Vanopslagh bryder tavsheden: “En lidt pinlig situation”

Formanden for Liberal Alliance erkender, at han ikke har overholdt Folketingets regler - risikerer at skulle tilbagebetale 64.000 kroner.
Foto: Netavisen Pio/Jan Kjærgaard
Alex Vanopslagh, partileder, Liberal Alliance
Formanden for Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, beklagede tirsdag aften - via et opslag på Facebook - at han havde forbrudt sig mod boligreglerne.

Af samme grund ville Vanopslagh med omgående virkning opsige en leje-lejlighed i Struer og frasige sig en - gratis - medlemsbolig, han har fået stillet rådighed af Folketinget siden 2020.

Vanopslagh lagde opslaget på Facebook kort før dagbladet Information afslørede sagen i flere artikler tirsdag aften.

Siden har Vanopslagh gemt sig for pressen - også selv om samme Vanopslagh og Liberal alliance i august fremlagde seks principper, som handlede om at magthavere netop ikke skulle gemme sig, når der dukkede kedelige sager op i pressen.

“Ikke retmæssigt”

Men nu er Vanopslagh dukket op fra flyverskjulet, og siger ord om boligsagen:

Jeg konstaterer jo nu, at jeg ikke har overholdt Folketingets regler

“Jeg konstaterer jo nu, at jeg ikke har overholdt Folketingets regler, og at jeg muligvis også har haft forkert folkeregisteradresse. Altså at det ikke er retmæssigt. Så på den måde kan jeg jo godt uretmæssigt have fået stillet boligen til rådighed,” lyder det brødebetynget fra Alex Vanopslagh til dagbladet Information.

Over for avisen indrømmer Vanopslagh, at han aldrig har læst regelsættet, der regulerer folketingsmedlemmernes adgang til en medlemsbolig, Bekendtgørelse om tildeling af boliger og godtgørelse for boligudgifter m.v. for medlemmer af Folketinget.” 

Vanopslagh erkender, at han tre gange har skrevet under på, at han overholder reglerne for tildeling af medlemsboliger, men altså uden at sætte sig ordentligt ind i reglerne. Det gjorde han først, da Information kontaktede ham.

Vanopslagh erkender, at han ikke har haft godt nok styr på tingene, og der samlet set er tale om “en lidt pinlig situation” for ham.

han ikke har haft godt nok styr på tingene

Vanopslagh: Struer-lejligheden var ikke proforma

Vanopslagh afviser til gengæld pure, at Struer-lejligheden, han har lejet gennem de sidste par år, blot var en billig proforma-adresse, der skulle skaffe ham en attraktiv, gratis medlemsbolig fra Folketinget midt i København City.

Vanopslagh gentager oplysningen fra sit Facebook-opslag om, at han måske har benyttet leje-lejligheden i Struer 60 - 80 dage om året. Han mener ikke, man skal lægge for meget i, at naboerne til Struer-lejligheden nærmest aldrig har set ham - eller hørt ham opholde sig i lejligheden.

Vanopslagh har i Facebook-opslaget fra tirsdag aften forklaret, at han har en søn fra et tidligere ægteskab, og at sønnen bor med sin mor i det vestjyske, hvor også Vanopslagh er vokset op.

Når Vanopslagh, der efter at være flyttet til København boede i en leje-lejlighed i Vanløse i København, besøgte sin søn, boede han i starten hos sine forældre i det vestjyske, men for at aflaste forældrene lejede han så en meget beskeden lejlighed i Struer.

Den officielle adresse rykker fra Vanløse til Struer

Herefter sker følgende:

  • Vanopslagh lader sig i 2020 folkeregistrere på adressen i Struer. Der er tale om en meget beskeden og lille lejlighed. Huslejen er lav.
  • Han opsiger leje-lejligheden i Vanløse, hvor han hidtil har været folkeregistreret.
  • Forinden har Vanopslagh søgt om og fået tildelt - en gratis - medlemsbolig af Folketinget i København City.
  • Folketingsmedlemmer med folkeregisteradresse i provinsen, der har fået tildelt en gratis medlemsbolig, får udbetalt et tillæg for dobbelt husførelse af Folketinget. Det er pt. på godt 32.000 kroner årligt.

Vanopslagh har nu bedt Folketingets administration undersøge, om han skal tilbagebetale de omkring to års udbetalte tillæg for dobbelt husførelse, altså omkring 64.000 kroner.

