Annonce

Derfor skal socialdemokrater mene noget om badeforhæng

Islamisterne går målrettet efter at rejse religiøse og kulturelle barrierer mellem danskere og indvandrere. De mødes af ligegyldighed fra en velaflagt medieklasse
Foto: Grafisk afdeling
Niels Jespersen, chefredaktør på Netavisen Pio.
Helt tilbage i 2003 sagde daværende integrationsminister Bertel Haarder (V), at han ikke var ”minister for leverpostej, tørklæder eller badeforhæng”.

Det var et udtryk for irritation hos den højskole-liberale venstremand, der var endt som spydspids i Anders Foghs borgerlige værdikamp og nu stod på samme side, som den yderste højrefløjs opviglere, der ikke forspildte en mulighed for at markere sig.

Siden har det været en folkesport i medieklassen at latterliggøre de praktiske udfordringer i institutioner, hvor repræsentanter for majoritetsbefolkningen mødte muslimske indvandrere og efterkommere.

Det er omvendt blevet en højrefløjsmarkør at have en holdning til svinekød i kantinerne, bederum på skoler, juletræer i boligforeningerne og den evigt tilbagevendende debat om kønsopdelt svømning.

Ingen evidens for at det gavner integrationen

Men nu har udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad (S) som reaktion på, at 12 af landets kommuner huser kønsopdelt svømning, foreslået kommunerne at hindre den opdelte praksis i offentlige bygninger.

Det har udløst kritik fra meningsdannere og lokalpolitikere, der mener, at det trods alt er bedre at pigerne lærer at svømme, end at de bliver holdt tørskoede derhjemme.

Det handler om magt

Men som dommerfuldmægtig Nina Palesa Bonde påpeger i Altinget, så er der ingen evidens for, at imødekommelse af religiøse og kulturelle særkrav styrker integrationen.

Det handler om magt. Magten til at definere, hvem der må hvad i det offentlige rum.

De muslimske kvinder, der før badede sammen med alle andre, bliver nu dunket i hovedet af imamerne, for hvorfor bade med de vantro, når imamerne har sikret særlige hold for muslimer?

Islamisterne ønsker at splitte os. Fysisk og kulturelt

I bøgerne “Min afsked med islamismen” og “Mit had” beskriver de to forhenværende islamister Ahmed Akkari og Yaqoub Ali, hvordan de målrettet gik efter at indføre islamiske særregler overalt.

Det skyldes selvfølgelig deres tro, men også et ønske om at skabe konflikter langs religiøse og kulturelle skillelinjer.

Ikke så meget for danskernes skyld, men for at fastholde social kontrol over deres muslimske medborgere.

Det er ikke paranoia og mistænkliggørelse af muslimer at være bevidst om truslen fra de sorte imamer

På et tidspunkt diskuterede hele Danmark, om der skulle stå et juletræ i Kokkedal. Mere petitesse-agtigt kunne det ikke blive, men efterfølgende kom det frem, at det var den islamistiske organisation Hizb-ut-Tahrir, der havde kuppet boligforeningen.

Det er ikke paranoia og mistænkliggørelse af muslimer at være bevidst om truslen fra de sorte imamer.

Hvis det havde været højreorienterede danskere, så havde de progressive sagtens kunne se problemet.

Interesserer sig mere for USA, end for deres lokale folkeskole

Som journalisten og forfatteren Lars Olsen beskriver, så lever mange af venstrefløjens meningsdannere i lykkelig, men også selvvalgt uvidenhed.

Det er ikke deres børn, der skal finde sig til rette på en folkeskole, hvor halvdelen af børnene ikke taler rigtigt dansk.

De orienterer sig mere mod amerikansk Black Lives Matter end de hjemlige integrationsproblemer.

Socialdemokrater må ikke føle sig for fine til den slags

Men det er i de fælles rum, at brudlinjen går. På de helt små og lavpraktiske ting, såsom respekten for hinandens vaner og højtider, brugen af de fælles faciliteter såsom svømmehaller, maden i de fælles institutioner og så videre.

Det er her, de gamle og de nye danskere mødes, og her konflikterne opstår. Det er også her de løses.

Socialdemokrater må ikke føle sig for fine til den slags. Hvis ikke de gider snakke om juletræer og badeforhæng, så overlades debatten til yderfløjene.

