De borgerlige misbruger coronakrisen til at skabe splittelse

Jeg synes ikke vi skal bruge corona krisen til at skabe splittelse mellem mennesker og faggrupper.
I denne tid diskuteres den offentlige sektors værdi for vores samfund enormt meget. Desværre oplever jeg mange, specielt borgerlige debattører, misbruge coronakrisen til at skabe splittelse mellem faggrupper. En splittelse jeg som byrådspolitiker overhovedet ikke kan genkende. Det er lang række falske præmisser der opstilles og en unødvendig nedværdigelse af vores offentlige ansatte.

De unge borgerlige løver

Sygeplejersker, social og sundhedspersonale, pædagogisk personale og skolelærer er bare nogle af de faggrupper der er gået forrest i coronakampen med velfærdssamfundets logo på brystet. De har stået i nogle af de mest risikable og udsatte situationer i forhold til en potentiel smitterisiko. Mange af de faggrupper skulle i forvejen stå model til nedværdigende kommentarer om deres fag, eller opleve at det er umuligt at få reelle lønstigninger på det offentlige arbejdsmarked for slet ikke at nævne de mange nedskæringer man i årevis har set på tiden til at disse mennesker kan udføre deres arbejde tilfredsstillende.

Jeg undrer mig over, at man mener det er det rigtige tidspunkt at skabe kløfter mellem faggrupper

Nu skal man så også læse unge borgerlige løver fremhæve offentlige ansatte som hyklere og kloge sig på kompleksiteten af sundhedspersonalets opgaver, selvom man måske aldrig har set indersiden af en offentlig arbejdsplads. Jeg synes det er rigtig trist for det samfundssind vores land over de seneste måneder har udviklet. Jeg undrer mig over, at man mener det er det rigtige tidspunkt at skabe kløfter mellem faggrupper.

Æbler og pærer

Som byrådsmedlem oplever jeg en masse offentligt ansatte sygeplejersker, social og sundhedspersonale, pædagogisk personale og skolelærere der stolte og glade kæmper på deres arbejdsplads, fordi de ved deres indsats er fuldstændig uundværlig. Jeg oplever mange der ikke beder om noget, selvom de leverer en ekstra og enorm indsats, selvom vi reelt har mennesker der lige nu sætter deres egen sundhed på spil for fællesskabets skyld.

Hvis vi skal måle op om sygeplejersker eller restauranter er vigtigst for vores samfund, spiller vi fallit

Jeg oplever også mange private virksomheder der frygter for deres levebrød, mange privatansatte der har mistet deres arbejde, og mindre virksomheder der ikke ved hvordan de skal betale regningerne fordi de har store tab i omsætningen.

Men hvis vi skal måle op om sygeplejersker eller restauranter er vigtigst for vores samfund, spiller vi fallit. Hvis skolelærerne ikke må fremhæve deres udfordringer i denne tid, fordi rengøringspersonalet på hotellerne har mistet deres arbejde, spiller vi også fallit.

Man skal og kan ikke blande æbler og pærer sammen.

Drop splittelsen 

I min kommune kan vi hverken undvære vores dygtige offentlige ansatte eller vores dygtige medarbejdere i detailhandlen og på produktionsvirksomhederne. Vi er enormt hårdt ramt af, at mange af vores medborgere er beskæftiget i hotel og restaurationsbranchen, fordi vi har vores store hotel og konferencecentre. Men vi er også enormt bekymret på grund af usikkerheden omkring værnemidler for vores sundhedspersonale, vi deler også skolelærernes bekymring for vores børn der bliver ensomme derhjemme.

Jeg synes ikke vi skal bruge corona krisen til at skabe splittelse mellem mennesker og faggrupper

De ting er dog ikke modstridende. Vi kan sagtes lave indsatser for vores virksomheder, så vi passer godt på dem, ligesom vi kan lave løsninger omkring værnemidler og give vores skolelærer mulighed for at sikre trivsel hos vores børn. Som politiker ser jeg det faktisk som en af mine fornemste opgaver.

Jeg synes ikke vi skal bruge corona krisen til at skabe splittelse mellem mennesker og faggrupper og jeg synes det er forkert at vi skal måle vigtigheden af mennesker op mod hinanden, når vores samfund er indrettet sådan at vi er dybt afhængige af hinanden, uanset hvilken uddannelse man har, hvilket arbejde man har eller hvad ens indkomst er.

