Annonce

1978 nye smittede med corona – indlagte stiger til 264

4.500 dagligt smittede kan blive hverdag om få uger, vurderer eksperter
Coronavirussen er på fremmarch i Danmark.

Det seneste døgn er der registreret 1978 nye smittede med coronavirus.

Det viser den daglige opgørelse fra Statens Serum Institut (SSI) onsdag.

De positive prøver er fundet blandt 114.365 pcr-test. Dermed ligger positivprocenten på 1,73 procent.

Onsdag er 264 patienter indlagt med Covid-19. En stigning på ni i forhold til tirsdag. Dermed er antallet af indlagte steget fire dage i træk.

Af de 264 indlagte er 30 på intensivafdeling. Af de 30 trækker halvdelen vejret ved hjælp af respirator.

Onsdag er der registreret et nyt coronarelateret dødsfald.

Ekspertgruppe: Markant spring i hospitalsindlæggelser

Ekspertgruppen for matematisk modellering vurderede tirsdag, at Danmark kan forvente en markant stigning i antallet af nye smittede og indlagte med Covid-19 inden for blot fire-fem uger.

Ekspertgruppen anslår således, at der i begyndelsen af december dagligt vil blive registreret mellem 2.000 og 4.500 nye tilfælde af Covid-19.

et markant spring i de registrerede nyindlæggelser

”Siden de forrige modelberegninger, der udkom den 15. oktober, kan vi se, at der har været et markant spring i de registrerede nyindlæggelser. Det gælder særligt blandt de vaccinerede over 70 år," siger læge og leder af ekspertgruppen for matematisk modellering, Camilla Holten Møller.

Hun fortsætter:

”Vi kan ikke sige præcis hvad årsagen er til dette spring. Det kommer i kølvandet af efterårsferien, hvor man ofte er tættere sammen med familien på tværs af generationer.”

Kun en gang tidligere under epidemien - nemlig 18. december sidste år - blev der registreret mere end 4.500 smittede i løbet af et enkelt døgn. Den dag blev der registreret 4.508 coronasmittede.

Ekspertgruppen vurderer desuden, at der om fire-fem uger kan ventes mellem 60 og 100 coronasmittede, der må indlægges på hospitalerne.

Tirsdag oplyste sundhedsminister Magnus Heunicke, at kontakttallet ligger på 1,1. Det betyder at coronaepidemien er i vækst i Danmark. På den baggrund opfordrer sundhedsministeren til, at uvaccinerede nu lader sig vaccinere.

placeholder

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Selv når regeringen sender Brostrøm på knæ foran imamen i moskeen, så vil den nye masseimporterede befolkning ikke lytte til os og alle vores regler. Når vi at stoppe Projekt Mellemøsten i Danmark, inden det er dem, der bestemmer over os? I givet fald skal vi have et socialdemokratisk opgør med alle de forældede konventioner. Jeg kan ikke rejse til Tyrkiet eller Egypten uden at være vaccineret og fremvise coronapas, så hvorfor er det, at tusindvis af udlændinge frit kan rende rundt og begå kriminalitet i Danmark, uden at vi forlanger noget som helst af dem?

Fordi regeringen mener ét, men gør nul!

I øvrigt er der jo efterhånden kommet meget viden frem om hvordan Covid-19 kan kureres. Ikke i de statsstøttede løgne-medier, men i stort set alle alternative medier. Sundhedsstyrelsen er sjovt nok heller ikke til megen hjælp, hverken når det gælder forebyggelsen eller når det gælder behandlingen af Covid-19.

Kunne du ikke fortælle os hvad det er for en viden du ligger inde med som lægerne på de Danske hospitaler ikke har kendskab til? Så vidt jeg er orienteret er det kun den tidligere amerikanske præsident, Donald Trump, som har kendskab til hvordan Covid 19 kan helbredes uden vaccinering, men man skal også være meget naiv hvis man tror på hans "løgne".