Niels Jespersen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Så sandt, så sandt.
Jeg har mange gange tænkt at Danmark havde være bedre tjent med en minister der gerne ville være minister for leverpostej, tørklæder og badeforhæng. Bertel Haarder kendte ikke sin besøgelsestid, men han er jo også liberal, og så er alt andet end liberalisme uinteressant.
Danske værdier kendte han ikke til. Grundloven heller ikke.

Helt enig med Niels Jespersen.
Man kan i dagens medier læse at journalister har fundet frem til nogle kommunale 0-boner som stadig lever i den naive tro, at der ikke er problemer med integrationen. De stoler blindt på de muslimer der påstår at alt er fint, selv om alm. intelligente mennesker kan se at det er det ikke.
Selvfølgelig er der muslimer der er integreret og lever stille og roligt, men det er også faktum, at der er nogle der kun på overfladen ser integrerede ud, og de er afgjort de farligste.
At der er kommunale byrødder i indvandre-tunge kommuner, der tænker i stemmer, og kæfter op om hvor godt det går, er pinligt og utroværdigt.
At staten vil holde øje med nogle udvalgte befolkningsgrupper er da ikke noget nyt. SKAT, jobcenter og div. tilsyn, stoler da heller ikke på ret mange. Det har danskerne levet med i århundrede.

Der er ikke andre problemer med integrationen, end dem som den danske middelklasse selv skaber, ved hel tiden at bøje sig for diverse islamiske krav og dermed i praksis forsøge at integrere den danske underklasse ind i religiøse islamiske normer og det gælder sådan set både i forhold til børn som voksne.
Islam er en ekspansiv politisk/religiøs bevægelse, som konstant udvider sin dominans i gennem islamisk adfærd, som er hængt op på kvinder og mænds forskellig værdi, denne forskel virker smigrende på mænd, som får en magtfuld rolle i forhold til kvinder, som de har svært ved at slippe, for de har haft den lige fra fødslen af.
Den frihed som muslimen møder i Danmark, for både mænd og kvinder får 99 ud af 100 til at flygte mentalt tilbage til islams slaveri.
Muslimer tager afstand fra friheden i Danmark, de vil ikke vælge hvordan de vil leve, men leve efter den hellige bog der ikke længere må brændes.
Islamiske normer og adfærd er derfor at hælde gift ned i de danskes samfund, som derfor vil bortvisne, da vore politikere og embedsfolk samtidig har forbudt et hver forsvar mod islam, for de styrende lag i Danmark hellere vil at dansken underkaster sig islamiske normer, end de vil risikere kritik fra diverse imamer og lignende.
Danske skolelærere, præster, politikere, ved ikke længere hvem Djævlen er og bliver derfor hans idealistiske håndlanger.
Islam vinder ikke militære sejre, islam vinder over hver enkel kujon og forvandler de troende til hyklere, allerede før de har konverteret, sådan er det islamiske erobringstogt forløbet siden det startede ekspansionen fra Mekka.

Virkelig et stærkt formuleret indlæg. Tak for det, meget præcist og oplysende.

Jørgen, jeg er stort set enig, men den med middelklassen er lidt forenklet og ensporet.
Problemet er langt mere komplekst.

Godt brølt, totalt enig med dig! Liste A skal holde fast i det som er dansk, og bekæmpe imamernes undergravende virksomhed.
Vi har ikke bedt dem komme til DK, og såfremt de er utilfredse, ja, så kan de jo til enhver tid benytte sig af retten til at forlade vores fædreland.

For en socialdemokrat som mig, er den vigtigste strategiske modstander i integrationspolitikken højrefløjens partier. De omtales ikke omtales i artiklen. Socialdemokratisk politik skal ikke trækkes længere til højre. Det er på tide at konkludere at integrationen er lykkedes med at få ikke etniske danskere i flere generationer til bidrage til det mest basale: arbejde og uddannelse. Resten er småting, som bedst løses lokalt. Det vil ikke forhindre medierne i at skabe underholdning og måske nogen gange oplysende tilgange til hverdags-sammenstød i værdier. Tag fx værdierne overvågning og kontrol, der kører på at bære det samme i det godes tjeneste, men som sagtens kan debatteres med større energi, som fx forholdet imellem teknologi som præmatur “robottering”og menneskelig tillid.

