Annonce

Nye Borgerliges unge håb: “Den feministiske ideologi er en kræftsvulst”

Nye Borgerliges formand vil ikke tage afstand fra udtalelsen: “Vi har hver især vores måde, vi udtrykker os på”
Foto: NB
Mikkel Bjørn (Nye Borgerlige), medlem af Folketinget
“Den feministiske ideologi, som den jævnligt udfolder sig i Danmark, er en kræftsvulst, der skal standses i opløbet.”

Sådan skrev Nye Borgerliges unge håb, det nyvalgte folketingsmedlem Mikkel Bjørn på Twitter i juli.

En kræftsvulst, der skal standses i opløbet

placeholder

 

Over for Berlingske uddyber Mikkel Bjørn:

“Hvis deres ideologi spreder sig, kommer den til at fordærve forholdet mellem mænd og kvinder. For hvis der hele tiden skal skabes en konflikt baseret på den forkerte præmis, at der er et mandsdomineret patriarkat, som undertrykker kvinderne, får vi et fattigere og mere ulykkeligt samfund.”

Han betegner samtidig feminismen som “nymarxistisk” og “løgnagtig”.

Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, understreger i et sms-svar til Netavisen Pio, at hun og Mikkel Bjørn udtrykker sig på hver sin måde:

“Vi har hver især vores måde, vi udtrykker os på.”

Men sammenligningen mellem feminismen og en kræftsvulst tager Vermund ikke afstand fra:

“Vi går netop ind for ligestilling mellem kønnene, og vi bryder os ikke om, når feminisme bliver til en kamp mod mænd.”

Hovedtørklæde er et torturredskab

I juni - i forlængelse af debatten om tørklæder i folkeskolen - betegnede Mikkel Bjørn det muslimske hovedtørklæde som et torturredskab:

“Det muslimske tørklæde er et fængsel og et torturredskab. Selvfølgelig skal vi ikke tillade yngre piger i skolen at bære rundt på det,” skrev han således på Twitter.

placeholder

 

I sit sms-svar tager Vermund igen ikke afstand fra Mikkel Bjørns sammenligning mellem det muslimske hovedtørklæde og et torturredskab. Vermund udtrykker derimod Nye Borgerliges holdning med et noget anderledes ordvalg:

“I Nye Borgerlige mener vi, at det muslimske tørklæde er kvindeundertrykkende. Vi ønsker ikke at tillade piger at bære muslimsk tørklæde i skoletiden eller kvinder i offentlige stillinger at være tildækkede.”

Tidligere medlem af Konservativ Ungdom, men herfra blev han ekskluderet

Mikkel Bjørn er tydeligvis Nye Borgerliges unge håb. Straks efter valget til Folketinget blev han valgt til gruppeledelsen som gruppenæstformand.

Mikkel Bjørn har været formand for Nye Borgerliges Ungdom fra 2016 til 2021.

Før det var han medlem af Konservativ Ungdom, men herfra blev han ekskluderet i 2016, fordi han ikke ville stemme på De Konservative. Begrundelsen var at moderpartiets udlændingepolitik var for slap.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Disse holdninger er vel bare et godt argument for at stemme på andre partier.

Men holdninger om, at der er 37 køn, at babyer skal kunne skifte CPR-nummer, at mænd kan blive gravide, og at enhver langvejsvader fra mellemøsten og Afrika skal have familiesammenføring og indfødsret i Danmark, de er helt normale?

Neo-feminisme er favorisme baseret på fødsels køn. En ny priviligeret adel er ved at opstå. Mænd bliver dæmonisering og skal skamme sig for tidligere tiders undertykkelse. Kvinder er gode og svage hvorfor kvinder skal have fortrin. af mænd.

Du fredsens.

Han passer da meget godt ind i Folketingets børnehave.

Pernille vil jo gerne have en stærk leder. Ha ha ha

Mon Nye Borgerlige har planer om at sætte anti woke tæskehold ud på gaderne? Det har jo haft upassende medlemmer nok, som de har måttet ekskludere i den spæde start, som de sikkert har liggende i baggrunden klar til brug.

Forhåbentlig får den flok "stærke" mennesker sparket ved det næste folketingsvalg. For tænker de er uønskede for de langt største parten af danskere med de værdier og holdninger de repræsentere.

