Mette F. udstillet som nazist - Vermund: "Jeg er ikke smags­dommer"

“Jeg har det lidt stramt med at tage afstand, “siger Pernille Vermund til demo-banner, der viser Mette Frederiksen, Pernille Skipper og Pia Olsen Dyhr i naziuniform
Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige
Agerskovgruppen afholdt stor traktor-demonstration i i den lille sønderjyske by Agerskov onsdag.

I demonstrationen indgik et stort fotomanipuleret skilt, som viser statsminister Mette Frederiksen i nazi-unform. Også SF’s og Enhedslistens partiledere, Pia Olsen Dyhr og Pernille Skipper, er iklædt nazi-uniform. De Radikales tidligere leder, Morten Østergaard, ses på samme måde iklædt nazi-uniform.

Skiltet er prydet med teksten “Løgner, lystmorder - det står jeg for”

placeholder

 

Landbrug & Fødevarer: "Usmageligt"

Landbrug & Fødevarer tager skarpt afstand fra det anslået to gange fire meter store skilt:

Et skilt som dette er uacceptabelt og usmageligt

“Et skilt som dette er uacceptabelt og usmageligt. Det må aldrig være svaret uagtet vores store frustrationer - det bærer vi alle et ansvar for. Landbrug & Fødevarer tager på det kraftigste afstand fra dette,” skriver Landbrug & Fødevarer i et svar på Twitter i debattråden til næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation, FH, Bente Sorgenfreys tweet om nazi-skiltet.

Men modsat Landbrug & Fødevarer vil Nye Borgerliges partileder, Pernille Vermund, der selv deltog i demonstrationen i den lille sønderjyske by Agerskov, ikke tage direkte afstand fra skiltet.

“Det, regeringen har gjort, er så stor en skandale og så gravalvorligt, at jeg næsten ikke kan tage seriøst, at du ringer og spørger mig, hvad jeg synes om en plakat til en demonstration,” lyder Pernille Vermunds umiddelbare reaktion, da Ekstra Bladet ringer og beder hende tage stilling til skiltet.

Da Ekstra Bladet vil vide, om Vermund finder det i orden at fremstille Mette Frederiksen som nazist lyder svaret fra Nye Borgerliges partileder:

Hvordan andre taler, det må de om og stå til ansvar for

“Jeg er ikke smagsdommer over andre. Jeg kalder hende ikke nazist og diktator. Hvordan andre taler, det må de om og stå til ansvar for.”

Da Vermund bliver spurgt, om hun tager afstand fra at sammenligne Mette Frederiksen med Adolf Hitler, lyder svaret:

“Nej, men det er fordi, jeg har det lidt stramt med at tage afstand.”

Pernille Vermund føjer til:

“Jeg ville ikke selv gøre det (udstille Mette Frederiksen, Pernille Skipper og Pia Olsen Dyhr som nazister, red). Og hvis det var kandidater for Nye Borgerlige, medlemmer eller medlemmer af Folketinget, så ville jeg sige til dem, at sådan kommunikerer vi ikke.”

Talsperson for Agerskovgruppen, Jens Peter Aggesen, oplyser over for Ekstra Bladet, at skiltet ikke var en officiel del af demonstrationen.

"Det skilt har vi ikke noget at gøre med. Vi så det og bad chaufføren om at køre ud af byen med det omgående. Vi fik det fjernet så hurtigt, som vi kunne."

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Trist

Hvem har betalt for plakaten. Hvem har trykt den. I hvor stort et oplag. Sådan en er ikke billig.

Føj Pernille Vermund, og fy for pokker til afsender af den smagsløse plakat, de skulle skamme sig. Tænker de kun på dem selv. Mink smitter, mink smitter mennesker, og smittetallet stiger. Hvis ikke man kan tænke ud over egen næse. Ingen har ønsket den pandemi, alle har arbejdet i døgndrift for at reducere smitten, og så er der ingen forståelse for de fejl, der er opstået. Vi får virkelig splittet danskerne på grund af mink og de blød hysteri.

De blå 's . Landmænd er ofte særdeles velhavende. Vermund også.