Bruno, det har aldrig været socialdemokratisk politik at lukke øjnene for de øjeblikkelige problemer.
At betragte alle indvandrere som nogle fattige stakler er noget vrøvl.
Du skal lære at skelne mellem politisk flygtning, økonomisk flygtning, krigs flygtning, familie-samført indvandrer og alm. indvandrer.
Selv om man er i ovenstående kategori, er det jo ikke ensbetydende med at man er et dydsmønster, og at man automatisk skal have en socialdemokrats beskyttelse og omsorg. Kig mod Sverige, og LÆR.

"Resten er småting, som bedst løses lokalt."
Hvis det er din holdning, har du virkelig ikke fattet ret meget af den seneste menneskealders udlændingediskussion. Hvis du ikke var så formørket i dit syn på højrefløjen, så ville du måske kunne fatte, at for en muslim er islam aldrig nogensinde småting. Islam er det vigtigste i tilværelsen, det aller-, aller-, allervigtigste. Fra morgen til aften.
Det ordnes ikke lokalt. Det kan ikke ordnes lokalt.
Men det kan ordnes på landsplan - og skal ordnes på landsplan. Med hård modstand. Vi skal ikke have særregler for muslimer. Aldrig nogensinde.

👍

Den vigtigste og værste modstander er de venstreradikale / wokerne / intersekten!

De nedbryder alt!

Flere involveret i knivstik – en anholdt

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er massivt til stede i området omkring Motalavej i Korsør.

https://www.bt.dk/krimi/flere-involveret-i-knivstik-en-anholdt

Bruno, ved du hvad der er det særlige ved Motalavej? Ikke, så søg hvis du vil blive klogere!
.

Helt enig! Vi skal have et opgør med kritisk raceteori / intersektionel feminisme / transideologien.

Pernille Skipper påstod i folketinget, at mænd kan føde børn! Og vores Social- og indenrigsordfører, Camilla Fabricius, var enig! Vores statsminister vil ikke gå ind i den diskussion!!!

Vi skal have stoppet tosserierne! Man kan selvfølgelig ikke skifte køn! Det er totalt gak at påstå! Jeg fatter ikke hvordan transideologien har fået så stor en magt?

Nu tillader DBU snart, at drenge der mener de er piger, må spille på pigefodboldhold! (vist op til 12-13 år). Det vil også gælde for breddefodbolden. For eliteholdene vil det kræve en undersøgelse af hvert enkelt tilfælde.

På sigt vil det betyde et farvel til kvindefodbold!

Lad os få stoppet vanviddet! Start med vores regnbuenetværk! Ud med transideologien! Ellers forsvinder vælgerne, lige så hurtig som konsekvenserne af transideologien, går op for dem!

"Det er grænseoverskridende, at vi skal have mænd ind i en bog, der handler om kvinder,« raser feminist og pensioneret jordemor Karen West. Hun er forfærdet over, at transkvinder nu får plads i kvindebiblen over dem alle, »Kvinde kend din krop«."
https://www.berlingske.dk/kultur/hun-laerte-kvinder-at-naerstudere-egen-...

Ja, det er seriøst galt! Og den soleklare afvisning fra partiets topfolk, man sådan håber på, kommer bare ikke.

Nej. Mon ikke, de er klar over, at den er helt gal! Men, det kræver også et opgør med EU og diverse organisationer. Det bliver ikke let! Men... Tesfaye er vist ved, at være træt af intersekten! Det forstår man godt...
https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE17034765/i-klarer-jer-daar...

2021 https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE12873278/tesfaye-vil-skabe...

Skal vi nu ikke holde op med at vrøvle ud fra nogle politiske klip fra Folketingssalen. Pernille Skipper sagde at er er korrekt at mænd kan føde børn, men her var klippet lavet sådan at det fremstod som om hun var totalt idiot, netop fordi klippet var lavet politisk. Havde man været ordentlig i det klip, havde man ladet hele klippet med hende stå, så man kunne få en forklaring. Den var nemælig at vi i dag har lov til at skifte juridisk køn. Når man derfor har valgt den mulighed, så er en kvinde der har foretaget et juridisk kønsskifte til mand, altså "juridisk set" en mand ,selvom den pågældende så stadig har en livmoder og biologisk kan være i stand til at føde børn.
Det kan man så have en holdning til, men det er nu engang det vilkår vort samfund giver mulighed for - også selvom man ikke er enig.
Vi jo netop hørt at Joachim B. Olsen fra BT taler om at det er en psykisk sygdom hvis man føler sig som et andet køn end det man biologisk er. Han henviser til loven der blev ændret fra 1997 hvor den følelse blev fjernet fra den officielle betegelse om psykiske lidelser og det er han imod. MEN hvad er nu dette for noget? Der er også nogle år siden at homoseksuelle var blevet betegnet som liggende på en liste over psykiske sygdomme. Det er først nu -for få år siden - blevet ændret og dermed er det blevet fjernet fra samme liste,og i dag er der kun de færreste mennesker der vil begtegne homoseksuelle (mænd eller kvinder)som værende psykisk syge. Det samme vli sikkert også ske end dag.