Jeg afventer afgørelsen

“Jeg afventer afgørelsen,” skriver Vanopslagh i en sms til Netavisen Pio.

placeholder

Jan Kjærgaard er journalist på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

Tænk at man diskuterer mink, en politikers bopæl og hvad en politikers kæreste har sagt i Sydamerika, i stedet for at stoppe den muslimske massetilvandring og kolonialisering af Danimakistan. Vi er for nemme. Uheldigvis deler vores børnebørn alle den samme skæbne, ligemeget om man hedder Mette Frederiksen, Alex Vanopslagh eller Søren Pape.

Du mener den tilvandring af muslimer der udgør ca. 5% af den danske befolkning? Stop nu dine løgne og din misinformation.

Vanopslagh er en charlatan

Også i den grad!

Blå politikere gik til rigsrevisionen om Prehn og krævede alle røde ministre undersøgt, men heldigvis blev der sagt skal nogen undersøges, så er det både blå og røde ministre, om de har misbrugt kortet. Og nu kan Alex V selv prøve at komme på forsiden af EB, og blive hængt ud, men bemærk,- ikke en rød kollega har sendt ham en masse shit i hovedet af den grund, som han rigeligt gør mod bl.a. mod Mette F. han skal bare pakke sammen skal han og opfører sig ordentligt.

Ja, hvad ligner det også at man som politiker skal efterleve de regler og love som er vedtaget for folketingspolitikere om deres brug og udnyttelse af fordelene ved de dobbelte boligforhold - Et klovnedemokrati - ikke sandt Vanopslagh ?

Hvorfor er det kun Morten Messerschmidt, som skal kastes for løverne efter at have begået økonomisk kriminalitet? Kan man snakke sig fra kriminalitet i retsstaten Danmark med de rette forbindelser?

At tro på at Alex Vanopslagh ikke havde kendskab til reglerne vedr. bolig stillet til rådighed er direkte usandt, manden er jo ikke dum og selvfølgelig har han læst vilkårene, men han troede ikke der var nogen som opdagede hans "snyderi" og selvfølgelig skal han betale de modtagne penge for dobbelt husførelse tilbage. Det må også undre at han nu opsiger lejemålet i Struer fordi han flytte sammen med sin kæreste i København, han havde jo lejligheden fordi han har et barn fra et tidligere forhold som bor i Jylland, og det har vel ikke ændret sig? Et klokkeklart snyderi er blevet afdækket, og godt for det, så kender man typen som tilhøre Liberal Alliance og lignende usympatiske partier.

Hvis man ikke en gang har styr på sit eget liv og de kontrakter man skriver under på, hvordan i himlens navn kan man så sidder i Folketinget og styre andre menneskers liv.
A. V. er ét stort blålys.

hans, det gælder jo ikke kun A.V.
.

OK, så behøver vi jo ikke at nævne A.V. Så lader vi som om det ikke er sket.
Vi lader Kollerup stå alene med aben.

Ikke et problem - se bare på Hr Prehn…det tillader Mette tilsyneladende 😁

Og nu har manden holdt middag til en pris til det dobbelte af det tilladte ! Maturlligvis for vores penge 😌 ak ja men det får tilsyneladende lov at fortsætte 😩

Kaj, jeg er enig i at Prehn ikke er ret smart, og en belastning for partiet, MEN lige det du nævner er han uden skyld i. Det er hans embedsmænd der har arrangeret middagen, hvilket de har beklaget for.

og hvilken konsekvens har det mon for embedsværket?

Fyringer, forflyttelser evt. til et lavere rangerende (og lønnede) jobs, ...???
Jeg gætter på at der ikke sker en s... de har intet lært af deres fejl

"Fødevareministeriet erkender, at sagen ikke sætter ministeriet i et særligt godt lys, men de afviser samtidig, at Rasmus Prehn skulle have været indblandet i planlægningen af arrangementet.

De afviser ligeledes, at Fødevareministeriet bevidst skulle have tilbageholdt bilagene og tager samtidig ansvaret for de høje udgifter.

»Hvis vi havde været lidt kvikkere, så havde vi selvfølgelig tænkt over det og udleveret bilagene med det samme,« siger Anders Holbøll, afdelingschef i Fødevareministeriet".

https://www.berlingske.dk/politik/ny-afsloering-i-bilagssag-det-er-en-me...

Er der styr på lortet eller lort på styret???
endnu en gang bliver vi pisset på
.

Og det stoler vi da på…!

.
Så skal der vist lige "prikkes" lidt til det liberale borgerskab, igen igen.

