Annonce

Forbud mod koranafbrændinger kan sagtens være en vindersag for regeringen

Trods protester i baglandet og fra avislederne, så er SVM-regeringen på linje med både flertallet i befolkningen og de toneangivende kræfter i erhvervslivet, det skriver Netavisen Pios chefredaktør, Niels Jespersen, i denne analyse.
Foto: Grafisk afdeling
Niels Jespersen, chefredaktør på Netavisen Pio.
En lang agurketid med islam på dagsordenen. Det er ikke mange år siden, at sådan en sommerferie havde været aldeles uvelkommen i Socialdemokratiet.

Med Rasmus Paludans omrejsende cirkus af koranafbrændere var der lagt op til endnu en af de værdidebatter, der siden 1990'erne har martret venstrefløjen og sendt vælgere i rekordtal mod højre.

Bare ikke denne gang. Den første meningsmåling efter sommerferien viser en pæn fremgang til Socialdemokratiet og et komfortabelt flertal til partierne til venstre for midten.

Det kommer efter, at regeringen har varslet et "kirurgisk indgreb" mod koranafbrændingerne, hvilket har udløst kritik fra blandt andet DSU og Danmarks eneste socialdemokratiske dagblad.

Ikke noget med at provokere islamiske lande

Koranafbrændingerne i Danmark har vakt stærke følelser og international opmærksomhed.

Men når tre ud af fire danskere nu betegner sådanne handlinger som ”helt unødvendige provokationer”, ifølge en rundspørge foretaget af YouGov for Kristeligt Dagblad, viser det en klar folkelig opbakning til regeringens linje.

Når 63 procent af danskerne erklærer sig ”helt enige” i, at koranafbrændinger er unødvendige provokationer, og 6 ud af 10 støtter et lovindgreb, hersker der noget nær national konsensus om, at ytringsfrihed ikke skal bruges som et værktøj til at provokere islamiske lande.

Tolerancen har vigepligt

Så kan det godt være, at mange journalister er enige med Dansk Folkepartis Anders Vistisen, der bemærker, at retten til at ytre sig, selv på fornærmende måder, er kernen af et demokrati. Et flertal af befolkningen har ikke noget til overs for koranafbrændinger.

Man fristes til at sige, at når tolerancen og ønsket om konfliktfrihed støder sammen, så har tolerancen vigepligt

Morten Frederiksen, professor i sociologi, peger på, at danskerne generelt er blevet mere tolerante, men samtidig vægter et konfliktfrit samfund. Her er der sandsynligvis tale om, at konfliktfriheden vægtes højest.

Man fristes til at sige, at når tolerancen og ønsket om konfliktfrihed støder sammen, så har tolerancen vigepligt. Der er ikke noget, der tyder på, at særligt mange danskere ser et koranafbrændingsforbud, som en indskrænkning af deres ytringsfrihed.

Erhvervslivet bakker også op

Det er ikke nemt at blive populær både hos høj og lav. Noget tyder ikke desto mindre på, at det er lykkedes for regeringen i koransagen.

I erhvervslivet har man nemlig aldrig været særlig vild med den værdipolitiske strammerlinje, som både blev anlagt af VKO-flertallet og den senere smalle S-regering.

Når nogen er provokerede eller sure, skal Danmark give efter

Mere indvandring betyder større arbejdsudbud, og kritik af diktaturer i Mellemøsten koster på eksporten.

Når nogen er provokerede eller sure, skal Danmark give efter. Det må være den konklusion, som skal drages af Dansk Industris direktør, Lars Sandahls, opbakning til regeringens linje.

Tilbagevenden til småstatsdiplomatiet

Beslutningen om at gribe ind over for koranafbrændinger kan tolkes som et opgør med den tradition, der startede i 2001, hvor dansk udenrigspolitik i stigende grad skulle bruges til at sende indenrigspolitiske signaler.

Dengang omtalte Anders Fogh Rasmussen (V) hånligt Danmarks ageren under 2. verdenskrig og dele af den kolde krig som "småstatsdiplomati".

Det er noget både vælgerne og erhvervslivet kan lide

For det politiske flertal til højre for midten var der ingen tøven: Så sent som i 2017 afskaffede den daværende VLAK-regering blasfemiparagraffen på trods af modstand fra Socialdemokratiet og trusselsvurderinger fra efterretningstjenesterne.

Med udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M) som troldmandens lærling er der nu taget endnu et opgør med Foghs politiske arv.

