Annonce

Kvinder er dårligere til sport, der kræver fysik og hjerne. De skal føde børn - ikke sendes i krig

Kønskradse udmeldinger fra Vanopslagh & Co. får kvindelige politikere på krigsstien
Foto: Liberal Alliance
Alex Vanopslagh (LA), formand
Alex Vanopslagh og Co. i Liberal Alliance er på det seneste kommet med flere markante meldinger om det kvindelige køn.

Vanopslagh og Liberal Alliance lagde 17. marts ud med at erklære, at LA er lodret imod kvindelig værnepligt.

Vanopslagh forklarede hvorfor på det sociale medie X:

“Der kommer aldrig nogensinde reel, fuld ligestilling mellem mænd og kvinder, når det kommer til forsvaret af Danmark i krig. Og Gud ske tak og lov for det. Forestil dig, at fjendens tropper stod ved den danske grænse nu - og vi skulle mobilisere massevis af borgere (nogle imod deres vilje) til at gå i krig, kæmpe og dø for fædrelandet.”

Og:

Hvem ville vi tvinge i krig som samfund - mændene eller kvinderne

“Vil du helst sende dine døtre eller dine sønner? Hvem ville vi tvinge i krig som samfund - mændene eller kvinderne? Vi vil selvfølgelig sende mændene. Fordi det er det mest civiliseret at gøre som samfund.“

Vanopslagh føjede til, at Danmark heller ikke kan holde til, at vores kvinder sendes i krig - for hvem skal så føde børn:

“Vi vil som samfund i øvrigt heller ikke kunne holde til at miste en stor andel af kvinder af en generation ift. fødselsraterne.”

SF’s formand, Pia Olsen Dyhr, var hurtigt ude på X:

“Og jeg er uenig - især i det sidste punkt! Kvinder er lige så gode soldater som mænd. Krigsførelse handler ikke bare fysisk men mentalt styrke. Samtidig kræver betjening af droner, kampvogne, missiler, fregatter ikke bare råstyrke. Krig er ikke længere lig 1. verdenskrig.”

placeholder


Kvinder bagud på hjerne-sport

LA’s kandidat til europaparlamentsvalget, Mads Strange, fulgte trop 30. marts. På X erklærede han, at kvinder ikke alene rent fysisk er dårligere til sport end mænd. Kvinder er også dårligere end mænd til sport, der kræver hjerne:

Mads Strange skrev:

hvorfor mænd også er bedre til samtlige sportsgrene, der kun kræver tankekraft

“Alle kan forstå, hvorfor mænd er bedre til sportsgrene af fysisk karakter end kvinder. Men har du nogensinde undret dig over, hvorfor mænd også er bedre til samtlige sportsgrene, der kun kræver tankekraft?“

“Blandt de 100 bedste skakspillere i verden er der fx ikke én eneste kvinde. “Men skyldes det ikke bare, at der er langt flere mandlige skakspillere?”. Nej. Tag fx et spil som scrabble, hvor 85 % af alle spillerne er kvinder, og hvor der selv på konkurrenceplan er en overvægt af kvinder; de bedste spillere er altid mænd.”

Moderaternes spidskandidat til europaparlamentsvalget, Stine Bosse, var blandt de første til at reagere:

“Glæder mig til at møde dig igen i den virkelige verden … det vrøvl du her lufter, er hverken klogt, gennemtænkt eller værdiskabende.”

Ida Auken fingerer scrabble-dum

Efter nogen betænkningstid er tidligere miljøminister Ida Auken (S) torsdag hoppet på X med et gensvar. Både til Vanopslagh og Strange.

Hun skriver:

“En omgang scrabble fungerer bedst med en mand på sidelinjen til at hjælpe. Mænd er nemlig naturligt overlegne i, ikke bare sportens verden, men også i erhvervslivet og strategiske brætspil! Hvert fald ifølge Liberal Alliance.”

Ida Auken ledsager sit opslag med en video, hvor hun fingerer, at hun altså ikke kan finde ud af, hvad for et bogstav, der mangler i scrabble-sætningen: “LA synes, at piger er dummere end d_enge”. Og så må hun jo bede en mand om hjælp til at finde frem til, at det manglende bogstav er et “r”.