Ha ha ha, Alex V. "vidste det ikke" påstår han. Det er fandeme sjovt. Som om vi tror på den "uvidenhed" i hans bedrag, hvor han vel selv mener han er højere hævet over andre, og har sin magt til at få i hoved og røv i udnyttelse til egne behov. Alex V. har travlt med at antage/beskylde alle andre for at lyve og ikke følge regler. Hvorfor skulle man så tro på ham, når han lyver om at andre lyver, uden beviser, blot fordi han (og blå blok) ønsker at skabe splittelse og mistillid i befolkningen, for at få magten over danskerne. Klaphatten tror at vi så har tillid til ham. Ha ha ha...

"Går den så går den", og så længe der ikke er nogle der opdager det, så går svindlen jo fint og grådigt får gratis penge ned i lommerne. Og bagefter forsøger man "tilgivelse", og spiller dum, hvis det opdages. Det er svindlere jo gode til.

Alex V. der gerne manipulere er sgu nok ligeså stor svindler, som så mange andre på den blå griske grådige ego-højrefløj. Troværdighed hos grådige ultraliberale ego-mennesker hænger sgu da i en meget tynd tråd.

Ligesom de griske der bygger deres kæmpe sommerhuse eller villaer bevidst ulovligt større end tilladt, ved kyster eller lignende steder, og siger "hovsa" og "ups", det "vidste vi sørme ikke". Og håber på "tilgivelse" (opgivelse) fra myndigheder, BAGEFTER. Fordi "går den så går den". Og hvis den ikke går, så hyrer de nogle advokat-venner, der skal tromle.

ISLAM OG LIBERALISMEN I DERES EGNE SAMFUND
Der findes meget; griskhed, egoister, svindlere, bedragere, løgnere, "taler med flere tunger", udnyttelse af andre, hadefulde, manipulation, skider på danske regler, kriminelle, grådighed, macho-dominans, interesse for jura i religiøs/svindel-forsvarsangreb imod danskerne og stat, egne "regler", offerkort i forsvar, advokat-fusker-venner, m.m. i både rigmandsghettoen – og ligeledes i islamghettoen.

Alex V. snyder med en folkeregisteradresse, med indtagelse af en lille lejebolig i Struer.
Islam-tilbedere snyder også med folkeregisteradresser, SU, og indtager kolonihaver.
Alex V. mener at danskerne skal betale for hans faderskab til hans barn.
Islam-tilbedere og enlige mødre nyder også godt af børnecheck, børnetilskud m.m..
Alex V. gemmer sig bag "uvidenhed" og spiller dum overfor medier.
Islam-tilbedere gemmer sig bag tørklædet og spiller dum overfor sagsbehandler.
Søren Pape møver sig foran i køen til en almennyttige (luksus) lejebolig.
Islam-invasionen skubbede danskere væk fra medlemskøen til prisvenlige almene lejeboliger.
De rige har deres forsvars-offerkort; "jantelov og misundelse", når de gængse danskere kritisere deres grådighed og egoisme.
Islam-tilbedere har deres forsvars-offerkort; "racisme", når deres ego-islam og religiøse vanvid og islam-krav kritiseres af de gængse danskere.

Ville Alex V. vitterlig nøjes med et lille hummer af en billig lejebolig i Struer som sin primære bolig og primære adresse. Nahhhh, luksus-slipse-dyret ville sgu da ikke nøjes med så lidt.

.....

ER ALEX ET "OFFER" FOR OMSORG OG ALLE (VELFÆRDS)GODERNE PÅ BORGEN?
Alex V., en veltalende ung mand (narcissist) med "karismatiske træk og charme" udadtil, der skal lokke de unge i bedrag i prædike til Folkemødet, fordi han synes i hans manipulations-vrøvle-tale at de unge åbenbart pludselig er blevet "ofre for de rødes velfærdsomsorg" – selvom det rent faktisk er liberalismens individ-ego-perfekthedskultur der har gjort de unge angste, stresset, presset, utrygge m.m. og skabt en masse diagnoser, fordi ingen må have "fejl og mangler" og ikke mange kan leve op til liberalismens akademiske "perfekthed" hvor rigdom, aktier, skønhed, strandvilla, høj løn og overforbrug, er det eneste "vigtige og rigtige" at opnå. Og hvor "fake it to you make it" er den blå ego-liberale strategi.
I en liberalisme hvor der kommer flere og flere "udstødte"-kasser med "uperfekte" mennesker. Cepos der ser menneskebørn som afkast, der skal fikses/formes, så de kan skabe VÆKSTværdi for elitens aktier.