Det er noget både vælgerne og erhvervslivet kan lide og dermed tæt på at være en politisk vindersag for regeringen.

Niels Jespersen er chefredaktør på Netavisen Pio.


Flere artikler om emnet

Kommentarer

"Der er ikke noget, der tyder på, at særligt mange danskere ser et koranafbrændingsforbud, som en indskrænkning af deres ytringsfrihed."

Med den analogi kan man jo passende forbyde netavisen Piopio.

Med den analogi kan man jo passende forbyde netavisen PioPio, men det vil desværre ikke være ulejligheden værd, for det er den slet ikke betydningsfuld nok til.

Det kommer an på, om Niels Jespersen har tænkt sig at blive ved med alene at skrive ting, der ikke fornærmer voldsparate ekstremister. Ytringsfriheden er jo åbenbart betinget af, at folk der er tilstrækkeligt voldsparate, ikke har noget imod en ytring. Det var det samme under besættelsen, hvor regeringen også fandt det nemmest at gøre, som nazisterne sagde. Langt de fleste danskere var jo ikke kommunister og kunne sagtens leve med, at DKP's mandater i Rigsdagen blev interneret. Jeg tror måske endda, at mange borgerlige i smug frydede sig lidt over det. Det ramte kun meget få danskere, at kommunisterne blev interneret med tilbagevirkende lov og i strid med grundloven. Niels Jespersen havde garanteret accepteret det. Det er jo bare nogle kommunister og nogle koranafbrændere. Nazisterne og islamisterne får ret og vi andre får fred. Lad os bare ofre nogle få tosser.

Det er sandsynligt at der kan findes et flertal for et forbud af en slags. Spændende at se hvad det bliver for et slags forbud. Om muslimer fx stadig kan brænde deres udtjente koraner af. Det plejer de nemlig. Det samme gør Folkebibliotekerne. Og hvad nu hvis jeg en dag ønsker at koge suppe på min koran? Må jeg mon det? Eller skyde til måls efter den i min egen skov?
Spædende, men sørgeligt at regeringen vil give efter for trusler fra muslimerne.

Totalt enig,Gunnar

Det er ikke alle retsstatens principper, der er lige populære.

Det er nedslående læsning, at et flertal af danskerne er klar til at fængsle folk med upopulære ytringer.

Da man under Stauning i 1930 straffeloven mente Folketinget at en blasfemiparagraf var overflødig, men den blev indført efter et kompromis med Landstinget.

Nu er S godt på vej til at kræve den genindført, og ville ikke stemme for en ophævelse i 2017. Brandes gamle parti tøver også.

kilde: https://www.ft.dk/samling/20141/almdel/reu/bilag/194/1501105.pdf (s.44-50)

Gunnar Johansens indlæg er meget symptomatisk for mange af de "argumenter"der bliver fremsat mod et forbud.
Pjat og rødgrød med fløde.

Det kan sagtens være rigtigt, at regeringen for en gangs skyld har en sag, hvor de er nogenlunde i øjenhøjde med et vælgerflertal. Når det gælder mod, er Danmark jo ikke ligefrem Ukraine. Langt fra endda.

Nej heldigvis, ukrainerne dør jo som fluer.

Ja, de skulle tage og overgive sig, ikke?

Storkapitalen og det i Danmark velklædte og moderniserede pjalteproletariat, er en virkelig magtfuld sammenslutning, det har før både bragt Mussolini, Hitler, Trump til magten og smidt Frankrig ud af Algeriet, de kræfter skal man virkeligt tage sig i agt for.

At brænde hellige bøger af, krænke andres religion bare for at krænke og provokere, har INTET med ytringsfrihed at gøre, INTET. At folk bruger deres sunde fornuft og siger nu stopper det, er en naturlig reaktion på at vi ikke skal lade os manipulere med. Vi lever i et trygt og frit land, vi skal opføre os ordentligt, vi har religionsfrihed her i landet. Ja der er meget man ikke kan lide ved Islam, men så bekæmp det, ikke ved at brænde en bog som mange mange mennesker verden over tror på.

ENIG. Godt brølt!

Kære Helle og Vagn

Hvad i koranen er det I mener, der er helligt?

Er det Sura 4,34, I er fascinerede af?

