Han vil med egne ord have, at B.T. skal tale til danskerne, som der er flest, det fortæller han med reference til tidligere konservative statsminister, Poul Schlüter, som engang udtalte, at 90 procent af danskerne var konservative uden at være klar over det.

Souschef, journalist og redaktionssekretær.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Hold da op. Simon Richard Nielsen må da være lige så borgerlig som han har lyst til. Men som chefredaktør kunne man nok forvente lidt mere intelligens.
Sine betragtninger om venstrefløjen, som trods alt er ca. 50 % af befolkningen, er direkte stupide.
Der skal da nok være nogle nassere på venstrefløjen, men DET er der afgjort også på højrefløjen, hvor den største sportsgren er skattetænkning, momssvindel og bedrageri m.m. Gode borgerlige dyder !!!!!

Ja han må da have fis i kasketten når han mener venstre fløjen nasser på samfundet det er da de borgelige som svindlede igennem nullerne og gør det stadig svindler i habitter vil læse bt måske får de nogle gode råd til hvordan de skal undgå at betale til samfundet det er jo deres egen penge så skider vi på fællesskabet er det det Simon R.Nielsen mener.

Han virker unægtelig ikke særligt klog.

“Jeg er ikke så konservativ, at det gør noget!”

“Ideologi er noget bras!”

“Det går ufatteligt godt!”

“Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet!”

Tænker man på fru Mette Frederiksens regeringstid, ja, så har hun måske ikke udtrykt sig på samme måde som den gode gamle Poul Schlüter, men til gengæld passer hendes handlinger som fod i hose eller hånd i handske på Schlüters formuleringer!

Om hun ville det eller ej!

Sådan blev det bare!

Og måske det blot er vilkårene når man vil genvælges i det danske demokrati og folkestyre!

Fejl fejes ind under gulvtæppet med mere! For at skjule mest muligt af en upopulær politik! Der sagsøges ved næste valg!
Ideologi er noget bras når brede flertal ønskes etableret så ingen kan pege fingre ad nogen eller noget ved det næste valg!
Det går ufatteligt godt har fru Mette Frederiksen gentaget igen og igen! Hun bruger blot ordet historisk! Historisk mange i arbejde! Historisk få arbejdsløses! Eller et andet “verdens mest ambitiøse klimaaftale! Verdens mest ambitiøse grønne klimamål! Jo det går ufatteligt godt! Skal man tro Mette, nu også Lars og nu sandelig også Jacob! Tror man at man er statsminister, ja, så går det ufatteligt godt!

Kun Lars Løkke modererer sprogbrugen og taler til mange radikale vælgere, der altid tøver på det ufatteligt gode, med mindre de har en sjælden statsministerkandidat!

Jeg er ikke så socialdemokratisk at det gør noget! Må vi forstå fru Frederiksen mener!
Jeg er ikke så liberal at det gør noget! Indser alle i Venstre vedrørende Jacob Ellemann.
Jeg er ikke så moderat at det gør noget! Dog DF, NB og DD synes at Lars Løkke har ladet sig diktere til Moderation i forhold til muslimer!

Så måske er Lars Løkke præcist så moderat at det gør noget!

Og venstreorienterede er sådan nogle, der….vil have deres ytringsfrihed! Selv når de går på arbejde!

Folk på gulvet ved hvad der daglig bliver fejet under gulvtæppet, ved at ideologi ikke afgør folks rettigheder, ved at det går ufatteligt godt når arbejdsgiver og medarbejdere trækker på samme hammel, og at engang var arbejdsgivere konservative og arbejderne socialdemokrater!

I dag er de alle blot voksne mennesker, som går på arbejde!

Mette Frederiksen elsker arbejde!

Så meget at partiledere og folketingsmedlemmer overalt på Christiansborg sygemeldes med stress!

Og aldrig har en ungdom mistrivedes så ufatteligt historisk godt!

Barnets tre første leveår er altafgørende for barnets voksne personlighed og styrke!

I Danmark passes alle vuggestuebørn i socialdemokratiske underbetalte, underbemandede, ufaglærte velfærdsinstitutioner!

Der er intet fejet under gulvtæppet!

Det går ufatteligt godt!

Højreoreienterede er sådan nogle, som kun tænker på at udnytte andre så meget som muligt for egen vindings skyld. Med mindre det er en som kan være til gavn for dem økonomisk. Og dem der har det svært i livet er helt sikkert selv skyld i det og har fortjent det. De er jo selv skyld i det. Se bare Arne. Han kunne bare have fundet sig et kontorjob. Men nej. Arne kræver skattebetalt tidlig pension.