Amerikansk ambassadør påstod hendes stemme ikke blev talt - det gjorde den

Min stemme til præsidentvalget er ikke blevet talt, påstod Carla Sands. Men det var den.
Foto: Den amerikanske ambassade
USA's ambassadør i Danmark, Carla Sands.
Den amerikanske ambassadør i Danmark, Carla Sands, påstod på Twitter, at hendes stemme ved det netop overståede præsidentvalg ikke var blevet talt.

Avisen New York Times konstaterer, at det blev den.

"Hver eneste lovlige stemme skal tælle. Please, lad være med at tage stemmeretten fra mig og andre vælgere for at vinde, koste hvad det vil. Verden ser med. Legitimiteten af dette valg er på spil," skrev Sands forleden.

placeholder

Carla Sands, der inden hun blev ambassadør boede i Californien, havde i anledning af valget flyttet sin tilknytning tilbage til svingstaten Pennsylvania, og her viser en offentligt tilgængelige hjemmeside, at Carla Sands stemme blev både modtaget og talt i Cumberland County, hvor Sands er vokset op.

På et screenshot fra hjemmesiden kan man se, at Carla Sands bad om at få tilsendt en stemmeseddel den 25. august, så hun kunne brevstemme. Det fremgår også, at staten Pennsylvania modtager hendes brevstemme den 15. oktober.

Avisen har forsøgt at få en kommentar fra det amerikanske udenrigsministerium, men uden held.

Carla Sands har ikke selv kommentaret historien fra New York Times på Twitter. Hun har i stedet lagt et billede op fra Færøerne, hvor hun er sammen med en kvinde, der bor i Torshavn og som Carla Sands babysittede, da hun voksede op i Pennsylvania.

placeholder

Promoverer ideen om svindel

Carla Sands, der blev udnævnt til amerikansk ambassadør i Danmark af Donald Trump i 2017, har siden valget brugt sin Twitter-konto til at promovere forskellige artikler, der omhandler påstået valgsvindel ved valget.

Hun har også påstået, at hendes afdøde mand har fået tilsendt en brevstemme, hvilket sandsynligvis er rigtigt, men det kræver jo at man udfylder, sender den ind, og at den bliver talt, før der kan være tale om svindel.

placeholder

New York Times kunne forleden fortælle, at ingen af de 50 øverste valgansvarlige i delstaterne, har set eksempler på valgsvindel. Alligevel har en række republikanere stædigt fastholdt, at den eneste grund til at Joe Biden vandt valget, er fordi demokraterne har snydt.

Samlede millioner ind til Trump

60-årige Carla Sands, der er tidligere skuespiller, blandt andet med små roller i tv-serien Glamour, blev ambassadør i Danmark, efter at hun havde samlet penge ind blandt velhavende mennesker i Californien. Hun havde selv doneret omkring $350.000 (knap 2 millioner kroner) til Trumps kampagne og indsættelsesfest.

Hendes egen formue stammer fra ægteskabet med ejendomsmatadoren Fred Sands.

Hun har desuden en doktorgrad i kiropraktik fra Life Chiropractic College (der i dag hedder Life University) et lille privat universitet i Marietta, i staten Georgia.

David Troels Garby-Holm er redaktør på Netavisen Pio.


placeholder

Kommentarer

Generelt svigter også den danske presse, for der er massevis af svindel med stemmerne i USA, mere end 300 counties fordelt på mange stater har flere afgivne stemmer end registrerede vælgere, og flere døde vælgere er tilsyneladende genopståede og har stemt. Se fx https://hodjasblog.one/tucker-carlson-dokumenter-valgsvindel-masser-af-d...

Hep nu op med pjat og indse at valget er slut og vi skal være glade for Biden vandt ! Og han vandt stort med et plus på 5 mil. stemmer

1) Valget er nu ikke helt overstået - der tælles stadig stemmer op
2) Valgsystemerne i USA er ikke ufejlbarlige, der kan snydes, og der bliver snydt

79% siger Biden vandt, valget var det mest reelle valg nogensinde i USA, tre procent, 3 % mener Trump vandt, det er de hjernevaskede republikanere som ikke mere tænker selv. Trump tabte, han er færdig, og burde opføre sig mere værdigt, men det kan ikke forventes af en bølle som ham

At Carla Sands mand har fået tilsendt stemmeseddel betyder vel ikke, at har har stemt. Eller måske har han på Alle Helgens Dag.
Ærgerligt, at Carla Sands ligner noget af den frugt jeg sommetider køber i supermarkedet, som har været for længe undervejs, pænt og glat udenpå, men råddent indeni.

Annonce