Annonce

Voldsom krise mellem Vermund og Thiesen

Ny alvorlig strid mellem Nye Borgerliges formand og NB-profilen Mette Thiesen: Partiets forretningsudvalg ekstraordinært indkaldt - Vermund udelukker ikke eksklusion
Foto: Folketinget/Steen Brogaard og Folketinget/Steen Brogaard - Fotografik: Emma Inge Hansen
Pernille Vermund (NB), partiformand, Mette Thiesen (NB), medlem af Folketinget
Der er opstået en ny alvorlig krise mellem Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, og parti-profilen Mette Thiesen.

B.T. skriver mandag, at Mette Thiesens kæreste er blevet politianmeldt efter at denne har optrådt voldeligt over for en ansat i partiet på valgaftenen.

Nok så opsigtsvækkende giver Vermund sin gruppefælle, Mette Thiesen, ansvaret for den angivelige voldsepisode. Partiets forretningsudvalg er ekstraordinært indkaldt:

"Men efter de tidligere episoder, så havde hun (Mette Thiesen, red.) fået besked på ikke at tage sin kæreste med på arbejde. Det gør hun så alligevel og også til valgfesten, hvor han udviser en helt uacceptabel adfærd. Ansvaret for episoden påhviler derfor også Mette," siger Vermund til B.T.

Vermund udtrykker - ganske opsigtsvækkende - samtidig bekymring over hvordan partiet "kan genoptage samarbejdet" med Mette Thiesen. Og Vermund udtrykker bekymring over for Mettes Thiesens "personlige situation."

Efter dagens krisemøde i Nye Borgerliges forretningsudvalg, er partiets hovedbestyrelse tillige ekstraordinært indkaldt. På begge møder er volden mod og chikanen mod den partiansatte på dagsordenen.

Det er anden gang inden for kort tid, at Vermund giver Mette Thiesen en skideballe i fuld offentlighed

Det er anden gang inden for kort tid, at Vermund giver Mette Thiesen en skideballe i fuld offentlighed.

Hoppede i mediefælde

Onlinemediet Frihedsbrevet satte en uges tid før valget en fælde op for Mette Thiesen. I den forbindelse gav Thiesen udtryk for, at hendes formand - altså Pernille Vermund - har modtaget, men hemmeligholdt giverne bag valgkampbidrag, der er større end 22.200 kroner. Selv om det er en omgåelse af reglerne:

“Det har vi også oplevet med Pernille, der er nogle, der vil give større beløb, men fortsat være anonyme. Så får du et andet kontonummer at overføre til,” forklarede Mette Thiesen til Frihedsbrevet, der lod en erhvervskendis spille en pengestærk, der måske godt kunne finde på at donere et beløb til Thiesens valgkamp. Og så lod Mette Thiesen munden løbe.

Thiesen gav altså udtryk for, at Pernille Vermund har modtaget bidrag fra enkeltsponsorer i 50.000 kroners-klassen, men uden at bidragene offentliggøres.

Men ifølge Pernille Vermund, så udtalte Thiesen sig om noget, hun absolut ikke havde forstand på:

Hun taler om noget, hun ikke ved noget om, og taler decideret usandt

“Hun taler om noget, hun ikke ved noget om, og taler decideret usandt,” sagde Pernille Vermund om Mette Thiesen til B.T.

Vermund lagde ved den lighed ikke skjul på, at hun var meget vred på Thiesen. Hun var så vred, at hun lige ville vente et par dage med at tale med Mette Thiesen om sagen ansigt til ansigt.

24. oktober spurgte Netavisen Pio Mette Thiesen, om hun nu havde fået en skideballe af sin formand face to face.

25. oktober svarer Thiesen  med et "nej" og en medfølgende smiley.

