Annonce

Vanopslaghs fyrede gulddreng rykker videre til nyt parti

I sidste uge blev Liberal Alliances kampagnechef fyret - nu har Morten Messerschmidt & Co. hyret Vanopslaghs wunderboy
Foto: Privat
Alex Vanopslagh (LA), formand og Mads Korsholm, nu tidligere kampagneleder
I sidste uge blev Alex Vanopslaghs og Liberal Alliances gulddreng, kampagnechef Mads Korsholm, fyret på grund af samarbejdsproblemer.

Men nu oplyser Mads Korsholm i opslag på LinkedIn og Facebook, at han er blevet headhuntet af Dansk Folkeparti til en nyoprettet stilling som kampagnechef:

“Jeg er glad for at kunne meddele, at jeg fortsætter på Christiansborg, når jeg til sommer - efter endt barsel - tiltræder som kampagnechef i Dansk Folkeparti.”

Korsholm menes at have en stor andel af æren for Liberal Alliances gode valgresultat i 2022, hvor partiet nåede igennem til mange unge vælgere via friske og livlige opslag med partilederen Alex Vanopslagh på det sociale medie TikTok. Han tilskrives også en del af æren for LA's fortsatte succes efter valget.

Korsholm har blandt andet været med til at arrangere politiske talkshows med Alex Vanopslagh rundt om i landet i store sale, som har trukket - og trækker - fulde huse. Tilstrømningen er bemærkelsesværdig - ikke mindst fordi en adgangsbillet til takshowet koster 99 kroner.

Korsholm skriver, at Dansk Folkeparti “stod klar med pen og papir” efter at han blev fyret fra Liberal Alliance:

tør lege, eksperimentere og skubbe til de kommunikative grænser

“Hvis jeg skulle fortsætte på Christiansborg, var det vigtigt for mig, at det kunne ske i et parti, der tør lege, eksperimentere og skubbe til de kommunikative grænser. Dét tør Dansk Folkeparti. Derfor var det en no-brainer, da de stod klar med pen og papir efter min afsked med LA.”

Korsholm skriver, at hans opgave hos Dansk Folkeparti på mange måder bliver den samme, som den opgave han udførte hos Liberal Alliance:

“Danmark skal have en borgerlig regering.”

placeholder

 

Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt, byder torsdag morgen Mads Korsholm “stort velkommen” i et opslag på det sociale medie X:

“Vi glæder os til samarbejdet,” skriver DF-formanden - efterfulgt af en smiley og det danske flag.

Ærgrer sig over forløbet

I sidste uge fortalte Mads Korsholm åbent om sin fyring fra Liberal Alliance. I opslag på Facebook og LinkedIn.

“I går morges blev jeg fyret i Liberal Alliance. Tre uger inden min barselsorlov, blev jeg præsenteret for en fyreseddel af partiets nye sekretariatschef. Jeg respekterer beslutningen, om end jeg er en smule chokeret over den,” skrev Korsholm og forklarede, at fyringen ikke skyldtes en metoo-sag eller at han havde stjålet af kassen, men derimod samarbejdsproblemer:

Samarbejdet fungerede ikke og har ikke gjort det i nogle måneder

“Samarbejdet fungerede ikke og har ikke gjort det i nogle måneder, og sådan er det bare nogle gange.”

“Jeg er ærgerlig over forløbet, som jeg også mener har været langt mere dramatisk, end det behøvede. Ikke desto mindre vil jeg af kærlighed til mine nu tidligere kollegaer og projektet generelt ikke kommentere det yderligere. I stedet vil jeg benytte lejligheden til at sige tak.”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Mads Korsholm er garanten -
Væk med Morten Koch imaget - Nu skal der sparkes liv i DF - Daddy Messerschmidt og Granny Kjærsgård vil markedsføre partiet med små letforståelige budskaber på det sociale medie Tik Tok - 🤭