Hvad angår Pernilles udtalelser, skal det også ses i lyset af at en kvindelig læge og forsker fortæller at man godt kan transplantere en livmoder fra en kvinde til en anden, og derfor vil det også være en biologisk mulighed at transplantere en sådan til en mand og dermed vli han kunne føde børn.

Så er den med de kønsopdelte svømmehaller. Jamen, herrejemini- svømmehallerne er jo også i dag opdelt efter køn. Det er endda sådan at man i moralens navn -læs: kristendommens moral - er forbudt for forældre til børn med andet køn end dem selv at medbringe barnet ind i svømmehallernes omklædningsrum efter at de er fyldt 5 år. Nogle haller har endda andre aldersgrænser. Hvorfor kan man ikke klæde om med begge køn? Det er jo accepteret at man skal klæde om kønsopdelt fordi man af moralske grunde, baseret på religionerne, herunder kristendommen, at det ikke går an. Nu skal det ønske altså ikke imødekommes af folk med muslimsk tro, fordi det virker lidt mere lukket end det andet med de kønsopdelte svømmehaller således at forældre ikke engang kan tage deres afkom med i svømmehallen hvis de som kvinder medtager deres drengebørn alene til svømmehallerne, at mænd ikke kan tage deres pigebørn med i omklædningen i mændenes omklædningsrum alene fordi man frygter pædofili og den slags ubehageligheder.

Det er sådan at man godt kan bade uden tøj på på vore badestrande, kønsneutralt, men altså ikke i svømmehallerne og nu skel det så betyde at magtfulde socialdemokrater vil bejae den opfattele at kønsopdelte svømmehaller er no go, men altså kun i selve hallerne, hvorimod kønsopdelingen i omklædningsrummene SKAL finde sted af samme grunde som det er lykkedes kristendommens bannerførere at få indført.

Det svarer til samme hykleri som da Martin Luther tordnede mod usædeligheden og mod bigami, mens han samtidig viede en fyrste til kone nummer 2, dvs. mens vedkommende var gift,alene begrundet i at den pågældende fyrste ellers ikke ville garantere Luthes sikkerhed for de katolske fanatikere.

Det er jo logik, sagde manden og lo og gik.

Mænd kan føde børn!" Det er løgn! Uanset hvor woke du er!

Pernille og vores regnbuenetværk vil tvinge os til at opfatte transkvinder som kvinder og give dem samme kønsbaserede rettigheder som kvinder!

'Kvinder' vil forsvinde! Vi har set det i England, hvor kvinder er blevet omtalt som: 'Personer der menstruerer' Det var det, der startede hetzen mod Rowling. Hun mente vi havde et ord for den slags personer.. Kvunder? Kvonder? Kvynder Hvad var det nu det hed...

I en ny tysk lov kan du nu risikere en bøde på op til 10.000 Euro for afsløre en transpersons oprindelige køn eller navn! Så det er alvor, det her!

Det er ikke kønsopdelt svømning, men kønsadskilt! Muslimske mænd må gerne svømme med ikke-mulimske kvinder! Men der må ikke være mænd tilstede i svømmehallen, når de muslimske kvinder er der!

Det har intet at gøre med kønsopdeling i sport og omklædningsrum. I sporten er opdelingen pga fysiske forskelle og i omklædningsrummene er reglerne ens for mænd og kvinder! Og kvinderne føler sig mere trygge.

Trist du støtter undertrykkelse af muslimske kvinder! Hvorfor må de ikke svømme med mænd?

Og homoseksuelle har intet med transkønnede at gøre! Homoseksuelle vil 'bare' accepteres. Transkønnede har en ideologi bag sig, der vil vende op og ned på samfundet.

Det er så sandt, som det er skrevet.
Det sørgelige er egentlig kun, at det overhovedet er nødvendigt at sige. Men det er det desværre.