"Mænd står over kvinder som følge af, hvad Allah har begunstiget nogle af dem med frem for andre, og ved det, hvormed de har forsørget (kvinderne) af deres ejendele; så de retskafne kvinder er lydige, agtpågivende over for hvad der er skjult, fordi Allah giver agt på det. Og dem, for hvis opsætsigheder I nærer frygt, skal I formane og undgå dem i sengelejerne, og slå dem. Men hvis de er føjelige over for jer, da søg ingen vej imod dem, sandelig, Allah er ophøjet, stor"

Det er uden tvivl noget af det, Helle og Vagn tænker på.

Det lyder i hvert fald meget helligt, og man skulle da også være en styg islamofob for at være uenig, synes jeg.

Hvordan vil du bekæmpe de mange uhyggelige sider af islam? Kom med nogle konkrete forslag.
Tilfældigvis har Rasmus Paludan og andre fundet ud af at afbrænding af koranen bringer det værste frem i mange muslimer. Når noget giver pote, så kommer der mere af det. Meget naturligt.
Hvordan vil du foreslå at bekæmpe nogle muslimers trang til at tage livet af kristne, dvs. vantro?
Jf. den danske og den norske pige der blev halalslagte i Marokko? Eller de mange præster og nonner der blev og bliver myrdet i Frankrig? Eller gå gerne helt tilbage til fatwaen mod Salman Rushdie? Du må have en masse forslag, Helle.

+1

..Sharia er den islamiske lov og anvisning for livsførsel. Sharia betyder “vejen”, og det skal forstås som den adfærd, Allah har anvist mennesker. Muslimen skal følge denne vej, for at følge Allahs vilje og leve på den rette måde. Mennesker der ikke følger denne vej er frafaldne og altså ikke længere muslimer, alle og enhver har ret til at slå disse frafaldne ihjel.
Muslimen tror ikke på en religion, Allah (Djævelen) og hans profet Muhammed ejer muslimen, den ejendomsret må der ikke sættes noget spørgsmålstegn ved, for så falder samtlige islamiske regimer sammen.
Danmark er derfor nødt til at give alle disse islamiske regimer en hjælpende hånd og forbyde afbrænding af koranen, for ellers vil de islamiske regimer alliere sig med Rusland.
Islam er en forbrydelse mod menneskeheden, hvor Rusland kun overtræder menneskerettighederne.

Drop dog alle disse elitære bekymringer om ytringsfrihed.
Isoleret set er det afbrænding af en særlig bog, som nogle fanatikere er villig til at lave terror for at forhindre.
Det er den virkelighed vi skal forholde os til. Og da staten ikke kan sikre os, må vi desværre give os på dette lille punkt. At demonstrere på alm. vis er stadig helt lovligt. Hvis det skulle ændre sig, er situationen en helt anden, og DET må vi så forholde os til, hvis det skulle opstå.
Så drop alle de fine og elitære følelser, og vær lidt praktiske.

Grumle brumle grumle, lyder det fra Niels Jespersen, som forleden forsvarede koranafbrændingerne, men som i dag må se i øjnene, at regeringen faktisk har fat i den lange ende i denne sag. På godt og ondt. En gang imellem må man æde sine principper for husfredens skyld; det er betingelsen, hvis man vil leve i et demokrati.

Jeg forstår dog stadig ikke, hvorfor der skal en særlov til. Forstyrrelse af den offentlige orden er et bredt begreb, og da en koranafbrændning er en mangetydig ytring, der kan betyde stort set hvad som helst, kan politiet jo bare tolke handlingen som en opfordring til optøjer. Jeg fik engang en bøde for at pisse på fortovet, og hvad er en koranafbrænding andet end en variant af at skide på gaden?

Vores højt besungne ytringsfrihed lever i et demokrati med tredelt magt.

Den lovgivende! Den udøvende! Og den dømmende!

I virkeligheden burde vi alle have lige meget glæde af alle de tre magter!

Men i dagens Danmark er det vældig ulige fordelt!

Det er imidlertid gået op for danskerne!

Hvad gør den udøvende magt egentlig for at beskytte mine meninger og ytringer?

Tænk hvis der var egen-betaling på den udøvende magt!

Hvad ville en Rasmus Paludan ikke skylde samfundet?

Tænk hvad danske sygeplejersker kunne opnå af ytringsfrihed, hvis de skulle bruge lige så mange af ressourcerne fra den udøvende magt!

Ved at gå lige til grænsen af det tilladelige for at opnå egne ytringsmål!