Vermund i nyhedsbrev: "Ganske alvorlig sag"

Pernille Vermund skriver i en nyhedsmail, som Netavisen Pio har modtaget:

Desværre er Mette Thiesen ikke parat til at påtage sig ansvaret

"Det er en ganske alvorlig sag, som jeg ad flere omgange har bedt Mette Thiesen om at tage ansvar for at få løst. Desværre er Mette Thiesen ikke parat til at påtage sig ansvaret. Hun mener tværtimod, at løsningen ligger i at afskedige medarbejderen," skriver Vermund og fortsætter:

"Det kommer ikke til at ske. Sådan opfører vi os ikke i Nye Borgerlige. Det er ikke ofret, der skal straffes."

Vermund understreger i nyhedsmailen, som er sendt ud til samtlige medlemmer og andre interesserede, at hun og partiet er parate til "i yderste konsekvens" at ekskludere Thiesen: 

også selvom det i yderste konsekvens vil betyde farvel til et centralt medlem

"Og jeg kommer ikke til at vige tilbage for at drage den rigtige konklusion – også selvom det i yderste konsekvens vil betyde farvel til et centralt medlem af partiet valgt til Folketinget."

Stået på siden i sommer

Nye Borgerliges sekretariatschef, Lars Eldrup, oplyser over for Ekstra Bladet, at Thiesens kæreste er blevet politianmeldt, og at den ansatte er blevet tilbudt krisehjælp.

Thiesens kæreste har også, oplyses det i nyhedsmailen fra Nye Borgerlige, sendt truende og intimiderende beskeder til den partiansatte:

"Sagen har stået på længe – faktisk siden i sommer, hvor Mette Thiesen og hendes nye kæreste begyndte at sende intimiderende og truende beskeder til en af vores medarbejdere."

Thiesen: Jeg har udvist dårlig dømmekraft

Mette Thiesen beklager mandag eftermiddag, at hun har udvist dårlig dømmekraft:

Mette Thiesen erkender, at hun har udvist dårlig dømmekraft ved at tage sin kæreste med til valgfesten i tirsdags.

"Min kærestes opførsel i tirsdags var uacceptabel, og den tager jeg selvfølgelig afstand fra," skriver hun i en sms til B.T.

Vermund: Den ansatte kom til mig i september

Vermund beskriver i partiets nyhedsmail, hvordan den partiansatte blev passet op af den truende Thiesen-kæreste på sit Christiansborg-kontor i september:

"Men en søndag i september, da han alene på sekretariatet var på arbejde på Christiansborg, blev han passet op af Mette Thiesens kæreste, som tiltvang sig adgang til hans kontor, truede ham og garanterede vores medarbejder, at han nok skulle få ham fyret, blev det for voldsomt, og medarbejderen søgte hjælp og støtte fra sin chef og fra mig."

Vermund oplyser også, at der er sendt intimiderende beskeder fra Mette Thiesens "sociale medie" til den partiansatte:

afsendt fra hendes sociale medie

"Desværre ville Mette Thiesen ikke selv tage ansvar for truslerne og chikanen mod vores medarbejder, til trods for at hun så passivt til, da medarbejderen den søndag blev truet af hendes kæreste, og til trods for, at de intimiderende beskeder over telefon, som indgik på alle tider af døgnet, blev afsendt fra hendes sociale medie."

Nye Borgerlige oplyser over for Netavisen Pio, at partiets forretningsudvalg holder møde om sagen kl. 18. Kl. 19 mødes hovedbestyrelsen, og her vil Mette Thiesen også være til stede.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Kvinder.

Rasmus Hansen og Jeppe Lindholm
.

Tre professorer: Ikke grundlag for rigsretssag mod statsminister. De har alle sagt det før men slår det nu igen fast med syvtommer søm i et 30-siders langt notat.

På baggrund af Minkkommissionens beretning er der ikke grundlag for at antage, at fungerende statsminister Mette Frederiksen (S) ville kunne blive dømt i en rigsretssag for brud på ministeransvarlighedsloven.

Det er vurderingen fra tre juraprofessorer, der på eget initiativ har udarbejdet notatet og sendt det til Folketingets partier.

Det må være en bitter pille at sluge for Vermund, og det blå tog, de havde jo skaffet 700.000,- til en advokat.
Det er også utroligt at det er personer med kriminelle og voldelige kærester der er medlem af Vermunds parti.