Klummen er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Byrådsmedlem (S) i Nyborg Kommune


placeholder

Kommentarer

Hele det danske samfund er GENNEMSYRET af "BLÅ MAGT". Manipulering fra "blå fronter" overalt. Et samfund i sikker opløsning fordi borgere ikke kan se hvad det er der sker. Borgerne styres i blå retning. Til et konstant FORBRUG.
Samfundet har udviklet sig til en stor forbrugsfest. Som om livet KUN drejer sig om at forbruge mest muligt. Forbrug omsat til mønt det er det der styres efter. At så mange som muligt skal tage del i løbet efter mere og mere.Flere ofte helt UNØDVENDIGE ting. Manipulering gennem reklamer. MASSEHYPNOSE. Alt et led i "BLÅ MAGTS" strategi for at fremskynde omsætning til mønt.
De sidste tre måneder er den siddene regering blevet konfronteret og presset til hurtig åbning af landet. Nu venter det sidste at grænserne også åbnes. MAGTMISBRUG fra de blå fløjes side. MAGTMISBRUG intet andet. Hvordan kan røde partier nogensinde ændre på en syg samfundsudvikling,hvor PENGE er mere værd end menneskeliv ? Hvordan kan de ændre på den daglige ENSRETNING der foregår gennem manipulering ?

Flere generationer har ladet sig "styre". Flere generationer har fået "Candyfloss" som belønning. Flere generationer er blevet "pakket ind i vat". Og MANGE har haft det for godt. Imens ligeså mange har haft det som de nu kunne have det. For dem er tiden løbet fra dem. Og de sidder nu som "glemte" tilbage i en
"flertalsverden" hvor de stærkeste bestemmer alting.

Hovsa th/Gruppe af venstre folk :-)

Jeg går ud fra at det ikke kan betale sig, at spamme denne E-mail. Den bruges nok kun til dette formål.

Men måske man skulle rapportere til Google, at den bruges til at genere ordentlige folk.

Peter Madsen

Jeg har bemærket, at her i indespærringsperioden har mange offentlig ansatte gået hjemme med fuld løn. Samtidighed jeg konstateret, at de der vasker vores trapper, gårdmanden, skraldemændene m.fl. har arbejdet helt normalt. Og bygningsarbejdere har arbejdet på stilladserne og sat noget så unyttigt og grimt som altaner på de gamle bygninger.
Hvorfor er virusen mere smitsom for offentlig ansatte funktionærer end for servicearbejdere og arbejderklassen?

Jeg har bemærket, at her i indespærringsperioden har mange offentlig ansatte gået hjemme med fuld løn. Samtidighed jeg konstateret, at de der vasker vores trapper, gårdmanden, skraldemændene m.fl. har arbejdet helt normalt. Og bygningsarbejdere har arbejdet på stilladserne og sat noget så unyttigt og grimt som altaner på de gamle bygninger.
Hvorfor er virusen mere smitsom for offentlig ansatte funktionærer end for servicearbejdere og arbejderklassen?

Et STYRKET STÆRKT Socialdemokratisk flertal, er en bydende NØDVENDIGHED, til fremme af retfærdighed og opdæmning mod "BLÅ MAGT" der har gennemsyret samfundet generelt de sidste 25 år.
De svageste i landet står med de svageste barrikader mod CORONAVIRUS. Hvem hjælper arbejderen der tvinges til at gå angstfyldt på arbejde for ikke at miste sit job ? Hvad med dennes rettigheder ? Kommer der nogen og tildeler HAM/HENDE en pose penge ?

Thomas Fup ved nemlig alt om at gå på arbejde Han har måske prøvet det selv.

Hahahahahaha....
Gnomen ThumbeThomas arbejde
Ha den var for sjov...
Det kan simpelthen ikke passe, en idiot der skal bruge fire timer på at skrive en enkelt linie er der sguda ingen der vil ansætte, og at tro at han kan være selvstændig er det som Mette Frederiksen kalder Absurt !!!

Hep hep. Thomas Fup har “tilknytning til arbejdsmarkedet”

Annonce