Nu er der altså nogen af os, der ikke er overraskede. Det er egentlig på det plan vi er på vej til. Hvis man tror, at danskerne er små hygge nisser, så tro om. Den fascistiske understrøm flyder i mange sociale lag. Dette er en af de grove. Men hverdagsfascismen stortrives. Og de sociale medier og de "oplysende" medier har et kæmpe ansvar i dette.

Ja, det er så modbydeligt. Selv P2 lavede et indslag forleden hvor de spillede nazistisk slagsang efter et lytterønske i forbindelse med nye ord til dansk sprognævn. Det var helt klart med adresse til Mette Frederiksen. Værten fnisede og syntes det var vældig friskt uden tanke for hvor megen lidelse den sang stod for.

Når man ser hvor hadefuld debatten er ved at blive, bliver jeg alvorligt bekymret over sammenhængskraften og sammenholdet i Danmark. Alle partier og medier har et ansvar. Desværre ser det ud til, at nogle ikke tager det særligt seriøst. Vi ser de sammen tendenser i USA, men pudsigt nok, det kan alle herhjemme se problemet i.

Det kan meget vel være at "Danmark" ikke kan undvære landbruget, men hvis landbruget er så træt af tilværelsen, kunne vi jo begynde at forlange at de alle betaler en ordentlig løn til deres ansatte, at deres ansatte som jo oftes ses kører rundt i biler fra deres hjemland.
Vi kunne jo også kigge på deres enorme støtte som de vel et eller andet sted også får for at holde det hele kørende.

Tidligere i dag så jeg en der havde lavet et opslag hvor der stod noget i retning af følgende...

Hvert år slåes en masse dyr ned (minken)... men nu er det pludselig blevet til at, der i år sker en massakre.. Hvordan kan det nu være...

Og ved kommende som skrev det har jo så evig ret... Kender ikke manden men faktisk rammende...

At vi snart ikke kan have en mening før man hagles ned, gør alt det her til det mest flove og barnagtige i mange år. Og der er efter min opfattelse en stor overvægt af blå bloks tilhængere som i den grad har magt abstinenser og meget meget sjældent selv tænker over hvordan de taler til folk.

Det er skammeligt og i den grad latterligt at se på. Fy for dælen 🤮

Små hjerner, små fornøjelser !
Kotere, kan det vist ikke siges.

Hvis man kender til historien, skal man passe meget på hvad man skriver.
Men i 1930 blev LS Landbrugernes Sammenslutning stiftet, i 1940 ved vi
godt hvad der skete, og da sluttede LS sig til DNSAP sammen med bondepartiet,
og de forlangte samlingsregeringen afsat, efter krigen blev stifteren idømt
5 års fængsel for sin samfundsomstyrtende handlinger.
Det kan ikke passe at vi skal se nazistiske symboler på gaderne,
på grund af nogle mink som skulle aflives under alle omstændigheder.
regeringens handlinger den 4 november er ikke grundlovsbrud,
men der er sket et lovbrud, fordi der efter 2021 muligvis ville
kunne fortsættes drift af minkfarme.
Lovbrud er opstået fordi der ikke var vedtaget en erstatning til
de berørte ejere af minkfarmene, og en kompensation for værdierne
af disse mink og den tabte indtjening i de følgende år.

Som altid et konkret og korrekt indlæg fra AJ. Tak. Men læs venligst Weekendavisen denne uge , de har artikel om minkavlerne, som er/var et erhverv på vej ud. De fleste af dem skal være rigtig glade for MF indgreb, som er lovbrud, men IKKE GRUNDLOVSBRUD, jfr. Steen Bønsting , professor i forvaltningsret. Og yderst underligt, at Pia K ( forsøger at kapre stemmer) vælger at stille op og holde tale om Grundloven i dag for alle de demonstrerende traktorer, som trods angreb om nazisme og diktator, føj. De nyder at kunne demonstrerer frit, selv om deres traktor demo er ulovlig. Det hænger jo ikke sammen. Der er lavet en alvorlig fejl, men den er sandelig også misbrugt af de blå, der puster som Trump til uro og ballade. Og havde Venstre ikke vendt på en tallerken mht. til opbakning søndag, så havde loven været på plads nu. Jeg forstår godt minkavlerne, som alle andre føler sig ramt af denne pandemi. Der er lavet fejl, desværre, den har fået konsekvenser, og der vil sikkert komme flere påtaler. Men der har været svigt i ministerierne, de har svigtet deres minister. Tror alt er gået alt for stærkt i al for lang tid. Alle lære rnoget af dette her. men bønderne skal passe på de ikke overreagerer og lader sig lede at uromagere i politik.