I videoen, som er produceret af Socialdemokratiet, siger Ida Auken:

Kvinder, det er bare sådan nogle fødemaskiner

“Kvinder, det er bare sådan nogle fødemaskiner. Vi kan i al fald hverken finde ud af at scrabble - det har jeg lige bevist. Og skak. Og vi er rigtig dårlige til sport. Det synes Liberal Alliance i hvert fald. Og nu er det jo bevist.”

Mads Strange bryder sig ikke om Auken-humoren. På X skriver han blandt andet:

“Wow. Hvor er jeres niveau dog pinligt lavt.”

placeholder

 

“Det er flot klaret, altså for en kvinde”

Medlem af Folketinget for Moderaterne, Karin Liltorp, hoppede torsdag - nødtvunget - på X for første gang. Efter håndfast råd fra partiets pressechef Ulla Østergaard.

Karin Liltorp følger fredag i Ida Aukens fodspor og stikker til både Vanopslagh og Strange med dette opslag på X:

“Sidder til Europaudvalgsmøde, hvor ⁦økonomiministeren (Stephanie Lose (V), red.) sidder snakker om nogle svære økonomiting. Noget om investeringer. Det er flot klaret, altså for en kvinde! Hvad tænker ⁦Liberal Alliance?"

placeholder

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Kvinder lærer det tilsyneladende aldrig:
Mænd og kvinder er i gennemsnit lige intelligente, men intelligenskurverne har forskellig spredning. Og spredningen er størst for mændenes vedkommende. Derfor er der flere exceptionelt dumme mænd end dumme kvinder, men også flere exceptionelt kloge mænd end kloge kvinder.
Det kan vel ikke være så svært at begribe?

Jeg synes at Hr.Vanopslagh fint lever op til udtrykket klovnedemokrati, for nu at bruge hans eget udtryk om folkestyret.😀

LA er latterlige på nogle punkter. De virker mandschauvinistiske. Trist for nogen der siger de er liberale

Der er i denne pseudodebat i hovedsagen tale om en plat misforstået opfattelse af, hvad det betyder at mænd og kvinder er forskellige til et eller andet.
Taler vi om individ for individ, eller et gennemsnit for befolkningen som helhed.
Det første betyder, at alle kvinder nærmest er uegnede overfor enhver mand, som man mente det før kvinderne fik stemmeret, før kvinder deltog i den politiske debat, at kvinder skal stå i køkkenet og føde børn (puha det vil være en streng omgang), medens mænd går i krig og andet pladder.
Sagen er jo, at uanset om der måtte være en forskel på den gennemsnitlige formåen, vil der være et meget bredt spektrum, hvor begge parter kan være bedre end den anden.
Tag f.eks. udsagnet: mænd løber hurtigere end kvinder.
I virkelighedens verden løber de 90% hurtigste kvinder formentlig let fra 80% af de langsomste mænd!
Udsagnet har derfor absolut ingen valeur, hvis to tilfældige personer af forskelligt køn måler sig overfor det andet.
Og det gælder da også militærtjeneste og de fleste andre af livets forhold, hvor man hører påstande om hvad kvinder i forhold til mænd kan og ikke kan.
Jeg tror vi står os ved at kalde os alle intelligensvæsener med en kapabel krop med varierende evne til forskellige ting, selv om der på udvalgte forhold godt kan være mindre forskellige forskelle i den gennemsnitlige præstation.
Når vi undtager et snævert felt, hvor vi taler om uomtvistelige kønslige forskelle som f.eks. evne til af føde børn, vil det, når vi ser bort fra konventioner, misforstået galanteri, gamle fordomme og brovtende selvpromovering, være noget sludder at tale om, at et af kønnene er uegnet eller mindre kapabel. Det vil alene kunne afgøres af personerne i den konkrete situation.

Gennemsnit kan jo ikke altid bruges til at beskrive virkeligheden.
Da han-dyrere har større variabilitet, er der bare flere høj intelligente mænd. Altså flere mandelige kandidater til top stillinger i samfundet.
Det bruge Skak Unionen også til at forklare hvorfor der er en åben sektion og en kvinde sektion i deres tuninger. Trans kvinder kan derfor ikke deltage i kvindernes sektion.
Da der findes en kategori af mænd med helt ekstraordinær høj lønninger, trække disse mænds lønninger mænds gennemsnitlig løn kunstigt op i forhold til hvad en "normal" løn er for mænd. I stedet bør man bruge medianen når man finde forskellen i lønninger. Rockwoolfonden har sammenlignet de 20% lavest lønnende og fundet at kvinder har høje løn kunne tyde på dette forhold.