Rasmus Paludan nasser på det danske demokratis 3-delte magt!

Han spiller den lovgivende magt ud imod hinanden!
Han får personlig beskyttelse af den udøvende magt som var han landets præsident!
Han sætter den dømmende magt på konstant overarbejde!

Det danske demokrati forfordeler Rasmus Paludan i en grad så koncentrationen om alle andre demokratiske problemstillinger sættes på pause!

Folk dør i region Midtjylland alt imens hele parnasset på Christiansborg koncentrerer sig om koran-afbrændinger!

Proportionalitet i den 3-delte danske demokratimodel, ja, det er det danskerne ønsker sig!

Tænk hvis danske folketingspolitikere koncentrerede sig om at formulere en lovgivning der sikrede patient-rettighederne, så de blev varetaget såvel i den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt!

Tænk hvor fornuftigt sommerens agurketid kunne have været brugt af folk, medier og udenlandske turister!

I Danmark gælder patientrettigheder!

Nu måtte vi nøjes med Rasmus Paludans rettigheder!

Tænk hvis de mange betjente havde stået side om side med patienterne i Midtjylland!

Troppet op hos regionsrådsformanden Anders Kühnau sammen med patienterne, idet politibetjentene sagde: Vi står vagt om patientrettighederne sammen med patienterne!

Aksel Jensen Du skriver:
"Folk dør i region Midtjylland alt imens hele parnasset på
Christiansborg koncentrerer sig om koran-afbrændinger!"
Folk dør også i andre regioner!
Og du er den skyldige, fordi du har afgivet din stemme på
Dansk Folkeparti, fordi du er så tåbelig at du tror på, at
hvis man fjerner 2 % af bevillingerne fra regionerne, så vil de
fungere bedre, det er det som DF har stået i spidsen for siden 2001.
Du giver udtryk for at det er regionerne som leder hospitalerne i
Regionerne, det er det ikke det er hospitalslederne.
Du er så indskrænket at du kan ikke ved, at det er staten (folketinget)
som afsætter midlerne til vores sundhedsvæsen via Finansloven.
Hvor tåbelig kan man optræde i debatten, når man ikke ved, at
regionsrådene er den demokratiske kontrol med, at midlerne ikke bliver
brugt forkert. Så garanterer jeg for, at du sikkert også er så tåbelig,
at du vil nedlægge Regionsrådene, vores demokratiske kontrol.
Hvorfor tror du, at det var en ikke folkevalgt regionsdirektør der måtte
trække sig tilbage fra sin stilling, det var tidligere folketingsmedlem
Pernille Blach Hansen, som har taget ansvaret for ikke at har underrettet
regionsrådet, af hospitalernes manglende indberetning til Regionsrådet.
Når folketinget ikke kan opstille konkrete krav til regionernes ledelse,
så skal det da gå galt.
Men du tillader dig at udstille region Midtjyllands sundhedsansatte, som
værende de skyldige, du har fis i kasketten, og optræder uanstændig overfor
alle ansatte i regionerne, og du fralægger dig dit ansvar for at stemme
på de forkerte. Grønthøstermetodens besparelser fra Anders Fogh og
Lars Løkke har sejret ad helvede til. Dansk Folkeparti, De konservative
og Liberal Alliance har med deres påvirkning af regeringen sejret ad helvede til.
Vi skal være glade for at vi havde Regionerne under Coronakrisen TAK herfra
til alle ansatte i regionerne. I Var Vores Helte.

Jeg skal ikke blande mig i dine meninger om de mildest talt kedelige sager i region Midtjylland, men til dine afsluttende bemærkninger om coronakrisen: Stort set alle tiltag i coronakrisen var fuldstændigt unødvendige. Det ved vi nu, men selvfølgelig ikke hvis du stadig tror på aviser og tv, MainStreamMedia - de er fulde af løgn.

Jeg skriver ikke om de tiltag der er vedtaget af et samlet folketing,
men om det personale som kæmpede en umulig kamp for de som var ramt af
den smitte som herskede under epidemien. Epidemi betyder en smitte der
breder sig meget hurtig. Jeg skal ikke kloge mig på hospitalernes indsats,
men jeg ved at personalet blev flyttet rundt, for at være på de afdelinger
som havde flest indlagte, jeg ved at mange i sundhedsvæsenet gik ned med stress.
Det har intet med medierne at gøre, jeg blev selv behandlet på et privat
hospital under Coronakrisen, jeg har aldrig set så stort sikkerheds opbud
på et hospital, de tog det meget alvorligt. En af mine bekendte var ansat på
en intensiv afdeling, man kunne kun behandle de værst angrebne patienter.
Jeg har så stor en respekt for det personale som var i vores hospitalsvæsen.
Så kan du læse lige så mange aviser og lade dig vildlede af alle andre medier.