Er Alex V. et "offer" for omsorgen og de interne velfærdsgoder på Christiansborg?

En liberalisme i blå blok, Cepos, Berlingske m.m. der i årevis har sparket og udskammet de offentlige ansatte som de der uduelige medarbejdere, så ingen unge længere lyster at uddanne sig indenfor omsorg og velfærdsområdet, som liberalismen i årevis har udråbt til "taber-fag". Og offentlige sygehuse som blå blok har udsultet og kørt på kanten i årevis, fordi de i bund og grund vil udrydde danskernes velfærdssamfund og alt offentligt. Fordi liberalismen vil have alt privatiseret til riges profit, og bilder befolkningen ind i løgn, at det er "billigere" og giver mere "frihed". Dvs frihed og frie valg, KUN til eliten og dem med mange penge.

Alex V. der selv synes han er "guds gave til menneskeheden" vil gerne være "frelseren", der vil "befri" de unge "fra omsorgen" til at tilbede ham, og gøre de unge kolde og "robuste".
Sorry to say, men Alex V. ligner selv en kostskoleelev fra træningslejren Herlufholm, der oplærer unge i at sparke nedad, og usympatisk sparke på andre.

Alex V. (LA) vil gerne smadrer danskernes velfærdssamfund og velfærdssikkerhedsnet, og danskere skal undertrykkes/udnyttes af riges magt/pengemagt/dominans.
Og de der almene prisvenlige lejeboliger er han og blå blok heller ikke tilhænger af. Befolkningen må ikke få prisvenlige lejeboliger med mere tryghed i mere stabile huslejer i sit hjems budget. Næh nej, danskere skal udsættes for griske private fusker-udlejere med skyhøje husleje, og hvor børn eller enlige ikke engang må få sig en god ven i feks en hund eller kat i "hjemmet". Den glæde i "hjemmet" tillader private udlejere ikke i deres cool business ego-grådige ejerskab.
Lejere må ikke engang længere få et rigtigt ordentligt køkken med bordplads, som de kan lave mad i, fordi nybyg af grimme billigere betonklodser med fusker km2 har indført disse små billige "køkken-stuer", som fuskerne kalder for "køkken-alrum" i falsk reklame/betegnelse. Hvis du ikke køber fast-food eller spiser Københavner-sushi, så bliver det sgu næsten svært at tilberede mad, og uden sofaen kommer til at stinke af kylling og steg.

Danskerne må ikke få frihed, tryghed, omsorg, økonomisk hjælp eller prisvenlige almene lejeboliger i liberalismens kapitalisme. De nedslidte skal der sparkes på, der ikke må få pension i liberalismen. De unge vil derved heller ikke længere være håndværkere, et "taber-fag" i den akademiske liberalisme, fordi de unge da godt ved at det slider på krop og de ikke længere har tryghed i pension når de bliver ældre. Og slet ikke hvis blå får magt. Working poor ønsker de blå.
(Gad vide hvem der i fremtiden skal samle Laura Lindahls reoler som hun og hendes mand ikke selv gider samle, fordi de selv er for "fine" i borgerskabet – eller bygge de riges huse i Nordsjælland. Kun sort arbejde med billige underbetalte rumænske "håndværkere", måske, fra korrupte lande, der måske sjusker med fusker-firmaer? Håndværker, der pludselige både er maler, elektriker, murer og tømre).

Jo jo, liberalime-religionen, øhh ideologien, af de blå tilhængere, forstår sgu at skabe ulighed, utryghed og ubalance i et samfund.

OMSORG PÅ BORGEN, MEN IKKE TIL DANSKERNE
Alex V., der selv blev offer for stress, nød SELV ret godt af Borgens interne mere røde velfærdsomsorg, da Alex V. selv fik omsorg og flere måneders pause-stress-orlov, uden risiko for rigtig sygemelding og fyrreseddel. Og nyder andre goder fra Borgen, og tager sig sine friheder til at bo gratis i en lejlighed uden at betale leje, osv.
Har den statsansatte Alex V. egentlig nogensinde haft et job i privat virksomhed udenfor Borgens trygge mure? Borgens goder med frit valg med orlov-omsorg, lang ferie, gratisbilletter, bolig, kurser, gratis frokost, pensionsordninger og ret til tidlig pension, og alle mulige andre goder, tilskud og rabatter, m.m.
Og så tror jeg de priviligerede glemmer ret ofte, at ikke alle danskere har råd til nyeste udstyr og får heller ikke betalt mobil, mobilabonnementer, internet, computer og software-abonnementer af programmer, m.m. af deres arbejdsgivere, som er ret dyr post på budgettet, i dette moderne digitale samfund på turbo-speed, hvor alle ikke har råd til at følge med udviklingen. Eller hvor kurser/efteruddannelse kun findes i København, så kun byboer bliver opdateret.