Hvis der er hold i det du skriver, så behøver vi ikke kønsopdeling i sport. Lad mænd og kvinder konkurre mod hinanden.

Kvinderne kan jo også bare skifte køn, hvis de synes det er træls at tabe!

Tror vores magtfulde regnbuenetværk bliver glad for mit forslag! 🙂

Atter et bevis på at taleevner og intelligens ikke nødvendigvis følges ad.
Der er også talrige eksempler på, at bare fordi man er god til sceneoptræden, kan man godt være dum som et bræt.
Noget tyder på at Vanopslagh er et godt eksempel, og hans følgere er på samme niveau.

Nu nærmer vi os sandheden - Ikke!

I det mindste sandheden om TikTok Daddy Alex's Liberal Alliance. Liberal Alliance, som ønsker sunde maskuline idealer.

Jooo, de forstår, at samle stemmer hos de unge mænd og de unge kvinder. 30% i landsgennemsnit til skolevalg. Wauuu. Daddy did it.

Men har vi ikke hørt det før?

Evnen til at være kold i røven over for sine medmennesker, er en vigtig egenskab når man skal føre krig.

I de fleste kriminalitetsstatistikker i Danmark og Skandinavien fører drenge og mænd og hankønsvæsener vist de fleste volds- og risikostatistikker.

Tidlig anvendelser af kniv og våben og krudt og kugler og de bare næver ligger ligesom mere naturligt og mest sandsynligt fir drenge og mænd og hankønsvæsener!

Det ene køn har således på forhånd nogle fordele, når det drejer sig om evnen til at virke afskrækkende i en eventuel krigssituation.

Om kvinder er bagud på point i længere perioder som kommende soldater netop fordi de har en livmoder og er udstyret med evnen til at holde af, tage sig af og være der for et hjælpeløst afkom eller barn, ja, det er muligt, men kvinders snarrådighed og kløgt når det for alvor brænder på, når det gælder liv og død, ja, den overrasker de fleste mænd i situationen.

Mænds evner til at begå sig ude i naturen har i årtier logget naturligt for drenge og hankønsvæsener! Hvordan betonbyggerier har påvirket situationen, er svært at vide.

I Norge som vinder alt i sport er diskussionen om mænd/kvinder i militæret ikke nærværende. Til gengæld er både mænd og kvinder langt tættere på naturen. Idet naturen trækker folk ud på fjeldet. De menneskelige grundvilkår er simpelthen anderledes!

Noget helt andet er om danske drenge og mænd i det hele taget er egnede til at blive soldater?

Vores samfund der bygger på åbenhed og nærvær og multikulturel næstekærlighed har ikke evnen til at hade fjenden.

Under anden verdenskrig blev Danmark og Europa befriet af soldater direkte fra forstadsbanderne fra de amerikanske storbyer.

Unge mænd der havde hadet og eventyrlysten i sig og den religiøse tro, der virker bedst som erobringsknap!

Danske drenge og mænd vil helst blot lege og tage på all-inclusive ferier i varme lande sammen med pigerne!

Generelt burde Danmark købe sig til professionelle soldater fra udlandet. Mænd der er født til at ville slås! De findes overalt i verden!

3. verdenskrig med danske unge soldater som den afgørende faktor, ja, så er resultatet kendt på forhånd!

Danskere er ikke krigere! Det ligger så langt fra vores gensæt!

Vikingeblodet skyldtes mest eventyrlyst og ikke krigsliderlighed!

Behagelighed er det de fleste danskere søger! Det viser alle charterrejsetallene!

Uligheden i Danmark er så lille at ingen føler sig tvunget til at blive soldat for at overleve!

Mette Frederiksen har på forhånd tabt krigen imod Putin!

Med mindre hun får fattige drenge fra alverdens drenge i trøjen!

