Annonce

Fagforbund hyldet for arbejde med soldater og veteraner

Forsvarsorganisationen InterForce anerkender Dansk Metal for at skabe gode vilkår for medarbejdere i reserven. “Særligt i denne tid” er Forsvaret vigtig, lyder det fra forbundsformand.
Foto: Simon Fals/Dansk Metal
I midten ses Claus Jensen, forbundsformand, Dansk Metal
Dansk Metal modtog onsdag et skjold fra InterForce, som er en organisation, der arbejder for bedre vilkår på arbejdsmarkedet for folk med tilknytning til Forsvaret.

Det meddeler forbundsformand for Dansk Metal, Claus Jensen, i et opslag på Facebook.

“I dag har Dansk Metal fået overrakt et InterForce-skjold af major Lars Kunov. InterForce arbejder for at skabe gode vilkår for medarbejderne i Forsvarets reserve. Det bakker vi selvfølgelig op om her i Dansk Metal,” skriver Jensen i sit opslag.

placeholder

InterForce arbejder primært med folk i reservestyrken og til dels veteraner.

Fint selskab

Dansk Metal er den seneste i en lang række af virksomheder og organisationer, som InterForce har overrakt sit skjold til som tak for deres opbakning til Forsvarets mænd og kvinder. Tidligere modtagere af skjoldet inkluderer blandt andet Arla, Aalborg Universitet og Randers Kommune.

Det kræver blandt andet en stærk reserve med medarbejdere fra det civile

Et af InterForce’s fremmeste mål er ifølge deres hjemmeside at sørge for, at arbejdsgivere har kendskab til de kompetencer, særligt folk i reservestyrken bringer til bordet på en arbejdsplads. På den måde søger de at skabe et stærkt samarbejde mellem Forsvaret og den civile sektor.

Om vigtigheden af en stærk reservestyrke fastslår Claus Jensen i sit opslag: “Særligt i denne tid er det vigtigt, at Danmark har et velfungerende forsvar. Det kræver blandt andet en stærk reserve med medarbejdere fra det civile, som er klar til at træde til, når der er brug for det.

Studentermedjælper på Netavisen Pio. Studerer statskundskab ved Københavns Universitet.


Flere artikler om emnet