Opråb fra skole: Advarer forældre om fare for voldtægter af unge skolepiger

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye: "Det er jo komplet vanvittigt. Rystende. Skræmmende. Totalt uacceptabelt"
“Vi vurderer det kan være et spørgsmål om tid, før en reel voldtægt finder sted. Vi taler om piger helt ned til 6. klasse.”

Sådan lyder en advarsel fra ledelsen på Fløng Skole i Høje Taastrup Kommune til forældre til elever i 6.-9. klasse via intranettet Aula.

Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) modtog torsdag advarslen fra en forældre på skolen.

 

Mattias Tesfaye har delt meddelelsen til forældrene på sin Facebook-side. Af meddelelsen fremgår det, at eleverne på skolen er plaget af besøgende mænd fra de nærliggende områder Hedehusene og Charlotteager, som opfører sig voldeligt og truende over for skoleleleverne fra Fløng Skole - ikke mindst de unge piger er udsatte.

"Jeg har netop talt med en far til en 14-årig pige. De bor i Høje-Taastrup kommune og har netop fået denne besked fra deres skole.

Jeg måtte læse beskeden to gange. Det er jo komplet vanvittigt. Rystende. Skræmmende. Totalt uacceptabelt," skriver Tesfaye i facebook-opslaget og fortsætter:

Det må være disse klamme mænd, der skal jagtes ned. Og bag lås og slå hvis de begår voldtægt og overgreb

"Det er så hamrende vigtigt, at det ikke bliver pigerne der må blive hjemme. De skal ikke have indskrænket deres frihed på sommeraftener. Det må være disse klamme mænd, der skal jagtes ned. Og bag lås og slå hvis de begår voldtægt og overgreb. Og sendes ud af landet på røv og albuer, hvis de er udlændinge."

Voldtægts-kultur

Ledelsen på Fløng Skole advarer direkte forældrene om en meget bekymrende voldtægts-kultur, hvor piger med vold hives ind i buskadser. Og om at piger helt ned til 6. klasse tilbydes penge for at vise numse og bryster:

De unge mennesker fra Hedehusene og Charlotteager udviser nemlig en rigtig bekymrende adfærd i form af voldtægts-kultur

"Derudover er vores piger tilsyneladende ekstra udsat. De unge mennesker fra Hedehusene og Charlotteager udviser nemlig en rigtig bekymrende adfærd i form af voldtægts-kultur," hedder det blandt andet i advarslen fra Fløng Skole til forældrene i 6. - 9. klasse.

placeholder

Berlingske har fået bekræftet beskedens ægthed af flere uafhængige kilder. Flere medier har forsøgt at få en kommentar fra den pågældende skoles bestyrelse, som dog ikke ønsker at udtale sig om sagen.

Brevet kommer efter en række ekstraordinære møder om festkulturen blandt eleverne i Fløng Skoles ældste klasser. Det socialdemokratiske byrådsmedlem, Thomas Bak (S) har over for sn.dk åbnet for at forbyde de unge, der skaber problemer, adgang til skolens områder.

"Vi hverken kan, eller skal acceptere en sådan opførsel," siger han til sn.dk.

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Annonce