Helle et erhverv på vej ud?
Hvorfor er prisen så eksploderet?
Mette Frederiksen skal passe på hun ikke mister hendes politiske liv, på grund af kællingen er magtliderlig!

Jeg kunne jo skrive, at du ikke har fattet en hujende fis Thomas... du har nogle underlige måder at føre dig frem på... navneforandring den ene gang efter den anden.
Se dog på hvad der er skrevet, og alligevel puster du til ilden... det er sguda for dumt.
Forklar hvordan Statsministeren er magtliderlig ???
Statsministeren har magt, så du er altså langt ude...
Venstre får aldrig min stemme, og ingen i blå blok får nogen sinde min stemme... selvom jeg bor på landet !!!
Blå Stue er havnet på vuggestueniveau... og minkavlerne har støttet venstre med mange penge ud af deres milliardforretning, og nu forsøger venstre at forgylde de folk der var gået konkurs senere i år, til næste år og så videre... deres dumhed lyser jo ud af deres handling der siger, hvis ikke vi får på vores overbudspolitik, så går vi fra forhandlingerne, og på den måde lader de dem i stikken som de kunne ha' hjulpet... Dumhed står i kø, og Ellemann og Co kan være glad for at der ikke findes en lov mod dumhed !!!

Henrik du virker ophidset!
Er det irriterende at Mette Frederiksen har brudt grundloven?

Nu er det den 23 november, og Mette Frederiksen har stadig,
ikke brudt grundloven, hvor tit skal jeg skrive det til dig.
Du kan, for at vi andre kan forstå hvad du mener, nævne,
på hvilken i redegørelsen du finder belæg for din påstand.
På side 11 står det at "Dyrene aflives med hjemmel i § 30
i lov om hold af dyr"

Arne de har stadigvæk ikke lovgrundlaget på plads, kun førstebehandling!

Hvorfor er i Socialdemokrater så patetiske og uærlige?

Som du sikker ved, skal der 3 behandlinger til,
det siger spillereglerne i det Danske demokrati.
Betyder patetisk handlekraftig i din bog.

Arne handekraftig?
Tænker du på at Mette Frederiksen forsætter med at bryde grundloven?

Men dejligt at det begynder at sive ind hvad Mette Frederiksen har gang i!

Tamilsagen fik alvorlige konsekvenser for den daværende statsminister, og han var modsat Mette Frederiksen uvidende om at loven ikke blev overholdt!

Svar til Jens Peter Nielsen.
I hvilken kartoffelrække er du fra, at man kan komme med så dumme udtalelser.
Jeg troede ikke man kunne blive så lav, at kalde en leder af Danmark for kællingen.

Nu må bunden da snart være nåethvilket sprog der da bruges det er på nul punket og et som vi ville skælde vores børn ud for.med hensyn til traktorer og andet udstyr på vejene er der da ingen tvilv om hvem der har bestilt dem,de har ikke min symparti.

Kent jeg har selvfølgelig modereret mit sprog!
Danskernes sande indtryk af vores statsminister, er ikke egnet til skriftlig debat!
Men plakaten som er omtalt, er et meget godt billede på danskernes holdning til statsministeren!

Det er synd for dig J.P.Nielsen, men du bør søge om hjælp til at gå 2 klasse om i Grundskolen,
alternativt : tage til Saud-Arabien og komme i praktik som "dummeder-fûhrer"

Finn jeg er da ikke socialdemokrat!

Løber du mon undtagelsesvis med en halv modvind?
Fra landbrugsavisen 2019:
"Med et fald på 20 kr. pr. skind i forhold til 2018, nåede minkprisen i år et nyt lavpunkt."
Og med en kun få dage gammel reportage i DR er situationen nu, at skindene handles til lidt under 200 kr. mod priser op til 800 kr. for 8 år siden.
Kunne du lidt nøjere beskrive din omtalte priseksplosion?