Gerne. Jeg tror nu nok at lægerne på de danske hospitaler er velorienterede, men de må være hæmmet af aftalerne med "vaccine"-sælgerne.
Donald Trump talte om hydroxyklorokin som stribevis af amerikanske læger har benyttet (sammen med et par andre stoffer) til effektiv behandling af Covid-19 allerede i forsommeren 2020. Senere på året 2020 kom Ivermectin i søgelyset som en medicin der burde undersøges til både forebyggelse og behandling af Covid-19. Siden er der kommet op mod hundrede medicinske undersøgelser og rapporter, de fleste positive. Dette har resulteret i flere forsøg på smædekampagner mod stoffet. Ivermectin ordineres og indtages i mængder der afhænger af patientens vægt, men da det også anvendes som en ormekur til heste, er der åbenbart nogle hestefolk der har indtaget for meget af det gode. Både videnskab.dk og dr.dk har deltaget i smædekampagnerne, sikkert også andre medier.
Medicinalvirksomheden Merck har hidtil fremstillet Ivermectin med stolthed, men de har nu stoppet produktionen og kastet sig over at fremstille en pille mod Covid-19 i stedet. Humlen er, at da patentet på Ivermectin er udløbet, så kan der ikke tjenes penge nok på produktet. (Deres kommende pille siges dog ikke at være mere virksom end en Aspirin, der også hævdes at nedsætte risikoen for Covid-19 med 50%).
Udskamningen af effektive behandlinger mod Covid-19 bunder i at nødgodkendelsen af de såkaldte vacciner må trækkes tilbage hvis der er effektive behandlingsmuligheder. Så det må selvfølgelig ikke hedde sig.
Medicinalindustrien er kapitalisme for fuld skrue.

Med den viden du mener at være i besiddelse af med hensyn til at kunne kurerer personer smittet med Covid-19 burde du kontakte Statens serum institut og Søren Brostrøm fra sundhedsstyrelsen, for de er tilsyneladende ikke i besiddelse af den viden du ligger inde med.
Jeg har ikke megen tiltro til den viden du påstår at ligge inde med når det gælder helbredelse af personer smittet med Covid-19, den synes mest at stamme fra den konspirationsteori der florerer især blandt Donald Trumps tilhængere i "bibelbæltet" i USA og blandt "de sorte mænd" i Danmark.

Man kan også leve lykkeligt uvidende. Fortsæt bare.

Og det er mere end en HÅN mod de 5 millioner mennesker der er DØDE af CORONA verden over at man her i landet har udpeget denne DØDELIGE virus til at være en IKKE samfundskritisk sygdom. PT kan samtlige personer i RISIKOGRUPPERNE gå rundt i RÆDSEL over COVID der raser. Enhver fra disse risikogrupper må leve som "fanger" isolerede panikramte fordi de ikke aner hvornår CORONAEN tager dem. Der er ingen RESPEKT for menneskeliv mere.

Personer i risikogruppen, du taler om, kan jo også gå rundt i frygt og rædsel over alle andre sygdomme de evt. kan blive smittet med og dø af. I 2019 døde der 3515 personer af Mentale lidelser, 15.777 af kræft og 1.737 af influenza/lungebetændelse, så der er nok at være bekymret og bange for vil ramme en selv. Det kan anbefales at leve livet mens man lever, døden kommer alligevel en dag for alle. Som Jacob Hougaard en gang udtalte, "livet er en seksuel påført sygdom med 100 % dødlighed".
I Danmark dør der i gennemsnit ca. 145 personer hver dag, svarende til ca. 53.000 personer pr. år.
Til dato er der de sidste 20 måneder 2717 personer der er døde med Corona-19, de fleste havde også andre kroniske sygdomme. Så lev livet, frygt ikke, vi skal alligevel alle død en dag, det er naturens orden.

Kun en tåbe frygter ikke CORONA. Det er for dumt at overse DØDEN når den står lige udenfor døren hvis du dummer dig. Og træder et skridt for meget frem i smittemængden. SMITTEN ER DERUDE.Tro ikke andet. Den der IKKE tåler
CORONA dør af den.

Kun gennem SAMMENHOLD kan menneskeheden måske gøre sig håb om at dæmme op for Coronasmitten. Uden sammenhold vil
virus være fremtiden. Hvorfor kan folk ikke indse at man må stå SAMMEN om at bekæmpe Corona ?

Når det gælder Covid-19 skal man endelig ikke stå for tæt sammen. Afstand og isolation er bedre.
I øvrigt kan man selv sørge for at holde sit immunforsvar i topform.