Min kone har været til undersøgelser og behandlinger i adskillige år, og jeg har kun ros til overs for de mange ansatte i frontpersonalet på de forskellige hospitaler. Jeg har dog én ting at klage over i alle disse år: En coronarestriktion forhindrede mig i at sidde sammen med min kone da hun fik en livsændrende diagnose. Det syntes jeg ikke var i orden - for at sige det mildt.
Derfor gentager jeg gerne at samtlige coronarestriktioner var unødvendige. Fuldstændigt unødvendige.
Forskning har vist at nedlukninger af skole og samfund, mundbind, vaccinationer, PCR-test osv. var spildt ulejlighed. Det havde været billigere og bedre at sende syge hjem i seng med besked om at tage et par hovedpinetabletter, helst Albyler, men de kan vist ikke fås mere.
Det er min opfattelse af hvad der skete, var at der ikke blev ordineret noget som helst før syge havde svært ved at trække vejret. Så kom de på hospitalet hvor de fik et morfinpræparat som fik dem til at glemme at trække vejret. Til slut blev de lagt i en respirator! Nogle overlevede.

En af de største tiltag under Corona epidemien var da man aktiverede NOST,
Mærsk og DSV satte de største transportfly ind i denne indsats, for at
fremskaffe værnemidler, kongehuset var involveret, Bestseller koncernen
med hele deres net af ansatte i Kina, var involveret, disse fly fløj
direkte fra Kina til København med værnemidler, Rigspolitiets lokaler i
Glostrup var bemandet med folk fra erhvervslivet, som arbejdede dag og nat.
Fabrikker omlagde deres produktion, for at skaffe desinfektions midler. OSV
Hvem var det der har taget så gruelig fejl, for at beskytte folkesundheden.
Jeg skal ikke være bagklog, og det samme ønsker ikke ret mange af den
danske befolkning, men i disse tider med ytringsfrihed, vil jeg stadig være
vogter af din ytringsfrihed. Det kan blive en lang dag med skriverier.

Tak fordi jeg nu har lært en ny forkortelse at kende NOST - den havde jeg ikke hørt om før.
Det er muligt at de og andre knoklede røven ud af bukserne, men måske var det skønne, spildte kræfter. Vi ved ikke noget officielt, for vi skal ikke oplyses.
Tak for at vogte min ytringsfrihed.

NOST var aktiveret 26 gange i 2020, den sidste gang, så vidt jeg ved var,
da Rigspolitichefen den 4 november 2020 blev sat i spidsen for at koordinere
assistanse til Fødevarestyrelsen, i aflivningen af alle mink.
NOST er en organisation som på tværs af styrelser skal kunne koordinere en indsats.
Staben ledes altid af den værende Rigspolitichef. NOST består af repræsentanter
fra PET, FE, forsvarskommandoen, Beredskabsstyrelsen, Udenrigsministeriet,
Sundhedsstyrelsen, Trafik-Bolig-Bygestyrelsen andre kan indkaldes er behov i forhold
til karakter af den hændelse som skal modtage assistance/hjælp.
NOST blev oprettet efter den tragiske hændelse i Thailand i julen 2004.
Prøv at læse denne artikel hentet fra DJØF bladet i 2020.
https://www.djoefbladet.dk/artikler/2020/05/bag-kulissen-hjalp-erhvervsl...

Tak, tak.

Jeg var mere imponeret af den kæmpe indsats som blev udført i foråret 2020,
husk på at den indsats var anbefalet af de eksperter som alle skal lytte til,
når man har et ansvar. Bagefter kan alle finde hår i suppen.
En tilføjelse til indlægget i Djøf-bladet at vi har ikke kun NOST vi har ligeledes
12 politikredse, med hver deres politi direktør, som samtidig er stabsleder
for den den lokale afdeling af beredskabsstab (under NOST) eller hvad man nu
skal kalde dem. Disse underafdelinger bliver aktiveret samtidig med NOST.
Det var Nordjyllands politikreds som stod for assistanse for aflivning af
mink i Nordjylland, men det var det Call center som blev oprettet den 5 november,
som havde som opgave at kontakte minkavlerne. Det er NOST som udsender retningslinjer
til politikredsene. Samtidig bliver Det Centrale kommunikationsberedskab (DCOK)
aktiveret, det ligger i regi af rigspolitiet og træder sammen ved behov for national
koordination i forbindelse med en beredskabshændelse. Covid-19 var en beredskabshændelse.