Ja 2019;-)
Minkskid bliver revet væk for tiden;-)

Hej Jens Peter. Når minkskindende stiger moderat som de gør for øjeblikket, må du som liberalist vide hvorfor, når flere millioner minkskind tages ud af markedet, vil priserne naturligvis stige på de tilbageværende skind, men tale om en "eksplosion" er vel ikke helt rigtigt, så er der da kun tale om en "lille en" af slagsen.

Jeppe og fordi der begynder at blive tomt på hylderne;-)

Meget mærkelig når ingen vil købe!

Dit indlæg har ingen mening før du skriver til hvilken pris, korrigeret for den øjeblikkelige udbudsbegrænsning på ca. 30% af verdensmarkedets forsyning, når Danmark falder ud?
De seneste 5 år har branchen kørt med markant underskud.

År Hanner Tæver Gns. Fremstillingspris
2000 253 156 206
2001 270 148 210
2002 290 151 221
2003 236 139 187
2004 290 173 231
2005 295 186 240
2006 378 258 319
2007 311 169 240
2008 318 198 258
2009 232 174 203
2010 390 283 336
2011 481 321 401
2012 612 402 507 305
2013 731 469 599 345
2014 340 308 324 315
2015 462 315 387 318
2016 291 181 236 303
2017 329 195 262 299
2018 277 160 217 290
2019 262 154 205 273
Gns. 352 239 289

Det er da lidt bizar, at der demonstreres mod et formodet grundlovsbrud med en række traktorer, der ikke er registreret til at køre på landevej. Hermed retfærdiggøres et påstået grundlovsbrud med et temmelig beviseligt lovbrud på færdselsreglerne.
Nu er dansk heldigvis så storsindet, at de kun notere ulovlighederne, og holder "bødeblokken" i lommen, fordi der er tale om en demonstration, og for at undgå at lederne af demonstrationen bliver endnu mere hysteriske end de fremtræder på TV. Der er gået "ren Trump" i dees argumentation, hilket selvfølgelig ikke rækker til at bryde loven for at påstå andre gør det. At SMØLFERNE - "de blå" så, ivrigt støttet af minkavlerne og pelsindustrien, så forsøger sig med, i en ren politisk blodrus, at "gå i struben" på Mette Frederiksen, nu da de har fåer "skovlen under " Mogens Jensen, er kun forventeligt. Sophie Løde og Co. savner deres ministerposter, som de på fortræffelig vis udstillede for "det ganske danske land", hvordan en V- regering forbrød sig gentagne gange mod almindelig skik og brug og ordentlighed. Jeg tænker på LLR's underbukser og slips, på hans luksus rejser på skatteyder - penge oven i købet mede en omvej, så datter3en kunne komme gratis hjem med farmands fly fra fra et udenlandsophold.
Nu kunne man så med den sidste meningsmåling mene, at Mette F. skulle tænke på at nulstille hele baduljen med et FT - valg. Men det ville gøre ondt på rIgtig mange SMØLFRER!

Børge flot beskrivelse af de borgerlige!

Hvad mener du om Mette Frederiksens magtfuldkommenhed og hendes grundlovsbrud?

Vildt at man som arbejder i Danmark er nødt til at stemme borgerligt!

