Annonce

Inger Støjberg i gang med at afsone fængselsdom

Idømt 60 dages fængsel ved Rigsretten - afsones med fodlænke
Den tidligere udlændinge- og integrationsminister for Venstre, nu løsgænger Inger Støjberg, er begyndt at afsone sin fængselsdom på 60 dages fængsel, som hun blev idømt ved Rigsretten.

Det oplyser Inger Støjberg i et nyhedsbrev.

“Jeg er begyndt at afsone den dom på 60 dages fængsel, som Rigsretten gav mig,” oplyser Støjberg i nyhedsbrevet.

Her skriver hun også, at hun er rigtig glad for at komme i gang med afsoningen, som foregår hjemme på privatadressen. Hun afsoner nemlig med fodlænke.

"Med oprejst pande"

“Jeg accepterer selvfølgelig dommen og tager den med oprejst pande, og jeg afsoner nu med fodlænke, så jeg kan passe mit arbejde,” skriver hun.

jeg afsoner nu med fodlænke

Inger Støjberg blev af Rigsretten dømt for at overhøre advarsler fra sine embedsmænd om, at adskillelse af asylpar - uden individuel vurdering - ville være ulovlig.

Den tidligere V-minister blev dømt ved Rigsretten i december 2021. Kort efter blev hun af et stort flertal i Folketinget erklæret uværdig til at være medlem af Folketinget - og hun måtte derfor træde ud af Folketinget.

Inger Støjberg trak sig som næstformand for Venstre - på opfordring fra Venstre formand, Jakob Ellemann-Jensen - december 2020.

Få måneder senere stemte et stort flertal i Venstres folketingsgruppe for, at Inger Støjberg skulle stilles for Rigsretten. I konsekvens heraf forlod Inger Støjberg V-gruppen for i stedet at blive løsgænger.

Afsoner hjemme i Hadsund

Inger Støjberg skriver i et opslag på Facebook, at dommen afsones hjemme i privaten i Hadsund:

"Jeg har hver dag mulighed for at lufte Ludvig og købe fornødenheder, men da det af helt naturlige årsager er begrænset tid, så vil folk her i Hadsund nok opleve, at jeg kommer susende igennem Brugsen og Rema1000, og at der i den næste tid ikke er samme mulighed for de daglige småsnakke på gader og stræder, som jeg plejer at have. Men den tid kommer igen lige om lidt!"

placeholder

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Er det virkelig en nyhed, der er værd at ofre opmærksomhed på?

Ja, det er da opmærksomhed værd, at hun faktisk ganske ufortjent ikke kommer ind at side. Hun har ellers tit nok råbt op om slaphed i retsplejen og hårdere straffe, så det ville nok have haft en pædagogisk virkning på hende, hvis hun selv havde fået lo
fv at opleve et fængsel indefra!

spørgsmålet er, om Inger burde have haft den dom!! Vi er mange, der ikke mener, børn (under 18) bør være gift med en voksen, og du ved udmærket, hvordan det kommer i stand. Der i mod har MetteF ulovligt lukket et erhverv, hun blæser på de ældre (+1 mio)... HUN burde for en rigsret... Og så må Løkke også for en rigsret pga Tibetsagen, og sådan kan man blive ved!

Helt enig med Bent Lui Nielsen. Inger Støjberg gør alt for at komme i medierne og promovere sig selv som "frihedskæmper".

Tag dog at dæmp jer. Godt nok er Støjberg Venstre-kvinde, og nogle ægtefæller har måttet undvære hinanden et par uger, men så er sagen heller ikke større.
Så hadefulde ytringer om at promovere sig er noget vrøvl. Det kan siges om alle politikkere.
Vi behøver ikke efterligne de borgerliges platte sprog.

Rigtigt hans; og hvis IS ikke havde foretaget sig noget så var det også galt
.

Det bliver spændende at se hvordan det går hvis vi ældre tvangsfasthodte på arbejds markedet bliver langtidsledige hvis vores vældfærdsmodel bliver undermineret og os nedslidte bagere bliver sat på det der er værre end et fængselsophold nemlig kontanthjælp

Smid nøglen væk 😂