Trist for Danmark med de mennesker i folketinget.

"Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, understreger i et sms-svar til Netavisen Pio, at hun og Mikkel Bjørn udtrykker sig på hver sin måde"

Det må hermed forstås, at bortset fra formuleringen, så er det Nye Borgerliges politik.

Danmark skal rulles tilbage til 50'ernes kønsrolle mønster med manden som familie overhovedet igen og kvinderne villige hustruer og hjemmegående mødre, som passer børnene og har tøflerne klar når overhovedet kommer hjem med maden klar kl. 18.00 - Så I damer, hvad det er Pernille vil med at "redde" Danmark. Men at det er Nye Borgerliges politik og værdier overrasker vist ikke nogen helt vildt.

Det er vel bedre end kønsrollerne i 2020'ernes Danimakistan, hvor kvinden som i middelalderen skal sløres som et spøgelse, og kastes ud over altanen, hvis hun beklager sig?

Kirche, Küche & Kinder.

Kirche, Küche & Kinder.

Både han og Nye Borgerlige er kuleskøre, men guderne skal vide, at det er mange af feministerne også. Så hvis det er dem, han hentyder til, kan han såmænd sagtens have ret.

Usympatiske holdninger&udtalelser
..men enig med Thor..

Nye Borgerlige er som Alternativet Für Deutschland. Det er taberne, som mener de har krav på en plads ved musikken da Wir-Sind-das-Folk. Ak ja ja ja - Fremtiden er lys ikke.

MeToo bevægelsen har forandret verden som intet andet før i historien. Kvinder er ved at gøre det mænd ikke kan finde ud af. Skabe frihed i verden. Se på Iran de her dage. Det er kvinderne som har skabe det nødvendige oprør. Det samme gælder Rusland og Kina. Går kvinderne på gaden ved de mandlige styrer ikke, hvad det skal stille op. For det er jo kvinder. Havde det været mænd blev politiets tunge tæskehold bare sat ind. Men det gør mænd bare ikke lige sådan mod kvinder. Sådan er naturen.

I 1930erne demoniseret Nazisterne Jøderne. Nazisterne kørte en kampagne hvor jøderne var onde og Tyskerne var offer. Efter noget tid begyndt man at afskedige Jøderne fra deres stilling uden lovlige grund men med gamle anklager. Kan du genkende fremgangsmåde ? NEO-feminister dæmoniserer mænd. Kører en MeToo kampagne hvor mænd er onde og kvinder er offer. Efter noget tid begynder man at afsked mænd uden jurdidk grundlag med gamle ukendte anklagere. I USA kalder man disse neo-feminister for feminazister. Eftertiden vil dømme os Hard for disse ulovlig tilstande.

Dan Petersen, har du fået akut mental feber krampe? BØRNETELEFONEN - telefon 116 111 Børn og unge kan ringe til børnetelefonen med bekymringer, problemer og tanker. De har åbent alle dage, året rundt kl. 11.00-23.00.

Gudskelov bor jeg ikke i Danmark eller bare Europa mere. God fornøjelse med Nye Danmark for fremtiden. Det får I stakles mennesker virkelig brug for.

Sydøst Asien er ikke ved at overhale Vesten. Det har det for længst gjort. Det er de sidste ynkelige krampetrækninger vi er vidner til.

Og du kan takke Det Blå Svindlerhold for det.

Det Blå Svindlerhold

"Gudskelov bor jeg ikke i Danmark" nej tak for det - men kunne du så ikke også nøjes med at blande dig i den politik der bliver ført der hvor du bor?

Hvad rager det os i DK hvad du mener Jeppe Lindholm, når du alligevel ikke finder DK attraktivt nok til at ville bo her?
.

Lige nu befinder jeg mig på Koh Phangan, Thong Nai Pan Noi Beach sammen med min kone og vores børn. Et helt helt fantastisk sted. Thailand er mile hvidt foran Danmark. Og har været det i årtier.

Jeppe Lindholm, du svarer ikke på mine spørgsmål!

Selvfølgelig er du hele tiden på farten - dit bidrag til CO2 skulle jo nødigt blive mindre.

Lige nu befinder jeg mig i Danmark - et helt fantastisk sted - især fordi jeg ikke ved et tilfælde møder dig - du er
heldigvis i Thailand
.