Ja, mange socialdemokrater føler sig mere som fremskridtsvenlige og tolerante, understøttet af deres betalte tillidshverv, end som demokratiske socialister med krav om at udtrykke de dertil hørende værdier, når de sidder i deres tillidshverv.

Det er sgu et svagt samfund, der ikke kan klare et par tusind indvandrere, der ikke er kommet ud af mørket endnu - jeg venter spændt på, hvornår Madam Frederiksen og hendes hof af spytslikkere og Mussolini-arvtagere (han startede jo også som socialdemokrat) vil bestemme, hvad vi må spise til aftensmad og om vi må sove med nathue - der er jo egentlig ikke andre problemer i verden at gøre noget ved.......

John R., er du lige flyttet til DK, så er du undskyldt, men hvis du har boet her i flere år så burde du vide bedre:

"... ikke kan klare et par tusind indvandrere, der ikke er kommet ud af mørket endnu ..." hvilke metoder må vi anvende for at få dem 'ud af mørket': Pisk? Stening? ....
.

Den selvglade mette er mere optaget af at vise sig frem i udlandet end løse problemerne på hjemmefronten.

du har fat i noget Bent

Gu’ har han da ej - han kører de samme one - liners i alle debatterne her på Pio -

Og jeg kan forestille mig, at du har den samme kommentar til alle der ikke har samme mening som dig.
Har du skrevet en kommentar her på PIO der modbeviser det?

Arh, der har Niller sgu ret. Bent skriver det samme eler næsten det samme hver gang uanset emnet, og det er altid noget med Mette er dum eller noget imod fagbevægelsen. Hvis han kommer til at ramme nogenlunde indenfor skiven, er det rent held.

"....juletræ i Kokkedal. Mere petitesse-agtigt kunne det ikke blive,"
Jeg ved ikke om "petitesse-agtigt" skal forstås sarkastisk, men det var en alvorlig sag.
Den nye muslimsk dominerede bestyrelse fravalgte juletræet, men brugte kr. 115.000 på en Eid-festival. Som tilsynsførende burde Fredensborg Kommune havde påtalt dette, men kommunen syntes det var i orden, for det kostede kun kr. 186 for hvert af de 626 lejemål! Det er vel den form for eftergivenhed - og naivitet - vi skal bort fra.

For mange år siden, i 1997, ville tyrkere i Albertslund have badeforhæng i svømmehallerne. Den kompetente borgmester Finn Aaberg sagde blankt nej, selvom tyrkerne truede med at ville gå langt i sagen for at få medhold.

👍

Socialdemokraten Frederik Vad's udtalelse om udlændinge i Danmark er meget sørgeligt og virkelighedsfjern. At en Socialdemokratisk udlændinge- og integrationsminister minister Kaare Dybvad Bek stemmer i er en katastrofe for integrationen i Danmark. Som udlænding i Danmark kan man tilsyneladende intet gøre rigtigt. Selv efter Socialdemokratiets mening.

En sort dag for Socialdemikratiet. En sort dag for Danmark.

Jakob, så mangler vi lige bare dine argumenter for at udtalelserne er virkelighedsfjerne.
Du må sidde inde med en viden, som du må dele med os andre.

Ja, vi Danskere vil nok ikke gøre noget rigtigt. Vi vil ikke integrere os i de nye og bedre kulturer, der er kommet til landet. 😟

Hvad er svensk kultur?

"Jeg tror, det lidt er det, som gør mange svenskere så misundelige på indvandrergrupper. I har en kultur, en identitet, en historie, noget, som binder jer sammen. Og hvad har vi? Vi har midsommeraften og lignende fjollede ting«." Mona Sahlin, 2002.

"Det eneste ursvenske er barbariet, resten er kommet udefra." Fredrik Reinfeldt, 2006

"Hvad betyder ordet 'nok'? Er Sverige fyldt op? Er Norden fyldt op? Er vi for mange mennesker? Vi er 25 mio. mennesker, som bor i Norden. Jeg flyver ofte rundt over det svenske landskab. Det vil jeg anbefale andre at gøre. Der er uendelige marker og skove. Der er så meget plads, man kan tænke sig. De, der hævder, at landet er fyldt op, må jo vise, hvor det er fyldt op,« siger Moderaternas afgående formand, Sveriges tidligere statsminister Fredrik Reinfeldt"
https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7267912/Reinfeldt-Der...