STRESS-KAMPAGNEN
11 dage i træk på forsiden på Cepos-Berlingske.dk (avisen for "det fine bedre borgerskab" i Nordsjælland) var der artikel-annonce om Alex V.s stress, så Alex V. kunne skabe sig noget "sympatisk" og "menneskeligt" omkring ham selv. Der senere kunne udnyttes til de unges stress, og skabe en "relation" til de stressede unge, der jo er "offer for omsorg", synes den koldhjertet snob Alex V. fra egoistpartiet Liberal Alliance.

Jo jo, liberalisme-tilbedere FYLDER meget i medier, og tromler og dominere gerne, så de såkaldte "liberale borgelige" kan få noget overmagt over de andre gængse danskere, der skal undertrykkes/udsultes af de riges magt/pengemagt/dominans, der ikke ønsker at bidrage til fællesskabet og samfundsbalancen, men kun ønsker at tænke på kun sig selv og egen lille næsetip.

VELFÆRDSSAMFUNDET ER TRUET
De RØDE DANSKE KAMP-FANER og fællesskab om frisind, tryghed, empati, velfærd og frihed til ALLE, skal vist snart findes frem igen fra tidligere generationers skuffer – inden det er for sent, og vores danske land, nordiske fælleskultur, og velfærdssamfund bliver smadret fuldstændigt af grådighed og egoisme fra både rigmandsghettoen, islam-ghettoen og EU.

Religion, ego-islam, ego-ideologier, macho-kultur, grådighed, egoisme, hadefulde, magtsyge, m.m. er roden til meget lort i verden, og nu også herhjemme i lille Danmark.

.....

PS. Så er der desværre også modbydelige macho-ego-Putin der sidder på sit riges palads og truer alle i griskhed og magtsyge, og magtstyrer hans undertrykte fattigere undersåtter-russere, der er opvokset med macho-kultur, der skal tromle befolkningen ned i Ukraine med krig, krudt og kugler. Suk.
Ham og krigsvanvid ved jeg, som jordnær rolig dansker, naturligvis ikke hvad man skal gøre ved. Håber blot det stopper. Vi ved godt det ikke er de rige der lider nød, men alle andre.

Jeg ved bare jeg ikke bryder mig om grådighed, egoisme, religiøs vanvid og macho-kultur.

..............

Læs flere kommentarer:

SØREN PAPE ER VIST BLEVET TALERØR FOR CEPOS-SEKTEN.
– OG DER MANIPULERES FORTSAT MED KONTANTHJÆLPSBELØBET
https://piopio.dk/nu-siger-pape-det-ligeud-dagpenge-og-kontanthjaelpsmod...
......

RIGMANDSGHETTOEN OG ISLAMGHETTOEN ØNSKER DERES EGNE MACHO-SAMFUND
https://piopio.dk/konservativ-zigzag-kurs-giver-knas-i-den-blaa-familie#...
......

MACHO-KULTUR SKADER SAMFUND, IKKE KUN PÅ HERLUFHOLM
https://piopio.dk/minister-om-voldskultur-paa-herlufsholm-ekstremt-alvor...
......

NORDISKE SAMFUNDSMODELLER SKAL FORSVARES, OG ER TRUET AF GRÅDIGHEDEN
https://piopio.dk/debat-nordiske-nato-jaer-aabner-faelles-nordisk-forsva...
.......

DE UDSTØDTE "UPERFEKTE" I LIBERALISME-SAMFUNDET – I "DIAGNOSE-DANMARK"
https://piopio.dk/ledige-sorteres-fra-paa-grund-af-alder-men-nu-strammer...
......
.

Det bliver spændende at høre LA´s reaktion på Støjbergs melding om, at hun vil i regering. Det har partiet hidtil givet udtryk for ikke at ville acceptere, men nu da hun faktisk meddeler, at hun satser på en ministerpost er charlatan Varmomschlag tavs. Men måske er ved at finde en ny offentlig betalt bolig.

Annonce

Annonce