Messerschmidt i Twitter-bommert: “Trist menneske uden pædagogiske evner”

Skriver til formanden for Socialpædagogisk Landsforbund (SL) om at hans næstformand Jan Hoby spreder injurier, men Jan Hoby er ikke næstformand hos SL.
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Morten Messerschmidt (DF), formand
Jan Hoby, næstformand hos LFS, Landsforeningen for Socialpædagoger, er ikke nogen varm tilhænger af Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti.

I et tweet på Twitter skriver han således 29. maj - med særlig hilsen til Dansk Folkepartis nyeste folketingsmedlem, som oprindeligt blev valgt til Folketinget for Nye Borgerlige, Mikkel Bjørn:

har taget deres generations fascisme med til Dansk Folkeparti

“De unge senfascister fra Nye Borgerlige har taget deres generations fascisme med til Dansk Folkeparti for at præsentere sig som nyskabelsen på højrefløjen. Men er blot højrefløjsbevægelsen Identitær, der forsøger at rebrande den gamle raceideologi som progressiv i et nyt hus.”

Den svada fik onsdag Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt, til Twitter-tasterne:

“Hej Benny Andersen, de injurier, din næstformand her spreder, er pudsige. Men skal vi tage det som foreningens synspunkt eller bare udtryk for et ensomt og trist menneske uden pædagogiske evner..? Han præsenterer sig nemlig som næstformand i profilen.”

Messerschmidt tror tydeligvis, at Benny Andersen er Jan Hobys formand. Men her går DF-formanden galt i byen.

Benny Andersen: Forkert adresse, Messerschmidt

Benny Andersen er nemlig formand for omkring 40.000 socialpædagoger i forbundet Socialpædagogisk Landsforbund.

Jan Hoby er næstformand et helt andet sted, nemlig i fagforeningen, LFS, der organiserer omkring 11.500 pædagogiske medarbejdere i Storkøbenhavns 17 kommuner. Fagforeningen  LFS hører ind under forbundet  FOA.

I et tweet forklarer formanden for forbundet Socialpædagogisk Landsforbund, Benny Andersen, stilfærdigt Morten Messerschmidt, at han er gået galt i byen:

Hej Morten. Lige for en god ordens skyld

“Hej Morten. Lige for en god ordens skyld: Jan Hoby er næstformand hos @LFSfagforening. Jeg er forbundsformand hos @socialpaed, som ikke vil kædes sammen med de holdninger. Vi samarbejder med alle Folketingets partier og tager gerne en kop kaffe og en snak :)”

placeholder

 

Det ser - i skrivende stund - ikke ud til, at Morten Messerschmidt har kommenteret sin Twitter-brøler.

Hoby retter også vreden mod forbundsformanden

Jan Hoby - altså næstformanden i fagforeningen LFS - benytter i øvrigt lejligheden til også at rette sin vrede mod forbundsformand for socialpædagogerne, Benny Andersen.

Hoby bryder sig således ikke om, at Andersen byder Messerschmidt på dialogkaffe:
“Vildt at du inviterer på dialogkaffe med en partileder der ønsker de medlemmer du og jeg repræsenterer hen "hvor peberet gror" uanset om de er muslimer,#LGBTQIA,flygtninge eller indvandrere. Troede fejlagtigt at @socialpaedstadig var antifascistisk og antiracistisk!”

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Messerschmidt er en pestilens at høre på men desværre godt begavet og retorisk dygtig. Hans holdninger for ældre er ok, men ellers er det slemt at høre på. Df når aldrig 20 prc igen med ham som leder ej heller 10 .

Helle din generalisering omkring ældre og M.Messetschmidt. Min livserfaring kan sagtens gennemskue hans manipulerende måde at te'sig på. Udtalelser som ligger omkring sandheden og overdrivelsens sprog.

Kære Helle og Tage

Jeg havde selv samme opfattelse som jer engang, men jeg er blevet lidt klogere på ham. Morten Messerschmidt kan umiddelbart godt virke arrogant, men dette er en vildfarelse. Prøv at henvende jer til ham via den e-mail adresse, der står på hans folketingsprofil på deres hjemmeside. Hvis I skriver noget fornuftigt, så er der en overraskende stor chance for, at han svarer jer personligt. Jeg tror at Morten Messerschmidt er den eneste partileder, der nogensinde har svaret på mine ofte påtrængende borgerhenvendelser. Og Kaare Dybvad Bek er den eneste minister.

Der er så mange folketingsmedlemmer, som er spøgelsesmedlemmer og karrieremennesker, men der er også undtagelser. Selvom man politisk kan være uenig, så tror jeg det er en fejlslutning at han er manipulerende. Det kan selvfølgelig være at han har manipuleret mig, men dette ville absolut ikke tjene ham noget formål, da jeg blot er en tilfældig person uden indflydelse, som han ikke kan bruge til noget som helst.

Af imødekommende socialdemokrater i FT kan nævnes:
- Kaare Dybvad Bek
- Rasmus Stoklund
- Frederik Vad

Med venlig hilsen
Peter Jensen

Når Messermanden kommer med sit gylle på folketingets talerstol omkring de fremmede glemmer han da sit eget parti de havde flertallet i folketinget i nullerne så kunne de vel have fået stoppet noget af den kriminalitet,nej det var kun mundsvær fra dansk folkeparti.

Kære Ulla
Ikke helt korrekt. DF har aldrig haft 90 mandater. Bare fordi man har været kongemager efter et valg, så betyder det ikke at man ejer Danmark og kan forlange hvad som helst. Det viser alle valg tydeligt og måske især det seneste valg.

Man skal selvfølgelig have styr på sine fakta, men ellers er det vel en relativt hændelig fejl og ikke ligefrem nogen kæmpe sag.

Ikke så sært det går ad helvedes til med de politiker der har skaffet sig vej til Christiansborg. Vores alles demokratiske folkestyre. Før var det mennesker med et budskab. Nu er det kun kynisk magt og til egen fordel. Den danske befolkning har ingen betydning i det setup længere.

Der er ikke meget "kynisk magt" i at opstille som formand for et parti, der ifølge alle meningsmålingerne slet ikke burde have været valgt til Folketinget. Morten Messerschmidt har været medlem af Dansk Folkeparti før jeg selv lærte at gå. Dengang partiet var lille, dengang det blev stort og nu, hvor det er faldet fra hinanden og er ved at rejse sig igen. Med alt respekt for din analyse, så tror jeg at Morten er speciel nok til, at han ikke er drevet af det sædvanlige. Som karrierepolitiker skulle man nok have satset på S eller V i stedet for. Mon ikke at den særegne Morten Messerschmidt alligvel har andre ambitioner end blot at hæve sin folketingsløn, som i øvrigt ikke skildrer sig ud på nogen måde, taget hans uddannelse i betragtning?

Ikke så sært det går ad helvedes til med de politiker der har skaffet sig vej til Christiansborg. Vores alles demokratiske folkestyre. Før var det mennesker med et budskab. Nu er det kun kynisk magt og til egen fordel. Den danske befolkning har ingen betydning i det setup længere.

Annonce