Kan Mikkel Bjørn ikke få psykologhjælp til at få styr på sine problemer?

Mikkel kæmpe for at mænd også skal have ligestilling. I 2021 vedtog en neo-feministisk ændring til serviceloven pgf 109 der gave kun partnervoldsramte KVINDER ret til et botilbud(krisecenter). Mens de 43000 mænd der udsættes for partnervold ingen hjælp få. Hvad er din løsning på denne diskrimination? Forsat at stemme på SDs neo-feminister eller NB. Jeg har valgt at support mænds ligestilling i SD.

Hold da op Dan Petersen. Er du støbt af vat?

Mikkel Bjørn er prototypen på den totale frustrerede taber mand. Jeg får næsten helt ondt af ham og det liv der venter ham. Hvilken kvinde vil nogensinde finde interesse i ham?

Rasmus Hansen. Tja, hvilken kvinde der finder interesse i den små Mikkel Bjørn. Det ser da ud til at Pernille Vermund gør. Nå de har jo osse et skæbnefællesskab. De er jo begge smidt ud af de konservative...

Du tager fejl. Han har status som folketingsmedlem. Det tænder.

Jeg skal love for, at fordommene får frit løb her. Hvis man nu nøjes med at konstatere, at vi alle uanset køn er mennesker og intelligensvæsener, kan man da ikke et øjeblik meningsfuldt holde på, at kulturelt betingede kønsnormer skal spille nogen rolle, når man som person søger at udleve sine muligheder i samfundet.
Og der er stadig mange områder, hvor der faktuelt stadig foregår diskrimination på baggrund af køn, og hvor liggemærker i madrassen holder kvinder ude af centrale poster, fordi de der udnævner og ansætter nok stadigvæk er mere eller mindre fordomsfulde mænd.
Det kan man jo mene om, hvad man vil, men jeg er overbevist om, at hvor det er tilfældet, er der tale om et for mig at se uintelligent tab af talentmasse, og en behandling, som er uværdigt for dem en sådan diskrimination måtte gå ud over.
Når grupper føler sig diskrimineret er den mest normale reaktion vrede og mere radikale forslag til at råbe borgerdyrene op. Det ser vi med Black lives matter, de sorte pantere i USA, borgerrettighedsbevægelsen, Mee Too bevægelsen, men også f.eks. hos vores egne etniske mindretal eller LGBT miljøet.
Derfor synes jeg man nok lige bør prøve at se sig selv i spejlet og forstå, om den gængse behandling vi tilbyder alle disse grupper ikke er lovlig fordomsfyldte og skærer alle over en kam, i stedet for at bedømme vore medmennesker person for person efter personens intentioner, handlinger og kvalifikationer.

Vores velstand bygger på at man opnår ansættelse, udpegning og lederstillinger på basis af egen meritter og ikke i kraft af fødsel (adel eller køn). Udnævnelse til professorstilliger, direktioner, udvalg og bestyrelser i dagens DK favorisere kvinder, dog ikke sorte eller LBGT personer. Man vælger ikke den bedste kandidat men den bedste kvinde.
Vi er meget få mænd tilbage der kan huske tiden med kvindeundertrykkelsen, så du skal ikke SKAMME dig over fortiden. Kvindefrigørelse var i 1960erne. Husk kvinder er hverken mere gode eller onde end mænd. I disse år bliver mænd som køn demoniseret af yderligeregående feminister, istedet for at følge dit råd om bedømme person enkeltvis.

Hvis man gider slå op i organer, der formidler faktuel viden, f.eks. Danmarks Statistik, kan man læse følgende:

"Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at andelen af kvinder i toppen af private selskaber i 2019 er næsten den samme som i 2014.

16. december 2020
Andelen af kvinder på topposter i landets private virksomheder er stort set uændret siden 2014. Det viser en ny opgørelse fra Danmarks Statistik.

Sidste år var andelen af kvindelige direktions- og bestyrelsesmedlemmer på 18,7 procent, mens den fem år tidligere i 2014 var på 17,7 procent. Det vil sige, at tallene kun har rykket sig ét enkelt procentpoint."

Måske kunne du uddybe, hvad i himlens navn du fabler om?

Nye Borgerlige er den eneste og sande kræftsvulst. Mere usympatiske mennesker findes næppe.