Jens – en soldat i krig er en roman skrevet på baggrund af en virkelig person, nemlig forfatterens tipoldefar. Jens er en ung mand i 1864. Han bliver tilbudt en god sum penge for at stille som soldat og drager i krig. Lige som alle andre på den tid, tror Jens, at krigen vil blive kort, og at Danmark vil vinde stort over de preussiske modstandere. Men krigen bliver en lang, kold og blodig affære.

Danskere har ingen forstand på at føre krig!

Det viser alle problemerne omkring forsvarsforlig, forsvaret, forsvarets styrelser, FET, PET, skiftende forsvarsministre, indkøb af forsvarsudstyr og viljen til at bruge penge på forsvaret.

Velfærd og sundhed og uddannelse og inklusion er det som danskere er gode til!

Samt evnen til at være lykkelige!

Feminine evner!

Krigsevnen er en by i Rusland!

På i overført betydning og i virkeligheden 2024!

Vi er simpelthen bagud på point!

Til gengæld har vi en vis Mette Frederiksen, der igen og igen frygter “at historien skal gentage sig”.

Hun er gået foran med 200 milliarder til forsvaret og Norge svarer nu igen med næsten det dobbelte! 380 milliarder!

Om kvinders evner som hærførere siger historien:

Jeanne d'Arc' (også kaldet Jomfruen fra Orléans), født omkring 1412 i Domrémy i Lorraine, død 30. maj 1431 i Rouen, er nationalhelgen for Frankrig. Hendes mindedag i den romersk-katolske kirke er den 30. maj. Jeanne var bondepige og kunne hverken læse eller skrive. I en alder af 12 siges hun at høre himmelske stemmer blandt andre fra helgener, som opfordrede hende til seksuel afholdenhed og at redde Frankrig.
Hundredeårskrigen var ved at være slut, og næsten hele Frankrig var kontrolleret af England. Den engelske kong Henrik 5. slog sig ned i Paris og gjorde krav på den franske trone fra den franske tronfølger Charles. Jeanne besøgte tronarvingen ved hans hof i Bourges. Det vides ikke, hvad de talte om, men efter samtalen var Jeanne øverstkommanderende for den franske hær. På hendes hvide banner lyste den franske lilje i guld og navnene Jesus og Maria. De engelske tropper blev drevet væk fra Orléans og Patay, hvorefter Karl VII kunne krones i Reims. Jeanne havde nået sit mål og ønskede at vende tilbage til sin hjemby. Imidlertid overtalte kongen hende til at tage kommandoen over en ny hær, som skulle befri Paris. Før hun red ind i Paris, stoppede hun og bad i kirken Saint-Denis de la Chapelle.
I 1430 blev Jeanne taget til fange af burgunderne, da hun med en lille hær forsøgte at redde den belejrede by Compiègne nord for Paris.[5] Burgunderne mishandlede hende og solgte hende til englænderne, som i en Inkvisitionsproces dømte hende til døden på bålet for kætteri og for at have båret mandsdragt. Henrettelsen fandt sted i byen Rouen. Jeanne d'Arc's aske blev spredt i Seinen. I 1456 fik Karl VII dommen annulleret af paven Calixtus III. Jeanne d'Arc blev kanoniseret af pave Benedict XV i 1920 på årsdagen for hendes død. Hun er skytshelgen for soldater.

Under coronaen gik Alex Vanoupslagh rundt i hvid skjorte og smarte bukser og sko alt imens Mette Frederiksen befriede Danmark fra alle udefrakommende virusser, virus og vira!

Fremtiden mangler at vise os hvem der i moderne teknologisk tid hjulpet af kunstig intelligens “lukker munden på” Vladimir Vladimirovitj Putin - en russisk politiker og tidligere efterretningsofficer, der aktuelt besidder embedet som præsident for Rusland.

Mette Frederiksens fjende nummer et!

NATOs fjende nummer et!

Fem unge drenge er anholdt i Århus i dag..
Pusher Street på Christiania graves op.

Danske nyheder er så langt fra norske nyheder!

Politichef i opråb om psykisk syge!

I Rusland er der masser af soldater! Masser af unge drenge som Putin er parat til at sende i krig!

I Danmark har vi tv2 news og politikere der skal genvælges hvert fjerde år.

De retorisk stærke bliver ledende partiejere og landets ypperste politikere!