Halløj Jens Peder Nielsen!
Du er som arbejder da ikke nødt til at stemme borgerligt! Kan du ikke lide, at Mette Frederiksen og hendes regering griber hårdt og kontant ind for at redde den danske folkesundhed, er der et par partier, såsom SF og Enhedslisten, som også gerne vil have regeringen undersøgt på god og ordentlig vis. De partier bruger ikke plakater der udstiller Mette F, Pia OLSEN DYHR OG PERNILLE SKIPPER i nazi-uniformer, som "de blå" og deres proselytter gør, for så uanstændig er de nemlig ikke! Jeg mener ikke, at S - regeringen er magtfuldkommen, fordi den har handlet resolut og hurtigt, tænk bare på USA, til fordel for danskerne og tænk videre på, at restriktionerne har virket, så arbejdspladser og produktion tilnærmelsesvis er blevet bibeholdt på trods af krisen. Nu skriger "de blå" på Grundlovsbrud, hvilket også Regeringen har fastslået, fordi der ikke skulle gå Politik i beslutningsprocessen, hvilket der så gjorde alligevel, fordi Ellemann(V) vendte "på en tallerken" og begyndt at råbe om Grundlovsbrud, selvom han har erkendt, at han blev orienteret af statsministeren.
Det er Venstre og de borgerlige, med undtagelse af C, i "en nøddeskal". Nu Råber og skriger de op, selv Støjberg som i den grad er udsat for en undersøgelse, skammer sig ikke for at opildne bønder og fiskere til at demonstrere på trods af, at Venstre og Jacob Ellemann er blevet kontaktet og orienteret om tiltagene.
Men bortset fra alt det, så var og er minkerhvervet i hastigt tilbagetog, med brat faldende priser og med mange konkurser til følge i branchen, specielt i foråret 2020 har været hårdt for mange minkfarmere, der har måtte dreje nøglen om. De får så ingen kompensation, fordi det er det sædvanlige med Venstre og de borgerlige, at det kun er de rigeste der får!
Børge Eibye

USA???
Hvorfor ikke Norge?
Når de røde partier har magten bliver alle fattigere, når de borgerlige partier har magten bliver alle på arbejdsmarkedet rigere!

Prisen på mink er altid kørt op og ned, men over en ti årig periode har det altid været en god forretning,

Ingen er uenig i at 2019 var et lavpunkt!

Fint indlæg😁hw.
Når det er sagt, så bliver de blå i dag mere og mere knald i låget, i retorikken, angreb, og forvrængninger af fakta. Bare tanken om dem igen som ministre giver mig gåsehud.

Inger Støjberg vil have drænet sumpen, har hun udtalt til et par hundrede
traktorfører, traktorfører der har lavet en aktion for mere demokrati,
jeg er ikke så sikker på at hverken Inger Støjberg eller traktorførerne har
forstået hvad hun siger, for Jacob Ellemann har senere udtalt, at sådan taler
man ikke om de ansatte i de forskellige ministerier, for det er disse personer
som har lavet denne såkaldte redegørelsen, og det er den som blå blok ikke
er enige med er lavet korrekt.
Så igen har der være en forskellig opfattelse af vores embedsværk i partiet
Venstre. Inger Støjberg var ikke tilfreds med den betjening hun fik af
embedsværket i sit ministerie og styrelser.

Arne det var i forbindelse med Socialdemokraternes magtarrogance!
Så det har ikke noget med embedsmænd at gøre;-)
Og det lyder som om Socialdemokraterne mener de har fået en dårlig behandling af embedsmænd;-)

Måske du skulle prøve at følge med, før du dummer dig mere;-)

Når en præsident for USA udtaler, vi skal have drænet sumpen,
mener han en gennem korrupt embedsværk.
Når Jacob Ellemann udtaler sig, siger han at han har respekt
for embedsværket, det er da underlig, at han bruger embedsværket,
i den sammenhæng, når han bliver spurgt til Inger Støjberg.
Inger Støjberg udtaler sig også om at regeringen har brudt
grundlovens § 73 det er ligeledes løgn, § 73 handler om
ejendomsrettens ukrænkelighed.
Hvis du læser redegørelsens side 9 "Det blev samtidig besluttet,
at mulighed for, at der efter COVID-19-epidemien kan genopbygges
en minkindustri i Danmark".
Nu skal jeg skære det ud i PAP for dig, regeringen har ikke nedlagt
minkerhvervet.
Pas nu på at du ikke dummer dig, jeg har læst redegørelsen.

Arne du ved ikke meget om minkavl!
Sikkert derfor du bliver ved med at udtale dig idiotisk!

Hvis du vidste vidste noget om minkavl,
ville du ikke skrive så idiotisk.
Hvis du har læst redegørelsen, har du intet forstået.

Redegørelsen siger klart at der er sket et katastrofalt svigt!

Hvem har ansvaret Arne??