Jeg indrømmer at der blev gjort store indsatser, men hvis ordrerne var i skoven, var indsatserne jo desværre også i skoven. Sådan er det jo, og sådan var det jo.
Bagklogskaben er ikke et hår i suppen. Det er en indrømmelse af at afspritning ikke var vigtigt, ligesom alle de andre ting regeringen gennemførte, og som de sandsynligvis havde fået besked på at gennemføre af WHO. Som fra nu af overhovedet ikke er til at stole på! Jeg har mistet tilliden til politikerne, til WHO og til de danske myndigheder, Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsen ikke mindst.

Jeg tror at din hukommelse har svigtet dig, de billeder som medierne viste,
med Italienske lastbiler med døde patienter, massegrave og historier som
malede fanden på vægen, kan ingen regering sidde overhørig.
Der er ingen fornuftige mennesker i Danmark, som i situationen ikke var påvirket
af disse billeder, og af disse historier, og massevaccinering kunne ikke gå
hurtig nok, og der blev ikke givet nogen ordre, der blev givet anbefalinger.
Hvorfor blander du Fødevarestyrelsen ind i denne sag.
Hvis du tænker på aflivningen af mink, så har Fødevarestyrelsen kun fulgt
lovgivningen for behandling af smittede dyr, og den sikkerhedszonerne som er
anbefalet af Dansk Veterinær Konsortium, og den handlingsplan/beredskabsplan
som er vedtaget af folketinget, under daværende Fødevareminister
Jacob Ellemann Jensen januar 2019.

For mig at se fik ingen læger lov til at behandle symptomer på Covid19, ikke engang en hovedpinepille for at dæmpe feberen; men når gamle og overvægtige blev syge nok og kom på hospitalet, fik de palliativ behandling. Det samme skete i Sverige. En dansk læge i Sverige kaldte det mord. Han blev selvfølgelig fyret.
De såkaldte vacciner har formentlig forårsaget en overdødelighed på omkring 6.000 danskere i 2022.
Det er muligt de hjalp lidt i starten, men mig bekendt tilbydes de stadig til gamle.
Lad os få en ordentlig evaluering af forløbet. Men det får vi aldrig.

Det er da lidt underlig med dig Gunnar Johansen, du vil ikke se virkeligheden
i øjnene, det var da ikke den daværende regering der piskede en stemning op,
det var da vores medier, vi må lære at nøjes med de medier vi har.
En regering kan ikke sidde en sådan "Mediestorm" overhørig, den skal da
agere/reagere, ellers bliver en sådan regering slagtet af medierne.
Det kan da godt være, at Regeringen forsøgte at være på forkant af
begivenhederne, det blev så gjort til en særskilt problem af medierne.
Du ved det godt at en socialdemokratisk regering har ingen medietække.
Tag eksemplet med Mogens Jensen, han blev ikke "klædt på" af sit
departement, han måtte tage sit gode tøj og gå af.
Jacob Ellemann Jensen blev fejlunderrettet af sit af sit departement,
hans gode tøj hænger stadig på ministerkontoret, han har mediernes
nåde og barmhjertelighed, han er tilgivet på en sag om ikke at give
folketinget de rigtige oplysninger, sandheden som er virkeligheden.
Mogens Jensen havde ikke afgivet forkerte oplysninger til folketinget.
Han havde netop ikke givet folketinget nogen oplysninger, han var ikke blevet
"klædt på" af sit departement.
Men der er selvfølgelig ingen medier der kritiserer medierne.

Jeg tror jeg stopper her. Medierne har jeg i øvrigt heller ikke nogen tillid til. Som i slet ikke.

Hvordan kan koeanafbrænding skade, når vi i forvejen er ved at brænde hele verden af?

Ingen selvfølgelig. Koranafbrænding skader ingen.

Sådan Gunnar. Demokratiet og ytringsfriheden har nået sin top. Det kan vi virkelig vøre stolte af. Kronen af 150 års demokrati.