Slut med veninde-hyggen: Langer ud efter Støjberg

Lukkede migranter ind og gav opholdstilladelser, lyder det fra Nye Borgerliges Pernille Vermund.
Foto: Folketinget/Steen Brogaard og Folketinget/Steen Brogaard
Inger Støjberg, leder af Danmarksdemokraterne (DD) og Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige (NB)
Der er grænser for, hvor langt den personlige sympati rækker mellem den nybagte leder af Danmarksdemokraterne, Inger Støjberg og formand for Nye Borgerlige (NB), Pernille Vermund.

I et nyt blogindlæg på Nye Borgerliges hjemmeside byder Pernille Vermund sin formandskollega velkommen tilbage i dansk politik, men langer samtidig ud efter venindens fortid som ansvarlig minister på udlændingeområdet.

”Jeg er glad på Ingers vegne, at hun har besluttet sig for at komme tilbage til dansk politik, og jeg ønsker for hende, at hun skal lykkes med sit nye projekt,” skriver Pernille Vermund.

Støttede Støjberg personligt

”Inger er en god veninde, og jeg støttede hende personligt gennem hele forløbet, der endte med en dom ved Rigsretten for godt et halvt år siden,” lyder det fra Vermund.

Hun skynder sig dog at forklare baggrunden for, at Inger Støjberg - trods den gode personlige kemi de to imellem - ikke har fundet sin nye politiske platform i Nye Borgerlige.

Ovre i Udlændingeministeriet sad Inger Støjberg

At Inger Støjberg var på vej til at melde sig ind hos Nye Borgerlige, var ellers en af de sejlivede spekulationer omkring Støjberg politiske fremtid, efter at hun i januar måtte forlade Folketinget i kølvandet på rigsretssagen om ulovlig adskillelse af asylpar.

Vermund forklarer, at dér, hvor vandene skiller mellem hende og Inger Støjberg er netop udlændinge-politikken.

Inger lukkede migranterne ind

For at forstå det, skal man ifølge Vermund tilbage til flygtningekrisen i 2015, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussens regering ifølge Pernille Vermund ”svigtede danskerne”.

valgte at ”kigge ned i gulvet” i stedet for at forholde sig til problemerne

”Ovre i Udlændingeministeriet sad Inger Støjberg og administrerede regeringens politik. Den politik, der lukkede migranterne ind, gav dem opholdstilladelse, som skulle have været midlertidig - men, og det er den ulykke, vi forudsagde allerede dengang: De er her endnu,” skriver Pernille Vermund, som også langer ud efter Kristian Thulesen Dahl, som trods et kanonvalg i 2015 valgte at ”kigge ned i gulvet” i stedet for at forholde sig til problemerne i udlændingepolitikken.

”Til trods for parløbet mellem Kristian Thulesen Dahl og Inger Støjberg om flere end 100 stramninger fra 2015 til 2019 for at reparere den skade, de selv havde været anledning til, så blev det kun til lappeløsninger, fordi ingen dengang ville gribe fat om nældens rod og løse udlændingepolitikken fra bunden,” skriver Pernille Vermund.

Henrik Rasch er journalist på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Nu har udlændinge fået skylden for alle ulykker i Danmark i over 20 år. Er det ikke snart på tide, at få en anden plade lagt på?

Jo, vi har mange hårdarbejdende, uundværlige udlændinge....
Nb og inger dtøjberg drives kun af fremmedhad....
De aner jo ikke konsekvenserne hvis folk rejste" hjem"....landet vil lukke totalt ned...

Kære Jeppe Lindholm
Det er desværre ikke tilfældigt, at de har fået det. Mellemøsten passer bare ikke ind i Danmark.

Pernille har ikke noget imod de fremmede som vil intergre sig i det danske samfund og arbejdepå lige fod med dansker det er dem som nasser på det danske samfund og det tror jeg at de fleste forstår

De er jo hovedafdeling af kriminelle handlinger regnet i procent, sa ser ikke nogen grund til at skifte plade, desværre.

De er jo hovedafdeling af kriminelle handlinger regnet i procent, sa ser ikke nogen grund til at skifte plade, desværre.

Og i alle de 20 år har Det Blå Svindlerhold kun brugt udlændinge politikken til én ting - At få parlamentarisk mandat til at ødelægge velfærdsstaten Danmark. Med Dansk Folkeparti, og deres krav om stramninger på udlændige politikken som brækjern, som parlamentarisk grundlag har Det Blå Svindlerhold fået ødelagt Danmark.

I dag står tidligere Dansk Folkeparti vælgere tilbage og måber over de ødelæggelser deres støtte til Dansk Folkeparties udlændinge politik har haft af konsekvenser for dem selv og ikke mindst deres børn med kæmpe store nedskæringer på social- og sundhedsområdet. Samt de enorme skattelettelser det har givet de mest velhavende i Danmark. Og hertil høre Dansk Folkeparti vælgere ikke med. Det har kostet Dansk Folkeparti livet.

De mest hardcore giv-udlændinge-skylden vælgere er så gået videre til Nye Borgerlige og nu Støjbergdemokraterne. Og når så bare alle de her udlændinge ikke er mere i Danmark - Ja, så bliver alt godt igen. Ha ha ha

Hvornår vågner de mennesker op til virkeligheden?

For virkeligheden er, at uden udenlandsk arbejdskraft ville dansk økonomi ikke hænge sammen. Og for fremtiden vil der være et stort behov for at få tilført arbejdskraft udefra til Danmark, hvis vores levestandart skal fortsætte. 50.000 udlændinge skal således finde vej til Danmark årligt, hvis de ellers gider sådan som de bliver behandlet her i landet. De første afghanere har allerede forladt Danmark og flyttet til USA, da de ikke føler sig velkomne her i landet. Ellers ender det helt galt for dansk økonomi. I et land som Tyskland, EU's absolutte økonomiske lokomotiv, har de behov for en indvandring på 500.000 årligt for at kunne opretholde produktionen.

Sådan ser virkeligheden ud.

Bortset fra at jeg ikke bryder mig om at du bruger betegnelsen 'Det Blå Svindlerhold' så er jeg enig i dine betratninger.

Virkeligheden er også, at de fleste danskere er efterkommerne af indvandrere. Også selvom de ikke selv er klar over det.

Mine forfædre kom til Danmark for 300 år siden, og jeg har altid betragtet mig selv som etnisk dansk, men en DNA-test afslørede at jeg faktisk er 48% tysk, hvilket betyder at min mor må have været 96% tysk selv efter 300 år, eftersom min far var 100% dansk.
Jeg har set resultater fra 4.000 DNA tests fra danskere, kun 3 var 100% danske.

Hav en god dag

Ms Flutterby

Det Blå Svindlerhold
Det Blå Svindlerhold

Blå spasser og 'røvvasker' smølf: du bliver ved med at være uvidende så her er et forsøg på at løfte dig til et niveau hvor det handler virkeligheden:

Sverige plages af voldsom bandekriminalitet: »Vi kan lære af Danmark«
https://politiken.dk/udland/art8845213/Sverige-plages-af-voldsom-bandekr...

Vanvidsbilist Mohamad Younes smilede, da han blev dømt for at invalidere politibetjent – han blev ikke udvist
https://denkorteavis.dk/2022/vanvidsbilist-mohamad-younes-smilede-da-han...

To eksempler - kan du klare så meget på en gang???
.

Kunne dansk økonomi hænge sammen, hvis ikke så mange indvandre, levede af offentlig forsørgelse. Udgiften til det, er vel i størrelsesorden 30 mia, hvert år. ?

Annonce