I Rusland er handlingens mand russernes kronede konge og kejser og hærfører!

I Danmark går snakken!

Og vores ældste helt går på pension!

Imens den største helt har brækket kraveben og flere ribben og har en punkteret lunge!

Og i X-faktor synger de:

Where have all the young men gone?
Long time passing
Where have all the young men gone?
Long time ago
Where have all the young men gone?
They're all in uniform
Oh, when will you ever learn?
Oh, when will you ever learn?

Indfølingsevne, moderskab og musikalitet!

Where have all the young girls gone?
Long time passing
Where have all the young girls gone?
Long time ago
Where have all the young girls gone?
They've taken husbands, every one
Oh, when will you ever learn?
Oh, when will you ever learn?

Nødhjælpsarbejdere!

En verden i nye uniformer og former!

Mette Frederiksen og Barbara Bertelsen nedlagde egenhændig alle mink i Danmark!

Nu mangler kun alle krigsskade-erstatninger!

Mesterlære-tiden er slut!

Måske kommer Alex Vanopslagh med som 2. pilot, når Mette prøveflyver den nye F-35!

Hjemmeplejen i Hjørring er på prøvekursus!

Det var måske et sted for hr. Vanoupslagh at træne sit borgerlige statsministerkandidatur?

Mads strange LA : "Blandt de 100 bedste skakspillere i verden er der fx ikke én eneste kvinde. “Men skyldes det ikke bare, at der er langt flere mandlige skakspillere?”. Nej. Tag fx et spil som scrabble, hvor 85 % af alle spillerne er kvinder, og hvor der selv på konkurrenceplan er en overvægt af kvinder; de bedste spillere er altid mænd.”

Strange er ihvertfald dummere end de fleste kvinder, når han besvarer sit eget spørgsmål om hvorfor, der ikke er kvindelige skakspillere i verdensklasse med, at de taber i scrabble

Man skal vælge sine kampe med omhu.

Og selvom jeg er meget langt fra at være LAer, selvom jeg er stor tilhænger af værnepligt for begge køn, og selvom kampagnen fra LA på visse punkter er ret svag, er jeg altså ikke så ensporet, at jeg ikke kan/vil forstå budskabet fra LA eller anerkende, at der er klar en sandhed i det med æggenes værdi kontra sædens, og at mænd og kvinder på vigtige punkter er ret forskellige.

Det er f.eks. fuldstændig tosset at lade som om, kvinders fysik er sammenlignelig med mænds. Det er den overhovedet ikke. Langt fra endda.
Det er også gammel viden, at mænds intelligens fylder spektret helt ud med en langt større spredning end blandt kvinder. Så blandt de dummeste mennesker er langt de fleste mænd, præcis det samme gælder blandt de klogeste, mens kvinder klumper sig mere sammen på midterområdet. Sådan er det bare.

Men derfor kan vi stadig godt have kvindelige soldater, men de skal måske ikke nødvendigvis have præcis de samme opgaver som mænd. Og sværere behøver det slet ikke være. I Israel har kvinder f.eks. heller ikke værnepligt på nøjagtig samme vilkår som mænd, og der har de trods alt nogen erfaring med disse ting.

Så hvor ville jeg dog ønske, at mit partis repræsentanter på borgen ville have valgt en anden tilgang end at bekæmpe vindmøller og elementære fakta. Med alle de spindoktorer, der efterhånden er i politik, kunne de da i det mindste have hyret bare et par stykker med lidt jordforbindelse og en smule sund fornuft.

Og den mand vil Hjorten have som statsminister ham som nedgør piger og kvinder som mindre begavede det er da godt at sukker daddy tager børnene med storm,men vent til de finder ud af hans egentlige hensigt er med Danmark.

At “ Hjorten “ melder ud som han gør med Vanopslagh som en blå statsministerkandidat - fortæller alt om situationen i dansk politik for tiden - Nu må vi se om Vanopslagh tør følge op på anbefalingen - personligt tror jeg ikke at han tør -

Men nu er Hjorten jo en snu baryler - der aldrig har holdt sig tilbage med at sætte gang i lidt ballade og drama - Så mon ikke hans udmelding skal opfattes som en “ presbold “ på Vanopslagh - som på sigt vil styrke Venstre -