At man selv kan sørge for at holde sit immunforsvar i topform er en gang vrøvl. Hvad med de mange personer der får kræft og derfor får en Kemobehandling som medføre at deres immunforsvar ikke fungere efterfølgende. Er det også fordi de ikke har sørget for at holde deres immunforsvar i topform?

Du er dog sært negativ i dag. Almindelige mennesker kan godt øge deres eget immunforsvar. Klart, der er undtagelser som fx mennesker der har fået indopereret andres organer; jeg ved ikke nogen om kræftpatienters efterfølgende immunforsvar, men jeg ved at de er blandt de første der får tilbudt den fulde vaccination.

Du mangler at oplyse hvordan man holder sit immunforsvar i topform og må man formode, giver en større mulighed for at blive "gammel". I medierne kan man ind imellem læse om topatleter der er døde i en "ung" alder. Jeg kender flere som har levet usundt, ikke dyrket nogen former for sport men dog har haft legeligt arbejde, som blev over 90 år gamle.

Der skulle stå "legemligt" arbejde.

Jeg er ikke læge, og jeg ved ikke nok om hvordan "man" holder sit immunforsvar i orden, der er garanteret stor individuel variation, men man kan jo prøve sig frem. Fx led jeg som yngre meget af "after" i munden (nogle kalder dem blister), men jeg læste i Tandlægebladet et referat af en undersøgelse om brugen af Longovital mod "after". Jeg har siden indtaget tre stk longovital dagligt og har kun i yderst få sjældne tilfælde haft "after" siden.
Som ældre indtager jeg nu desuden en Apovit 50+ der bl.a. indeholder zink (der er effektivt mod Covid-19). Imidlertid er jeg blevet opmærksom på at flere af de rekommanderede doser af indtag (RI) af forskellige vitaminer er sat meget lavt, ikke mindst indtaget af vitaminerne C og D. RI af vitamin D er sat så lavt som 5 mikrogram dagligt. Både Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen(!) anbefaler siden december 2020, at man tager ekstra doser i vinterhalvåret. Jeg indtager nu for tiden 35 mikrogram vitamin D om dagen og har det meget fint med den dosis (meget bedre end sidste år hvor jeg vist kun fik 15 mikrogram dagligt). I næste uge øger jeg indtaget til 50 mikrogram.
For et par uger siden blev jeg smittet af min svigerdatter som arbejder i en vuggestue, formentlig det de kalder en RS-smitte. Jeg havde en smule ondt i halsen i et par dage og hoste i et par dage, så var det overstået. Prøv selv.

Når du skriver at man selv må sørge for at holde sit immunforsvar i orden, må man vel forvente at du kan anvise hvordan det skal gøres, ellers er det ikke troværdigt at skrive.
Dine indtagelse af div. naturmedicin er vel nærmest det man i gl. dage kaldte "kvaksalveri" og hvor man gik til en "klog mand eller kone" hvis man var syg.
Jeg har ikke indtaget noget af den "medicin" du beskriver og alligevel har jeg, siden jeg kom på arbejdsmarkedet som 14. årig i 1958, haft mindre end 10 sygedage fra mit arbejde. (Et brækket ben og hjernerystelse i 1974 i f.m. biluheld og ny hofte i 2006 er jo ikke sygdom).

Du kan jo begynde med at læse Fødevarestyrelsens og Sundhedstyrelsens hjemmesider (de er dog begge ret "konservative" efter min mening), spørge på dit apotek, spørge din læge og andre du har tillid til. Mig har du jo ikke tillid til. Anyway, jeg bor på tredje sal, og sidste år blev jeg forpustet allerede på anden sal. Min læge sendte mig til en hjertespecialist. Hjertet fejlede dog intet og var i topform. I år, hvor jeg har øget indtaget af vitamin D, klarer jeg snildt tredje sal uden problemer.
Du har muligvis en bedre konstitution end jeg, til lykke med det, og du spiser måske allerede meget varieret kost. Også godt for dig.
Alligevel vil jeg fortælle dig om en amerikansk læge, jeg husker desværre ikke navnet, men hun fortalte at hun havde haft Covid-19; hun havde straks taget en sygt stor dosis D-vitamin (jeg tror svarende til en dosis på 1200 mikrogram - hvilket jeg ikke tør anbefale) - det plejede hun at indtage, hvis der var noget i anmarsch, sagde hun. En engangsdosis og Covid-19 forsvandt.
Covid-19 skal bekæmpes øjeblikkeligt. På det punkt fejler de danske læger - også i deres forskningsdesign.
Slut herfra, men glæd dig over dit gode helbred.