Dette katastrofale svigt, hvor læser du det,
beskriv på hvilken side dette fremgår,
eller er det bar en af dine katastrofale POST ÆNDER.

Arne i stort set hele redegørelsen!
Hvor mener du der er ros!

Kære lille Jens Peder Nielsen, for at det ikke bliver umuligt for dig at gå 2.klasse om i Grundskolen,
må du gøre en extra indsats. Desværre tyder det ikke på, at de mange usammenhængende-platte til tider grove mærkelige udtalelser vil udvikle dig til en empatisk og demokatisk medborger. Men måske er der håb for dig i Nordkorea, der kan du sikkert finde lighed for dine holdninger. PS God rejse

Finn lille fjols, jeg er da ikke Metteist!

Hun udtalte g.d på tv at hun altid havde haft det fint med embedsværket, så ved jeg ikke hvad det jeg hører kommer fra hendes tidligere embedsmænd er? Eller også lyver , hun igen.

Det er underligt at der ikke er nogen kommentar om hvor mange liv regeringen med Mette Frederiksen i spidsen har sparet . At Venstre vender på en tallerken skyldtes nok at det går op for dem at minkavlerne og deres organisation spytter mange penge i deres valgfond, hvad med at få oplyst hvor mange . Pernille Vermund hvad med en anklage for landsskadelig udtagelse.Jeg oplever det som om de blå partier ikke ved hvad de skal stille op med pandemien.

Ja, i denne periode hvor Venstre har nægtet at bistå med en hastelovgivning for aflivning af mink, er antallet af smittede minkfarme steget fra 226 til nu 288. Vi véd jo at disse minkfarme bringer smitte ud i lokalsamfundene, over 40% af de smittede i de 7 kommuner i Nordjylland kunne jo spores tilbage til mink.
Så ja, Venstres jublende selviscenesættelse må formodes at koste liv blandt de svageste. Men til gengæld kan Venstre smilende sole sig i spotlysets varme. Nu synes de selv at de endelig har fået en eksistensberettigelse i deres Trumpagtige beskyldninger. Der var så dejligt fredeligt da de sad og trillede tommelfingre

Thorkild og Mette Frederiksen kan forsætte sin magtfuldkommenhed og opfører sig som Trump;-)

Landbruget og specielt minkfarmerne bruger stort set 100% underbetalt Østeuropæisk arbejdskraft.
Det er svært at forestille sig andet end at størstedelen af denne arbejdskraft lønnes udenom skattesystemet til meget lave tariffer, som absolut ingen danskere vil kunne overleve af.
De Østeuropæiske lande har et voldsomt Corona-smittetryk, de tester ikke i vort omfang, og har et meget stort skyggetal. Det er Østarbejderne der har bragt smitten ind til minkene og videre ud i lokalsamfundene, hvor det øvrige erhverv med legal arbejdskraft og A-skattebetalende borgere skal betale prisen for nedlukninger.
Man kan således med særdeles god ret påstå at de smittede minkfarme er selvforskyldt i deres situation pga. grådighed.
Og nu skal samfundet, herunder almindelige lønmodtagere til at uddele astronomiske erstatninger på et sted mellem 1/3 til 1/2 Storebæltsbro ud til 926 minfarmere, og nogle følgeerhverv, som kun har få danske arbejdere, og hvoraf 40% af minkfarmene i forvejen er ved at gå konkurs i følge undersøgelse DR har ladet udføre.
Er det rimeligt?
Det er på tide at der ryddes op i den illegale og sorte arbejdskraft fra Østeuropa, der oftest gemmer sig bag skyggeselskaber i de Østeuropæiske lande. De Østeuropæiske lande vil ikke samarbejde med vores myndigheder når danske myndigheder kontakter dem, for at spørge ind til deres virksomheder som frit agerer i Danmark og hele Vesteuropa.
Hvis ikke disse lande vil samarbejde med vore myndigheder, skal vi heller ikke lukke deres arbejdskraft ind, og de skal afvises ved grænsen.
Mvh Thorkil Brodersen

Tak for et godt indlæg, det er lige mine ord.
Mvh Mette Koch

Sider

Annonce