"Och chefen för myndigheten Forum för levande historia Ingrid Lomfors höll under en flyktingkonferens under 2015 en föreläsning där hon konstaterade att “Det finns ingen svensk kultur”"

""Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os". (Gregers Dirckinck-Holmfeld, TV-vært, EkstraBladet 3.10. 1986 og fra TV-showet ”Flygtning 1986)"

Det skulle heldigvis ikke blive svært for dig at finde et andet parti, der vil nogenlunde det samme som dig. Held og lykke med det.

I vores lokalområder er der en Ervhervsforening. Vi har også Pizzariaer, kebabspisesteder, frisører, blomster, kiosker, minibasarer med kød, grønt og brød liggende side om side med tøjbutikker, slagter, vin, supermarkeder, smykker osv.

Erhvervsforeningen afholder flere årlige byfester, hvor de små butikker har slået sig sammen om fadølsanlæg, slagterens grill, loppemarked og forskellige politiske partier har uddeling af propaganda.

Det der springer mig i øjnene er at Erhvervsforeningen ikke har et eneste medlem fra Pizza, kebab, kiosk, frisør, blomster eller minibasar butikkerne, men næsten udelukkende etnisk dansk ejet butikker.

Jeg synes det er trist og er bekymret over om det er udtryk for at der kører et parallel samfund, som ikke har fået lært den danske arbejdsmarkedskultur.

Så jo, socialdemokraterne skal mene noget om badeforhæng

socialdemokrater mener noget om badeforhæng

socialdemokrater mener noget om badeforhæng

Mona Juul mener noget om familier, forsvar og det grønne!

Man kan godt være konservativ uden at have penge!
Men man kan ikke være konservativ uden at være social!

socialdemokrater mener noget om badeforhæng
socialdemokrater mener noget om badeforhæng

Mona Juul mener noget om samfundet.

Ønsker sig et mere voksent samfund!
Ønsker et samfund hvor pengene ikke bare bliver væk!
Ønsker et samfund hvor man ikke mangler det nødvendige!
Ønsker et samfund hvor man kan holde et budget!

Er der en voksen til stede?
Lad en voksen komme til!

En med lidt erfaring!

socialdemokrater mener noget om badeforhæng
socialdemokrater mener noget om badeforhæng

Hvad vil det sige at være social?
som er optaget af eller søger at sikre lige muligheder og en (mere) ligelig fordeling af goderne i et samfund om person, holdning, politik el. lign.

Ifølge Google-søgning.

Mange års erfaring kan føre et helt nyt perspektiv på ordene “at være social”:

Man kan ikke være konservativ uden at være social!

Kigger man sig omkring indser man:

At man kan nemt være socialdemokrat uden at være social!

LAD EN VOKSEN KOMME TIL!

“Stuerene det bliver I aldrig”

Med Nyrup ved roret blev en generation af socialdemokrater som Kaare Dybvad og Frederik Vad stuerene og voksne i et tempo som aldrig tidligere er set!

Er der en voksen til stede?

En generation af voksne står på spring!

Tillykke til Mona Juul og Kaare Dybvad!

Velkommen på blå og rød stue!

Danske familiers ve og vel starter i et forsvar for danske sociale værdier og færdigheder!

Man kan ikke være konservativ uden at være social!

Der er så meget indvandrere skal lære når de kommer til lille Danmark!

Klart man skal kunne bade sammen i svømmehaller, og de regler der gælder for besøgende gælder alle uanset etnisitet.
Dernæst, statsministeren varetager det job hun har ude, så vel som hjemme, som verden ser ud lige nu, er det nødvendigt at deltage, hvad hun også gør på meget fin måde. Og når statsministeren påpeger de modbydelige mails der tikker ind på både hendes og andre politikeres profiler, så har hun i allerhøjeste grad en pointe. Det er IKKE for nogen skal have ondt af hende, det bruger hun ikke, har ikke behov for, men fordi det kort og godt er for dumt for grumt og for billigt. Vil man ændre noget må man engagere sig. Berlingske er den mest infame avis mht kritik af alt ,hvad der er socialdemokratisk , det virker ind i mellem nærmest sygeligt. Og altid har de såkaldte eksperter, aldrig med navne, næ næ, anonyme er deres kilder oftest, til deres svineri. Jeg bakker helt op om de mennesker der siger tonen er for barsk på sociale medier.