Tænk hvis de røde partiledere havde givet sygeplejerskerne hvad der retteligt tilhører sygeplejerskerne!

Tillid og penge!

Nu dør danskere en mass af alle andre småsygdomme!

Operationskøerne stiger og stiger.

Og babyer er der ingen til at tage imod på københavnske sygehuse!

Ingen gider lytte til jordemødre og sygeplejersker, der knokler dag ud og dag ind og får 50% af et statsministerhonorar!

Politikerne tænker kun på deres egen indtjening om to år!

Sundheden i Danmark er kun en politisk kastebold!

Storsygehuse, nærhospitaler!

You name it!

Hvad skal barnet hedde?

I København tør kommende forældre knap nok tænke på et navn!

Alvoren er langt fra gået op for hverken de røde eller de blå!

Sundhed koster!

I Norge vil festglade unge berusede, der lader sig tatovere, have gratis afgang til fjernelse af forhastede tatoveringer!

Pris 60.000-80.000 kroner!

Hvornår begynder vi at stille krav til hinanden og regeringen!

Op med skatten og ned med tant og fjas og alle småpakkerne fra Kina!

Stilfærdige danskere der skabte vort velfærdssamfund dør stille og roligt i hospitalskøerne!

De rejselystne og ferierende tog livet af de hårdtarbejdende og sundhedskrævende!

Hverken Mette Frederiksen eller Pape eller Ellemann har fattet alvoren som sygeplejerske4 og jordemødre taler om hver dag!

Fire røde kvindelige regeringsledere! Blinde, døve, handlingslammede!

Deres medsøstre står alene derude og viser stilfærdigt flaget!

De er dødtrætte! Dag og nat flyder sammen!

Nu orker de ikke ekstraarbejde i weekenderne mere!

Præcist som en fru statsminister Mette Frederiksen, der får det dobbelte i løn.

Men fatter det halve!

Med eller uden sms’er!

Katastrofen venter derude!

Krisehåndtering og rettidig omhu er to vidt forskellige fænomener!

Frederiksen er god til det første!

Men når først patienten allerede er død, hjælper krisehåndtering kun på de efterladte!

Det er nu fru Frederiksen skal træde i karakter.

Med mindre det allerede er for sent!

Ingen hårde ord eller sms’er kommer til at redde damen og danskerne!

En sand redningsmand må træde til!

Det kunne være Nicolai Wammen, der endnu husker hvordan babyer kommer til verden!

Manden med pengene kunne tage dem med i statsministeriet!

Og redde landet!

Det er først nu det gælder!

Spørger man faguddannede eksperter indenfor sundhedsvæsnet påpeges at folk intet selv kan gøre for at styrke
det såkaldte IMMUNFORSVAR. CORONA er SMITSOM. Det vil sige at ingen SELV kan fravælge at kunne blive SMITTET af
denne virus. At blive smittet er i forbindelse med virussen derfor altid noget PÅFØRT. Forstanddige livsglade mennesker påfører vel ikke frivilligt sig selv en sådan DØDELIG sygdom som CORONA er ? Det er logik. Ren og skær
"BLÅ SNIK SNAK",... når den "blå brigade" går rundt derude og pladrer løs af deres naive fejlagtige udlægniger og belæringer omkring en virus der PT har kostet nu 5 millioner mennesker livet. DET ER BESTEMT IKKE BARE EN "SNUE" der har været på spil der. Pak al den "Blå propaganda " og manipulerende retorik ned. Den fører ikke til spor andet end endnu flere DØDE.

Der findes INTET ABSOLUT INTET "effektivt" imod CORONA...KUN rigelig AFSTAND mellem mennesker...Eller tilnærmelsesvis at isolere sig mest muligt fra andre. VIRUS er uden tvivl luftbåren. Blot EN smittet i en butik eller menneskemængde kan smitte mange andre. Så hvorfor man stoppede at gå med mundbind eller visir er da virkelig den største mærkværdighed der har ramt landet.