Gimpen fra Helsingør...hun er ligeså dum som dengang jeg gik i skole med hende.
Det passer meget godt med hun er blevet slyngeveninde med Vermund; de passer perfekt sammen.

Slyngveninder er de vist ikke så meget mere ;-)

Nej, det er de nok ikke. Dog kom det ikke bag på mig hun blev veninde med Vermund. Mette var bare blæst oveni hovedet som jeg husker hende. Men lade dem bare slås indbyrdes på den yderste højrefløj og lad endelig Mette T stifte eget parti, selvom jeg ikke tror det sker, for hun går nok over til DF. Skønt DF har en helt anderledes skattepolitik end den hun stod for i NB. Hun er sikkert en vendekåbe at hun nok over en nat lige pludselig springe ud som df'er.
Typisk levebrødspolitikere!

.
Kommer det bag på en. Nej.
Nye Borgelige tiltrækker macho-mænd og volds-typer.

I udnyttelse af Corona-pandemien, blev Pernilles Vermunds bidske skødehund macho-Boje sendt i FB-marken i hvervekampagne for at opsnuse; Corona-trodsige, ballademagere, Men in black (white), statshadere, sølvpapirshatte, mv. Og skattelypartiet Nye Borgelige er desværre et "parti" der dyrker macho-kultur og tiltrækker (og udnytter); macho-mænd, rigmænd, skatte-hadere, kriminelle, nynazister, hooligans/fodboldtosser, kvindehadere, mv.
Og tiltrækker højst sandsynligt netop også penge-kriminelle og volds-typer.

Jo jo... Nye Borgelige-ideologi med konservativ ego-liberalisme-religion og Islam-religion har en del tilfælles. De dyrker, hædrer og ære begge macho-kultur. Nogle af tilbederne tyr til optøjer, ballade, vold, terror, våben m.m.

Læs resten her i tidl. kommentar:

APROPOS KRIMINELLE, APROPOS MÆND, APROPOS NYE BORGELIGE
https://piopio.dk/vermund-vil-importere-au-pair-piger-til-hjemmeplejen#c...

.....................

Andre kommentarer:

ET MERE SPLITTET LAND:
DET FINE "BEDRE" BORGERSKAB VIL IKKE HAVE MUSLIMER I "DERES" GYMNASIER
https://piopio.dk/gymnasielaerere-og-elever-med-opraab-der-er-brug-en-fo...
.....

HVEM ER "DIT FOLK", PERNILLE VERMUND? HAR DU EJERSKAB OVER FOLK?
https://piopio.dk/comment/24958#comment-24958
.....

NEJ TAK TIL NYE BORGELIGE, USA OG MACHO-KULTUR
https://piopio.dk/trumps-ambassadoer-forarger-saa-fattige-er-danskerne#c...
.......

DE UNGES FORVENTNINGER OM DET PERFEKTE LIV
https://piopio.dk/taenk-paa-boligmarkedet-naar-du-saetter-dit-kryds-i-da...
.....

BLÅ BLOKS EGO-LIBERALISME VIL NEDSLAGTE DANMARK
– OG MISTRIVSEL HOS UNGE VIL FORTSÆTTE
https://piopio.dk/marianne-vind-du-gaar-galt-i-byen-hvis-du-tror-de-borg...
.....

DEN BLÅ ULV I LILLA FÅREKLÆDER, LARS LØKKE, VIL FORTSÆTTE
MED AT ÆDE AF DANSKERNES VELFÆRD, BID FOR BID FOR BID...
https://piopio.dk/nu-lars-vil-meget-gerne-man-glemmer-alt-om-foer-lars#c...
.....

ALEX VANOPSLAGH LEGER "GUD" PÅ TIK-TOK
– OG SKAL HANS EL-FORBRUG SÅ OGSÅ OVERVÅGES?
https://piopio.dk/vanopslagh-forventer-skulle-tilbagebetale-72000-kroner...
......